Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dinter

addikt

válasz Tybee #371 üzenetére

Német, kb rendeléstől számítva 5 munkanap alatt szokott ideérni. Nem kell fizetni semmit pluszban. De a gshoppernél sem.

Arween: Eddig elég pozitív. Ami idegesít, az is inkább MIUI.

Pro:
    Kijelzőnek alapból tényleg elég mosott színe van, de telített módban szerintem szép
    Meg sem döccent eddig
    Nagyon gyors és pontos az ujjlenyomatolvasó és az arcfelismerő, nekem ez óriási plusz pont és nagyon kényelmessé teszi a használatot
    Nem lövi ki az appokat a háttérből, így nem is töltenek újra
    Megjönnek az értesítések mindenféle hackelések nélkül
    Akksi alig merül
    5G is működik

Con:
    Hangszóró átlagos vagy kicsit alatta, de szerintem még belefér
    Anyaghasználat nem a legjobb, de tokban nem érződik
    Vaku zseblámpa módban le van húzva szoftveresen és elég gyenge, pedig hardveresen tudja
    Poco launcher felülír random ikonoka, pl Messenger és Google, amik régiek és engem zavar, viszont ha másik ikon packet rakok fel, akkor meg szögletesek lesznek és az zavar
    Nem lehet gesztusvezérlést használni más launcherrel
    Google Maps-et clearelni kellett, hogy mutassa az irányt

Kamerát nem nagyon próbálgattam, basic Xiaomi tudás, nekem elég. Szóval összességében pozitív, csak ez az ikon mizéria zavar.

Brekecs:
    Esküszöm ez még jobb is mint a gyári gari :) Kétszer írtam a tmx-nek, a hivatalos szerviznek, egyszer sem válaszoltak. Aztán rákerestem a pesti szervizre, Google szerint véglegesen bezárt. Írtam még az egyik vidékinek is, ők válaszoltak, de nem foglalkoznak már garanciális szervizeléssel.

De amúgy is ha megnézed milyen helyek vannak a listán, többnyire a sokat szidott sufni gsm-ek. Jobban jár az ember, ha kis eséllyel történik valami baj, akkor a különbözetből megjavíttatja normális helyen.

• Arween

senior tag

válasz Tybee #371 üzenetére

Futottam már ezzel én is egy kört,nem kell vámot fizetni.Szetintem német raktár, de ez nem biztos .

Dinter Nagyon kíváncsi lennék milyen a benyomásod a telefonról? Ami pluszban érdekelne hogy a fotós alkalmazásban milyen extra módok vannak?

Új hozzászólás Aktív témák