- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
És a legújabb, 1.05 FW van rajta? Mert az pont az 50GB lemezek kompatibilitását javítja. Illetve nézd meg azt, amit Flashget tanácsolt (ki- és bekapcsolás).
Amúgy volt nekem is ilyen lejátszóm és többek közöt azért is adtam el, mert nálam sem szerette egy idő után az 50GB lemezeket...
A másik pedig, amit korábban javasoltam, hogy nézd meg ugyanezeket a lemezeket más asztali lejátszóban, de mondjuk nem hinném, hogy a lemezekkel van a probléma, hiszen ahogy írtad, kiírás után mentek gond nélkül. Én sokkal inkább a Pioneer lézerfejének a hibájára gyanakszom. -
Flashget
félisten
Amennyiben et pio 150 a dvd lemez után nálam is ezt csinálja néha. Ilyenkor vagy eljátszadozol azzal, hogy lemez ki, vissza és kikapcs majd bekapcs vagy bekapcsolt állapotban kihúzod a 220-ból. valamiért az írt dvd lemezek után meghülyül egy kicsit néha
viszont BD-RE lemez miatt ajánlott felraktam az 1.05 fw-t.
De ez a Pioneer 150 tipusra vonatkozik nem írtad neked melyik van. -
M107
addikt
Írni lehet, kérdés hogy milyen minőségben, és hogy mennyit.
Plusz, milyen Mid-es lemezt és az hogy viszonyul, az író firmware stratégiájához.
A saját 206D Pio írómmal kb 500 db lemezt írtam meg idáig (Dvd) semmi gondom nincs, van külön is dvd íróm.
Kímélhetném is, de mivel multi író CD/DVD/BD így használom serényen.
Audió cd szépen ír a kis 206D
Dvd-vel meg óvatosan minőségit kell szerezni a fórumtársak segíthetnek, és akkor 3-4 évig intenzív használat mellett (olyan 8000 lemez) is ki kell tartania, persze ha az író is minőségi darab nem s egy LG.UI:
Általában 3-4 évente szokás optikát cserélni bár mostanában BD fronton nincs annyi Mid változás hogy egy 2 éves BD-RW író ne írja meg szépen a lemezt (CD szinten nem sok új Mid jön ki DVD szinten meg minőségit kell keresni (lemezt) ajánlott Mid-del.
-
Csak egy duplarétegű dvd lemezt írtam még bd íróval, az jól sikerült, az aktákkal azonos nevű dobozhoz, biztonsági másolat, natürlich. Ennek kapcsán kellett rádöbbennem, hogy nincs újraírható duplarétegű dvd...
Valószínűleg a laptop dvdírójával is jó lett volna, de először nem olvastam utána az imgburn beállításoknak és hibaüzenettel el sem kezdte szerencsére ( iso-ból). -
Flashget
félisten
Csak mínőségi lemezt! Olyat meg már nem igazán kapni. De én se használom DVD írásra csak pár db-ot tesztelés céljából írtam. Csak Panasonic BD lemezt írok már vele kímélés céljából.
Inkább erre a célra egy 4K-s samsungot vegyél mint a BD írót kinyírja valamilyen hulladék DVD lemez.
De ha van pénz dögivel vegyél vagy 3 db Pio 208-ast és mehet a DVD írás -
Multibit
nagyúr
MultiAVCHD-val megoldható.
-
laca000
őstag
Úgy tudom, állítgatás nélkül is automatikusan felteszi a kérdést az IMG Burn, készítsen-e hozzá Certificate-et vagy sem.
Legalábbis én nem állítgattam rajta semmit, mégis felteszi.Az miért lehet, hogy ha IMG Burn-el írom meg a filmet, csendes az íróm.
Ha pedig Nero alatt, akkor akkora hangja van, mint egy traktor??? -
mayday00
őstag
-
gg72
veterán
[Pioneer BDR-208]
Mármint hogy az asztalik viszik-e az írott lemezeket? Természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest