Hirdetés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Még el se terjedt, de már másolnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Mauzes #11696 üzenetére
Mondjuk Oluv-nak is csak most tűnhetett fel a Boost tesztelése közben, mert anno mikor próbálta a Boom-ot, akkor nem említette ezt. Én legalábbis nem emlékszem, ill. nem találtam semmit visszamenőleg ezzel kapcsolatban.
Tegnap ugye írtam nekik vissza, hogy ez azért csak nem OK, még akkor is, ha csak bizonyos zenéknél és bizonyos hangerőn jön elő.
Erre ma ezt írják:
"Regarding your concerns about the bass, the bass performance won't be the same as Motion+ speaker due to difference speaker units inside. But you can still try below tips to see if the issue can get better or not?
- Confirm the speaker is fully charged
- Turn on and eset the speaker by holding the Power button for 4-5s
- Try the speaker with another device if possible;try another app or audio source
If the issue persists, we are glad to help you exchange the speaker for retry. Before that, please also provide us below information."Tudom nem tökéletes az angolom, de annyira nem is rossz, hogy ne értsék miről beszélek. Plusz link-eltem nekik Oluv tesztjét. Szóval nem értem. Illetve értem én. Sajna az Anker support sem jobb a nagy átlagnál. Ott is ilyen 1 bit-es emberek ülnek, akik kulcsszavak alapján copy-paste-elnek válaszokat a kedves panaszosnak.
Oluv videója alatt azért egy-két emberke arról írt, hogy ők is írtak a support-nak. Talán-talán ha még többen bombáznánk meg őket, akkor átütnénk az ingerküszöbüket, és eljutna a probléma olyan technikushoz, aki érti és legfőképp hallja, hogy miről is van szó.
Szóval Boom és Boost tulajok hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Spórolós topik
- Bluetooth hangszórók
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest