Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
Üdv.
Vettem nemrég egy plantronics m50 típusú headsetet. Az egyik telefonommal (Nokia E65) tökéletesen működik, a másikkal (Galaxy gio) meg sehogy. A telefon kiírja, hogy csatlakoztatva, a füles is "bemondja", de hívásnál sehogy sem tudom rávenni, hogy megszólaljon. Valakinek van erre ötlete? -
Cheesy
őstag
válasz
SpongyaBob #195 üzenetére
A kiválasztásánál úgy voltam vele, hogy egyrészről inkább fizetek 6-7 ezret egy headsetért mint 35k-t büntetésért (asszem már több), illetve ha veszek akkor minőségit veszek. A Plantronics elég jó minőséget képvisel.
A környezetemben van már SonyEricsson, Nokia és Samsung headset is, de azokat közelebbről megvizsgálva nekem úgy tűnik, hogy az enyém tartósabb konstrukció. -
Cheesy
őstag
válasz
SpongyaBob #193 üzenetére
Részemről a Plantronics Explorer 370-et bátran tudom ajánlani, por és cseppálló, hangja is jó.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok! Bluetooth headset-et szeretnék venni autóvezetéshez.. Nokia N8-hoz. Milyen pénztárcakímélő megoldást tudtok ajánlani?
A legfontosabb hogy a telefonhoz szokott hangminőség meglegyen..
-
Kercsi17
tag
Hello! A hozzáértők segítségét szeretném kérni. Headsetet szeretnék vásárolni árban max olyan 3-4000 Ft körülig( SAMSUNG GALAXY ACE-hez), lehet használt is csak bírja a strapát már amennyire bírnia kell. A célom annyi lenne vele, hogy barátnőmmel sokat telefonálok és sokszor buszon menet közben ágyban fekve stb stb és kényelmetlen tartani a telefont. Nem kell naphosszakat kibírnia a headsetnek, sem full extrásnak lenni csak annyit amennyi ebbe a keretbe belefér.
Néztem két típust: A BH08R-t és a GHOO BH95-öt bár az utóbbiról nem sok adatot találtam, de most olvastam samsung telóhoz nem fontos samsung headset mással is működik. Szóval mit javasoltok? -
Zolesz007
őstag
válasz
szanyi20 #187 üzenetére
A HM 1700 Gyárilag 9 óra beszélgetést tud a HM 1000 csak 6 órát.
(készenlét: 350h vs 200h)Gyakorlatban nekem volt korábban HM1000 és ott se azon aggódtam mikor merül le. Szerencsére ezek jópár napig bírják...
Viszont amit észrevettem hiába tudnak 10m-et papíron nekem ha pl másik oldali zsebemben van a telefon mint a füles akkor a túloldalon van, hogy szakadozva hallanak... Erre néha figyelni kell. Bár nem mindig fordul elő (lehet a ruha anyagától is függ).
Ramius: Nekem volt már 2 Samsung-om egyikre ráültem véletlenül kocsiban és eltörött. Azon kívül meg voltam vele elégedve, csakúgy mint a mostanival. Aztán édesapámnak volt sokáig Nokia, baj nem volt vele, csak a fülpántok törtek el az idő haladtával. Most Platronics-ot használ az is tökéletes, annak nem fix a fülpántja (nem is használ hozzá és én sem mert megmarad simán a fülünkben) nincs mi eltörjön így már lassan 2 és fél éve teszi a dolgát.
Ezt a három márkát tudom ajánlani!
-
Ramius
őstag
Üdv. Multipoint bt headsetet szeretnék venni. Egy samsung galaxy és egy nokia telefon lenne párosítva hozzá. Melyik az ajánlott / kerülendő márka? Üzemidő nem lényeg, vagyis mindegy, hogy 6-8-10 óra, csak ne legyen túl drága
-
Zolesz007
őstag
válasz
szanyi20 #184 üzenetére
kb szerintem az összes multipontos olyan...
pl.: Samsung HM1000 a legolcsóbb 6k környéke.
vagy én amit használok HM1700 8k körül. Azért ajánlom mert zajszrős és A2DP-t is támogat, azaz lehet rajta zenét hallgatni, vagy ami fontosabb, pl GPS utasításokat, meg úgy minden rendszerhangot ezen keresztül hallasz.
-
szanyi20
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok e olyan samsung bluetooth headsetet mondani, amin van hangerőszabályzó, és multipointos?
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Napokban vettem egy Plantronics M50 típusú headsetet. A leírás szerint, ez már multipointos, de sehogy sem tudok egyszerre 2 készüléket hozzá csatlakoztatni.
A jelenség a következő : mind a 2 telefonnal össze vannak párosítva, de egyszerre csak 1-el online. Ha ilyenkor megpróbálok csatlakozni a másik telefonnal, hibával elszáll a kapcsolódás.
Mi lehet a trükk? Leírásban semmi ilyenre utalás nincs..
Telefonok amikkel próbáltam: Nokia 6300, 3120 classic, Google Nexus SKöszönöm!
-
kasee
aktív tag
hi
Valaki meg tudná mondani hol és mennyiért tudnék samsung wep 460 bt headsethez fülkarikát venni? Sikerült elhagynom
köszi
-
Marvinyo
aktív tag
Helló!
Az alábbi kérdésem lenne: Tudtok olyan (akár nem BT-s) headsetről, aminél van hívószámkijelzés?
A SonyEricsson MW600-as típust néztem, annyira még nem is drága, és ha jól értem van hívószám, és hívónév kijelzés is (gondolom telefonkönyv alapján megy, ha benne van név, ha nincs telefonszám), illetve a rádiónál az állomásvezérlést ("tekerést") tudnám róla végezni? (Gondolom igen, de sose lehet tudni...)A válaszokat előre is köszönöm!
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Használ valaki mono BT headsetet Huawei IDEOS S7 Slim-hez, van bevált preferencia?
Kellene egy jóféle ízléses darab állandó használatra, ami stabil kapcsolatot tart fenn a készülékkel, korrekt a hangminősége és az üzemideje, illetve képes minden értesítést fülreadni. Kb. 10k-ig repeszthet felfelé az ár. -
Cheesy
őstag
sziasztok
Először is a könnyebbik része a kommentnek:
aki bluetoothos headsetet keres és nem utolsó szempont a minőség, annak bátran ajánlom az általam nagy megelégedettséggel használt Plantronics Explorer 370-est. Sokáig bírja, egyszerű kezelni, mellesleg por-csepp-ütés álló, a hivatalos honlapon közzétett egyik vélemény szerint a tulaja véletlenül kimosta 40 fokon mosógépben, miután kiszáradt, feltöltötte és használta tovább boldogan. Kaptam már negatív kritikát, hogy aki kézbevette meglepődött a méretein (azaz "ezdek*vanagyvazzeh") meg hogy vastag a fül mögé kerülő rögzítő. Nekem speciel nem ideális a fülem ehhez a kialakításhoz, mert nem elálló, hanem fejhez lapuló, viszont így is kényelmes viselet. Még a napszemüveget is elbírja, nem nyomja a fültövet.
Anno azért vettem, mert ez 7000 huf, a rendőr meg telefonálásért 30.000 huf-ra büntet, meg amúgy is kényelmesebb, mint hogy folyton a fülemhez szorongassam a telót és fél kézzel vezessek.
Szóval azon gondolkodtam, hogy e remek szerkezeten ha a későbbiek során tisztítani vagy cserélni szeretném a gumi füldugót, akkor azt hogy veszem le róla úgy, hogy vissza is tudjam rakni?
E-bayen láttam oem alkatrészként, 1 db belőle 5 usd. Ezért inkább csak tisztítanám amíg el nem kopik
-
JeffDebr
tag
helló!
vettem egy Nokia BH-505 tip. headset-tet, amit pc-n keresztül szeretnék hallgatni, ám a gépbe dugott USB Dongle hiába ismeri fel a headset-et, az továbbra is csak keres!
segítene valaki?
-
AdamMcKraken
tag
válasz
lsebestyen #175 üzenetére
Az azért lesz mert a headset csak egy darab eszközzel tud párosulni, és valósz már hozzá van rendelve a telefonodhoz. Az én headsetemel is az van ha pl TV-hez akarom használni, újra kell rajta nyomni a felderíthetőséget, mert különben nem látszik, csak a telómnek!
Más: Olyat tapasztaltok h a városban bizonyos helyeken elveszti a szinkront a headset a telóval? Egy-egy pillanatra kimarad a hang pl?
-
HXY
addikt
válasz
lsebestyen #173 üzenetére
Ha a gépben van bluetooth, akkor lehet.
A tálcán, az óra mellett a kis kék Bluetooth ikonra kattints, keresés vagy új eszköz hozzáadása, vagy hasonlóakat keress. Bekéri a PIN-t, csatlakozik, és már működik is.
-
lsebestyen
addikt
BT headsetet lehet géphez kötni? konkrétan egy SE mw600 as headsetet szeretnék géppel csatlakoztatni. ha valaki esetleg tud segíteni
-
bylow
senior tag
Eléggé be van halva ez a topik, 4 évvel ezelőtti hsz.-om is itt van ezen az oldalon ,
akkor sem kaptam rá választ -
bylow
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne:
Iphone nem minden bluetooth headset-el kompatibilis?
Vagy bármelyikkel össze lehet hangolni?
Ez azért dilemma nálam, mert találtam olyan bluetooth headset-eket aminél külön oda van írva, hogy Iphone kompatibilis.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
petymeg
addikt
üdv mindenkinek.
nekem a se mw 600 stereo bt füles tetszik. de mielőtt megvenném szeretnék még szétnézni a piacon. van ehhez hasonló kialakítású, de jobb vétel?
-
cyjambo
csendes tag
Sziasztok!
Par napja van egy bh-503 nokia bluetooth headsetem, es iszonyatosan idegesito, hogy a kek led folyamatosan villog, amikor be van kapcsolva.
Nem tudja veletlenul valaki, hogy ezt ki lehet kapcsolni? Marmint a villogast? Fekete alkoholos filccel mar lefestettem, de meg igy is nagyon latszik sotetben. Engem annyira nem is zavar, viszont pl. ha buszon, tomegkozlekedesen utazok, akkor a mellettem levo embernek par masodpercenkent belevilagit a szemebe...
annyira nem toleraljak az emberek.... raadasul iszonyatosan eros fenye van, nem csak valami halvany kis villanas...
Elore is koszi a valaszt
-
GEPESZ66
veterán
NOKIA BH-607 headset együttműködik-e a Samsung 5230-as telefonnal?
Kompatibilis-e a Nokia headset a Samsung telefonnal? -
lajo
senior tag
Sziasztok!
Van olyan headset amihez egyszerre kettő telefon is csatlakozhat, és mindkettőről fogadja a hívásokat?
Köszi a válaszokat
-
looser
addikt
Kukkants át a másik topicba, talán jobban pörög
Ez tényleg haldoklik, bár ez nem a topic hibája, hanem csak annyi, hogy kisszámú az érdeklődő/segíteni tudó látogató... -
need
addikt
Isten fent az égbe..neved a Moderátor..
jelezned kellene ha ez 1 halott topik!
-
need
addikt
Üdv..
kellene nekem kis help...
szeretnék Nokia Bluetooth fülhallgatót venni majd 1x csak
nem nagyon ismerem ezeket kellene valami tipp milyet is vegyek..
ésszerű határok között persze olyan 10 ropi a határ..!
igy első ránézésre ez tetszett +
[link]mennyire jó választás ez vagy ha van nektek valami jó tippetek azt szívesen veszem
-
alias_bobo
tag
Hello!
Van egy Nokia HS-36W bloutooth headsetem. Valószinű hogy hibás.
A jelenség: töltöre dugva egy pillanatra felvillanik a kék led aztán semmi.
Bekapcsolni nem lehet. Tudja valaki, hogy mi lehet a baja?
Üdv, alias_bobo -
warrior28
aktív tag
Sziasztok!
Erről (Sony-Ericsson HBH-IS800) van vkinek vmi tapasztalata? -
looser
addikt
Sziasztok! Nokia 6300-hoz keresek bt headsetet, de az árgépen ezer fajta van, s nem igazán ismerem ki magam. 10e-ig elmennék, de az is jó lenne, ha laptoppal tudna kommunikálni. Erre képesek a Nokia headsetjei?
-
zozz12
tag
Sziasztok!
A következő a problémám: vettünk egy BH-103 headsetet. Egy Nokia 6300 -assal teljesen jól működik, de a Nokia 3110c nem találja/nem látja. Mi lehet a probléma? -
bufurc
tag
Hali! Volt több BT headsetem is de mind használhatatlan volt iszonyat szar hangminőséget produkáltak kifele. Most ott tartok, hogy csak 1 dolog érdekel a zajszűrés a többi mind1. Úgy tűnik a jawbone és a blueant kiemelkedően jó de mégis találtam ellentmondásos infokat neten. Pontosabban olyat, hogy jó de annyira mégsem. Itthon nem lehet kapni 1iket sem (tudtommal) van valakinek tapasztalata?
-
Peti567
aktív tag
Platronics Audio USB 920 headset-et szeretnék venni!
Megéri megvenni, jó kis kütyü?
Olyan kell amit telefonhoz és géphez is tudok használni, és ez pont olyan!
Esetleg van más tipusú amit tudja ugyanezt?
Köszi -
Enjoy
addikt
Akik jó BT headsetet szeretnének venni, azoknak ajánlom a Motorola H790-et.
Én is azt vettem karácsony előtt 9ezerért Saturnban, januártól viszont már csak 5ezer Ft, szerintem ennyiért a kutyának is megéri. -
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Segítségre, tanácsra volna szükségem hozzáértő emberek részéről. Számítógéphez szeretnék venni bluetooth-os headset-et. Skype-n keresztüli telefonáláshoz kéne és a következők lennének az elvárásaim:
- nagy hatótávolság (lehessen közlekedni a lakásban telefonálás közben és ne zavarjon be egy ajtó, vagy fal)
- jó lenne, ha kettő is működne egyszerre (pl. telefonos beszélgetésnél egyszerre ketten is tudjanak beszélni a hívott vagy hívó féllel)
- lehetőleg fülbe akaszthatós, ugyanakkor kényelmes, hangos legyen és jó minőségű hangot továbbítson (szüleimnek lesz akik kicsit nagyot hallanak már)Kérdezősködtem - nézelődtem már de nem igazán sikerült döntenem. Valaki ajánlotta a Jabra márkát... ezt néztem ki, de nem ragaszkodom hozzá. Ha valaki jobbat tud (ebből a márkából vagy másból) szívesen hagyom magam meggyőzni.
Továbbá halottam olyat, hogy a bluetooth csatlakozó vagy elosztó sem mindegy, hogy milyen. Igaz ez? Mire kell figyelni, mi a fontos? Szintén ajánlották a Trust márkát. Ehhez hozzászólás? Egyáltalán, hogyan tudom a bluetooth-s headset-et a PC-hez csatlakoztatni?
Végül pedig... találtam egy ilyet. Állítólag lehet mobilhoz és PC-hez is használni... Erről mi a vélemény? Érdemes ilyet venni vagy hülyeség?
A válaszokat, tanácsokat, hozzászólásokat előre is köszönöm!
-
scream
veterán
Sziasztok!
Olyan BT-s headsetet keresek ami nem tulzottan drága,viszont árához képest jól teljesít.
Mivel nem vagyok semennyire otthon a témában ,kérlek segítsetek választani.
Amugy SE mobilhoz lesz. -
lindermen
senior tag
Sziasztok! Plantronics 390-esről valakinek vélemény??
Előre is köszi! -
pdw
csendes tag
Nokia BH-606-rol velemenyek?
Kulon orom lenne ha PS3-a is lenne az illetonek, es megmondana h ugye mukodnek e egyutt
-
footy
addikt
Tud valaki nyilatkozni a Nokia BH-102 bluetooth headsetről?
-
Narancs
őstag
válasz
Viktor0610 #132 üzenetére
Nem is kellett pár év, elég volt öt hónap.
A legújabb Palm bigyula tölthető vezeték nélkül a cikk szerint.Innen már csak köpés, hogy BL headset is tudja magát tölteni a mobilról...de állat lenne
-
Spirit
őstag
Sziasztok! Kiegészítő ajándéknak szeretnék veni egy olcsó kis headsetet apámnak a telefonjához, ami Samsung J700-as. A lényeg, hogy telefonálni lehessen vele, és stabilan álljon, mert sokszor kell fizikai munka közben telefonálnia. Olyasmire gondoltam,mint a Motorola H555 vagy Nokia BH-102. Kérem ajánljatok valami jót.
-
robagp
tag
Hello!
Szerettem volna a bluetooth os headset -emmel párosítani /jabra bt3030 sztereo headset/, hogy azon át hallgathassam a zenét, illetve mikrofonként használjam az msn-nél, de nem sikerül. Bár látja, de semmi. Se hang, se mikrofon. Hogyan tudnám ezt megvalósítani
Válaszokat előre is köszi!
-
Syrano
tag
Sziasztok,
bluetooth headsetet kell vennem a Samsung telómhoz és szeretném kikérni a tanácsotokat. Az egyik kollégám kölcsönadta egy próba erejéig az övét és véleményem szerint nagyon gyatra volt a hangminősége. Kérdésem az lenne, hogy tudtok-e ajánlani valami jó headsetet aminek a hangja is legalább elfogadható. Fej- és fülhallgatós tapasztalaimra hagyatkozva utánanéztem, hogy a Sennheiser gyárt-e ilyesmit és találtam is csak eléggé hanyatvágós áron: 16 ezer HUF. Ha ennél jóval olcsóbban (max 10ezer) is lehet kapni jó headsetet akkor ne kíméljetek!
Köszi
-
Magdus88
csendes tag
Nem tudna nekem valaki abban segíteni, hogy egy HTC kaiser-hez melyik bluetooth headset lenne a legjobb?
-
cibuu
tag
esetleg hol érdeklődjek,ahol erről infót tudnának adni nekem??
-
cibuu
tag
helo!
szeretném a segítségeteket kérni!nagyon fontos lenne!
szeretnék egy rokont megajándékozni egy motorola H12 Bluetooth headsettel.
szeretnélek kérdezni titeket hogy mit tudtok erről a termékről?megbízható,érdemes ilyet venni?kérem segítsetek,nagyon fontos
köszönöm előre is -
-
Enjoy
addikt
válasz
Viktor0610 #137 üzenetére
Köszi szépen
Már csak azon gondolkozom, h ez az "agybadugós" megoldás, vagy a "pántos" megoldás lehet hosszabb távon 2-3óra fárasztóbb.
De szerintem ez a WEP 410-es lesz a befutó. -
Enjoy
addikt
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék venni egy BT headsetet, s a jelenlegi kiszemeltem egy Samsung WEP-410-es.
Esetleg van valakinek ilyenje, vagy hallott róla jót-rosszat?Vagy tud ajánlani valaki jobbat ilyen 10k környéki áron?
-
gardener
senior tag
Nokia bluetooth headsetet szeretnék vásárolni.
(Mivel az "akciós" Motorola instabil piszkosul.)Mivel haver nagy fun Nokiából volt neki jópár és következőket ajánlotta:
BH-700,BH-900,BH-200 (de ezekben a tipusszámokban nem is volt teljesen biztos)Megnéztem mi is a választék Nokiánál. Teljesen összezavarodtam.
Valaki tud benne segíteni melyiket vegyem?
-
Narancs
őstag
válasz
Viktor0610 #132 üzenetére
ja, pár én
Olvastam erről úgy jó két éve kb, hogy ilyesmivel próbálkoznak. Gondoltam azóta hátha beérett a projekt -
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Viktor0610 #129 üzenetére
Kedves "Narancs" kolléga gondolta, hogy BT headsetet nem kell tölteni 220-al, hanem a teló tölti csak úgy.
-
-
Narancs
őstag
válasz
Viktor0610 #126 üzenetére
Hát, gondoltam hátha van olyan mód, hogy a telefontól szívja a naftát, és a töltő csak egy opció...
-
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Mostanában gondolkodtam el, hogy BT headsetet kéne vegyek. Mindenképp valamelyik SE stereo fülest szeretném, DS200 / 205 / 220 amit kinéztem. Olvastam, hogy 6 órát bír az akku. Ez igaz? És ha lemerül be kell nyomni a töltőbe, uyganúgy mint a mobilt? Ez elég szarul hangzik...
Másik kérdésem: olvastam a logouton. hogy eléggé hamisítják az SE füleseket. Ez igaz a kékfog cuccokra is? Ha igen, honnan lehet megismerni a hamisítványt?Előre is kösz a választ!
-
-
csabika16
csendes tag
Csá van egy motorola h700 headszetem és nem akar párosodni nokia 6131-el,nokia 6230-cal,mit csináljak?
-
LOTR
addikt
Sziasztok!
Valamilyen bluetooth headsetet szeretnék venni, nem tudom milyet érdemes ajánljatok valamit légyszíves, láttam 5 ezerért is, meg 25 fölött is, nem kell semmi extra, csak jó legyen. Olyan 15ezer Ft körül gondoltam -először- ha lehet venni valami normálisat ebben a kategóriában.
Köszi! -
Rickazoid
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni az N82-esemhez egy BT fülest. Olyan fülbedugós, zajszűrős kellene. De nem igazán tudok dönteni. Zenehallgatásra kellene, tehát a nagyon jó hangminőség a legfontosabb, illetve a külső zajok kiszűrése sem árthat. Én a SE féle HBH-DS970-re vagy DS980-ra gondoltam.
Használt már valaki ilyet Nokiával? Működnek rendesen a gombok? Meddig bírja?Vagy valami tipp hasonlóra? Árban az SE fölé nem akarok menni.
-
Lejszi
senior tag
válasz
Viktor0610 #119 üzenetére
ÁÁÁÁÁ, most jut eszembe, hogy az elveszett töltő ugyan ilyen konverterrel együtt veszett el
Na mind1, van egy fölös ACP 7E töltőm, ezt megpróbálom elcserélni egy ACP 12-re és akkor már csak a konvertert kell majd megvennem
Remélem a bevásárlás után nem fogom megtalálni a töltőt ami elveszett.
Vagy addig találjam meg, vagy tünjön el örökreKöszi mindent
-
-
Lejszi
senior tag
válasz
Viktor0610 #117 üzenetére
Közben kezdek én is egyre jobban informálva lenni, köszi
Nincs más választás, elő kell valahonnan kerítenem az elveszett töltőt, mert ha nem kerül elő akkor megint leszurkolhatok jópár ezer Ft-ot, hogy ujra legyen töltőm.
-
-
Lejszi
senior tag
válasz
Viktor0610 #115 üzenetére
A típuszámokat jól írtam az tuti. Uh már nem értem a dolgokat, ugyanis:
A headset manual ezt irja szó szerint:
"Csatlakoztassuk az ACP-12-es töltõt egy fali
konnektorba vagy az LCH-12-es töltõt az autó
szivargyújtójába."
Ergo az én töltöm (ami elveszett) az az ACP-12. (vékony dugaszú)
Na már most, a telómhoz a AC-3E töltő szintén vékony.
(Hozzá párosítottamaz imént, de nem tölti az AC-3E töltővel)Egy srác árul a PH-n ACP-12 típusú töltöt amit így hirdet:
"Nokia Régi gyorstöltő ACP-12 990 Ft"A hirdetés: [link]
Miért írja, hogy "régi" ????
-
Igen, használhatod, abban az esetben, ha veszel egy CA-44 típusú átalakítót.
Utánanézve v. nem jól írtad a típusszámokat v. más fajta töltőd van.
Elvileg a töltő, bár belemegy, nem biztos, h. tölteni fogja. (Legalábbis abból kiindulva, h. két fajta adaptere van a Nokiának: [link]. -
Lejszi
senior tag
Sziasztok:
Lenne egy kérdésem:
Van egy Nokia_HS-36W headsetem. Valahogy úgy elpakoltam a töltőjét, hogy nem találtom. A headsetet a következő típusú töltővel kellene eredetileg tölteni: ACP-12Van egy Nokia 6234-esem, amihez a következő típusú töltő tartozik: AC-3E
A két töltőnek a dugasza ugyan akkora.
Kérdésem az lenne, hogy használhatnám-e a telefon töltőjét a headsethez? (ha nem muszáj nem vennék fölöslegesen, ha használható hozzá a telefon töltője is)
Várom vki hozzáértő válaszát.
Köszönettel:
Lejszi -
Joe bácsi
őstag
Lenne egy igen fontos kérdésem, mert bluetooth headset vásárlása előtt állok és vacillálok, h. merjek-e venni. Az maga a kérdés,h. ha a sebemben van a teló és headseten beszélek recseg-e néha a vonal vagy sem? Az egyik haveromnak van egy Nokia fülese és ha nadrágban van a telója, akkor recseg a vonal miközben beszél. Kipróbált SE és Logitech fülest is és azokkal is ezt a hibát tapasztalta.
Kinek mi a tapasztalata? -
sztikac
őstag
Jabra BT110-el van valakinek tapasztalata? Sehol nem találtam tesztet róla... Pedig most jó áron tudnák hozzájutni (kb. 3000 HUF, zsírúj, 2 év garral)... A mostani headsetemmel (Logitech) nem nagyon vagyok megelégedve hangminőség terén
-
Ráket
csendes tag
Hellósztok!
Valaki tudna nekem segiteni?
Ma vettem egy Southwing sa505-ős bluetoothos fülest már feltöltöttem az aksiját,de magyar leirás hiányában nemtudom összehangolni a telefonnal illetve a laptoppal (Noki 6288,ASUS A6M Q074) Probálkozok de semmi eredmény... Ha valaki tud magyar leirást hozzá kérem irja meg a linket!Előre is köszönöm!
Ráket! -
Jeannie
senior tag
Nekem mono BT fülesem van, Skype-oltam vele, de nem kívánom azt a macerát ami vele jár, de ha sikerül elfogadtatnod az xp-vel, a hangminőség akkor sem lesz jó, adódik ez a sávszélességből is többek között, bár a sztereó cuccokkal nincs tapasztalatom. De beszélgetni szvsz elég. A telefonnal összekötni semmi perc alatt lehet, az erre van kihegyezve.
Ha a hangminőség kell, vegyél egy Sennheisert, van hozzá ötméteres kábel, akár még wc-re is kimehetsz közben, meg vegyél mellé egy kis asztali mikrofont, árban nagyjábol ott leszel mint a sztereo bluetoothos cuccal -
EmThor
addikt
ahoj,
1.olyan kérdésem volna, hogy ha veszek egy BT sztereo fülest + egy usb bluetooth dongle-t (ami van vagy 2000 pénz?!) azt tudom használ így PC-hez, vagy kell még software is, vagy mégsem ilyen eccerű? (win xp)
meguntam, hogy jack-jack hosszabító + fejhallgató kombóval tudom csak éjjel nézni a filmet (pc-ről tv-re kikötve a kép), ha nem akarok hangfalszettel hangoskodni...
2. no meg mobiltelefonhoz is jó lenne, gondolom ezzel hamar összepárosítható adott eszköz. (vagy nem?!)meg ha mikrofon is van rajta jön a 3. gondom:
3. playstation 3-hoz is használnám, de itt kéne a mikrofon a netes mókához, mobilarena tesztben láttam egy pár ilyen fülest, motorola ht820-as nem tűnik rossznak
thx -
Cleo
tag
válasz
Doris Lune #101 üzenetére
Nem olyan nehéz, csak egykicsit kell ráfigyelni és a helyzettől függően kell átmodosítani a dolgokat, ha kell.
Igaz, ha mindenféle dolog alapból rögtön indul a gépen bekapcsoláskor, akkor némely gondok előfordulhatnak. Másrészt, remélem , hogy a gyári és MS blutooth stackon kívül más bluetooth drivert nem installálgattál azóta. Ha igen, szedd le azokat és ellenőrizd még egyszer, hogy max csak gyári és őt lecserélő SP2 Ms bluetooth stack legyen rajta
Rendben, maradt a sima headset. A sztereohoz más kellékek szükségesek, beleértve a headset is.
''nem dughatom be mindkét fülem, miközben az ügyfelek néznek rám''.
- Ez jó, tudnék tanácsolni olyan sztereo headsetet is , olyan 007-es szerű, ami egyáltalán ki nem látszik a füledből. Annak is van haszna, legalább úgy csinálhatod időként, mintha baromira figyelsz rájuk ;)
''SE HBH-600''
- OK, szvsz, de majd meglátjuk
''A haedset mindegy, hogy milyen, csak a notebookon való beállítások a mérvadóak?''
- Nem.
Mail megy. Tekinsd át, de alaposan.
-
Doris Lune
tag
Rendben, benne vagyok, ha tudsz segíteni mail-ben, mert amit leírtál, hogy mit kellene csinálni, abból valószínűleg az első lépésnél már megtorpannék kicsit. A továbbiakról már nem is beszélve. Ami egyedül menne ebből, az a párosítás, de ez már a munka vége, meg ez szerintem mindenkinek megy. Van ugyan bluetooth dongle-m, meg hozzá Blue Solei progi, s azzal ment is ez a füles, azt meg is tudtam csinálni, de nagyon belassítja a gépet a Blue Solei, a donglét meg már többször majdnem eltörtem, ötször leesett, kétszer elveszítettem, úgy hozták utánam, szóval inkább ez a beállítás, bevállalom, s utána nyugalom.
Ha dönteni kell, mindenképpen a sima Skype-ra való beszélgetéshez kellene beállítani, mert erre van szükség elsősorban, ez a legfontosabb. Ez egyszerű, sima egyfüles bluetooth haedset, mert nem dughatom be mindkét fülem, miközben az ügyfelek néznek rám. Az élvezeteket meg majd megoldom máshogy. Főleg, ha mondod, hogy vannak buktatói is a stereo fülesnek.
A jelenlegi haedsetemmel (SE HBH-600) is fogom tudni használni, vagy újat kell vennem?
A haedset mindegy, hogy milyen, csak a notebookon való beállítások a mérvadóak?
Van kikapcsoló a gépen, ki lehet kapcsolni a BT-t és a Wifi sem baj, ha addig ki lesz kapcsolva, mert úgyis a másik gépről e-mailezünk majd.
No, akkor majd jelentkezz, várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank - Soha ne merülj le!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest