Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha van egy "jeladóm" ami V3.0 + EDR A2DP and AVRCP, ahhoz gond nélkül fog csatlakozni a BT 4.0-ás fejhallgatóm ?
-
Sziasztok!
Mate 9-es telefonomhoz keresek valami 4.2-es Bluetooth headset-et (kocsiban való telefonáláshoz).
Mit tudnátok ajánlani, ami stabil, tiszta és kellően hangos illetve nem betegesen elszállt árú? -
havri1
félisten
válasz
zajcsinalo #1059 üzenetére
Kb egy éve használom napi szinten a plantronics Explorer 500-at, nagy megelégedéssel.
2 kollégám is vett az ajánlásomra, mindketten elégedettek.Annyi néha előfordul, hogy hívás indításnál, nagyon halk. Ezt már egyből első kicsörgésnél hallani. Viszont, nem tudom, hogy BT füles, vagy telefon szoftver hiba! Mivel fejlesztői szoftvert használok, így simán lehet.
De jelen van.
Kb 100 hivásból 1x jelentkezik... -
zajcsinalo
csendes tag
Szervusztok!
Plantronics M90 témában szólnék, kérdeznék.
A második darab adta meg magát ami 1 hónapot bírt, az előző 10-11 hónapot.
Hibák: Bluetooth kapcsolat megszakadás hívásközben is, újrapárosítás után is.
Elvékonyodik a fülesben a hang, megszűnik az összes mély-hangzás, a hívott fél pedig torzan és visszhangosan visszahallja magát.Sokat olvastam vissza, ki mit használ, de mindig volt szinte mindegyik tipusra valami negatívum.Nehéz dilemma, mit válasszak a következőnek, csak beszélgetésre használom de sokat.Igazából az összeg max. 20e-ig lenne amit még nem sajnálnék kiadni érte, csak létezik-e olyan, ami tényleg stabilan működik, és érthető jól mindkét fél?
-
törölt tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni egy BT fejhallgató és egy LG TV párosításában.
A fejhallgató egy Ginius HS-930BT és a TV egy LG 32LF5800-ZA .
Mivel nincs a TV-be beépített BT, így arra gondoltam hátha van valamiféle adapter amivel összehangolható a fejhallgatóval.
Tudnátok valamit ajánlani ?
-
QG
tag
Fülhallgatót keresek, kétfüleset, hangoskönyv hallgatásra (szóval nem kell audiofil minőség).
Nem vagyok nagyigényű, lehessen róla elindítani-megállítani a lejátszást, bírja egy feltöltéssel 3 órát, és ne legyen rajta két szemüvegszár, mint a level U-n .Ezt néztem, ajánlanátok? Vagy valami mást?
-
-
-
válasz
#33253120 #1053 üzenetére
Igen az erősítőbe van dugva a Jack része (és az USB is).
Igazából NAS-ról akartam meghajtani, de ott még párosításig sem jutok el mert a BT dongle nem látja (más usb-hangszórót lát és tud is használni, de ezt nem, hiába rakom 1m-re és többfajta dongle-val is kipróbáltam)
ezután próbálkoztam PC-vel (netbook). Sajnos itt csak párosításig jutok el, utána nem talál hozzávaló drivert a win7. Ezen gép olyan gyenge hogy nem javasolták e fórumon hogy win10-re frissítsem. Aztali gépen valóban van win10, de azon nincs BT.
Telefonon (android 5.0) sikerült párosítani, és ott tudok is rá zenét küldeni.. (természetesen próba után kikapcsoltam a telefonon a BT-t hogy a többi tesztet ne befolyásolja). Eszerint csak a telefonról tudok az erősítőn zenét hallgatni.. (a PC ről és a Synology NAS ról nem)
-
törölt tag
válasz
Doky586 #1052 üzenetére
Na várjunk. Te nem a rajz alapján szeretnéd használni, hanem a gépre dugva?
Vagy más a szitu?Szabvány BT eszköz. Semmi köze a gépedhez. Bedugod egy tápba, beledugsz egy hangszórót, és bármilyen médiatartalom lejátszására alkalmas BT képes eszközzel párosítva azt kihangosítja. Ennyi. Mint egy BT füles. Ehhez nem kellene semmilyen driver, a microsoft alap cuccának kellene vinnie, mint ahogy az itthoni 3-4 BT hangeszközömet is az viszi...
Szerk. Ami gond lehet az a win7. Régi a rendszered, és az alap driver túl öreg ehhez. W10 alatt ki tudod próbálni?
-
-
-
nemethchek19
aktív tag
Acme BH06 Easy Bluetooth headset-ről mi a véleményetek?
Van valakinek itt tapasztalata ezzel a készülékkel?
-
LantosBerry8
senior tag
-
air
nagyúr
Sportoláshoz, főleg futáshoz, milyen sztereó, BT headsetet ajánlanátok? Mondjuk max. $20-ig.
Én ezeket találtam a GB-en:
QCY QY19 Bluetooth V4.1 Sport Earbuds with Mic - BLACK
QCY QY8 Handsfree Wireless Bluetooth Sports In-ear Headset Stereo Earphone - BLACK
EXCELVAN BTH - 828 Sport Bluetooth V4.1 Headset - GRAY & RED
Awei A610BL Bluetooth 4.0 Earphone - BLACK
PLEXTONE BX240 Wireless Bluetooth Stereo Headphones - BLACKEzek közül vagy esetleg valami más?
-
cotag
senior tag
Plantronics Voyager Edge vagy Jabra Stealth?????
Ki melyiket venné??
Ezek közül nemtudok választani -
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék a Xiaomi Redmi 3S Prime típusú telefonommal kompatibilis, korrekt minőségű, jó ár/érték arányú Bluetooth headsetet.
Telefon specifikációja szerint a bluetooth: 4.1 (A2DP, LE)
Mit ajánlotok?
-
nioskbn
csendes tag
Sziasztok !
Olyan gondom lenne, hogy mar 2,5 éve van egy Jabra Clear headset em és tök jó, csak kb. 3-4hónapig nem használtam és most annyira halk hogy szinte nem hallani benne semmit ! Telón is és a headseten is fel van véve a hang teljesen. Van valakinek valami tipje mit lehetne vele csinálni ?
-
törölt tag
Mit gondoltok az ASUS Strix Wireless headsetről?
Megéri az árát? Az Astro A50-hez képest milyen a hangzása?
A virtuális 7.1 sokkal rosszabb mint a valódi? -
SzalaiG
addikt
Üdv Urak!
Tudtok ajánlani P9 litehoz headsettet ami legalább BH 4.0 vagy jobb?
Nagy az akku ideje és nem agybadugós?
És most kapható Magyaroszágon... -
szekzol
tag
válasz
milotyson #1035 üzenetére
Szia,
Az eszközök keresésekor amikor a telefon felismeri, ki is választod a "PLT_E50" -et? Ha jelszót kérne akkor: 0000
Elolvastam a használati utasítását és nincs más lehetőség. Esetleg felejtesd el azzal a telefonnal amivel nem akarod használni.
Most van nekem rendelés alatt ennek a kistestvére az Explorer 10. Remélem nem lesz vele gond. -
Virág et.
senior tag
Nekem van egy, stabilan bent marad. Kicsi talán halk (Lumia 730-al használom), de autóban is megfelelő még.
Ja, és kínaiul beszél, van akit ez zavarViszon nekem is volna egy kérdésem: eredetileg a feleségemnek szántam, de ő panaszkodott, hogy hosszabb használatkor nyomja a fülét.
Tudtok olyan BT fülest javasolni, amelyiknek az átlagostól kisebb a fülbe rakandó kerek része?
(nem a szilikon hurok, hanem ahol a hangszóró van)Előre is köszönöm.
-
milotyson
újonc
Sziasztok !
Segítsetek nekem. Van egy Platronics explorer 50 headsetem. Lehet-e rajta resetet csinálni, és ha igen , hogyan. Telefonokat kellett cserélnem és az újhoz nem tudom párosítani. Most két telefonnal jól működik. -
Nova96
őstag
Sziasztok milyen bluetooth headset, füléhagatót ajánlotok Itthonról 6e max kicsit felette lehet, ha az a fontos, hogy jó legyen a beszédhang?
-
SzalaiG
addikt
Üdv Urak!
Tudtok ajánlani hozzá headsettet a BH 4.0 vagy jobb?
Nagy az akku ideje és nem agybadugós?
És kapható Magyaroszágon. -
pvpEU
csendes tag
Hali.
2 bletoothos headsetet szeretnék csatlakoztatni egy PC re.
Hogyan tudom megoldani ezt? Kell hozzá vmi specko bluetooth adapter ami tud ilyen szolgáltatást? -
pit450
aktív tag
Sziasztok! Vett már kínai mini bluetooth headsettet? Mik a tapasztalatok?
-
Retroger
csendes tag
válasz
Retroger #768 üzenetére
Sziasztok!
A tavasszal beszerzett SBH20 helyett alternatíván gondolkodom. A kritériumaim a következők:
A kialakítása csíptetős, hagyományos fülhallgatót lehet beledugni, és a gombjai elég nagyok kesztyűben való kezeléshez.
Bejövő hívást nem a saját csipogásával jelzi hanem a telefonon beállított csengőhang/hivónév felolvasás hallható.Létezik ilyen egyáltalán?
-
NORBl
aktív tag
Xiaomi bluetooth fülest rendelt már valaki ? Ezek a típusok is biztosan maradnak a fülben ? Mert én eddig olyat próbáltam, amit a fülre kell felakasztani, valaki használ ilyet, vagy hasonlót ?
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Apukám kapott egy Parrot Minikit+ elnevezésű autós kihangosítót.
Tök jó meg miegymás, de meg lehet azt oldani, hogy magyarul vakeráljon? -
Jb001
tag
válasz
Gordon32 #1017 üzenetére
En merem allitani h pl. autoba perfekt az M55, persze nem hangos zene mellett, az tapasztalatbol ugyanugy belehallatszik mint ahogy a viseloje hallja.
Es tudtommal a bt szabvany miatt mind1 hogy ios v droiddal hasznalod, legalabbis ennel a tipusnal biztosan, mindkettovel mukodik.
-
nubiai
tag
válasz
Andris_2 #1018 üzenetére
A saját példám alapján szerintem fog működni. Az idézett hozzászólásomban azért kapcsolódott nehezen, mert használtam egy wifi-t tétlenség esetén lelövő programot, amit elhagyva megszűnt a nehezen kapcsolódás. Ami nálam ennél az eszköznél negatív tulajdonság, hogy nincs dupla kattintásra az utolsó hívott szám újratárcsázása, viszont nem is biztos, hogy ez a bt verzió alacsonysága miatt van.
-
havri1
félisten
Nekem volt M55, és úgy emlékszem az is 2 mikrofonos volt már.Rákeresve mégsem. Mondjuk én nem vagyok oda meg vissza a 2 mikrofontól azért. Szerintem több háttérzajt összesed, mint amennyit inkább javítana. Igaz én VOIP beszélgetésre használom inkább, GSM hívásnál tökéletes a beszédhang. Előzőnél mindent felerősít.
-
Jb001
tag
Sziasztok!
elolvastam már rengeteg hsz-t de nem találok választ a kérdésemre...
M55-öm volt eddig, meg voltam vele elégedve teljesen, kivéve a zajszűrését.
...ezért kétmikrofonos headseteket nézegetnék, de a plantronics honlapján se írják melyik milyen - vagy én vagyok vak, elképelhető.
Meg tudnátok mondani melyek azok amik 2 mikrofonosak v. tudtok egy linket ahol felsorolják?
Árban hol kezdődnek ezek, pl. plantronicsnál? Nekem kb. külsőre-belsőre az M55 kellene (pláne mert fülre akasztható), jobb zajszűréssel.Köszi előre is ha valaki válaszolna!
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok!
A különböző verziószámú Bluetooth eszközök kompatibilisek egymással?
Ha v4.0-ás telefonom van az fog működni a v2.0-ás headsettel? Jelent ez valami érdemleges hátrányt?
Köszi! -
Gordon32
tag
Sziasztok! Segitségetek kérném,szeretnék venni egy Bluetooth headset-et karácsonyra tesomnak amit főleg autóban használna de nem ismerem ezt a területet.
Ami a lenyeg lenne(nem tudom van-e ilyen) hogy ios és androidos teloval is mukodjon,ne legyen nagyon gagyi és jó lenne úgy 10k körüli áron hozzà jutni.
Előre is köszönöm! -
Tin
veterán
sziasztok,
milyen mono bluetooth headsetet érdemes vennem? kisebb részt autóban, nagyobb részt irodában kellene, egy kézzel gyorsan felrakható (tehát nem állandó viseletre), valami, ami kibír napi kb 2-3 órányi telefonálást, könnyen felvehető, normális a hangereje, az akkuja, és a minősége.
árban inkább 10 alattiakra gondoltam. abszolút nem ismerem a palettát, ha valaki esetleg leírná mik a jó vételek 10 alatt, és akár felett is, azt megköszönném!
-
nVIPER
senior tag
Sziasztok. Autóba szeretnék használni bluetooth headsetet. A következők közül melyiknek a legjobb zajszűrés tekintetében a mikrofonja: Voyager Edge, Jabra Steel vagy Jabra Stealth. Esetleg ha van más ötlet, azokat is szívesen látom!
Köszi a segítséget!
-
Bossattila
csendes tag
Sziasztok a minap elhagytam a Jabra mini headsetem es imadtam atlagba birta is 9ora aktivitast eleg sokat beszelek sofor vagyok ipes jobb igy a fulembe mint a kocsi kihangositon
Na mar nezegettem mi legyen hat eddig nem nagyon talaltam ami multimedias es minimum ezt a 9orat birja
Szal mit tudtok ajanlani ? Mert ahogy neztem lehet ujra veszek egy jabra minit jabrabol meg andragabbak se szinpatikusak uzemidoben
-
glspeter1
őstag
Sziasztok.
2 hete vagyok boldog tulajdonosa egy Plantronics Voyager Edge-nek.
Eddig mindenben tökéletesen teszi a dolgát és imádom is.
Egy zavaró hiba(?) akadályozza csak meg a felhőtlen örömömet és a segítségeteket szeretném kérni ez ügyben.
Röviden: Ha jól rémlik, csak általam indított hívásnál jön elő.
A hívásindítást még jelzi a headset, de a kicsengést már nem. A telefon ellenben igen és azon megy a hang is.
Egyszer volt, hogy hirtelen átváltott az Edge-re és onnantól jó volt. Nem az összes kimenő hívásomnál csinálja, minimális, ellenben zavaró. Ilyenkor vagy helyrejön magától vagy újra kell párosítanom a telefonnal.
Ja igen, a telefon egy Samsung Xcover 550 (céges).
Vidéken mozgok faluról falúra, lehet a térerő okozza ?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Luissimo
veterán
válasz
LantosBerry8 #1005 üzenetére
Szia,
Próbáld meg EZT, az áráért teljesen korrekt, jó hangú, hangos, jól megáll a fülben mozgáskor is és telefonálni is tudsz vele, zenehallgatás esetében legalább 4-5 órát tud élni...
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem...
vezeték nélküli sport headsetet keresek elsősorban futáshoz
max 5-6000 Ft-ot szánnék a vásárlásra
Szeretném, hogy kényelmes és stabil legyen a viselete, viszonylag jó legyen a zenei teljesítménye, legyen benne mikrofon, hogy tudjak hívást is fogadni vele.
Beszerzésnek eBay, Aliexpress, Gearbest, GeekBuying, Bangood... szóba jöhet...
Mit ajánlanátok a fentiekre való tekintettel?
Köszi előre is!!
-
123xyz
aktív tag
Sziasztok.
Jól látom, hogy az Awei az olcsóbb kategóriában valamilyen szinten "márkának" számít? Úgy értem, a többi nevenincs versenyzőhöz képest... szeretnék alkalmankénti zenehallgatásra bluetooth fülhallgatót venni, ezt néztem most ki: Awei 920BL, pénteken 9.5 $-ba fog kerülni, és a kb. 3000 forintra kitűzött felső határba bele is fér. (Az árak alapján egyértelmű lehet, nincsenek nagy igényeim, az éppen elég ha viszonylag szépen szólna a zene az árszinthez képest, esetleg némi mély is érződjön.)
Egyébként a legalja termékek, mint pl ez, mit tudhatnak, 4-5 $-ért?
-
havri1
félisten
válasz
Andralin #1002 üzenetére
Továbbra is azt mondom, ott valami más lesz. Nálam tökéletes a hangerő, pedig bal fülemen nyáron volt egy 70%-os hallásvesztés középfülgyulladás miatt, és még nem tökéletes, de minden körülmény között tökéletesen hallom a másik felet. Kb pont úgy, mint a telefonon, ha hagyományosan beszélek.
Vidd vissza, próbálj ki egy másikat, lehet hibás darab! -
Andralin
aktív tag
Sajnos nem a hangerőbeállítás miatt nem elég hangos.
A telefonon hívás közben Bluetooth volume csúszka is maxon van, és ha megnyomom a fülesen a hangosító gombot, akkor bemondja, hogy Volume maximum, szóval az is maxon van.
Kicsit olvasgattam a témában, elvileg ez szoftveres korlátozás, egészségvédelmi előírások miatt nem engednek túl erős hangerőt. Csak akkor meg hogy használja az ember, ha nem ért semmit a beszélgetésből?
Azt is olvastam, hogy léteznek erre volume hack-ek, de BT-s fülesekkel nem garantáltan működnek, elég lutri, és root is kell hozzá, ami a garanciás telefonom miatt felejtős.
-
havri1
félisten
válasz
Andralin #1000 üzenetére
Ott valami beállítás gond lesz. Én is autóban és buszban használom, nagyon hangos nekem, 75%-on van a headset hangereje, és még így is bőven jó.
Az megvan, hogy duplán lehet a hangerőt állítani?
Egyszer a készüléken, másodszor a headseten. Nem szinkronizál, tehát duplán állítod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank - Soha ne merülj le!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest