Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Beex Minibee 3G-re cserélném ezt:[link]
-
törölt tag
Ezeket újfent megerősítem! És nem utolsó szempont, hogy teljes értékű telefonként is használható!!! ( normál telefonálás, akár a fülhöz tartva, sms küldés )
Kijelző strapabíró és tényleg prémium anyaghasználat! ( a burkolat nem ragasztott, hanem csavarozva van körbe! Szerintem nagyon jól néz ki!)
A filmlejátszással nekem nem volt gondom, mondjuk memóriakártyáról próbáltam és az MxPlayer-rel. -
törölt tag
válasz
Mr.Grincs #56 üzenetére
Nekem minibee 3G van (nem 7e. ft-os tablet!), de te hidd el, hogy az iPad mini I. sehol sincs ehhez! Arra inkább panaszkodik mindenki, mint erre! A többi beex-et nem ismerem, de a képekből és a paramétereikből tényleg gagyinak tűnnek.
Volt pár Wayteq tabletem, köztük a retinás Qcr, aztán pár Concorde, Alcor zest 7,8 ix, de Galaxy Tabom is az első, Asus Transformer, iPad 2, de eddig az Asuson kívül ez a legjobb! Ami kell, benne van és tökéletesen működik! De minden! (gps, telefon funkció,stb.) És ami a legfontosabb: soha nem fagyott le, nem akadt meg, tetejébe még az anyaghasználat is prémium! Ha nem így látod, akkor még nem volt egy sem a kezedben, szerintem és csak hasra ütöttél... -
törölt tag
válasz
andras_koczi #42 üzenetére
Szóval akkor a táblát kellett volna megtartanom?
Amúgy van valami info a kitkat frissítés esélyeiről? -
törölt tag
Nagyon nagy a csend...
(persze, ha mindenkinek remekül működik a tablet, akkor nincs, mit hozzászólni!-- az enyém tökéletes.
)
-
törölt tag
válasz
andras_koczi #36 üzenetére
A kártyát dobjam ki, vagy a gépet?
-
törölt tag
válasz
andras_koczi #32 üzenetére
Az az érdekes,hogy az említett kártya előtte működött egy telefonban, majd, amikor átraktam a tabletbe, onnantól fel sem ismeri egyik sem!
-
törölt tag
Létezik az, hogy csak a micro sd kártyát kezeli és a micro sdhc-t nem? Mert nálam a 16Gb-os kártyát nem is érzékelte, de a 2Gb-os sima micro sd-t igen(csak ekkora méretű volt kéznél...)
-
törölt tag
válasz
andras_koczi #18 üzenetére
Én még nem próbáltam, mivel nincs ilyenem (mármint kábelem), de gondolom, hogy egy másik gépnek a kábele is jó!
-
törölt tag
Most vettem hozzá iPad mini szilikon tokot, még a kivágások is ugyanott vannak!!!
-
törölt tag
Én is vettem egy ilyet.
Amikor tabletet "vadásztam", sok típus szóba jött, de nem akartam noname gépet venni, mert már tele lett a hócipőm azokkal (wayteq, alcor, concorde,stb), valami brand-et szerettem volna. Nézegettem Samsungot, aztán az Lg Gpad 8.3-at (na, az tényleg csúcs, de nem volt rá most annyi pénzem!). Betévedtem az Euronics-ba és leesett az állam, amikor megláttam és a kezembe fogtam a Beex minibee 3G-s tabletet! Nem hittem a szememnek! 3G-s tablet prémium külsővel, 1Gb Telecom adatforgalommal (amúgy független!) 49.900Ft-ért? Azonnal megvettem és nem bántam meg!!! Semmi hibája nincs, az anyaga első osztályú, milliméterre akkora, mint egy iPad mini (tehát a tokja jó hozzá!), telefonálni lehet vele, mobilinternet bárhol, stb. Ha a kijelző felbontása mondjuk 1280x800 lenne, akkor tökéletes lenne, de így is teljesen korrekt! ( az első iPad mininek is ilyen!).
Ebben az árban és minőségben és tudásban nincs alternatívája! Bátran ajánlom bárkinek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest