- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
student #5332 üzenetére
Én most fogom átvinni.
1., A jelenlegi adataid stimmeljenek a mostani szolgáltatónál megadottal.
2., Itt több lehetőséged van:
a) Vodafone honlapról rendelsz egy sim-et, amit kivisznek ingyen.
b) Auchan-ban kapni vodafone simet (500Ft körül), megveszed ott.
c) Vodafone ügyfélszolgálati ponton, új sim kártyára kéred a hordozást. (Itt valami 1600Ft körül van a sim.)3., Aktiválás, hordozás:
Lehet neten is aktiválni, már amikor működik a rendszer és engedi az aktiválást. Nekem 1 sim-nél nem sikerült. Ha sikerült, akkor meg kell várni a postán kiküldött megerősítő kódot, azt sms-ben visszaküldeni.
Elméletileg lehet az online felületről számhordozást indítani, de nekem nem sikerült.Ha megvan a sim, akkor szerintem a legegyszerűbb egy vodafone ügyfélszolgálati ponton aktiváltatni és elindítani a folyamatot.
Megadnak egy napot, amikor elvégzik a számhordozást. 20:00 és 24:00 közötti időablakban. Ebben a 4 órában valamikor a régi sim lekerül végleg a hálózatról, és az új sim fog működni.Ha valamit nem jól írtam, akkor a többiek kijavítanak.
-
DS39
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest