Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
"Köszi olvasgattam de pont amiatt nem jó hogy viszonylag nehéz és halk."
A halkság az oké, nem tudom lehet-e ezt beállításokkal orvosolni.
Nekem is mondták, hogy halkabb, mint aJabra Classic.
Amúgy a hívott fél is tud állítani a hívás-telefon hangerején.A "viszonylag nehéz" más kérdés.
Mihez képest nehéz ez a headset?Milyen súlyban kellene legyen az ideális headset, mint a tollpihe, és bírja egy hétig?
Szerintem a kettő nem szokott összejönnni vagy nem az az árkategória amit az ember elképzel.Volt Plantronics M20-asom, utána a Jabra Classic, és most a B45-ös.
Nekem a Jabra, és a B45-ös is kényelmes, a B45 mintha még könnyebb is lenne; de az akku idő sokkal jobb, mint a Jabra (főleg a vége felé - 3 év után). -
csibe1
addikt
Jó cucc, szerintem; nekem a New Bee B45-ös van most.
Előtte a Jabra Classic, az előtt meg a Plantronics M20-as volt.
Most nem beszélek rajta túl sokat, talán 10 percet egy nap. Két hete jött meg csütörtökön, és még kb. 70-75%-on van úgy, hogy napi 10 órát van bekapcsolva.Egy ismerős mondta, hogy halkabb, mint a Jabra Classic, más még nem panaszkodott rá.
Olvass vissza, más is írta, hogy tompább-halkabb; lehet a két mikrofon miatt.
A "gombja", a hívásfelvevője kicsit érzéketlenebb, mint a Jabra Classic; előfordult, hogy valakit újrahívtam ahogy igazgattam a fülemben. -
csibe1
addikt
válasz
Sgt. Chris #2083 üzenetére
Szívesen!
Amúgy ha nem vagy túl sokáig hatósugáron kívül akkor visszacsatlakozik.
Azt nem tudom, hogy mennyi idő után kapcsol le a headset; de valamelyik nap mászkáltam, mondta, hogy disconnected, és utána egy perc után visszacsatlakozott, akkor is mondta, hogy connected. -
csibe1
addikt
Nem a világvége, nekem inkább az üzemidő a lényeg.
"A fülbe helyezkedő gumi harang elég silány minőségű idővel kitágult , megpuhult és forog körbe a hangszóróján könnyedén ami miatt a nem tartja elég fixen a fülben sajnos."
A fülkampóval használom, az elég stabilan megtartja a fülemen.Azóta rendeltem még egyet tartaléknak; ha már még olcsóbb lett.
-
csibe1
addikt
Köszönöm szépen a bemutatót!
Nemrég adta meg magát a Jabra Classic fülesem, nekem tökéletesen megfelelt 4-5 évig.
A mostani Jabra fülesekről nem sok jót olvastam ebben az árban (8-10ezer Ft)
A topikban nézeleődve a hasonló tudású fülesek (pl. Sennheiser - 35 ezer)nekem már nem érnének annyit.
Éppen érdeklődni akartam amikor rátaláltam a headsetről szóló leírásodra.
Június 6-án rendeltem aliról a New Bee shopból, ma hozta ki a futár.
Rendeléskor 15 napos szállítást írtak, ez bőven benne volt.
Fel is volt töltve, mint párosítás után kiderült.
Mindkét fülkampó puha, a második mellé volt csomagolva három gumiharang.
A rajta lévő gumiharangot használom, eddig passzos a mérete.
Nekem kényelmes, eddig zenét hallgattam rajta tesztként, célnak megfelel.
Két kattra újrahívra az utolsó számot; ha csak simán megnyomom akkor semmi, de majd megszokom (a Jabra bemondta, hogy connected)."Ha nem észleli a telefont (hatósugáron kívül) egy idő után kikapcsol ami rendben lenne ,de visszatérve nem éled újra és nem kapcsolódik vissza. Konkrétan ki-be kell kapcsolni ,hogy újra csatlakozzon."
Ezt majd szokni kell, mert a Jabra is újracsatlakozott ha kikerült a hatósugárból.
Eddig jók az első benyomásaim; és tetszik a cipzáras-karabineres keményebb tok is, benne a többi cuccal.
Még annyi, hogy sokkal gyorsabban kapcsolódik, mint a Jabra Classic. Bekapcsolom telefonon a Bluetooth-ot, utána a headsetet, és már hallom is connected.
A Jabra ebből a szempontból háklisabb volt, és tovább tartott a kapcsolódás.
Nekem 8589 Ft-ért jött a headset, most leárazták 7865 Ft-ra a New Bee Store-ban. -
csibe1
addikt
válasz
Sgt. Chris #2076 üzenetére
-
csibe1
addikt
Közben még lett tesztelgetve a Jabra Classic, és sajna ez sem tökéletes.
A plusz tapasztalatok:
- sajnos nagyon behallatszanak az egyéb zajok a háttérből, főleg a magas hangok pl.: egérgörgő kattogása, számítógép ventillátorának zúgása, autóban a rádió vagy lehúzott ablaknál a motorhang.
- a jó, hogy végre normálisan értenek a vonal túlvégén, nem halk a hangom és nem szakadozikA Plantronics ML20 az jobb volt ebből a szempontból, de megadta magát, nagyon halk lett, állandóan összevissza csatlakozott, elég idegesítő volt a végére.
Ha lett volna még ML20 akkor megint azt veszek, de nem találtam sehol.
Ahogy látom max 2 évet bírnak ki a headsetek aztán muszáj újat venni. -
csibe1
addikt
Mivel senki nem jelentkezett közben megvettem a Jabra Classic headsetet.
Egy Plantronics M20-ast váltott ami már nagyon haldoklott. Állandóan lecsatlakozott meg vissza, és ezt be is mondta mindig; az akksi sem volt az igazi; többen is panaszkodtak hogy alig hallani néha olyan halk; recsegett-sustorgott. Kibírt kb 3 évet.A Jabra eddig meggyőző. Nagyon könnyű, szinte nem is érezni a fülemben. Kényelmesebb a gumiharang, nem bántja a fülemet hosszabb idő után sem. A kampó más, mint az M20-ason, de kényelmes. Be- és kikapcsoláskor trillázik egyet, maximum 5 másodperc után csatlakozik és stabilan tartja a kapcsolatot. A csengőhang nem jön át, ez szerintem telefontól is függ, mert ha jól emlékszem az iPhone 5S-nél az M20-ason hallottam az egyedi csengőhangokat. Az sms-nél egyet bippel ha le van némítva a telefon. Pár perc után alvó módba teszi magát.
Amikor hívást jelez és megnyomom a gombot egyből beadja a hívást, nem magyaráz semmit. Miután letettem akkor mondja, hogy connected nem a hívás előtt.
Kicsit fura, hogy fordítva kell mozgatni a bekapcsológombot, de majd megszokom.
Az árukeresőn hibának írták, hogy nagyon érzékeny a gombja, mert valakinek tárcsázott amikor zsebretette.
Nem tudom ki hogyan használja, de ha zsebreteszem kikapcsolom, mert akkor nem használom.
Eddig elégedett vagyok vele, remélem kibír pár évet. -
csibe1
addikt
válasz
drmotto #1457 üzenetére
A Jabra Classic headsetetje van valakinek hosszabb ideje?
Érdekelnének a használattal kapcsolatos tapasztalatok. -
csibe1
addikt
Egy Plantronics ML20-as headsetem van több, mint egy éve.
Először egy Lumia 630-assal használtam, azzal nem volt különösebb gond.
Tavaly november óta egy iPhone 5S, és idén május óta egy Honor 8-al viszont valamiért le- majd visszakapcsolódik a headset.Általában ez egy perc, de előfordul, hogy több.
Elég hektikus, mert néha 2-3 óráig semmi, máskor meg 10-15 percenként csinálja.
Valaki tudja mi lehet a gond? -
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
Lassan egy hónapja használom az ML20-ast.
Az elején furcsa volt a füldugó alakja, és a kampó helye.
Előtte egy Jabra easycall-t használtam, azt egyszerűbb volt feltenni.
Az akksi tényleg jól bírja, a Jabra elég sűrűn kérte a töltőt.
Mostanra már a kialakítását is megszoktam.
Elég zavaró viszont, hogy nem jönnek át a rendszerhangok pl. sms, viber üzenet stb.
A Skype és a Viber gond nélkül ment mindkettővel.A Vibernél utólag is lehetett csatlakoztatni a headsetet.Ezért gondolkodom a cserén, márkán belül.
Ezt néztem ki: Plantronics Explorer 50, ez már tudja az A2DP-t, és az üzemideje is jó.
Valakinek esetleg van ilyen Explorer 50-ese?A Plantronics M és ML típusok között mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest