- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
válasz #Morcosmedve #116897 üzenetére
Oly csak besz hogy ongyi leszi ha ily ir en depi hatasra
Ha igy folytatod, tényleg csaj leszek.....
.... Vagy nem
Uraim, ez az Atmos hazi mozi brutál jó.
Következő beruhazasom a plafon hangfal lesz
Csak kéne valaki aki felrakja, mert en fel nem mászok szerelni a letrara[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
#Morcosmedve
veterán
-
válasz #Morcosmedve #116892 üzenetére
Mijjjemanmegen?
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
áhhh rég volt ilyen fajin estém
6-ig ittunk meg buliztunk, aztán cimbi asszony ment nyitni a kocsmába, mert ott dolfgoziik aztán átmentünk 7 felé kávézni és mostanáőg ittunk, és most sétltam hazan verőfényes napsütésbe atomon. kajak szürreális és fasza életérzés DD
-
#Morcosmedve
veterán
-
válasz Mahrenburg #116890 üzenetére
-
Mahrenburg
őstag
válasz Lacielvtárs #116788 üzenetére
Világoskékre cserélted a fehér függönyödet?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
válasz #Morcosmedve #116888 üzenetére
Morcos uraság, ne tessék itten mindig morogni mert medvének néznek és lelőnek
neked is jó reggelt, úszik a fejem az a t@konyban"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
#Morcosmedve
veterán
-
Lyo reggelt
-
DR|FTK|NG
veterán
A Microsoft Media Tool(Windows 10 telepítő létrehozásához kell, ISO fájlt nem találtam az MS oldalán) eljut valameddig - a telepítő ellenőrzésénél ~100%-ig -, majd utána 0x8009000F-0x90002 hibára hivatkozik, nem csinál semmit se(ISO és bootolható pendrive-nál se jó).
Innen próbáltam már mind a kettőt, de egyik se segített.
Szerintetek mit lenne érdekes tennem,, hogy legyen egy minél legálisabb Windows 10 Pro 64 bit telepítőm?Az ISO pár hónapja még fent volt, akkor tökéletesen működött, most csak a Media Tool van, én nem értem, hogy mi értelme volt ennek.
Ahogy olvasom, sok embernél bugos ez a program.[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Sracok ezekre mar nincs is szo
Ez olyan durva sotetseg szint hogy meg kell osszam veletekUsaban van jopar idiota aki ugy gondolja rajuk a torveny nem vonatkozik csak az alkotmany, ezert nem fizetnek adot, jogsi nelkul vezetnek meg ilyenek. Sovereign Citizennek hivjak magukat. Van YT-on csomo video ahol visszapofaznak a rendoroknek aztan vegul bilincsben viszik el oket.
Na a legjobb ebbol mikor a csaj addig pofazik a rendoroknek , meg nem mukodik egyutt hogy ki akarjak szedni a kocsibol erre elhajt. Uldozi ket rendorkocsi uvolto szirenaval ez meg kozben felhivja a 911-et!! hogy segitseg, segitseg, megallitottak a rendorok, elhajtottam es uldoznek, mit csinaljak, segitseg.
Bazki erre mar nem tudok mit mondani.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
esetleg jön valaki play it-re májusba pestre? én megyek az éjszakaira, bár jobban inkább a veletech-re mennék, de a haver oda nem akar, így marad ez
Xbox One: bandymnc
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #116845 üzenetére
Tick-tock már nincs, az megállt a Skylake-nél, elvileg.
Véleményem szubjektív...
-
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #116864 üzenetére
1 betű lemaradt.
A "D".
Nemde?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Jakuskacsa #116869 üzenetére
Igen, ajánlom az Egy asszony illata c. filmet!
Miki: OK.
© asszongya'hogy
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz #Morcosmedve #116867 üzenetére
Hegyes bimbó a legjobb...
napokat... most van kb 10 percem.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
válasz #Morcosmedve #116867 üzenetére
ott azért még nem tartunk
-
#Morcosmedve
veterán
-
válasz #Morcosmedve #116865 üzenetére
le vagyok maradva, avagy kezdem nem érteni a dolgot...
olyan virág nyelven beszélünk, hogy már bimbózik[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
-
válasz #Morcosmedve #116863 üzenetére
undi?????
rosszul teCCik látni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
#Morcosmedve
veterán
-
válasz #Morcosmedve #116861 üzenetére
tessék mondani mi a kérdés?
de hosszú és kemény"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Végre péntek.
Hosszú és nehéz hét volt...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
válasz #Morcosmedve #116850 üzenetére
sajnos nálam csak egyszer van egy héten péntek
-
bandi0000
nagyúr
válasz #Morcosmedve #116852 üzenetére
vicceskedni próbáltam de nem jött át máskor kérdezték tőlem, hogy kéne e kapniuk az új DVD író olvasóhoz driveres CD-t, mert ők nem kaptak
-
bandi0000
nagyúr
válasz #Morcosmedve #116850 üzenetére
legutóbb akkor kellett drivert telepítenem CD ről mikor megvettem az új CD olvasót, de nem ismerte fel a lemezt se
-
#Morcosmedve
veterán
-
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #116845 üzenetére
Haver,én a CPU-hoz nem kaptam driver CD-t nem telepítettem fel az nagy gáz?
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #116843 üzenetére
Na de azt vegyük számításba, hogy az intel már mióta csak babusgatja a már meglévő prpcijat, amihez már rég jó driver, támogatás van, ez meg még zsír új, nulla tapasztalat vele, semmi babusgatas, simogatás nem volt. Lesz ez még jobb is. HEDT, Naples, ezek majd meghozzák az alapot a következő generációhoz, ami lehet akár tock is. Vagy tick, fene tudja melyik a babusgatas
-
törölt tag
A törpék korábban halnak mert több fingot szagolnak.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #116839 üzenetére
Hát, FS-ben elkalapálom, 4.6-4.7-en, nagyjából. Jó tudom, ez már nem átlagos.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #116837 üzenetére
Oké, csak nem ezekre használja az ember.
A meggyőzésről annyit, hogy kicsit megpöckölve ennyit hoz egy 6700-7700k is egy két tesztben. R15-ben nem.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
norbert1998
nagyúr
Egész jó Ryzen teszt [link]
-
norbert1998
nagyúr
Fekete puncstortám lesz. Kész. Ki állít meg?!
-
törölt tag
válasz norbert1998 #116830 üzenetére
nemtom
de szerintem nem kéne
mi értelme?
ez vicces?
nem vicces
mi értelme
ez nem vicces -
xatos3
senior tag
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
#Morcosmedve
veterán
Törpieknek:
© asszongya'hogy
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #116824 üzenetére
Szarjál sünt!!!
[ Szerkesztve ]
-
válasz #Morcosmedve #116824 üzenetére
Nah puff neki...
-
#Morcosmedve
veterán
-
stratova
veterán
A betonkeverőről meg a home officeról ugrik be, amikor asszony meséli, hogy lemegy megnézi hogyan haladnak a tetőfelújitással én meg ezzel a klippel oltom.
-
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #116811 üzenetére
Dundi Égő?
Mint a Sasssss női, amiket néha linkel? Szerencsére mostanában ritkák, mert a "ryzen/amd hate train" leköti.
Csak be ne sértődjön, és tele nyomjon itt mindent dagadt pi..ákkal
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
stratova
veterán
Laca munkakedve gépsasváltásután az első melóban.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #116809 üzenetére
Éjjel 2.30-kor mentem ágyba, igy ma 8-kor keltem. De már indulok is mindjárt munkába....
-
-
stratova
veterán
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Reggelt!
-
bandi0000
nagyúr
válasz norbert1998 #116805 üzenetére
nekem sem volt itthon multkor elemem a szemüvegbe, aztán rájöttem hogy nem is kell, mert passzív
-
norbert1998
nagyúr
Tegnap 3D-ztunk a zasszonnyal...
Hat az 5 szemüvegből 2 volt ahol nem 0.5 V alatt volt az elemekben a feszko. Wtf, sose használt elemek, energizer. De a másik kettő is le volt merülve, nem kapcsolt be vele.18650-rol megbikaztam, meg vettem 200 forintért 5db-ot alirol.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #116802 üzenetére
Amúgy valahol egyszer találtam ilyen vezérlést ehhez, amivel lényegében bármilyen tv-re lehetett tenni ilyet..
Nem tudom már hol, mert ez még nagyjából akkor volt, amikor bejött ez az egész. De sima ledsorral is meg lehetett csinálni, sőt azt hiszem volt ilyen belülre felragasztható cucc is. Tudom tapaszos a szalag is, de nem úgy.
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #116798 üzenetére
Nem marhaság, de engem pl. zavart.
Amúgy, ezek után ne nézd meg azt, hogy Aliról mennyiért kaptad volna meg a szalagot..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Villanyszerelés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest