- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Az m70 a fülbecsúszó gumitölcsére miatt esett ki. Nekem anno volt ilyen, és szédültem töle, ahogy kizárta az egyik oldalon a külvilágot. Kvázi felborította a sztereo teret.
A 90-es egyelőre elég jónak néz ki. Buta nokiával használom, de összepároztattam az androiddal is. Tetszik az állapotkijelző.
Nagyon kicsi, és könnyű. Alig érzem, hogy a fülemben van. Majdnem teljesen jó a hangereje. Érthető a beszéd mindkét félnek. Nagy szélben erőlködött a zajszűrő, és kicsit érthetetlenné tett, de ezt megbocsájtom még neki. -
garga pista
őstag
Köszi a választ. Úgy tűnik, hogy megvan, de mégse: ha kikapcsolt állapotban van és hosszan nyomom a bekapcsolót, úgy,hogy bekapcsolás után sem engedem el, akkor egyszer csak elkezd folyamatosan világítani kéken. De így se találja meg a telefon.. 3 Nokiával is próbáltam
Lehet, hogy hibás darabot fogtam ki
-
Feri92
csendes tag
Ok, akkor meglesem azt. Én különben azt nem értem, h mindegy, h milyen mobilhoz vesszük, csak legyen benne bluetooth, vagy van vmi megkötés, h pl nokiás bluetooth headsetet csak nokiáshoz lehet használni?
Már csak az utódját látom a boltokban (M25), de akkor ez is biztos, h legalább olyan jó.
Vannak még mások is, amik nagyon jók ebben az árkategóriában, vagy legyen az M25?
(Más véleményét is szívesen meghallgatom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- SSD kibeszélő
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest