- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
#35723520 #55 üzenetére
Hát hidd el elég nyomós indokom, van, hogy ezt mondom a márkára, ha gondolod privátban kifejtem. Ez is noname kínai tablet jó csengő névvel. De örülök, hogy te legalább meg vagy elégedve vele, sok tulajdonossal ellentétben. A beexből ami ér valamit az az E2, mini bee és a mini bee 3g, . Az a baj, hogy akik ezt megveszik pl s1, s2, s4, azt hiszik és képzelik, hogy ez olyan mint egy galaxy tab, vagy egy ipad csak éppen tized áron és szent meggyőződésük, hogy óriási üzletet csinálnak ha megveszik az S1 tabletet a metróban áfa nélkül 7700 magyar forintér. Az s2 bruttó 15K....
Az elvárásuk egy S1-es S2-es tablettel szemben az ipad, vagy galaxy tab XYZ szintű, csak sajnos meg sem közelíti semmilyen téren egyiket sem. Inkább fényévekre le van maradva tőle és akkor szépen fogalmaztam.
-
papaló
újonc
válasz
#35723520 #39 üzenetére
köszönöm, de mit kezdjek egy kínai nyelvű, maláj és egyéb ázsiai adókkal telezsúfolt app-al!
én a magyar adókat kérdeztem, ezért írtam példának a Kossuth, Petőfi, Sírius, stb adókat a megjelölt lapról, mert ezeket szeretném online hallgatni. A kérdésem továbbra is az, hogy ezzel a készülékkel egyáltalán lehet-e ezeket az adókat online hallgatni valós időben ?
üdv: papaló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged