- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Árpi001
senior tag
Látom, követem azt is.Már ha a cryptotrade topikra gondolsz.
Nekem inkább vicces.
Attól hogy neked meg nem, még objektívan be kéne tartanod a szabályokat,amelyek betartásáért vagy itt moderátor...
Nem pedig érzelem vezérelve, személyeskedni egy olyan hszre, ami azon túl hogy szerintem is túlságosan borúlátó, pesszimista, de nem sért szabályt.
Sehol sincs benne hogy valaki nem parázhat, vagy a maga módján túlózhat akár folyamatosan, és egyet kell értenie itt velünk, akik hiszünk a kriptoban. Én legalábbis hiszek.
Gondolok amit gondolok, de nem hülyézek le itt burkoltan senkit, főleg nem egy olyan titulus birtokában,ami irányadó lehet a fórumtagoknak a jövőben!Jó éjt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen monitort vegyek?
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone topik