- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
válasz
snowglobe #132 üzenetére
Hali!
Ha megnézed a leírást ott ezt találod "Memória: 8GB ROM / 1GB RAM"
A 8gb-os belső tárhelyből igazából csak 5,4gb szabad (a többi a rendszeré) és nem az a funkciója, hogy arra pakold az appokat, bár sokat át lehet rá pakolni a beállítások/alkalmazások/belső tárhely-nél.
Az 1gb-os ram amire az appokat rakod ami bizony csak 1gbKijelző fóliával kapcsolatba nem tudok mit mondani mert én olyat nem használok
Sok örömet a Bee-vel
-
-
macilacus
senior tag
Két programot szoktam használni a GPS tesztelésére, az egyik GPS Status & Toolbox, a másik a GPS Test a GPS Status & Toolbox nekem jobban bevált de sokan a GPS Test-re esküsznek.
Ezeket az alkalmazásokat ha elindítod akkor megmutatják, hogy a készüléked számára hány műhold látható az adott helyen, valamint jelzik azt is, hogy ezek közül hánnyal sikerült kapcsolatot teremtenie a készülékednek. A sikeres helymeghatározáshoz általában 5-6 műholddal létesített kapcsolat kell viszont minél többel van aktív kapcsolat annál gyorsabb és pontosabb a helymeghatározás. -
macilacus
senior tag
Kimentem a Bee-vel, és megnéztem, most hogy talál jelet a GPS. Hát először sehogy nem talált
Látott 1-5-ig műholdat, de nem talált vele kapcsolatot. Megnéztem több fajta alkalmazással, semmi
Szólok a lányomnak, nézze meg ő is, mert neki is BeeX Mini Bee-je van. Bekapcsolja, egyből lát vagy 11 műholdat, és abból vagy 9-cel kapcsolatot is talál. Fejem lilul, nem értem mi a baj, ott állok mellette, lát 1-2 műholdat, nincsen kapcsolatNézem az övét, repülőgépes módban van. Átrakom az enyémet is repülőgépes módba, bezárok minden alkalmazást a háttérben is, újraindítom az egyik GPS programot, egyből mükszik, semmi baj
Ezután már mindegy volt, hogy milyen módban van, talált jelet és kapcsolatot is
Szerintem valamiért első jelkeresésnél nem szereti, ha be van kapcsolva a mobil része, tehát próbáld meg repülőgépes módban úgy, hogy csak a GPS van bekapcsolva, reméljük, úgy talál jelet
-
macilacus
senior tag
Hali!
Nem nekem írtál, ezért bocsi, hogy beleszólok, de szerintem van pár fogalomzavar a kérdésedben
A GPS használatához nincsen szükség mobil internethezbár tény, hogy ha rendelkezel mobilinternettel akkor van lehetőséged arra, hogy Wi-Fi és mobilhálózat segítségével gyorsabban megtalálja a GPS a pozíciódat
Szerintem ezek alapján értékeld újra a helyzetedet és úgy kérdezz és nagyobb eséllyel kapsz választ a kérdésedre -
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy a mágneses záródású iPad mini tokban lévő mágnes nem árt a BeeX Mini bee-nek?
-
macilacus
senior tag
Alvó módból való felébresztéskor a bal felső sarokban lévő fehér félkeret azért van, mert lehet még kirakni az ébredő képernyőre az órán kívül még több widgetet is
A másik problémád meg szerintem egyszerű érintési animáció, ami nem szervíz kérdéshanem beállítási
amiben sajna nem tudok segíteni, mert én nem a gyári launchert használom.
-
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Csütörtök óta nekem is van egy ilyen
és egy dolgot leszámítva nagyon bejön
Álló helyzetben a kijelző jobb szélén valamiért alig akar érzékelni, sőt néha egyáltalán nem
Valaki tapasztalt még hasonlótElőre is kösz a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest