- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonLaca@
senior tag
válasz
Mixmonsterx #188 üzenetére
Nekem a bekapcsoló gomb ragadt be. Azt javították gariba, majdnem 30 nap volt.
A fülhallgató csatinál előfordul hogy az érintkező lamellák beragadnak.Ha mázlid van és egy tűvel megmozgatod utána jó lesz. Nekem a Sony telefonnál ez segített. -
DonLaca@
senior tag
Megjött hozzá a tok kínából. Ipad minihez való. A kivágások helye stimmel, de atartó rész pár tized mm-rel nagyobb a kelleténél. Így a tab nem maradt stabilan a helyén, de kétrétegű ragasztóval megoldottam
.
-
DonLaca@
senior tag
MHL nem működik sajnos. Leteszteltem.
-
DonLaca@
senior tag
Egy hete én is tulajdonosa vagyok egy MiniBee 3g-nek. Nem voltak nagy elvárásaim egy ilyen noname márkával szemben. Eddig pozitívan csalódtam. Játékokkal elég jól boldogul, gps is rendben van. Film nézés közben kihangosítva kicsit halk. Fülhallgatóval szépen szól. Valahol van egy MHL kábelem ha megtalálom akkor azt is kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest