- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FCBfoeva
csendes tag
válasz
#48613632 #5730 üzenetére
Igen, én is láttam pont miután ide írtam, de nagyon köszönöm a választ. A laptopom alap, hogy most van halálán, hogy ne tudjam kipróbálni...
A DVDfab9 is beolvasta, elvileg meg is csinálta, de egy 600 megás fájlt dob ki mikor készen van, de a winchesteren 49 giga helyet foglal. Letöröltem a kész terméket, el is tűnt, de a 49 giga helyet továbbra is foglalja a gépen... na de jóValakinek ha esetleg van tapasztalata az UHD filmek csupaszításában, köszönettel fogadok továbbra is minden fejtágítást.
-
yvsmad
őstag
válasz
#48613632 #5688 üzenetére
Ha egy lemezt egy az egyben akarsz másolni, akkor van értelme az ISO-nak. De ott nem kell "authorálni" semmit.
Viszont fájlokból létrehozni ISO-t írás előtt nincs semmi értelme, az csak időhúzás. Vagy úgy konvertálni, hogy ISO legyen az eredmény, mert ott bejön egy felesleges hibalehetőség. -
Joshi
titán
válasz
#48613632 #5672 üzenetére
A BD-t 4K BD-t szerintem sokáig nem fogja leváltani semmi, még a 8K sem. Itt inkább az új ficsörök mint pl HDR továbbfejlesztett változata, még magasabb színtér stb fogja befolyásolni a piacot. Ahogy korábban írtam nekem már nincsenek meg a DVD filmjeim, megváltam tőlük, csak egy-két darab maradt az is véletlenül. Mondjuk tesztelni jó másra nem nagyon.
-
-
Joshi
titán
válasz
#48613632 #5663 üzenetére
Én elsősorban DVD írásra gondoltam, mert BD-re az ImgBurn a legjobb. Az az igazság hogy én lezártam a DVD korszakot, nekem már csak egy-két DVD lemezem van az is csak porfogó.
Az én íróm S08 ami kezeli a BD XL lemezeket is, most rendeltem egy 100GB-os újraírható lemezt. Kíváncsi leszek mit kezd vele az íróm.
-
Joshi
titán
válasz
#48613632 #5655 üzenetére
A 207-es író-nál nem nagyon van jobb, vagyis újabb van de ha nem rossz akkor nem kell lecserélni. Én DVD-t inkább Nero Burning Rom-al írnék, Blu-ray lemezt pedig ImgBurn-el.
Az író pontos neve a tetején található egy matricán, de azt csak úgy tudod megnézni ha kiveszed a házból. Az alábbi képen látod a firmware verziót ami jelenleg van az írón, de az ImgBurn is mutatja. Az adatelfogyás-hiba védelem mindenképpen legyen bepipálva. -
Joshi
titán
válasz
#48613632 #5652 üzenetére
Mivel ez Blu-ray lemezekkel foglalkozó topik ezért elsiklottam a DVD+R felett és BD lemezre gondoltam. Elvileg DVD-ből ajánlott az a lemez, de előfordulhat gyengébb széria. Újraírhatóval próbáltad? Annál hibázik? Ha az író kezdi megadni magát újraírhatóval szerintem nehezebben boldogul.
DVD-t már nagyon régen írtam, de én az általam említett MID-es lemezeket preferáltam. -
johnywalker
őstag
válasz
#48613632 #5066 üzenetére
Nem magával az iso-val van baj.Írtam az elején, hogy közvetlenűl is próbáltam írni IMgBurn-el, inkább a progival hogy nem tudja írni a lemezt.Elinditom az írást de már akkor elakad a folyamat mielőtt egy bájtot is írt volna.Ez volt az ImgBurn-el, CdBurnerXp viszont legalább már az iso-t írta.
-
johnywalker
őstag
válasz
#48613632 #5063 üzenetére
De UDF fájlrendszerbe lett mentve (v2.6).Ekkora méretű fájlokat -BD50- nem enged vagy lehet szerintem máshogy.
gg72: Lehetséges hogy nem ártana neki a portalanítás, eddig még nem sokszor volt, max porszívóval a réseket.3 éves szinte pontosan, olyan 3-400 lemez lett vele írva.
-
Flashget
félisten
válasz
#48613632 #4958 üzenetére
csak a szerver anyagnak semmi köze a 2005-ös ritek DVD-nez..az a lemez még használható a szerver anyagú BD lemez garantált, hogy nem az lesz rövid időn belül.
Tehát arra jó, hogy gyakorolj rajta különböző írás módokat de olyat ne írj rá amit tartósan akarsz elmenteni. -
gg72
veterán
-
gg72
veterán
válasz
#48613632 #4956 üzenetére
Annyira ne örülj a dolognak, mert a Verbat-IMU-000 médiakód LTH típusú lemez, ami szerves anyagot tartalmaz, így gyosan bomlik és a kompatibilitása is rossz, pl. ezért tudod csak 4X megírni. [link]
Legközelebb figyelmesebben rendelj lemezt, vagy ha véletlenül küldtek sima Verbatim helyett LTH-t (ezt mondjuk nem tudom hogyan, mert a címkén rajta kellene lennie. pl.: [link]), akkor reklamálj, hátha kicserélik. -
Flashget
félisten
válasz
#48613632 #4766 üzenetére
az IMGBurn elődje a DVD Decrypter volt..mond ez a név valamit?
Kora legjobb IMG fájl készitő progija volt amíg nem állították le a tagot aki csinálta..de aztán a projektet folytatták mások az IMG-vel. Még a külső se nagyon sokat változott az elődjéhez képest a progin.
Nerot én már évek óta nem használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óvodások homokozója
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest