A Mi Sport Bluetooth Headset is bemutatkozott

Hirdetés

Az elmúlt napokban nem csak három új Redmi telefon, hanem a Xiaomi Mi Sport Bluetooth Headset is bemutatkozott, amit a termékoldalon Mi Sport Earphone titulussal is emlegetnek. A 4.1-es BT-támogató eszköz ismeri a HFP, az A2DP, a HSP és az AVRCP protokollokat, és összesen 17,8 grammot nyom. Kialakításában a Sport Earphone in-ear típusú, a fül mögött rögzíthető pántokkal, összekötőkábellel, fekete és fehér színválasztékkal.


[+]

A headset IPx4 minősítést kapott, azaz az izzadtságot és a fröccsenő vizet, bizonyos mértékig kívül tartja. Belül 110 milliamperórás telep pihen, 280 órás készenléttel és hétórás működéssel egy töltésről. A Sport Bluetooth Headset a kábelén nyomógombot és mikrofont is kapott a hívások kezeléséhez és a számléptetéshez, míg a hangerőt az egyik fülesen lehet állítani.


[+]

A -20 és +70 Celsius fok között használható Sport Earphone öt pár gumiharanggal érkezik a csomagoláson belül, és 150 jüanért helyezhető kosárba a Kínai Népköztársaságban, ami nagyjából 6 ezer forintnak felel meg. Ez nem rossz ár egy ilyen ketyeréért, persze a hangminőségre vonatkozó verdiktünket a személyes találkozásra tartogatjuk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés