- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
válasz Lacielvtárs #117594 üzenetére
Nem, a függönyvásárlás... Hacköte írta a Kóros pszichiátriai esetek-topikban, hogy akár órákon keresztül képes vagy nyáladat csorgatva bámulni a függönybolt kirakatát...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
norbert1998
nagyúr
TESCO, metró árul szerintetek bolha irtó sampont kutyáknak?
Asszonyék vették egy bigülöt, 7 hetes és a nyakörv nem igazán jöhet szóba. -
törölt tag
válasz MiklosSaS #117597 üzenetére
anniyra ronga az egész sztori, hogy nem tudom elmondjam-e vagy megpróbáljam minél hamarabb elfelejteni
igazából az ilyen másnapi fejvakarások miatt álltam le januártól mostanáig az ivással. de újra ráébredtem hogy jobb nekem inkább kockulni disznóóllal meg bugos metivel, mint bebaszva (persze mindig nálam van a házibuli) elcseszni a hétvégét.
szóval most megint máj stopp van
ja és ha meg is írnám, max fb-n, de van olyan részlet amit még nem bírtam feldolgozni fejben
[ Szerkesztve ]
-
válasz Mahrenburg #117593 üzenetére
F1 biill bámulatos, mint szenvedély?
Menthetetlen vagyok dr house szerint is"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Mahrenburg
őstag
válasz Lacielvtárs #117592 üzenetére
Ne tereld el a témát, engem már elvittek orvoshoz, papírom van róla, hogy menthetetlen(ül hülye) vagyok, de téged talán még ki lehet gyógyítani a szenvedélyedből!
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
válasz Mahrenburg #117591 üzenetére
Igazgató úr, te mindig ki tudsz ütni a gondolataiddal a zoknimbol
De ahogy olvasom, neked sem ártana egy gyógyszeres kezelés"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Mahrenburg
őstag
válasz Lacielvtárs #117590 üzenetére
Ha most még becenevet is adsz annak a billentyűnek, attól még nem oldódik meg a probléma... Attól tartok, hogy lehet, hogy az állandó függönyvásárlási mániád áldozata lett a monitorod, azért bámulod azt az árva billt... Ha már a monitorod is függönyre cseréled, az már egy kezdődő szenvedélybetegség első tünete lehet...
Tisztelt Topiclakók! Javaslom rendezzünk gyűjtést LaciÚr pszichiátriai gyógykezelésére, mielőtt még elhatalmasodik rajta függönyvásárlási szenvedélye! A nemes cél érdekében felajánlom egy napi fizetésemet, azaz egy vödör nyers halat...
-
válasz Mahrenburg #117588 üzenetére
már mint a Forma 1
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Mahrenburg
őstag
válasz Lacielvtárs #117586 üzenetére
Ha egyetlen billentyűt nézel a klaviatúrán, azt tényleg unalmassá válik egy idő után... Miért nem a monitort nézed
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
MiklosSaS
nagyúr
-
reggeles reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Methionyl
senior tag
Na, fasza GTA este volt
Játszunk fél órát majd Laca benyögi: mentem inni csá
Remélem a májad megérziThey can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hm.. ~2500 Ft-ért van COD IW.
Véleményem szubjektív...
-
Methionyl
senior tag
-
MiklosSaS
nagyúr
Végre itthon. Indulhat a hétvége
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Rohadt koszos, zsúfolt London....
-
vót mán'-os jó reggelt és lesz is még vagy évente 365 alkalommal
-
MiklosSaS
nagyúr
Na akkor "reggelt".
Irány London (
-
törölt tag
válasz stratova #117557 üzenetére
Hát én a hedsáton másfajta arcon lövésre gondoltam gyöngynyaklánc mondd neked valamit ?
Veréb: Valahogy éreztem - tudtam - gondoltam.. De én ha máshová írok, teljesen ugy érzem mintha megcsaltam volna a topicot 😈
Hé! Néhanapján azért jársz be Londonba??? Mert akkor oda küldök majd neked pakkot összel. Van London 3-4 különböző pontján cimbi akihez ki tudom küldeni es akkor mész érte amikor epp arra jársz.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #117555 üzenetére
Mondjuk elég későn vetted észre. Pár éve már ez megy.
@Fincsibe: ja, jó ötlet.
Megkaptam a "jó hírt", nem tudom ma befejezni amit szerettem volna. Holnap hajnalban mennem kell alkatrészekért Londonba....mert hétfőn reggel szükségem van rá...ezek meg leghamarabb szerdára igérik... tehát a holnapi napom is el van qrva. Lassan már nem fog megirmerni a fiam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Fákin fejfájás..
No, Creators Update: Eddig ~60 szolgáltatás futott indításkor, update után ebből 120 lett... Sikerült nagyjából 100-ra le redukálnom, mert tényleg egy adag cucc van, amit lényegében nem is használok..
Véleményem szubjektív...
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #117549 üzenetére
Én is itthon leszek...jönnek a rokonok Inglandba...senki sem hívta õket, de jönnek..
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #117546 üzenetére
Az a minimum.
Ki hová vagy mit csinál húsvétkor?
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #117544 üzenetére
Tehát 104x-er lesz vót mán.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #117540 üzenetére
Az évben 52 péntek van. Mindig le fogod írni?
Sárkány: ??? Nem értelek. Alszol te eleget?
-
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Jó reggelt, péntek
-
Methionyl
senior tag
válasz MiklosSaS #117529 üzenetére
röviden tömören
Közeli felmenőit még "haverok" között se illik emlegetni
de elvileg nem ő volt. ¯\_(ツ)_/¯[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
MiklosSaS
nagyúr
Tudja valaki miért b@szták ki @gyíkut?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, DDU nemmegy frissített Creators update-es win10 alatt.
Véleményem szubjektív...
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #117520 üzenetére
jövőhéten én is cserélem az első kettőt plusz felülre megy a MegaFlow aztán az én esetembe vagy jobb lesz vagy nem ¯\_(ツ)_/¯They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz #Morcosmedve #117507 üzenetére
Bekapcsoltam, és semmi változás.
Nvidia Titan Xp introduced as 'the world's most powerful graphics card'
WTF?
No Sana No Life
-
bandi0000
nagyúr
ha DVI-D van a lapon, akkor azt simán átalakíthatom HDMI-vé ugye? hangot is átviszi nem?
Xbox One: bandymnc
-
Habugi
addikt
válasz Methionyl #117512 üzenetére
Passz, már elhangzott az is h rendszerfüggő, én a következőket tudom bátran állítani, gyakorlati tapasztalatból fakadóan..:
Win7 64 & Vishera/DDR3/OC
Win7 64 & Skylake/DDR4/OC
Win10 64 & Skylake/DDR4/OCEzek mellett/alatt, napi felhasználásra/játékra..
HPET On = Kuka, szemét, felejtő, gárbidzs, omfgwtflolNO
Kvázi ha vmelyik bench kéri és nagyon le akarod tolni akkor lődd be neki, de el ne felejtsd kikapcsolni!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Methionyl
senior tag
válasz Habugi #117508 üzenetére
Most kicsit lehet hülyének néztek de akkor most az on vagy az off a jó? Vagy op rendszertől függ? Vagy miért kell vele annyira foglalkozni?
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Habugi
addikt
válasz #Morcosmedve #117507 üzenetére
bcdedit /deletevalue useplatformclock
Nálam minden másra bacott reagálni, ami egyébként nem meglepő mert ugye a bekapcsolása is úgy zajlott hogy két egymást követő napon először elutasította majd elfogadta az idevonatkozó parancsot..
Kegyetlen jah, anno amikor Mancikával bencheltem serényen volt h elfelejtettem kinyomni egy-egy kör után és napokra úgy maradt (On), sírba vitt mindig mire tengernyi agyammal rájöttem h mizu..
(#117502) LaciCRM:
Vazzeg..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
törölt tag
válasz mackosajt #117505 üzenetére
jah, nem arra gondoltam hanem hogy apuka vagy, kell egy 7 személyes egyterű, de azért még menő akarsz lenni és veszel alá egy szép felnit meg opc meg ültetés meg minden de csak viccelek ám. havernak is van ilyen zafirája, és az pl kifejezetten tetszik hogy magasan ülsz benne ( más nem )
na mi az hogy mit tudok felmutatni ? ? he ? na idefigyelj:
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz #81556480 #117504 üzenetére
fel hát
hazafelé nem bírtam ki, az első ráérő gumissal meg is nézettem, és ha már ott voltam, fel is dobattamA második mondatoddal nem foglalkozom, tekintve, hogy alig múlt 2 hónapos annak a bizonyítéka, hogy az én magjaim még virgoncok.
Te mit tudsz felmutatni?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
törölt tag
válasz Habugi #117499 üzenetére
ó máj gád. hát mi az hogy te valamihez nem értesz? egyébként ez tőled kifejezetten elismerés
nojbi & hokíííí : ok
He hány ilyen topic van ahová ez a banda irkál? most látok valami players off topicot, ahová ugyan ez a belterjes banda irogat. meg van ugye az fx 2.0 by ormány, meg még mittomén. ti mindenhol ott vagytok? persze van egy ilyen halmaz/metszeti ábrázolhatóság a dolgoknak, mint pl: hiába vagy amd offos, nem biztos hogy FX-es vagy de attól még lehetsz players offosban amd offosként fx offosokkal és atöbbi...
bezzeg én csak ide írok! ( meg az ormányosba benéztem már, de mivel ott is ugyan ez a bencs faszozás van, elég nekem itt látni )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest