Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
az szerintem nem így van. ha a telefon hálózatfüggetlenként lett eladva, akkor jogalap nélküli versenykorlátozó magatartás, hogy a hálózatán lévő másik márkát letiltja (külön vicces, hogy a blue mobile-os szerződéseken is a t-mobile a szolgáltató, tehát a másik márka is igazából ő)
ha hivatalosan függőként lett eladva, de valami szerencse folytán mégis működik másik hálózaton, akkor az egy nem várt plusz, de ez esetben jogos az IMEI tiltás. ezért érdekel, hogy függőként adta-e el a T, vagy sem.
egyébként, hogy most ebbe a sz*patásba belefutottam, a legolcsóbb megoldás (azonkívül, hogy visszakérem az árát a gyerektől, ha hivatalosan nem független a teló), ha átmegyek a telenor-hoz. és akkor legalább egy fillért nem lát belőle a T...
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest