Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz Shokkolo #22097 üzenetére
Remélhetőleg a Toyota a GT86 sikere után többet szán majd ilyen célra.
Mazda: ha jól tudom a jelenlegi 1.5 l-es Skyactiv G mindössze 100 max. 115 LE ~150 Nm (ugye itt nincs semmi turbós/kompresszoros ügyeskedés és nem is üveghangra hegyezték ki [a la Honda S2000]). Vagy szépet reszelnek a kicsi motoron is, vagy nagyon könnyűnek kell lennie az új gokartnak (állítólag max. 1075 kg).
A 2.0 Skyactiv G pedig 120 ill. 165 LE változatban létezik. Megelőlegezem, hogy a pöttöm már 2. generációs motorokat kap.[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #22096 üzenetére
Arra nagyon kiváncsi leszek milyen lesz az MX-5
A régi, egy elérhető áru, fenntartható kis hobby/élmény auto Reméljük az utód is hozza az elvárt szintet.Amire én nagyon várok, az a hivatalos "új" Supra. A régi életem álomautója marad amíg csak élek...
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
stratova
veterán
Zoom-zoom alakul ez.
Nincs Mazdám és márka fanatikusnak sem érzem magam (bár, sokkal többet olvasgattam a Kodo óta erről a márkáról mint bármi másról), de remélem így folytatják.
Ha idén frissítenék az 5-öst szívesen spórolgatnék össze rá, hogy majd vegyek egy 3 éves példányt. Pöttöm élményautónak pedig MX-5 és ezzel együtt a kis Alfa is (azért amit Alfáék egy Lotus Elise kasztniból formailag ki tudtak hozni, az nem piskóta). -
Shokkolo
addikt
válasz Shokkolo #22093 üzenetére
@Orrmányos:
Sajnos 3D-hez nem értek és időm/lehetőségem sincs rá, de paintban skicceltem, nyílván az arányokkal köszönőviszonyban sincs
Viszont za ötlet látszik... illetve mivel elég vastag házat tervezel, így az ODD akár fentebb is kerülhet sokkal...
és akkor akár pumpa ill egyébb víz alkatrészekkel is elég szabadon játszhatsz(mégegyszer nem belevauzni akarok csak megindult a brainstorming)
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #22083 üzenetére
Orrmányos:
Nem lesz ott gáz, hogy a procit fűtteted a táppal?Azt nem firtatom h. miért fent legyenek ak ábelek, megértettem, hogy neked az a praktikus,
- viszont lesz elég levegő lent a ventiknek?
- a HDD / SSD nem gáz h, a radi fölött lesz?Persze ha neked ez jó én nem vitatkozok...
Esetleg egy olyan elrendezés, hogy táp legalulra, mint a "szabvány" alsótápos házak, a radi(k) hátra, az alplap meg ki egész az előlap fele...?
És akkor a HDD, SSD a táp előtt akár alul viszonylag fixen elférnének, és eléjük még 1-2 ODD is?Valahogy nekem az "logikusabbnak" tűnik, de ezt tudod, csak ah angok mondatják a fejemben
Nem értek hozzá, csak kontárkodom"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
otto14
őstag
Jobb Reggelt Mindenkinek!!
asd
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #22083 üzenetére
Mondtam mar hogy nekem nem tetszik ?
@Habugi, pipo112, proci95 : orulok hogy gyakran latogatjatok kis topicunkat....remelem idovel maradtok is es orokos topic tagok lesztek.
Mi van @mahrenburgal es @paripaval? Reg nem volvastam toluk semmit.....
Hazaertem en is...hideg van....rossz a kedvem...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Habugi
addikt
Szigorkutya? Ránézek és eszembejut hogy mase másztam fel a bordásfalamra 10percre se
Ungabunga jelenti rákeres guglival arra a pasztára is jól.(#22083) ViZion:
Dafuq???? Bossmode ON
Csecsbimbós szépeket
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
Mackónak is egyet:
Mit mond a vegyész, mikor látja, hogy betörtek a laborba?
-Nem találok savakat!Jó éjjt mindenki, holnap meló. Itt a házikó terve még:
Sz@rul látszik, de visszatértem az alul a radi megoldáshoz, dupla széles ~28 cm kb, igazi szörny. Próbálom a lemezalkatrészeket is véglegesíteni, jó lenne nyárra összerakni...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MrM94
addikt
@Bukfenclaci van egy sorod hogy a vicceddel feldobtad a napom.
Es igen sipolok enis a V pc port utan..@MikloSaS:you're welcome.
@Ugabugahabuga:En igy foglak szolitani ugyhogy jo lesz ha megszokod. En Arctic Ceramique 2 ot hasznalok fingomsincs hogy milyen,sosem spilaztam tul az ilyen pasztas marhasagokat.
@Kigyurtkutya: Valakinek muszaj fenntartani a hangulatot!
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Habugi #22069 üzenetére
hofokban nulla azaz nulla a kulonbseg. testbed: vizszintes open bench, polirozott q6600 33% OCvel 1.38as fesszel, huto polirozott IFX14 + 2xTY140@12V -legelso szerias, vekonylamellas modell IFX10 felfogatassal-, hofokra fel fokos hibahataron belul voltak. AC4nek annyi elonye van, hogy konnyebben kenheto, AC2 elegge pepecselos melo volt vekony retegben egyenletesen felkenni.
AC2 azt hiszem egy evig volt fent ujrapasztazas nelkul, nem romlott semmit. utanna leszedni picit oldalra kellett, de ez a polir miatt is lehetett (elegge jol erintkezett a huto es a proci ). utanna AC4 azt hiszem egy evig volt fent, siman lejott. i5-760on AC4 jelenleg 2+ eve megy ujrapasztazas nelkul*, teljesen jok meg mindig a hofokok (idle 40 fok korul 300rpmen futo ventikkel).
*gepet olyan 8-12 ora szetszedni kipucolni es osszerakni, utobbi idoben meg mar annyira nincs sok idom a hardvert birizgalni, mint regebben. mukodik, hut, akusztikusan is rendben van, porszuroket takaritom / vallalhatoan porosodik, szoval ez van, ezt kell szeretni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
törölt tag
válasz Habugi #22073 üzenetére
Az a vicc, hogy nekem is van steamen egy pár , de már nem is foglalkozok vele
majd szólj már, ah steamen elérhető lesz a V bocsi nem lehetett kihagyni.Még egy jó kis san andreat valami csiribiri kiadásosat szerzek, aztán jöhet a PSP vonal.
-basszus azt hittema GTA topicban vagyunk, mert ott a GTA V pc port után rínak állandóan
.
.
görgessél.
.
Egy felmérés szerint egy átlagos magyar 1500 kilométert gyalogol évente.
Egy másik felmérés szerint egy átlagos magyar 90 liter alkoholt iszik meg évente.
Ezek szerint egy átlagos magyar 6 litert fogyaszt százon.[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz ViZion #22070 üzenetére
"The emperor will show you the true nature of the force.., he is your master now."
Megfogadom s jólmegveszem.
280x PCB hátsó hűtés apropójából vándorlok ám bóótba, olyan találtam ki hogy ihaj. Haveri ajánlásra bevásároltam az ASUS-t, az egyetlen amin hűtetlenek a memóriák, csavarok matricázva.. Ollé , aztán hamár bütykölök újrapasztázom a procit isss...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
válasz Habugi #22069 üzenetére
Elkenős technika az kaka. X-et kell felrakni, akkor nem marad légbubi. Hozzáteszem, hogy a szarul pasztázás is max pár fokkal lesz rosszabb.
MX-2 a legjobb, csúszósabb, jobban szétszedhető. MX-4 az sűrűbb, kalapáccsal kell szétkapni, már csak laptopokhoz használom. Szétszedés előtt be kell fűteni neki, kicsi prájm vagy ilyesmi ~10 percre, majd gép kikapcs, szétszed még melegen.
Nekemhiggyéneaszemednek!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Habugi
addikt
Srácok, vérkomoly hatalmas kérdéssel fordulok hozzátok, az univerzum sorsa múlik ezen!
Újrapasztáznám mamma bellát, lö kérdés iz, mx-2 vagy mx-4?
Szempontok:
- Problémás properül a helyére tenni a hűtőt, némi csúszkálás biztos lesz, melyiknek milyen a viszkozitása? Az elkenős technika híve vagyok.
- Aztán az is előny ha teszem azt egy évig nem pasztázom újra, örülnék ha nem nőne egybe a proci+hűtő. Decemberben mikor megpróbáltam levenni a hűtést a Phenomról, minden igyekezetem ellenére az lett a vége hogy kitéptem a "csukott" foglalatból a procit. Ezt követően az asszony a konyhaasztalon megtámasztotta a hűtőt az oldalán, én pedig egy vaskos konyhakéssel testsúlyráhelyezéssel sikeresen elválasztottam a szerelmeseket (közel fél óra egyéb próbálkozások után..). A lap és a proci is túlélte, a vérnyomásomnak nem tett jót, nem szeretném megismételni.
- Várható hőmérsékleti difik a kettő között?
Köszönjük a Zettyütműdést
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
-
MrM94
addikt
Két apáca története
Két apáca, Logika (L) nővér és Matematika (M) nővér hazafelé tartanak a kolostorba.
M: - Észrevetted, hogy egy férfi követ minket 38 és fél perce? Vajon mit akarhat?
L: - Logikus: meg akar minket erőszakolni.
M: - Óh, jaj! Ennél a sebességnél és távolságnál legkésőbb 15 perc múlva utolér minket! Mit tegyünk?
L: - Az egyetlen logikus dolgot: fussunk gyorsabban.
M: - Nem megy.
L: - Persze hogy nem megy. A férfi ugyancsak az egyetlen logikus dolgot teszi: ő is gyorsabban fut.
M: - Tehát mit tegyünk? Ezzel a sebességgel egy perc múlva utolér.
L: - Az egyetlen logikus dolgot: elválunk. Te ezen az úton mégy, én a másikon. Mindkettőnket nem tud követni. A férfi Logika nővért követte. Matematika nővér elérte a kolostort és nyugtalan volt Logika nővér miatt. Végre megérkezett Logika nővér.
M: - Logika nővér! Istennek hála, hogy itt vagy! Mondd, mi történt?
L: - Az egyetlen logikus dolog: a férfi mind a kettőnket nem tudta követni, tehát utánam jött.
M: - Igen, igen! De mi történt aztán?
L: - Az egyetlen logikus dolog: olyan gyorsan kezdtem futni, ahogyan csak bírtam.
M: - És aztán?
L: - Logikus. Ő is olyan gyorsan kezdett futni, ahogyan csak bírt.
M: - Igen, és aztán?
L: - Az történt, aminek történnie kellett: a férfi utóért.
M: - Te szegény, és mit tettél?
L: - Az egyetlen logikus dolgot: felkaptam a szoknyámat.
M: - Óh, nővér? És mit tett a férfi?
L: - Az egyetlen logikus dolgot: leengedte a nadrágját.
M: - Óh, nem! És? Mi történt azután?
L: - Hát nem logikus, nővér? Egy apáca felemelt szoknyával gyorsabban tud futni, mint egy férfi leengedett nadrágban!
Ha másra gondoltál, tíz Miatyánk a büntetésed.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
otto14
őstag
-
Habugi
addikt
Az utolsó amit láttam szerintem a Red volt, még tavaly, azóta van második része most hogy mondod azt is be kéne iktatnom valamikor az első része marha jó volt, ha még nem láttad hát nosza
-
Habugi
addikt
Na vége.., jah az is jóféle
A hitleres cuccról a vader feat hitler jutott eszembe [link]
fogytán van a söröm, nem akarom hogy véget érjen ez a nap pedig már régen vége, apám úgydöntött meglátogat ma, hozza az öcsémet is akit egy annyi idős csajnak csinált mint én vagyok, persze a csaj utána tiplizett így azóta van új, édes hármasban jönnek mert apám leadja a gyereket az anyjának, vagy most fogja elhozni nem tudom. kéne még pia
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
-
Habugi
addikt
Hát macsek szerintem én ezt a cukiságot most kihagyom, alacsony hozzá az ingerküszöböm.
Újranézem a Blöfföt, jó rég nem láttam...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Aludjatok jol....megyek egy kicsit klubbozni....macska...te szopogasd az OREO-t...
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #22041 üzenetére
De azok nappal sem járnak be melózni nem hogy ájszaka
Manapság nem nagyon csinál hollywood scifiket, legalábbis nézhetőt nem, szokásos sablonosított szaroktól meg kiver a víz. Elkezdődik, bemutat vmi idealizált "családi" életet, kétpercenként van vmi emós rész ami alatt fel-fel tűnik vmi érzelmileg megvezető zenei dallam (ez folyamatos a film végéig kb..), suttyóban elkezd bimbózni a szerelem is, jön kb 15perc tiszta scifi tartalom ami miatt elkezdted nézni, aztán mire elkezdenéd élvezni végevan és mindenki boldog, happy end. Súlyosabb esetben abból a 15percből 5perc csak a robbanások.
Szerk.:
(#22042) MrM94:
Nem ismerős, rákeresek jól.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Van aki csak most kezd berúgni!
Mizu
Szerk.: kérek ötletet valami nézhető scifire, ami nem gravitáció vagy enders game
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Már csak 4.5 orat kell ma vezetnem
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Peaceliker #22032 üzenetére
Meg nem....csak holnap estetol ...ma este meg party van
-
MiklosSaS
nagyúr
Na itt aztan ment na a szofosas...
-
pipo112
őstag
ahh
[ Szerkesztve ]
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
MrM94
addikt
válasz RaPiDsHaRe #22023 üzenetére
Ezt mar tapasztaltam enis.De sajnos nem tudom mi a megoldas ra.
@vizion +1 arra h a MS elkurta[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz RaPiDsHaRe #22023 üzenetére
szkájppal engem is örökké nyaggatnak, van, akinél minden jó, mindkét oldalon, de egymást nem hallják. Volt már vagy 3 ilyen nemrég, szal. MS megvette, elbaXta. Google talk és nincs gond.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Még egy problémám volna:
Skype: Akivel beszélek, mint a ketten be vagyunk jelentezve, azt mutatja mindkettőnknek mintha kilenénk jelentkezve, üzenetből van amit elküld, van amit nem.
Én már újra telepítettem, probáltuk pidgin-alol is, ott még elsem küldi az üzenetet.
Valami ötletetek nincs ? -
otto14
őstag
-
Perzeusz
tag
Van itt ph-n autó-hifi topik? Tudja valaki? (vagy csak én nem kerestem eléggé)
Legrosszabb esetben kérdezek itt. Itt nem kell félni a moderátorok haragjától2 db WD Red 2TB eladó
-
Yeffy
veterán
válasz proci985 #22008 üzenetére
értem.
ahogy sejtettem.kár, hogy eu-ban nem lehet több helyen boldogulni az angollal. már nem itt lennék. na mindegy, alakítok majd valamit.
gondolom a bérek/megélhetés hasonló, mint a többi NYEU-országban...
köszi a válaszokat, ha esetleg eszembe jut valami, majd zaklatlak
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
-
MrM94
addikt
válasz proci985 #22008 üzenetére
En sem hasznalok ekezeteket,bar eddig szerintem eszre lehetett venni.
Kicsi koromtol igy szoktam meg,egy idobe probalkoztam ekezetekkel irni de nagyon nehez volt atszokni,azutan jott egy winfos csere s szinten ekezetek nelkul irok ujra mar egy jo ideje..
Pontosabban meik varosban elsz?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
proci985
MODERÁTOR
mas inkabb.
csaladi okok miatt. anyam meg elottem par evvel kijott hugommal, aztan meghanytuk-vetettuk a dolgot es en is jottem.
skandinav nyelvek (minusz a finn ) nemethez kepest eleg egyszeruek, ha nagyon muszaj par honap alatt egy kezdetleges tarsalgasit el lehet erni. angol par esetben eleg, de nalunk melohelyen a helyi nyelven nem tudok altalaban panaszkodnak, hogy nehez. meg ugy is, hogy a csapat harmada kulfoldi. konkretan az egyik angol profot is elegge zavarjak a nyelvi akadalyok, pedig o "valaki"kent jott mar ide.
MrM94: jaja lehet. meg ekezeteim sincsenek mindig . annyira egyebkent nincs messze, persze ez is relativ.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
ViZion
félisten
Májusi címlap bannerbe milyen képet tegyek? Múltkor volt nyuszis, most ötletem sincs... mondjuk ~4 óra alvással nem lesz ma bikaviadal... Ehh, asszony megjött, gyerekek mamánál, szerintem a bannert majd holnap...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest