Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
Még egy utolsó megjegyzés: fórumszerte (külföldi és hazai fórumokon egyaránt) elég egybehangzó az elégedetlenkedés az eddig látottak kapcsán. Mindenki amiatt fejezi ki kisebb csalódottságát, hogy a sok évnyi fejlesztés és az AGRESSZIV MARKETING akaratlanul is óriási elvárásokat kelt az emberekben, és az ilyen apró, de szembetűnő hibák igenis bosszantóak. Ennyi volt amit eddig leközöltem, ha ezt értelmes emberek (a nem értelmesekkel nem foglalkozok, szia raki) nem tudják feldolgozni, szerintem ne fórumozzanak vagy nyissanak egy 'Bioshock ajnározók IDE - csak az irjon, aki magasztalni akarja' cimű topikot és minden surlódás, vita, önérzeteskedés elkerülhető lesz. Asszem a személyeskedést én igyekeztem kerülni, az üres fellengzős bagoly mondja verébnek dumákat (ismét szia raki) próbáltam és próbálom ignorálni. Innen a téma részemről lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák

- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest