- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #116699 üzenetére
Yep, Fiery is megerősítette már a találgatósban. Mondjuk 16/32- mai szemel HEDT-ra kicsit overkillnek hat, AMD 8/16-tal megy AM4-en a 4/8-as LGA1151 ellen és 16/32-vel a 10/20-as LGA2066 ellen.
Megszólal a veréb hogy majmolás oda ne rohanjak tényleg 16/32-vel majmolják a 10/20-at. Akkor az E5 2699 v5 az mi kérem szépen, Naples után Intel első 32/64-es lapkája.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csak beigazolódni látszik Norbi tippje, miszerint nem az 1800x lesz a legnagyobb Ryzen?
Tudom, felmerültek már a pletykák az LGA tokozásról, stb..De, nah.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #116693 üzenetére
Okaj, akkor nagyon szépen köszönöm előre is!
Véleményem szubjektív...
-
-
törölt tag
lehet hogy jövőhéten szintet lépek, és 12tonnás géppel fogom csapatni
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #116683 üzenetére
Ó, hát, akkor köszönöm előre is, bármi is lesz.
A gesztus mindenképp értékelendő!
Véleményem szubjektív...
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Napot!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #116679 üzenetére
Hát, érdekes. Majd kiderül, írtam a Totel-nek, max elküldöm, megnézik, aztán majd kiderül mi lesz vele. Az a gond, h ugye firmware update sincs, plusz ha lenne sem tudnék mit kezdeni vele, mert lock-olva van. Szal FR-en kívül nem játszik semmi.
Alapjában véve viccnek szántam. De azt nem szeretném, hogy esetlegesen kukában landoljon.
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #116673 üzenetére
¯\_(ツ)_/¯
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #116675 üzenetére
Mint már mondtam, nem Én javítanám meg, de ha javítható, akkor meglehet.
Magamnak, bármi megtörténhet.. Most attól függ mi lenne a denonnal.
Most eljutottam odáig, hogy felfedezhető volt, de párosítani nem lehet, ha leenterezem a pairing-et, akkor megfagy az egész erősítő.
Véleményem szubjektív...
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz Lacielvtárs #116675 üzenetére
nekem a Tv-t ajándékozhatnád oda, úgy se működik, azt írja nincs jel
Xbox One: bandymnc
-
válasz hackeeeee #116674 üzenetére
ohh, épp olvastam a belépős mozitopikban...
nem tudtam várni, türelem nem az erősségem
jah lehet javítható, majd ha oda érek, foglalkozok vele.
nem tudod, akarod, szeretnéd megjavítani?
vagy inkább magadnak javítod meg?
lehet neked ajándékozom, ha úgy alakul[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #116673 üzenetére
Ezt most mire fel? Simán lehet, hogy javítható lett volna az előző.
A füstgépet átveszem hulladéknak.
Nekem úgy néz ki megállt a BT a Denon-ban, megy gariba. Már vagy 1 hónapja áll, most volt időm resetelni, és sajnos ugyan úgy nem megy.
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
CImborának most volt szerencséje egy ilyenhez:
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #116669 üzenetére
Jah az lemaradt, bár ugye alapból tiltva van a netes update illesztőprogramokra.
Arról nem beszélve, hogy ezek az új driverek már legalább felmennek net nélkül,volt egy időszak, h nem lehetett őket feltenni inetnetkapcsolat nélkül.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
bandi0000
nagyúr
de jól benyeltem a faszt a telefonnal...
ki tudtam sírni a cserét, meg is kaptam nehezen a csere igazolást, de csak az kaphatja meg a telefont akinek a nevén van az előfizu, felvettem a kapcsolatot azzal akitől vettem, segítőkész is volt, csak nem az ő nevén van hanem a csajának a nevén, aki csak 1 hónap múlva jön haza taps telekom... nem is értem mit genyáznak ezzel, nálam van az igazolás az én nevem is szerepel rajta, nem az előfizetését akarom módosítani vagy bármi csak egy nyamvadt telefon kellett volna
Xbox One: bandymnc
-
DR|FTK|NG
veterán
Felkészülés a telepítésre...
Jól kezdődik, vagyis akarom mondani tart közel fél óra után. Netem rendben van, szóval nem a letöltés vitte a pálmát.
-
Methionyl
senior tag
válasz norbert1998 #116660 üzenetére
más.. kapom a "sarat" fx ON-ba sose lesz ennek a témának vége..
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
DR|FTK|NG
veterán
Most töltöm le, és telepítem fel az új Nvidia drivert. Remélem, hogy semmi problé
-
DR|FTK|NG
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #116650 üzenetére
Nalad is hardver csere lesz?
-
norbert1998
nagyúr
Jó étvágyat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
@Sas: Valahogy Én is így vagyok ezzel, hogy majd az újabbak. Ha kiforrott ez, és rendben lesz. Intel-nél is kíváncsian várom, hogy milyen újdonságokat hoznak majd a későbbiekben, ugye 6/12, stb.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #116644 üzenetére
Alapjában véve bőven elég a Skylake, Kaby-Lake is.
Én sem mondom azt, hogy nem fogok egyszer váltani, lehet fogok, de megvárom, amíg ez az egész szépen kiforrja magát, aztán majd meglátom.
Persze, addig a mostani cucc kevesebbet fog érni, viszont kiszolgálja ezt az időt bőven.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #116645 üzenetére
Nem, mar nem melozok a gepen....vagyis neha olyan amunka hogy a kicsi i3-as is rendesen elvegzi tehat be sem kell kapcsolnom a nagyot.
Most inkabb csak szorakozas es hetente 1x/2x jatekra hasznalom a gepet......
Azert is varom meg az ujabb steppinget.
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #116644 üzenetére
Ami késik nem múlik, mire Ryzent veszel kijön a következő stepping s ha minden igaz lesz LGA socketes 16/32-es proci is X399 chipsettel. Bár ha melóban nem hasznosítod, neked felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #116640 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. A vallalkozasban van egy uj szerzodesem, majd leirom bovebben ha atveszelem a mai napot. Annyit elore hogy az allam neninek kell dolgozni, es ma lesz egy fele targyalas. Hosszu idore szolo szerzodes ami rendesen fizet es stabil. De majd holnap bovebben....
Ujabb ingatlan egyelore nem lesz. Nyakig vagyok a hitelben , ezeket szeretnem 10-12 ev alatt letudni...szoval gozerovel lapatolom a penzt a bankba....meg rajzenre sem jutott , csak a mostanit takolgattam
Asszonyka ebred hamarebb...altalaban, de van amikor en is.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #116631 üzenetére
Vagy végfog.
Rá kell nézni, vidd el nekik szerintem.
Ha vezérlőrész szállt el, akkor valszeg kuka, de csak nem. :\
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #116639 üzenetére
Egyszer talán el jutunk mi is az éjjel állandó átalvásáig és a 7-es ébredésig Mázlid van, hogy nálatok asszonyka ébred fel a gyerekre hamarabb, nálunk ha nem kockultam hajnalig én alszom éberebben.
Kalappal az új melóhoz, akkor most gondolom a vállalkozás szünetel. Lesz még egy ingatlan, vagy a mostaniak törlesztését akarod letudni gyorsabban?
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #116638 üzenetére
Nalunk este 21.30-kor volt alvas/altatas...22.00-re mar aludt, ejjel ketszer ebredt fel egy rovid ( . )( . ) -re, aztan alvas reggel 5.45-6.00-ig...kicsit meg jatszott, aztan 7 fele meg volt egy fel oras szundi a nejem szerint.
A lanyom kezd lustulni....regen 6.15 - 6.30 korul mar ebren volt, most meg 7.00-7.15 korul meg alszik.
A mai hetfot kulonosen utalom, uj meloba kezdek....felek kicsit de mindennek van egy kezdete....a repa levele sem latszik...de jol fizet es egy hosszu tavu szerzodes (talan evekre) , szoval van para rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #116637 üzenetére
A hétfő is utál Téged!
Felénk 22-22:30 volt az altatás 2:45-kor ébredés és ( . )( . ) aztán elaltattam 3:30-ra. Miután átváltottam ledes éjjeli fényre, 5 környékén csak megébredt, de visszafeküdt aludni és hagyta anyát pihenni 7:30-ig. Én 6:50-kor indítottam a melót.
Sajnos én vasárnap is megébredek 5-5:30 körül
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Reggelt.
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #116633 üzenetére
Füsttel működik, és most kijott.
Vagyis nem működik.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
stratova
veterán
Jó reggelt
Ella látom csatlakozott az erőlködőd a dízeles bagázshoz, smoke and charm. Sajnálom, kalappal a javításához.
[ Szerkesztve ]
-
válasz hackeeeee #116630 üzenetére
okés értem, igazából a füstöt én magam sem láttam, csak éreztem a szagát, volt vagy fél óra mire kiment a lakásból.
kora reggel, éhgyomorra
nem esett annyira jól.
a tápra gyanakodtam, mert anno amikor a régi asztali gépemben eldurrant a táp, annak volt ilyen hangja és fény jelensége.
de nem vagyok benne biztos.
a nagy hűtő borda részén éreztem a füst szagot, amikor levettem a tetejét, és nem a tápból.
az is lehet hogy HDMI panel.
bár nem tudom annak volna ekkora "kísérő" jelensége"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #116629 üzenetére
Hát így, h ráadásul kicsit homályos, nemnagyon. Plusz nem nagyon tudom, hogy melyik részről jött a füst.
Ha nincs opciód, vidd be nekik, ha talpra állítható, akkor megcsinálják.
Véleményem szubjektív...
-
-
Jobb reggelt
Beteg vagyok, hétfő van es meg az erősítőm is el füstölt"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Elj sokaig @Fincsibe!
-
Methionyl
senior tag
-
stratova
veterán
Hmm prücsök bevezethetné állandóra hogy 18-kor le tudjam tenni és durmol megint 20-ig, egy fél óra relax még nekünk is belefért. Bár ehhez rá kéne álnia, hogy rendre bevág napi 3-5x 200 g kaját. Igaz így 22:00-kor dől ki éjjelre. Deeee... na jó lenne ez így
Jó éjt!
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Mahrenburg #116616 üzenetére
Jól beszélsz sziklaképű!!!
kicsit megtáltosodtam ma BF1-ben
62642 xp 1 kör alatt egész jó, nemde ?
Jól jöttek ma a lapok
Metinek kűdeném speciálba, hogy ma meglesz a rank 50
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz #81556480 #116581 üzenetére
A regetenyésztésről sem írt Hablaty egy sort sem, pedig az egész topic remegve várja a legcsekélyebb információmorzsát is, bezzeg videókártyákról meg processzorokról, amik senkit sem érdekelnek, arról hosszan értekezik, egy ilyen fontos témáról meg nem...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
törölt tag
válasz #Morcosmedve #116609 üzenetére
nem akarnál jönni velünk néha heistezni? (bankot rabolni ) metivel, disznoóllal meg velem. nagggyon kéne a gta dollár
-
#Morcosmedve
veterán
-
Habugi
addikt
válasz #81556480 #116606 üzenetére
Bármikor végignézheted a videókat, amikor éppen nem pörgésre vágysz és nincs jobb dolgod.
A legtöbb felmerülő esetleges kérdésre de főleg arra h miben más ez mint a többi, tökéletesen bennük foglaltatik a válasz, viszont azt is írtam már korábban tán pont neked, hogy ezt nehéz elmondani/leírni (ettől függetlenül már többször megpróbáltam itt..), de egy ponton túl látni, játszani, érezni kell/kéne ahhoz h tiszta legyen.
Ez vissza is viszi a témát az első mondathoz, ciklus vége ciklus eleje.[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #116598 üzenetére
Ne is mond.. Kedd este óta máig otthon voltam szabin.
Kb egy napom: bf, witcher, bf, witcher, benchmark , bf, benchmark, witcher, nier.
De most 2 hétig pihimalloy grat a karihoz! Stock&oc fire strike johetbe vagy majd lesem a 1080/1070 topicot
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Habugi
addikt
válasz #81556480 #116581 üzenetére
"vágatlanul, csak hogy látszódjon mennyire nem egy agyatlan pörgés, érezhető legyen a "játék"/coop saját ritmusa, a lényeg a részletekben rejlik"
Összefoglalván.., ezek után te beletekergettél, nem meglepő módon semmit nem értettél meg belőle..
Válaszolnék neked szívesen btw, de nem tudom mivel vagy hogyan lehetne ezek után úgy információt küldeni irányodba hogy meg is értsd..
Egyébként roppant meglepő módon az elsőben semmi eksön nincs, érted, az hogy az "előkészületek" címet kapta pedig pusztán csak a véletlen műve..(), esetleg ha gondolod csak a te kedvedért belevágok pár akciófilm jelenetet, nukleáris gombafelhőt, ilyesmiket, még megvan a tömörítetlen anyag amivel lehet dolgozni.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
CJ4567
nagyúr
válasz MiklosSaS #116597 üzenetére
Igazából BF-ek amiben tudok/próbálkozok sniperkedni, BF4-ben könnyebb mint 3-ban, és Hardlineban, ott SRR-61-el van egész játékban a legtöbb ölésem, 547. BF3-Hardlineban nem megy, nincs annyi segítség és pontosságom se olyan jó. És a játékstílusomhoz se a legjobb a sniper.
Kékördög: Én mostanában Hardlineozok, már az első lecsalózásomon is túl vagyok.
Red Faction Guerillában viszont mindig azon vannak kiakadva, hogy miért mindig fejlövéssel ölök.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Villanyszerelés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest