- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
BeLucZ #21575 üzenetére
Csótánypiac, ez jó...
Jó volt nemrég 40k-nál kiszállni.
Most elég csak azon keseregni, hogy a bánya gyengén hoz, de az csak egy dolog. A kényszer-hodlingnál undorítóbb dolog nincs a világon.Ha valami nagyon erősen szabályozva van, abból biztos hogy kivész a spekulatív jelleg... márpedig sokan ha beismerik, ha nem, pont emiatt élvezik annyira a kriptozást. Ha kapunk majd egy viszonylag fixnek mondható árfolyamot, akkor abban mi lesz a buli?
-
zaugheek
tag
válasz
BeLucZ #21504 üzenetére
Ámen.
Szvsz ha a $btc benéz 29-30k környékére akkor az insta-buy szerintem is.
Musk-ot meg a többi FUD emberkét mintha a kripto közösség már kissé kivetette volna magából, egyre jobban lepattannak az ilyen-olyan tweetek-hírek úgymond az árfolyamra már nem nagyon vannak hatással ahogy láttam mostanában mint mondjuk 2-3 hónappal ezelőtt (RIP $doge)
Bár én most csak bányászok, nem holdingolok (meg kártyákba öntöm minden zsémet amit tudok
) viszont gyémántkezeket és sok lambót kívánok mindenkinek aki itt $eth-et vagy $btc-t holdingol
Btw vannak itt olyan emberkék a magyar fórumon akik BTC-t bányásznak nem csak ETH-et ?(Nyilvánvalóan 6-8 milliós ASIC géppel rendelkezőkre gondolok.
-
Wn2tl
aktív tag
válasz
BeLucZ #21486 üzenetére
Én várom olyan 25k környékére, ahogy a JPMorgan mondja és ott bevásárolok majd belőle.
-
Rival
aktív tag
válasz
BeLucZ #21365 üzenetére
Mondjuk a Revolutnál is volt régebben egy olyan történetem, hogy zárolták a fiókom, és csak akkor szüntették meg a zárolást, ha nyilatkozom, hogy vezetőségi tag vagyok-e az MNB-nél (vagy melyiknél). Hát mondom, a nevemből van vagy fél centi vastag a telefonkönyvben... nem, nem én vagyok Lúdas Matyi. Azóta gond nélkül működik.
-
Rival
aktív tag
válasz
BeLucZ #21363 üzenetére
A Coinbase Pro pont azért esik ki, mert oda csak a sima Coinbase-en keresztül lehet pénzt berakni, és a fiókom restricted már az első pillanattól kezdve, hiába vagyok verified az összes szinten. Egyébként igen, az alap terv még februárban ez lett volna, és a sok tökölődés miatt lemaradtam a jó beszállási pontokról. (Mondjuk az inkább tavaly év vége lett volna, de mindegy.)
-
Rival
aktív tag
válasz
BeLucZ #21360 üzenetére
Háttőőő... egy szóval sem említettem, hogy walletet keresek. 😃 Azzal nincs is probléma, mert az van. De attól még valahol át kell váltani a pénzt coinra, nem? 😉
A Binance jó lenne, de nem igazán szimpi a korábban leírtak miatt, és amelyek miatt a Coinbase is kiesett a lehetőségek közül. Jelenleg a CEX.IO adott, de keresek további lehetőségeket is. Viszont ehhez nekem már kevés a "youtube szakértők" véleménye, igazi tapasztalatokra van szükségem.
-
nort_on
senior tag
válasz
BeLucZ #21306 üzenetére
Persze, Binance a legolcsóbb.
Ez a kedvezmény van most a földi halandóknak:
Binance to Retain the 25% Trading Fee Discount When Using BNB
2021-06-25 16:42:00
In anticipation of Binance’s fourth anniversary on 2021-07-14 and in appreciation of your continued support, Binance will extend the option for users to receive a 25% discount on trading fees when paying by BNB. The 25% discount will now be valid through 2022-07-13 at 23:59:59 (UTC).
-
htc07
addikt
válasz
BeLucZ #21273 üzenetére
Mi alapján kellene ezt megmondjam? A Gox bedőlésére reális esély volt?
A kriptovaluta lényege, hogy te rendelkezel a te saját vagyonoddal, és csakis te vagy rá képes (illetve a privát kulcsodat ismerő személyek).Ha elküldöd a vagyonod egy olyan címre, aminek nem ismered a privát kulcsát, akkor onnantól nem te rendelkezel azzal.
Ha egy váltó bedől, és ott tartottad az 1 BTC-det, akkor 0 BTC-d van.
Ha egy váltó bedől, és a tárcádban volt az 1 BTC, akkor 1 BTC-d van.Nem tudom egyszerűbben elmagyarázni.
A hálózat szempontjából ha az 1 BTC-d a váltón van, akkor 0 BTC-d van, a váltónak meg 1.
-
törölt tag
válasz
BeLucZ #21211 üzenetére
https://ingatlan.com/izsofalva/elado+lakas/tegla-epitesu-lakas/32199489
Tessék itt 5db-ot vehetsz!
Internet van, a tőzsdét eléred.
-
Hory84
tag
válasz
BeLucZ #21123 üzenetére
betérdelt a Doge? A legtöbben még így is minimum 10x-en vannak vele. Semmivel nem esett nagyobbat mint néhány másik alt. Kb -50% on van az ath-hoz képest. Nem szeretem ha valaki csak azért utál egy coint mert lemaradt róla.
szerk: ja és egy darab doge-m sincs. Mindet eladtam 60centen. Nem kell utálni semmit, ki kell használni a potenciális lehetőséget.
-
fireman123
őstag
válasz
BeLucZ #21100 üzenetére
na ja, akkor hidd ezt , .....a kevesebb néha több, ....valóban nem nagy pörgés volt itt és a bányász topicban sem 2018 közepétől 2020 közepéig, de lehet jobb volt mint a sok sületlenséget olvasni, tisztelet a kivételnek ....már bocs
....a "régiek" már nem is nagyon írnak ide éppen emiatt, hanem kerestek maguknak tartalmasabb fórumot ahol tudnak infókat és tapasztalatot szerezni/cserélni, nem pedig a rinyálást olvasni, ....de majd hamarosan újból kiürülnek megint a prohardver kriptós topicjai és 2-3 évig megint csak tartalmasabb beírások lesznek (már ha egyáltalán benéznek még ide azok akiknek elegük lett a szócséplésből), a kocabányászok és a gyorsan meggazdogodni vágyók meg a naívak meg visszamennek a gémer meg mittomén milyen topikokba
-
fireman123
őstag
válasz
BeLucZ #21093 üzenetére
tényleg nem bántásból mondom, de Te komolyan nem unod még ezt a rinyálást
? ....rosszkor voltál rossz helyen és drágán vettél kriptót, van ilyen, én 2,5 évig voltam mínuszban az előző ciklusban de eszembe nem jutott itt sírni naponta, hanem csendben kivártam az idei emelkedést és már szebb a világ
, .....egyszer majd felmegy és plusszban is lehetsz, az is lehet, hogy csak a 2024-es következő btc reward felezést követően (de persze erre sincs biztosíték, hogy mindig egyformán viselkedik), ....tényleg idegesítő olvasni, hogy naponta 5ször leírod ugyanazt már hetek óta, ....ezt akár 2024-ig
olvasni unalmas.... az látszik, hogy nem neked való a kriptó, sajnos itt is lehet rossz döntéseket hozni, de annak viselni kell a követekezményeit amit célszerű lenne magadban lerendezni, ......amint nullán leszel vagy kevesebb mínuszban add el és vegyél inkább állampapírt, ...és tényleg nem akarlak bántani, de lassan Te leszel a topic "bohóca" ....persze jó értelemben
...persze egyébként nyilván azt írsz amit akarsz és akárhányszor, csak unalmas a teleszemetelt topicban annyit továbbgörgetni.....no offense
-
csaba951
veterán
válasz
BeLucZ #21083 üzenetére
Azért, mert a BTC bika piachoz éppen nagyon rossz az időzítés.
Egyrészt: Sell in May and go away!
Másrészt: A FED döntése után esnek a részvény árak.
Ilyen negatív környezetben lehetetlen felfelé menni.Más. Számomra teljesen meglepő módon várhatóan tovább fog esni a (BTC) difficulty. Ezek szerint további farmokat kapcsoltak le a Kínában. Ez azért rossz, mert lehet, hogy ezzel eladási nyomás kerül a bánya tulajdonosokra. Kénytelenek lesznek (BTC-t) eladni, hogy "valódi" pénzhez jussanak amivel költöztetni tudják valahová a gépparkjukat. Ez se fogja felnyomni az árfolyamot.
+1: DJI zsinórban 9. napja esik. Ez azért évtizedes távon is kirívó ritkaság.
-
törölt tag
válasz
BeLucZ #21068 üzenetére
Sajnos vége van. Why I sold all of my Bitcoins. Its Over!
Be is váltottam mindent $-ra.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
BeLucZ #21064 üzenetére
Ha crash van, akkor bizony dollár százmilliárdok égnek el...és ez ellen nem lehet tenni semmit. Pont azon gondolkodtam, hogy mostanában a BTC-re egy doboz sör árát sem lehet rábízni... ebben nagy pénzeket tartani... öngyilkosság.
Őszintén szólva nem tudom mire az a nagy optimizmus sokak részéről, akik itt hónapokon belül tartós 70-100k közötti árfolyamot vizionálnak. Ilyen ellenséges klímában? Ugyan... -
gaborn1
tag
válasz
BeLucZ #21064 üzenetére
Ez nem úgy működik, hogy bejelentem, hogy most ettől a pillanattól akkor tiltva van, soha többet sehol btc.
Fokozatosan jönne a tiltás, szabályozás, ami miatt mindenki el akarna adni, ez magával hozná az árfolyam padlózást.Mire menne az a sok millió/tíz millió ember ha neki áll mondjuk tüntetni szerinted?
Kitalálják, hogy jajj, most akkor ezentúl nem használunk bankokat meg pénzt, minden tranzakciót kriptóval bonyolítunk le? Sok sikert hozzá, ha sehol nem fizethetsz kriptóval. -
-Skylake-
addikt
válasz
BeLucZ #21061 üzenetére
"Remélem csak azért is fennmarad és bemutat egy nagy középső ujjat ezeknek az országoknak meg a károgóknak!"
Édes istenem. Szinte látom magam előtt, ahogy ezt a kiscsportosok osztják az óvónéninek a délutáni szunya előtt. Tudod miért maradt fenn 13 évig ?
Mert hagyták.
"Ahelyett, hogy kitalálnának valami jó kompromisszumot vagy szabályzást"
Például ? Mivel lennél elégedett ? Érdekellentét van csak nem látod, ha a kormány BÁRMIT kitalál ami neki előny, az neked instant hátrány és sírhatsz tovább, hogy brühü köcsögkormánynemhagyszabadonélni. Azt nem érted többek között Te sem, hogy az egész cucc addig volt "az ami", ameddig nem terjedt el eléggé. Most, hogy a kőműves is ezzel játszik két járólap között, most már ugyan olyan eszközzé válik mint bármilyen egyéb pénzügyi eszköz és VAGY szétszabályozzák majd, vagy ha nem tudják akkor betiltják a picsába és az életbe nem fogod tudni pénzre váltani, mert ennek a sikerességét nem Te fogod eldönteni, hanem a kormányok/jegybankok és társaik. Ha ők úgy döntenek, hogy ez off, akkor ez bizony off akármekkora ujjad van. Nagyon édes ez az anarchista hozzáállás, hogy majd most megmutatja a kisember, de ne legyél ennyire naív. Eddig sem Te hoztad a szabályokat , ezután sem Te fogod.
-
mepet
addikt
válasz
BeLucZ #21043 üzenetére
Talán itt olvastam a betiltással kapcsolatosan a legtalálóbb kifejezést: "szokásos kínai FUD". Fele sem igaz, a google kb végtelen+1 találatot hoz, arra, hogy "china bans crypto". Minden évben párszor eljátsszák ezeket, egyre hígul a bitcoiner közösség, így egyre fogékonyabb az efféle kamukra.
Amit pedig korlátozásnak nevezel, azt más szabályozásnak. Pl. az "új magyar kriptoadóról" kétféle hírt lehetne írni:
1.
"Egy kis kelet-európai ország a kriptopénzek szabályozásával biztosította, hogy a coinerek legálisan, a korábbiaknál jóval kedvezőbb feltételek mellett adózhassanak a kriptójukból, ráadásul csak a crypto fiat pénzre váltásakor. Hodlingkor nem kell adózni. A magyar adóhatóság gyakorlatilag legalizálta a kriptopénzeket. A coiner közösség üdvözölte a szabályozás ezen formáját."2.
"Egy közép-európai nagyhatalom betiltotta a kriptopénzek szabad értékesítését, büntetőadót vetettek ki a coinerekre. Nyilván tudták, hogy eddig sem adózott senki a kriptójából, de ezzel a húzással gyakorlatilag illegálissá tették a kriptopénzek kereskedelmét, ha egy magánszemély eladja a kriptopénzét, akkor adókötelessé válik, amit ha nem fizet be, akkor máris bűnöző. A nocoinerek ünneplik, hogy végre jól megszívatták a szemét coinereket, főleg a környezetromboló bitcoinbányászokat."Melyik verzió tetszett jobban?
-
seolwon
tag
válasz
BeLucZ #20990 üzenetére
WB attól zseni, hogy nem tesz fel mindent egy lapra. Lehet hogy BTC-n veszít, de összességében pedig nyer.
Ilyenkor amikor stagnál az árfolyam, miért nem élteti senki a btc mögötti technológiát? Attól az ugyanolyan jó ám, mint amikor hasít felfelé az ár. Mindenki csak egy "greater fool"-ra vár. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
BeLucZ #20849 üzenetére
Szerintem senki. Az sem biztos, hogy ô saját szájíze szerint alakítja, simán játszhat kifele egy milliárdos okosbohócot, mögötte meg ott van egy szenátor, Elonkám, bevettem, mehet felfele, súgjál már valamit, utána meg "eladtuk szépen, a részed is eltéve egy külön Monero tárcába, kicsit hagyjuk csillapodni a piacot, pár új beszálló, aztán majd mondom, ha mehet egy újabb rákenróll, kösz pajti!" ...
Bármilyen abszurd is, a tippelgetésben és lehetséges valós scenario-kban legalább ugyanannyi volatilitást látok, mint az árfolyamban
Szóval az is lehet, hogy reggel felkel és "ez a kis taiwani köcsög a Panasonicnál múlt héten keresztbe tett nekem a Lítiumbánya-engedélyemmel kapcsolatban, de tudom, hogy betankolt kriptóval, na akkor rázzuk meg a fát, hátha erre lepotyog róla.. ja, még pár daytrade havernek átszólok, hogy adjanak el most, aztán hehe, meglátjuk, mit lépnek erre"... 1-2 telefon, aztán rá 5 percre indul a tweet.
Bááármi is lehet. Nem tudjuk.
-
F_Balazs
aktív tag
-
celf
őstag
válasz
BeLucZ #20823 üzenetére
ahhoz kepest h. te mennyiert vetted, most kifejezetten olcso :D
szerintem dolj hatra, ha van meg penzed, rakdmeg be amikor gondolod, es varj, amig 100 fole megy. lehet ez iden, vagy 2 ev mulva lesz. de 2 millabol 2 ev alatt 4-et csinalni nulla munkaval nem sok minden tud. szoval nimcs okod steesszelni. sztem. (es nem penzugyi tanacs)
-
Solymi81
aktív tag
válasz
BeLucZ #20823 üzenetére
Jó ez így...Ha lett volna merszem venni 1-2 héttel ezelőtt, akkor most a betett pénz 50%-át kitermelte volna, dehát ez van...lefelé menő trendnél bátor döntés lett volna, habár pont fordulóban volt.
Most lehet megint megy egy kicsit lentebb, de én arra számítok, hogy megint felfele mozog, aztán lesz ez a hullámzás. Napi kereskedésnek jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xbox Ultimate előfizetések
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest