Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
-
-
$atirka
őstag
Erről sajnos nem tudok nyilatkozni, mert nem én használom, asszonyka meg csak otthon használja, úgy viszont egész jól hallom Őt a telefonomon.
Nekem Huawei buds pro van, na az komoly (~35körül kapható, a pro2 a duplája).
Persze az utcán erős zajban már jönnek problémák (lányomnak pont ugyanez van), de érthető marad. Egyedül az ANC-t vették sajnos vissza egy két frissítéssel, gondolom azért, hogy megvegyem a pro2-t. -
$atirka
őstag
válasz
Pendragon911
üzenetére
Szia
Most kaptam ajándékba Samsungtól egy Buds Live fülest. Asszonykának adtam, hogy használja. Neki eléggé pici füle van és kényes ezekre, de jó a fülébe, nem esik ki. Én is kipróbáltam, nekem is kényelmes. Ez egy új vonal, picit más mint a többi. Nézz utána.
Amúgy 15ezerért most kapsz bontatlanul itt a hardveraprón, sokan ezt kapták most ajándékba valami mellé.Ja, igaz van benne minimális anc, de amúgy úgy hallottam egész jól szellőzik, átengedi a külső zajokat (gondolom ez a gumiharang kisebb mérete miatt volt).
Keress rá tech2 csatornán, van magyar teszt róla. -
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok,
párom szeretne magának egy új fülest, amit sporthoz, főként futáshoz használna. Mindenképp bedugós kellene, de valami olyan, ami nem zárja ki a külvilág hangjait. Lehet gumiharangos, illetve a hagyományos, ez nem fontos szempont, csak a helyén maradjon. Neki amúgy a legkisebb méretű gumi volt a kényelmes, de az nagyon szigetelte még a külső hangokat, nem jó neki. Ha simán ilyen kis earbud (amelyiknek van kis szára, lehet, hogy az már nem earbud, vagy nem tudom 🤭) fajta és nem mozog el, akkor nem szükséges, hogy fülre akasztós legyen. Nekem Haylou van, meg vagyok vele elégedve, mert ár/érték arányban teljesen megfelel, ezért most is jó ez a kategória, nem kellenek nagy márkák, mert azok már biztosan drágák. Mondok egy kb. árat, hátha azalatt kapható, ez max 15e Ft. Köszi a segítséget is előre!
-
asmany
csendes tag
Sziasztok!
Plantronics-rajongó vagyok
M90-et használtam kb. 5 éven át, néha napi 8-10 órában. Sajnos abbahagyta a működést. Semmi hasonlót nem találtam. Van-e valami alternatíva?
- 11 óra működés (5 év után is, de ezt gondolom el kell engednem)
- elviselhető több órán át a fülben
- hangminőség rendben (telefonálás, szöveghallgatás)
- mono
- nekem bejött a "fülfogó" is (külső)
- anno 10ezer körül vettem
Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat! -
Mr.Wiking
tag
Sziasztok! Van egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro telefonom és hozzá egy Huawei Freebuds 4i fülhallgatóm. Már mióta megvan a füles (lassan egy éve) néha időközönként, havonta 1-2x max elkezd recsegni, mindig a jobb oldal. Eddig el voltam ezzel, hogy csak néha, de az utóbbi egy hétben egyre sűrűbben kezd recsegni a jobb füllhalgató, ha lecsatlakoztatom a telefonról, akkor valamikor elmúlik, valamikor nem. Lehet ez szoftveres hiba, (a telefonnak alapól nagyon sz*ar a rendszere, folyton lefagy stb.) vagy mindenképp a fülhallgató lehet a rossz? Köszi!
-
arcitec
addikt
Sziasztok. Most találtam "Bluetooth fogadó / feladó egység 2in1, AUX adapter 3.5mm jack csatlakozóval, transmitter" pc-re szeretném használni. Szerintetek, működhet-e pc-ről a
Bluetooth füles-el? Ha igen mi az amit célszerű megvenni mert van 3500eft-ért is meg jóval többért is...
-
Dodeszh
tag
Sziasztok!
Bluetooth fülest keresek, a következő paraméterekkel:
- Legalább Bluetooth 5.0
- ANC
- Átlagnál jobb mikrofon telefonáláshoz (zajszűrős mikrofon)
- Több eszköz kezelése
- Opcionálisan: Hi-res audio
A kialakítás majdnem mindegy, bár az ANC-vel általában in-ear párosul (nem gond). Alapvetően TWS megoldásban gondolkodom, de ha egy nyakpántos kialakítású csoda tudja ezt, akkor az is megteszi. Jó kenne egy fülest használni notebokhoz és telefonhoz, Teams hívásokhoz és telefonáláshoz, valamint zenehallgatásra is. Tudom, hogy csodák nincsenek, ezért a cél nem a legmagasabb audio minőség, sokkal inkább a funkcionalitás a fentiek mentén.
Mondanám, hogy nem számít az ára, de azért nagyából 70 ezer a vége, amit egy jó eszközre tudok szánni. -
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Olyan segítséget szeretnék kérni, hogy mi lehet a hiba akkor ha tökéletesen működik zenehallgatásra Blitzdragon és Haylou fülhallgató, telefonálás alatt viszont fel-le csatlakozik. Roppant bosszantó és használhatatlan. Android rendszer. Talalkoztatok már ezzel a hibával?
-
bojtix
tag
válasz
Csápájev
üzenetére
BlitzWolf BW-BH3 -t használok telefonálásra. A hangszórója nem túl acélos, de azért elfogadható, viszont a mikrofon az árához képest bitang. Jó a háttérzaj szűrése és tiszta a beszélgetési hang. Konkrétan pár hétig lyukas kipufogós autóval mentem és tökéletesen tudtam beszélgetni bárkivel nem panaszkodtak hogy nem hallanak a dübörgéstől.
Blitzwolf bw-flb3 -t vettem meg először, de annak a kiegészítő mikrofonja azért meg sem közelíti a másikat. Sima egyszemélyes irodában való beszélgetésre megfelelt, de azért abban a hangzavarban ami néha nálunk előfordul, hogy két három ember tesz-vesz vagy éppen telefonálnak, ott már nem volt elég...
Viszont a hangszórói sokkal tisztábban szólnak és erősebbek is maximum hangerőn már nem is hallgattam, mert túl sok volt. Az alacsony válasz idős funkcióját nem szoktam használni mert sosem játszom telefonon.Itthon is lehet venni mindkettőt de én a banggood-rol rendeltem. Ki kell fogni az akciót és 5 ill. 6 eHUF-ra jöttek ki szállítással együtt....
-
Csápájev
őstag
Sziasztok,kifejezetten telefonálásra keresnék bluetooth fülhallgatót.
Van,amit erre ajánlanátok?
Persze minél olcsóbban
Huawei FreeBuds 4i ? 19e sparos pontokkal
-
Frozen
addikt
Ha tőlem kérdezed, nem tudom mivel nem hallom a másik fél mit hall ki.
-nagy zajban dolgozok ezt hozzáteszem
-akivel beszélek mindenki tisztán érthetően hal és én is őket
- hogy ők mit hallanak változó a párom semmi negatívat nem mond, a haverok sem, a szüleim szerint iszonyatos zaj van (70 évesek) szóval szűrd le.
Az egyik legjobb füles a piacon a zajt egyik sem fogja neked kiszűrni egyébként csontra tök mind1 mennyit költesz rá. -
Midway
senior tag
Ha jól látom van benne zajszűrés is .
Mi a tapasztalat? Jól hallanak akikkel beszélsz ,nem zavaró a háttérzaj nekik ? -
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Remélem nem gond, de egy tapasztalatot osztanék meg, hátha hasznos lesz másnak is később.
Ahogy többen, én is sokat kerestem nekem megfelelő bluetooth headset-et elsősorban telefonálásra, de túl sok az ajánlat és ehhez képest kevés róluk a megbízható információ. Probléma még, hogy kipróbálásra sincsen lehetőség és így az ember nehezebben vesz meg akár egy olcsóbb készüléket is, hogyha nem jó, mehet a kukába. (Jártam már így én is, kihasználatlanul fekszik a fiókban 1-2 headset) A barátom a Plantronics Explorer 50-et ajánlotta, mert az nagyon bevált neki (azóta láttam, hogy másoknak is), de persze azt már nem gyártják. :-( Hasonlót keresve találtam rá az Astrum ET200 - szerintem teljesen noname - bluetooth headset-re. Az ára annyira kedvező volt (5e Ft. alatt) , hogy nem volt benne sok bizadalmam, de ugyanakkor a kis kockázat miatt úgy voltam vele, hogy kipróbálom. Szerencsére
Ugyan csak 4 napja használom, de eddig nagyon bevált. Baromi hangos, zajos környezetben is (én autóban használom főleg, úgy, hogy mögöttem gyakran több gyerkőc ordít egyszerre :-P ) nagyon jól hallható, fél hangerőn van nálam. A visszajelzésekből úgy tűnik, hogy a hívott fél is jól, tisztán hall engem. Az aksija az első töltés óta (3 x fél nap használat forgalomban) most 70%-on van. Ugyan hívásból csak pár db volt, de a GPS megy nálam mindig (már csak a dugók és a zsaruk miatt is
). A funkciókat bemondja angolul a fülbe, elvileg van hangvezérlése is, de azt nem szeretem, nem is próbáltam. A fülgumija nekem picit nagy, de még így is stabilan van a fülemben, még fülkampó nélkül is. (A kampó rápattintós, nem zsanéros, mint a Plantronics-on) Összegezve: eddig úgy tűnik, hogy egész jó kis készülék, az árát mindenféleképpen megérte szerintem. -
denko
senior tag
Sziasztok,
Van egy Jabra Bluetooth headsetem ( azthiszem Evolve stereo) és sikerült elhagyn az adaptert, lehet esetleg azt valahogy pótólni valami 3th party adapterrel olcson? Ne keljen 20k -t költeni rá?
Köszönöm!
-
blueye
veterán
Ez egy eleg komoly teszt:
[soundguys.com/jabra-elite-7-pro-review] -
Frozen
addikt
Van valakinek Jabra Elite 75t vagy 85t (a legujabb mini nem a nagy batár)
Véleményre tapasztalatra lennék kiváncsi -
Árpi001
senior tag
válasz
Árpi001
üzenetére
Na, a mi true megy a levesbe.
Annyiszor bontja a hívást, hogy teljesen használhatatlan.
Egy ezer éves szekrény mélyen talált plantronics m 20, tökéletsen teszi a dolgát.
Két gond van.
A média hangokat (youtub) nem játsza le, és gyenge az aku.
El sem hiszem hogy 2022 ben nincs értelmes megoldás, azon a piacon, ami 5-10 éve még annyi lehetőséget tartalmazott... -
LLKobe
veterán
válasz
nem_tom
üzenetére
Másik topikban megkaptam a választ, itt a megoldás. Spoiler: nincs megoldás, ennyit tud jelenleg a bluetooth
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Egy elég noob kérdésem lenne. Van itthon két bluetooth headsetem (egy Plantronics, és egy Xbox wireless headset) és ugyanaz a problémám mindkettővel.
Egyszerre nem megy a sztereó hang, és a mikrofon. Mindkettő csatlakoztat egy mono eszközt is, azzal megy együtt a mikrofon. Külföldi fórumokon azt olvastam hogy a bluetooth 4.x szabvány sávszélessége nem elég ahhoz hogy a kettő egyszerre menjen. Ez nekem elég viccesen hangzik, tekintve hogy az Xbox headset nem egy régi darab, elég durva lenne ha azzal se menne ez. A plantronics vagy 6 éves, azt elhiszem.
Létezik ez? Most komolyan vennem kell az Xbox headsethez még egy adaptert is?

-
Rambovits
senior tag
Sziasztok,
mono headsetet keresek, a keret kb. 10k. Jelenleg egy Jabra Talk 5-ot hasznalok, de a hangszoro nem megfeleloen fekszik fel a fulembe, igy alig hallok benne valamit. A Jabra Talk 25-el szemezek, ott talan mas a belso gumi kialakitasa es a hallojaratba vezeti a hangot. Tudtok ajanlani esetleg mas alternativat, aminek hasonlo "agybadugos" a kialakitasa? Koszi!
-
Gömbike
senior tag
Ez az [link]
Bár ez nem teljesen az, az enyém v10, de így nèz ki teljesen.Gyilkolom rendesen, napi legalább 5 órát kap alsóhangon.
Szeretem, bár mostanában hülyéskedik, és a telefonon újra be kell kapcsolni a hozzárendelést. NEM a kapcsolatot felejtette el, hanem nem akar kapcsolódni, csak “ szervóval”
Bár lehet, hogy ez a 3 éves Huawei telóm hibája már. Telefont nem akarok mèg cserélni, mert nincs alternatíva. A Xiaomi a Huawei nyomába sem lèp, két évig volt Xiaomi A1, az alma meg túlárazott. A samu meg nonszensz, a jót alma áron adja, a vackokat meg drágán.
De visszatérve a kifakadásom után: megleptem magam egy ilyennel; [link] , remélem elfelejtem a bosszankodást. Ezen legalább tiszta a beszèlgetés.
-
Árpi001
senior tag
válasz
Gömbike
üzenetére
Én sem tudom, merre továb.
Vettem egy xiaomi mi true 2 fülest, jó a hatótáv, de időnként simán bontja a vonalat..
A piacot nézve,a markásab, problémamentes cucc nem nagyon van.
Tényleg magasra rakta a lécet a Pl, és a többi nagy gyártó akik headsetjét használtam régen,pl Nokia, Samsung, nem gyárt már.Yogibear974:köszönöm a segítséget.
-
_pda_
tag
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Én azt érzem ezzel a BT headset témával kapcsolatban, hogy minden teló csak bizonyos típusú eszközzel működik normálisan.
Ez elméletileg hülyeség, mert van egy Bt szabvány amit tudnia kell és kész.
De a gyakorlatban nem ez van.
Az őslény Jabra BT530 -om eddig ment rendesen az előző telóimmal. (Nexus4 P20lite)
A mostani OnePlus T8-al viszont katasztrófális volt.
Ez a gagyi Blitzwolf meg patent. -
kp78
veterán
Meg is jött.
Első benyomásra tetszik, próbahívások során hibátlan.
Zajosabb környezeti teszt majd pár nap múlva.
A fülkampója kényelmes, bár ez a half-in-ear kialakítás kicsit nyomja az én eléggé kicsi fülemet, de talán majd megszokja.
Nem olvastam még használati útmutatót, hátha Te kapásból tudod a választ.
Ki lehet kapcsolni, h bejövő híváskor bemondja a hívó fél tel.számát?
Elég lenne, ha csak csörögne a fülemben...
Köszönöm az ajánlást, remélem hosszabb távon is beválik!
-
Gömbike
senior tag
válasz
Árpi001
üzenetére
Szia!
Nekem a plantronics “vackok “behalása után rendelt kínai masinàm hibátlan már több mint egy éve. Akkor írtam is, hogy honnan rendeltem, nyilván nem volt akkor 6.000 ft.
Szeretem, tisztább és hangosabb mint a megmaradt exp. 10-em.Egyébkènt fogalmam sincs, hogyan tovább, mert a plat. magasra tette a lécet, a többi meg csak ugatja.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Árpi001
üzenetére
A bt. headset maga nem rossz, csak a ' kiegészítő' csapnivaló. Nekem is eléggé passzentos a samu. kampó. Félő, hogy bármikor elpattan a csuklópántnál. Feszül. Az a baj, hogy ahány headset, annyi kampóméret. Jó lenne, ha fixálnák a gyártók. Nem hinném, hogy érdekük lenne. Nem tetszik?! Nehogy má' egy Samu 'kompatibilis' legyen hozzá, vagy pl.
M70. Mókold össze, ha szeretnéd. IMHO, ez lehet az álláspontjuk.
Részemről ennyi, téma lezárva. -
Árpi001
senior tag
válasz
Yogibear974
üzenetére
Az árukeresőn is többen említetek a kényelmetlenségét, illetve sokan vissza sírjak a plantronicsokat. Mert ehhez hasonlítva jobbak voltak.
Nem tudom hogy az M70 es kampója, illetve füldugasza kompatibilis e ehhez.
Köszönöm. -
Yogibear974
senior tag
válasz
Árpi001
üzenetére
Kipróbáltam a Jabra Talk 25-öt. Pár nap használati tapasztalat után. A fülkampó&füldugó borzasztó. Rögtön lecseréltem egy samu szilikonos felxibilis kampójára+dugó. Így egészen kényelmes, bár ezzel is kissé jobban eláll az arctól. Ennyi negatívum. Ami tetszett az a hatótáv. Jóval több, mint 10m. Több falon át is működik. Hatókörzetbe visszaérve automatikusan újra csatlakozik. Hangra hozza az alapot. Nem vödör, telefon equ.-val javítható. Rádió stream, alap háttér zene hallgatásra jó. Hívó fél is jól érti a beszédet. App. használatával akár meg is keresheted az 'elhagyott' heatsetet, gps alapon. Amennyiben van kényelmes másfajta kampód, vállalható darab, ha nincsenek nagy igények.
-
Árpi001
senior tag
Feleségemnek keresnék valamilyen jó minőségű Bluetooth headsetet.
Plantronicsot használtunk mindketten, de ott komoly problémák adódtak az utóbbi egy,-másfél évben 4 termékkel is.
Valaki használ valamilyen megbízható, jó hangminőségű és nem agybadúgos, hanem fülkampós cuccot? -
Yogibear974
senior tag
Akkor most viszonylag használható a Jabra Talk 25? Különleges igényeim nincsenek. Jó hatótáv, ne legyen vödör, szakadozott hang. A hívott fél is értsen rendesen. Eddig Samsung EO-MN910 volt.(S10+) Nem volt rosz, de sajna 'leszakadt' a membránja. Előtte HM-3300,3350,6450 (S5/S7/S10+)
Talán a legjobb üzemidő és a detikált NFC chip volt a a legjobb fícsör az egyikben. Újracsatlakozáshoz elég volt a füleshez érinteni a telót. Sajna a samu kiszállt a piacról, mint látom. Nem gyárt újabb bt-füleseket. :-o -
zolnagy
őstag
válasz
Geresics
üzenetére
Nálam most a Jabra Stealth ami még szembejött, bár ez még egy kicsit drágább és kevés helyen kapható (lehet kifutó?). Találtam egy jó összehasonlító oldalt, ahol elég részletesen kiértékelik a headseteket, frekvenciagörbékkel és még a különböző körülmények között felvett hangfeájlok is visszahallgathatók: [link]
-
kp78
veterán
Én berendeltem amit ajánlottál, ennyiért most nem akkora kockázat...
Remélem beválik...
-
Geresics
addikt
Nekem ezzel (és a Voyagerrel is) az a bajom, hogy fülre akasztós, márpedig olyat nagyon nem szeretnék - de hát ez már ízlés kérdése...
-
Geresics
addikt
válasz
zolnagy
üzenetére
femiki-nek bejött a 45, nekem rohadtul nem!
A Plantronics Explorer 500 után a hangminőség egy fos, a kapcsolat rendszeresen instabil lesz (krixkraxokat hallasz beszéd helyett, vagy épp belőled nem értenek semmit). Letöltöttem a legfrissebb FW-t is, hátha segít, de nem! Ráadásul a frissítés is egy agyrém volt! Van hozzá 4 applikáció, de egyik a másik nélkül nem megy, viszont a másik a harmadikat üti, és nem képes menni, amíg az fent van!
Samsung Galaxy S9+ telefonom van, ami azért nem a gagyi kategória. A Plantronics-al sem volt soha ilyen gondom, illetve motorozásnál használok SENA bluetooth kommunikációt, azzal sincs ilyen gondom...

Szerintem ez egy rakás sz@r jó drágán! Direkt megvettem az elérhető legdrágábbat, mert a kollégák próbálták az olcsóbbakat, és nekik sem jött be. Gondoltam ez majd jó lesz, de nem...
-
zolnagy
őstag
Telefonhoz BT fülest szeretnék feleségemnek beszédhez (sokat telefonál)
Mindig vezetékest használ erre a célra, ami rövid időn belül kibogozhatatlan csomóvá válik a táskájában.
Néztem a Jabra Talk 25, 35, 45 headseteket. Nem tudom, hogy a drágábbak miben jobbak, tudnátok ebben segíteni?
Megvenném neki a 45-t is, ha tényleg jobb, csak nem tudom miben a kinézeten kívül.
Linkek: [link] [link] [link] -
_pda_
tag
One+ 8T-hez kerestem autós BT headsetet.
Elolvasva az itteni véleményeket, meg az árukeresősöket is, nem mertem bevállalni sem a Jabrát, sem az esetleg elérhető egyetlen Plantronics modellt sem.
Vettem kínomban egy agybadugós Honor Choice-t.
Otthon tök jól működött, majd másnap jött az autós teszt.
Előtte egy öreg Jabra BT530-at használtam, panaszkodott rá mindenki.
Na az autóban a Honor is elvérzett, de nagyon.További keresgélés után találtam egy BT5.1-es fülest, Blitzwolf márkájút.
Felhívtam a magyar forgalmazó srácot, volt még 1 db polcon.
Ezt vettem meg, a haverom akivel a legtöbbet beszélek autóból és eddig agyon szekált a hulladék hangminőségért, azt mondta, hogy olyan mint ha a telóba beszélnék.Ellenben nem túl kényelmes, elég béna a fülkampója, de legalább eddig (kop-kop) a hangminőségére nem panaszkodnak a túloldalon.
-
Ngtx
aktív tag
Szép napot!
Vezetéknélküli headsetet szeretnék. Igazából két opció van.
[apple airpods 2.] - [jblt225twsblk]
Agyba dugós nem játszik.
Ami fontos, hogy beszéd miatt jól halljanak a másik felén, illetve én is jól halljam őket, ne késsen a hang, üzemidő -
meroly
veterán
Végül egy USAMS BHULN01 headset lett, nagyon kellemes csalódás. Jól hallanak a túloldalon, én tökéletesen, zenére jó hangos és a kialakítása Apple headsetes, azt pedig nagyon szereti a fülem
-
bianca3
tag
Szeretném megkérdezni, hogy egy Sennheiser CX150BT bluetooth fülhallgató kompatibilis egy Samsung Galaxy A32-vel?
-
meroly
veterán
válasz
Diamond500
üzenetére
Nem lenne benn egész nap, csak pár hosszabb hívásnál, amikor kell a két kezem.
Maxell MXH-HS03-am volt, hasonló kategória, de a túloldalon nagyon halkan hallottak.
Jabra esetén a hangminőség milyen? Elég rémisztő véleményeket olvastam eddig.a -
meroly
veterán
-
havri1
félisten
válasz
Árpi001
üzenetére
Az a baj, hogy ha a másik fél panaszkodik, hogy halk vagy, akkor a zajszűrés működik..olyan környezetben vagy, ahol nagy a háttérzaj, és dolgozik, csak sajnos ilyenkor a beszédet is halkítja, ergo szart sem ér a szűrés.
Én felhagytam ezekkel a BT-s cuccokkal..vezetékes..tökéletes minőség.
Én olyan helyen dolgozom, ahol a háttérzaj nagy, mindegyik headset letérdelt. -
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Fogalmam sincsen milyen headsetet vegyek.
Plantronicsot használtam évek óta, de egymás után válnak használhatatlanná..
Az 500 as elhalkult, kicserélték egy legendre, de pár hét után az is elhalkult.
Marmint hivásoknál folyamatosan panaszkodnak a másik oldalról.
Időközben beszereztem egy m70 est is, de az olyan szinten rescseg zúg, hogy szintén használhatatlan telefonálásra.
A feleségem 70 ese is dettó. Ezek mind szoftveres problémák lesznek.
Valaki használ valamilyen megbízható, lehetőleg zajszürös cucott, amit jó szivel tud ajánlani?
Az sem volna rosz ha bemondaná a hívó fél nevét.
Ezt a legendben nagyon megszerettem.
Köszönöm! -
Midway
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Megnéztem ,de már nem árulják sajnos .
-
-
Midway
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Eredeti , csomagolás nélkül küldték, de az benne is volt a leírásban.
Nagyon szeretem.
Nem tudom mi lesz a következő heatset ha ez tönkremegy.
-
-
Midway
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Fél éve az ebay-en amerikából vettem.
-
djadji
senior tag
Sziasztok.
Olyan headset kellene nekem, amivel tudok szélben, bringán, hegytetőn telefonálni. A szélzaj szűrők (azt tapasztaltam) abban segítenek, hogy én ne halljam a szélzajt. A gond az, hogy a szél nem engem zavar, hanem a vonal túloldalán levőt, aki nem hall semmit, mert úgy zúg a mikrofonom. Ezt kellene szűrni valahogyan....
Erre van valami megoldás? Van olyan headset ami szélben is használható? (és érti a túloldal amit mondok neki?) -
Üdv!
Bedobom újra a kérdést. Nincs valakinek 2 éven belül vásárolt Plantronics E500-asa? -
Geresics
addikt
Jabra Talk 30 és Talk 45 headseteket próbálta már valaki?
Ezek is megpróbálják angol kiejtéssel beolvasni a hívó fél nevét, amit ráadásul a Talk 35-nél ki sem tudtam kapcsolni?
-
Geresics
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Nekem nem volt semmi ilyenem.
Viszont megjött amit az eBay-ről rendeltünk 3db-ot amcsiból. 1 törött volt, 1 hamis, 1 pedig szarul szól, és a hangerőgomb sem működik rajta...
-
Üdv mindenki!
Van egy 2,5 éves Plantronics Explorer 500-asom, ami random lecsatlakozik a telefonról. Van, hogy órákig semmi baja, de van, hogy amint összekapcsolódok a mobillal (Samsung Galaxy S9), pár másodperc alatt már le is szakad róla. Előfordult már, hogy beszélgetés közben szakadt le. Pár hónapja kezdte, hogy a hívást amikor fel akartam venni vele, akkor mondta be, hogy "bekapcsol, és kapcsolódik a telefonhoz".
Akik ilyet használnak, tapasztaltak hasonlót? Először a telefonra gyanakodtam, mert néha ki-kihagy bluetooth lejátszás közben (bluetooth hangfalon használva), de arról soha sem kapcsolódik le...Persze a 2 év gari már lejárt, de ha van valakinek egy számlája 2 éven beüli vásárlásról, megköszönném, ha kisegítene.
Próbáltam szoftvert frissíteni, de az androidos Plantronics HUB érdemben semmit sem tud kezdeni a fülessel (akkuidőt kiírja, de semmi több), a Windows-os pedig nem is látja.
Minden megoldás érdekel, köszi a segítséget előre is!
-
tanulo
tag
Üdv van egy első generációs Airpods fülhallgatóm, mostanában elkezdte azt csinálni hogy beszélek valakivel, és ha közbe pl sétálok, felemelek valamit vagy lerakók valamit az asztalra vagy bárhova, akkor a fulhallgatóba mocskos idegesítő kattogo hangot hallok, mintha vízhangzana, vagy nemtudom, hasonló. Pár hónapja kezdte el, de most kezdett el mocskosul idegesíteni. Van erre valami megoldás, kb másfél éves a fülhallgató, gari nincs már rá. Esetleg a fülesnek is lehet szoftver frissítést is csinálni, vagy mit lehet vele kezdeni, valaki van valami ötlete? Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
M90-et használtam kb. 5 éven át, néha napi 8-10 órában. Sajnos abbahagyta a működést. Semmi hasonlót nem találtam. Van-e valami alternatíva?

,hogy leírjuk általános kérdéseinket tapasztalatunkat
Ugyan csak 4 napja használom, de eddig nagyon bevált. Baromi hangos, zajos környezetben is (én autóban használom főleg, úgy, hogy mögöttem gyakran több gyerkőc ordít egyszerre :-P ) nagyon jól hallható, fél hangerőn van nálam. A visszajelzésekből úgy tűnik, hogy a hívott fél is jól, tisztán hall engem. Az aksija az első töltés óta (3 x fél nap használat forgalomban) most 70%-on van. Ugyan hívásból csak pár db volt, de a GPS megy nálam mindig (már csak a dugók és a zsaruk miatt is
). A funkciókat bemondja angolul a fülbe, elvileg van hangvezérlése is, de azt nem szeretem, nem is próbáltam. A fülgumija nekem picit nagy, de még így is stabilan van a fülemben, még fülkampó nélkül is. (A kampó rápattintós, nem zsanéros, mint a Plantronics-on) Összegezve: eddig úgy tűnik, hogy egész jó kis készülék, az árát mindenféleképpen megérte szerintem.