Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Van egy T-Rex Pro a rajtam éjjel-nappal, csak amikor üvölt a fűkasza, és rázza kezem, rezeghet az a karomon.
Egy ilyenem volt vagy 5-6 évig, ez hangosan csipogott, vagy már nem is tudom mit csinált, ha hívás volt. Valami dallamot játszott, meg kínaiul karattyolt.Ezt így mindig meghallottam kasza közben. De ez meg olyan halkan jelez, hogy esélytelen a dolog. Egyébként szeretem, jó a hangminőség mindkét irányban és kényelmes is.
-
femiki
tag
Egyenlőre nagyon jó, mind hangszóró mind mikrofon téren. Szerintem ugyan az mint az 50-es, csak dizájnra kicsit formásabb, és ezt lehet tölteni a tokjában is, ami egy powerbank. A háza jobb mert az 50-esen egy műanyag burkolat van, ami nekem az egésznapos használattól megnyúlott és felpúposodott. Viszont az 51-nek szűkebb a fülre akasztható íve mint az elődnek, ezért nekem kissé nyomja a fülemet, az 50-es nagyon kényelmes volt, észre sem vettem hogy rajtam van. Hogy meddig fog kitartani a hangszórója azt még nem tudom. Egy töltéssel és sok telefonálással elmegy 3-4 napot. Én megvagyok vele elégedve. Röviden ennyi.
-
coppola
tag
Alis, ilyen, nem igazán van mit gariztatni rajta. Használom, csak nem mindenkivel, ha olyan hív, aki mindig visszakérdez, annál váltok másik headsetre. Szerencsére van még 2db m25-ös plantronicsom, meg 2db remax rb-36, ami parádé.
Jazz #2154
Keress hozzá akksit, jobban jársz, az Lssp371031 pl sokban van, alin kapsz, de vettem már magyar oldalról is -
coppola
tag
Nemtom, b41-em nem volt, plantronicsos volnék, mostanában pukkant ki 4 darab (beáztak,elvesztek,megnémultak, torzítanak) azok helyett kerestem, mondanom se kell, hogy nehéz ügy. Összevásárolgattam mindenféle fost, xiaomitol kezdve, ez a b45 is üvöltős pedig sakál orgánumom van. Egyetlen egy jött be mostanában, a remax rb-t36, hangos mindkét irányba, kicsi, olcsó, de már nem nagyon lehet kapni.
-
arcitec
addikt
Na rájöttem mi a bibi, az akku. Köszi a linket. Biztos jó lehet és minőségi, de nekem továbbra is nagy. De kinek mi. Inkább ez minőségi, igaz nem zárja ki a külvilágot kifejezetten ezért sportolásra ajánlott, de mindenre is jó, persze drágább is... ahogy nézem jóval drágább és elnézést, az árába jó lehet Bee sőt...
-
FeZ...
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszodat, sajnos ezek nem "működnek" nálam, több hasonló fülesem is volt már. Vagy a fülemet nyomja, vagy nem illeszkedik rendesen, kimozognak a helyükről használat közben, a fülreakasztás ellenére is. Most is ilyesmim van amúgy, amit nagyon szeretnék, ha nem kéne állandóan igazgatni és egy idő után nem érezném úgy mintha egy szatyor lenne a fülemre akasztva.
(nem a súlya miatt, mert pehelykönnyű az eszköz amúgy)
Azért kerestem volna ilyen "agybadugós" kivitelűt. -
blueye
veterán
Igy par nap utan:
amiert vettem arra nagyon jo. DE nem vagyok abszolut hallasu, nem high end audiot hallgatok es nem csak zenet (es nem lossless-t). Aki basszus szereto ne ezt vegye. DE kenyelmes es teszi a dolgat, kapcsolodik, nem szaggat, nem esik ki a fulembol.
Van egy Xiaomi Mi ANC (Type-C) is, na az sokkal jobb. -
Luissimo
veterán
nem mondtam, hogy pont egyforma, de a körvonalai, külcsínje hasonló.
persze a belbecse, az biztosan más, hallani kék a hangját, érezni a fülben, stb.Nagy ergonomiai formatervezési ujdonságokat nemnagyon tudnak bemutatni, az emberi fül járatai hasonlók. (na most peszer a birkózók és volt birkózók kivételek)
nekem tegnap jött meg. Így bejáratás után (2 nap még nem nevezhető bejáratásnak) alatt is már sokat finomodott a hangja.
első dolgom volt rajta lecserélni a kis gumiillesztéket nagyobbra, persze így macerásabb a töltőtokba dugni, de a gumi szerencsére enged mindkét irányban.
viszont sokkal jobb lett a basszusa. és lesz ezmég jobb is...
csodákat nem várunk tőle, de tetszik, hogy nem lifeg a fülemben semmi és kicsit megtekerve stabilan áll benne -
Luissimo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest