Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Hm, köszi a tesztet!
Buszon dolgozunk, rengeteget beszélünk telefonon, kizárólag headsettel.
Sokan, sokfélét próbáltunk már, eddig 2 headset volt az, ami beállt, az egyik a már nem gyártott plantronics Explorer 500, és most a jabra talk 25 ill se. Az összes többi letérdel. Menetzaj, szél, zorgesek stb.
Az említett fülest nem ismerem.
Érdekes amúgy, mert gsm hívás és a2dp-t támogató szoftverek között is különbséget tesz a headset. Pl nekem ami most van xiaomi earbuds 3T pro, gsm tökéletes, de appon belül (zello, viber stb) borzalmas.Talk 15 is gyenge. 25,45,65 mind jó nálunk.
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Rég jártam erre, nem olvasok most vissza, tapasztalatot osztanék meg.
Buszon, extrém zajos környezetben többen használják a Jabra Talk 25 illetve az SE verziót, tökéletesen működik! Az ez alatti verziók mind elvéreznek, a 25 nagyon jó zajszűréssel rendelkezik. Bátran merem ajánlani!
Én a zene miatt egy Xiaomi Earbuds 3T pro-t vettem. Hangra tökéletes, zenére tökéletes, álom a füles, de pl a zello-n ami A2DP-n működik, elvérzik. A talk 25 simán bírja. -
havri1
félisten
válasz
Árpi001 #1916 üzenetére
Az a baj, hogy ha a másik fél panaszkodik, hogy halk vagy, akkor a zajszűrés működik..olyan környezetben vagy, ahol nagy a háttérzaj, és dolgozik, csak sajnos ilyenkor a beszédet is halkítja, ergo szart sem ér a szűrés.
Én felhagytam ezekkel a BT-s cuccokkal..vezetékes..tökéletes minőség.
Én olyan helyen dolgozom, ahol a háttérzaj nagy, mindegyik headset letérdelt. -
havri1
félisten
válasz
Gömbike #1835 üzenetére
Ah, felejtsd el. Nézz utána a témának. Ami nem valós, az kalkulált.
Amit nem kell(ett covid előtt) aláírni, az nem nyomkövetett eu-ban.
Véleményem szerint kaptál egy kamu (vagy nem kamu, értsd cn határig nyomkövetett) számot, amit a statisztika alapján dob a tracking. Köze nincs a valós hollétéhez.
Ha feladták, akkor eleve légi vagy vízi úton, már nem mindegy, és melyik konténer, melyik elosztó, melyik útvonalon. Egyszer majd megkapod.
Sajnos ez így működik. -
havri1
félisten
válasz
draco31 #1778 üzenetére
Az a gond, hogy amikkel dolgom volt, azok közül egyedül a Plantronic Explorer 500 volt az, ami minden igényemet (közel 4 évig) kielégítette. Csak nekem is halk lett..és már nem kapni, és 13-15e körül mozgott.
M70-ről rossz tapasztalataim vannak - ráadásul nem tudom ez tudja e a multipointot - , 2 kollégámnak van, konkrétan ott tartok, egyikkel sem beszélek telefonon, mert visszhangzik, vödörhang, borzasztó zajban..
M90 jó, de nem kapni..
Passz..tényleg. -
havri1
félisten
válasz
soundman1 #1774 üzenetére
Ilyeneket ezek nem tudnak. Zajszűrés van, de nem kapcsolható ki. Egy fulessel nem életképes, mert a másik fél rosszul hall. Most nem tudom mi miatt. Néha jó, néha nem, de inkább nem. Gyanítom mind a kettőben van mikrofon. Én balba használom.
Ezeket már nem kapni szerintem, csak az újabbat, de vigyázz, sok verzió létezik belőle. A pro 20e körül mozog, a butított 10e alatt.
Nekem csalódás az összes BT headset. Vezetékest használok újra jó ideje.. -
havri1
félisten
válasz
soundman1 #1772 üzenetére
Elsőre sok variáció van. Ha nem extrém hangos a környezet, és állandóan 2 fülben használja, akkor amit én használok xiaomi airdots pro, ezt tudja. Sokat kell tölteni, 4-6 óra beszéd kb amit tud.
Másodikra egy BT atjatszo kell, aminek van ilyen csatlakozója, vagy duplán átalakítvan. Itthonról ... Hát itt lehetnek gondok.. (baseus, ugreen, xiaomi). -
havri1
félisten
válasz
lindermen #1740 üzenetére
Nekem Airdots pro van. Egy fülben használva nem hallanak jól. 2 fülben csak zajmentes környezetben jó. Túl erős a zajszűrés, és a beszédet is szűri. Zene kiváló.
Más TWS-t nem használtam. -
havri1
félisten
válasz
Gömbike #1705 üzenetére
Benne vagy még a 2 évben? Megvan a számla?
Plantronicsnál kell regisztrálni, kitölteni egy űrlapot, számlát befotózni, és elküldeni. Majd emailban keresnek. Küldik a zsír újat, majd egy kupont a dhl-hez, amivel megrendeled a futárt ingyenesen, és visszaviszi a régit. Nem kötelező, de ha nem küldöd vissza, az újra nem lesz garancia (addig szól az újra is a garancia, ameddig az eredetire). Nekem simán cserélték.Működő link a regisztrációhoz: [Headset Warranty Service]
-
havri1
félisten
válasz
scott_free #1601 üzenetére
Elég sok minden határozza meg.
Tapasztalataim szerint a magasabb árkategóriában lévők jó minőséget képviselnek.
Nálam még mindig az explorer 500 működik, ez tudja a HD hangot is. VoLTE-t még nem volt szerencsém kipróbálni.
A Xiaominak a pici henger formájú headsete nem..az 2-3e ft volt akcióban. -
havri1
félisten
válasz
scott_free #1599 üzenetére
Mert a 2 teljesen más protokollokon keresztül kommunikál.
-
havri1
félisten
válasz
Rókabajusz #1548 üzenetére
Vidd vissza, ha még tudod.
-
havri1
félisten
válasz
#52469760 #1523 üzenetére
Kérdés jó.
Karáconyra vettem 2 egyforma JBL 500 fejhallgatót a gyerekeknek. Szgép, mobilhoz vannak csatlakoztatva. Gépen pl egyszerre nem tudják használni, akadozgat mind2. Amint kikapcsolom az egyiket, jó.
JBL Flip4 szintén. 2 van, ha egyszerre használják, szakadozgatnak.
Zavarják egymást. -
havri1
félisten
válasz
Skillet #1505 üzenetére
Nekem Mi5-n, ameddig 7-es android alapon volt a MIUI9, és még egy ideig a 10, addig tökéletes volt az explorer 500. Android 8 váltáskor lett halk, de csak kimenő hívásnál, annak is az első 10-20 mp-jében.
Gondoltam régi, más BT driver stb.
Vettem ezt a Mi headsetet, ugyanaz.
Váltottam nemrég telefont, Mi8, Android 8 és 9 alapon is ugyanez, mind2 headsettel. -
havri1
félisten
válasz
Skillet #1500 üzenetére
Húzósabb használat során számomra kiderült, nekem nem jó., Halk. Gyengébb a hangminősége az explorer 500-nál. Tartaléknak hagyom meg.
Tudtommal nem lehet nyelvet állítani, googleztam sokat, nem találtam rá semmit.
Elvileg mindegyiknél a leírásban pirossal szerepel, vagyis a kínainál tuti, hogy csak kínait tud. Amelyiknél nincs, vélhetően az global (angol) verzió. -
havri1
félisten
válasz
AndrewBlase #1485 üzenetére
1 napot használtam igazából, ugyanolyan kényelmes mint az explorer 500. Nem venni észre, szellőzik a fül, külső hangokat nem zárja ki, tényleg jó.
Én Amazfit Stratos órával használom a telefonomat, így a készülék állandóan némítva van, ez a része engem nem zavar.
Csengőhang nekem egyik androidos telefonnal sem ment át, nem készülék, hanem inkább a droid, ill azon belül az átírt szoftver hibája. -
havri1
félisten
válasz
AndrewBlase #1479 üzenetére
Sokat beszél. Minden hívásnál bemondja a számot angolul. Engem zavar. Hangja sem egy első osztály, dobozhang. 3e megért, többet nem.
Csengőhang nem megy át, valami dallam szól azt hiszem -
havri1
félisten
Ma hozta a postás, 9.99usd-ért vettem egy Original Xiaomi Mi LYEJ02LM Bluetooth Headset - BLACK .
Angol, nem kínai hang van benne, mint ahogy azt régebben olvastam. Bár bejövő hívásom még nem volt
Kicsit dobozhangja van a Plantronincs E500 után, de jónak tűnik azért.
Kényelmes, nem érezni, hogy a fülemben van. 3 Szilikon van hozzá, S-M-L, és egy usb kábel a töltéshez.
2500-at megért, 10e-t nem biztos, hogy adnék érte. -
havri1
félisten
válasz
Arlekim #1419 üzenetére
Milyen BT szabványt tud a telefon és a fejhallgató?
Gyenge vétel, ez lehet régi BT szabvány probléma is.
Az új a 4.1 talán, azzal megnőtt a hatótáv.
Nekem pl ha a jobb zsebemben a telefon, bal fülemben a headset, néha szaggat. Ha csak úgy le van téve az asztalra a készülék, 5-8m simán beszélgetek..A test gondolom leárnyékolja. -
havri1
félisten
válasz
AndrewBlase #1363 üzenetére
Tegnap telt le az eredeti 2 év garancia, és az újra már nincs, tehát csak addig volt érvényes az újra is, ameddig az eredeti tartott.
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
$atirka #1382 üzenetére
Futár előtt én már lezártam, rákérdezett, benne van e, majd leragasztotta a címzett matricával, és kész.
Megjelent még egy headset a regisztráció alatt, igényelhető darabszám 1. Viszont a vásárlás dátuma van mellette is, így gyanítom csak az eredeti 2 év végéig él.
Futár rendelésre figyelj, a kupon 5 napig él. Felhívod a számot amit az A4 találsz, meg egy 9-essel kezdődő (ha jól emlékszem) szám szükséges az azonosításhoz, és kész. -
havri1
félisten
Tegnap vitte a DHL a régit, kíváncsi vagyok a weben lesz e változás. Valószínűleg úgy lesz, ahogy írtátok, mert látszik mind a 2 headset, és az újnál az igényelhető mennyiség 0. Ha ez 1-re változik, úgy van
-
havri1
félisten
Kaptam én is DHL kupont a visszaküldésre.
MEGJEGYZÉS: Ha még nem küldte vissza hibás termékét a Plantronics-nak, a cseretermékkel együtt kap majd egy erre vonatkozó útmutatót.
Kérjük, kövesse az útmutatót, és küldje vissza a hibás terméket a Plantronics-nak, hogy a jövőben is szervizelhessük új termékét.Az utolsó mondatrész nem tudom mire vonatkozik.
-
havri1
félisten
Tegnap töltés közben leesett a füles (plantronics Explorer 500) , és a csatlakozó megsérült. Nem Tölt. Reggel írtam egy pár sort, erre délben már válaszoltak is, hogy feladtak egy újat. Szerintem el sem olvasták, hisz ez nem garanciális hiba.
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
AndrewBlase #1321 üzenetére
Ez is igaz, viszont ugyanaz a headset a MI4-en kijelzi ikonnal, a Mi5 nem, mint írtam
-
havri1
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Konteó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest