- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
missz
tag
válasz
majorgent #152 üzenetére
Nem rossz az akksija, de nem is jó
Vagy fene se tudja, èn pl.minimàlis kèpernyővilàgítàssal hasznàlom, de minden nap töltenem kell, igaz nyuzom is rendesen...
De persze ez semmiben sem akadaly, hisz este semeddig sem tart töltőre tenni
De az elozo tabletem sem birta jobban, pedig az ipad3 voltNincs ezzel a geppel semmi baj, tokeletesen ellat minden feladatot...
A bongeszo neha belassul, olyankor ujrainditom azt szevasz. Letoltottem a cm bongeszot vagy mi a neve, az baromi gyors de 2 perc alatt felzabalja a memoriat...
-
missz
tag
válasz
majorgent #139 üzenetére
Sztem mindent kibír
belsőlwg-külsőleg.., nem mondanàm, h annyira vigyàzok rà, èpp ezèrt vettem ezt, arànylag olcsó ugye.., màr ütöttem oda vèletlen az asztalhoz, ...egy karc nincs rajta sehol...
Semmire nem cserèlnèm le...
Ennyit eddig egyiket sem nyúztam, de ez baromi jól bírja...
Mondjuk a gyàri böngèsző nàlam sokszor lassul be, de ez nem a gèp hibàja, pl.az új CM böngèsző sosem...
Az akksi nem egy vilàgbajnok, nekem naponta kell tölteni, igaz megy is rendesen a gèpezet....
Skypolni ezen mèg nem próbàltam...de nem is fogok, arra ott a teló ha kène..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged