- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Ezt segíted nekem értelmezni??
Nekem tök régi telóm van és teljesen más ez a lap.77%-on vagy és egyszer 4ó 18p-et, majd máskor meg 5 óra 21p-t ment a kijelző?
Waze, böngészés főleg, ha jól látom.
Tehát így 10-12 óra simán össze tud jönni?Vagy a fenti kijelzőidő egy 'lemerülésig'-et jelent?
Valószínű inkább az első gondolatmenetem a jó, mert a tesztek is kb annyit hoznak. -
nfsu17
veterán
válasz
GoodSpeed #186 üzenetére
szoftveresen nem fog kapni 3 Android főverziót,
Addig jó.
Úgyis csak egyre jobban elcseszik, hogy vegyél új telót.
A Galaxy telefonjaim, amiket a maga idejében örömmel használtam és csúcstelók voltak, most kb használhatatlan sebességűek és alig lettek jobbak attól a pár frissítéstől, amit kaptak.
A Mi 9T telómon A10 verzión vagyok, pedig ez most már egy 4 éves teló lesz idén, szvsz már rég nem támogatott...és? Minden működik, tökéletes, ez a Poco lenne helyette az egyetlen értelmes választás ilyen ársávban, még a soktízezerrel drágább telókban is mindig találok vmi hiányosságot a mostanimhoz képest.
250k+ nem fogok telóért adni, ami ugyan úgy elavult lesz 3 év múlva. akár frissítik, akár nem.Onnantól kezdve baj a frissítés, ha majd az app nyüszög, hogy régi az android verzió és nem lehet telepíteni majd...ezért kellett lecserélnem a galaxyt is anno, mert már a gmail nem akart menni, aztán a fotók app, aztán drive és szép lassan már semmi se.
Amíg nem rinyál ezért a teló, engem nem érdekel a frissítés. -
nfsu17
veterán
Tehát ez kb olyan akkor, mint a paypal féle g*cizés, ha nem figyelsz oda, akkor ő vált, ha beállítod jól, akkor megúszod és úgy olcsóbb...?? csak itt bármit csinálsz, mindig váltani fog?
Ilyen helyről biztos nem vennék semmit.
Még az ali is beállítható egy kattintással, hogy usd és akkor revoról az usd-ből vesz. -
nfsu17
veterán
-
nfsu17
veterán
206k lesz a Pro az Alzánál? [link]
Hát annyit nem akarok érte adni.
Persze majd megy lejjebb is idővel. -
nfsu17
veterán
Köszi. Én is pont Mi 9T-ről jönnék.
Ami amúgy hibátlan, csak az akksija gyengélkedik..de még használható.Fotózás nekem sem annyira létszükség, egy gcam még segíthet is kicsit rajta, 4k30-at ez a telóm is tud, azért lett volna a pro, hogy legyen 4k60 már akkor.
Játszani én sem játszom, így a melegedés talán nem lesz gond.
Jack nekem nem hiányozna, hangszóróra sem vagyok háklis.
Böngészés, YT, pár app, néha videó, fotó, jó akksi.
Mi 9T sincs nyüstölve, teszi a dolgát, ennek megfelelően keresném az utódját, ezért jutottam ehhez a telóhoz.
Pixel 7 volt még látómezőben, de közben lassan jövök rá, hogy szűz droid ide-oda, nekem inkább hátrány lenne...a keresősávot sem lehet eltávolítani gyári launcheren.
A54 Samu is még tervben volt, de tesztek alapján ennek is kérdéses a fürgesége. Volt már Samum, elvoltam vele (S2, S4, S5), de a Mi 9T csúcsteló ezekhez képest (persze, mert újabb is). Annyira nem vágyom vissza, a hosszú update sem vonz, előbb utóbb úgyis mindig elcseszik a jól működő rendszert, hogy vegyél újat.Pá
Megfontolom. Csak jönne már hozzánk.
-
nfsu17
veterán
Jól látom, hogy az F5 Pro egyetlen hátránya (tesztek alapján), hogy az akksi kevésbé bírja, mint az F5?
Ugye ez önmagában relatív, mert lehet a Pro is jobban bírja amúgy, mint akár egy drágább konkurense, de most itt a kettő tesó közötti viszony érdekelne.
Plusz ami még lényeges lehet, hogy F5 > oldalsó ujjlenyomat olvasó,
Pro > kijelző alá épített.
Utóbbi engem nem zavar, mostani telóm is ilyen.
Pro: jobb kijelző, vez. nélküli töltés, 8k videó
Viszont nincs jack. Ami engem megint nem foglalkoztat.
Pro-val szemezek, de ha nagyon elszáll az ára itthon, akkor az F5 is megtenné.Akinek már van vmelyik, írhatna azért pár szót.
Mennyire van reklámmal tele, kikapcsolható-e, stabil-e, kamera tényleg megfelelő-e, mennyire melegszik, smooth-e, stb.
Sok YT teszt van már, azért képben lehet lenni, de ugye sokszor tudjuk mennyirerelevánsfizetett egy ilyen YT teszt. -
nfsu17
veterán
ez jó hír, köszi, a Mi 9T hívásrögzítését már én is megszoktam, hiányozna. Nem visszaélés miatt, csak könnyebb onnan infókat visszakeresni, mint háromszor elmondatni a másik féllel, hogy hova, mikor, vagy "hozok ceruzát, felírom", stb.
Már csak azt nem tudom, hogy sima, vagy Pro.
A 9T-ből csak a sima van, tökéletes nekem, de itt lehet a pro-ra vetnék most szemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest