Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Német, kb rendeléstől számítva 5 munkanap alatt szokott ideérni. Nem kell fizetni semmit pluszban. De a gshoppernél sem.
Arween: Eddig elég pozitív. Ami idegesít, az is inkább MIUI.
Pro:
Kijelzőnek alapból tényleg elég mosott színe van, de telített módban szerintem szép
Meg sem döccent eddig
Nagyon gyors és pontos az ujjlenyomatolvasó és az arcfelismerő, nekem ez óriási plusz pont és nagyon kényelmessé teszi a használatot
Nem lövi ki az appokat a háttérből, így nem is töltenek újra
Megjönnek az értesítések mindenféle hackelések nélkül
Akksi alig merül
5G is működikCon:
Hangszóró átlagos vagy kicsit alatta, de szerintem még belefér
Anyaghasználat nem a legjobb, de tokban nem érződik
Vaku zseblámpa módban le van húzva szoftveresen és elég gyenge, pedig hardveresen tudja
Poco launcher felülír random ikonoka, pl Messenger és Google, amik régiek és engem zavar, viszont ha másik ikon packet rakok fel, akkor meg szögletesek lesznek és az zavar
Nem lehet gesztusvezérlést használni más launcherrel
Google Maps-et clearelni kellett, hogy mutassa az iránytKamerát nem nagyon próbálgattam, basic Xiaomi tudás, nekem elég. Szóval összességében pozitív, csak ez az ikon mizéria zavar.
Brekecs:
Esküszöm ez még jobb is mint a gyári gariKétszer írtam a tmx-nek, a hivatalos szerviznek, egyszer sem válaszoltak. Aztán rákerestem a pesti szervizre, Google szerint véglegesen bezárt. Írtam még az egyik vidékinek is, ők válaszoltak, de nem foglalkoznak már garanciális szervizeléssel.
De amúgy is ha megnézed milyen helyek vannak a listán, többnyire a sokat szidott sufni gsm-ek. Jobban jár az ember, ha kis eséllyel történik valami baj, akkor a különbözetből megjavíttatja normális helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged