- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomika940609
csendes tag
-
ttzs
újonc
válasz
Mr.Grincs #52 üzenetére
Segítségét szeretném kérni egy minibee 3G táblagéppel kapcsolatban, amit pár hónapja vette. Sajnos valami oknál fogva nem tudom használni rajta a GPS-t
, pedig azért vettük, hogy nyaralás során segítsen eligazodni. Egyszerüen nem csatlakozik a netre, folyton azt írja ki, hogy csatlakozási probléma merült fel. Pedig Vodás mobilinternet van hozzá, ami minden mással jól működik. Ma bevittem a boltba ahol vettem, de nem tudtak segíteni ott sem. Várom javaslatát, ötletét.
-
törölt tag
válasz
Mr.Grincs #56 üzenetére
Nekem minibee 3G van (nem 7e. ft-os tablet!), de te hidd el, hogy az iPad mini I. sehol sincs ehhez! Arra inkább panaszkodik mindenki, mint erre! A többi beex-et nem ismerem, de a képekből és a paramétereikből tényleg gagyinak tűnnek.
Volt pár Wayteq tabletem, köztük a retinás Qcr, aztán pár Concorde, Alcor zest 7,8 ix, de Galaxy Tabom is az első, Asus Transformer, iPad 2, de eddig az Asuson kívül ez a legjobb! Ami kell, benne van és tökéletesen működik! De minden! (gps, telefon funkció,stb.) És ami a legfontosabb: soha nem fagyott le, nem akadt meg, tetejébe még az anyaghasználat is prémium! Ha nem így látod, akkor még nem volt egy sem a kezedben, szerintem és csak hasra ütöttél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged