- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Elmosódás? Nem elmosódott, hanem fakók a színek alapból, egy másodperc átállítani.
Hangszóró alkalmi videónézéshez nem nagy érvágás számomra. [link] Ez a videó többnyire jól átadja szerintem.Kameráról jobban jársz, ha videót nézel, nincs benne semmi extra. Pro, dokumentumok, videó, fénykép, portré, éjszakai, 64mp, rövid videó, panoráma, vlog, lasssított, timelapse, hosszú expozíció.
[link] -
rosta11
tag
Én is néztem korábban, mert jó árai vannak, de nem valami bizalomgerjesztő ez az oldal. Egy darab telefonszám, egy darab email cím, nincs átvételi hely, baj esetén űrlap, ez az ami a rendelkezésre áll. Nem tűnt kimondottan ügyfélbarátnak az oldal, bár az árai nagyon jók. Inkább fizettem egy tízessel többet egy kisboltban, mert nem mertem bevállalni egy vakrepülést.
Persze lehet, hogy nagyon jó, nem akarlak semmiről sem lebeszélni...
-
SJaika
tag
Az újlenyomat olvasó teszi a dolgát, még nem volt problémám vele, volt hogy elsőre nem sikerült, de olyankor általában nem volt a leg tisztább a kezem. Az arcfelismerőt nem használom arról nem tudok nyilatkozni. Reklámok ugyan az mint bármelyik Xiaomi telefon, még nem próbáltam kikapcsolni, de szerintem lehet, engem nem zavar. Volt pár előre telepített játék, meg Facebook de az sem sok.
-
Dinter
addikt
Amazonon továbbra is elhozható 144k-ért, csak a Prime trialt el kell hozzá indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged