Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Betáblázta magát az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ezt a kérdést hadd válaszoljam meg én: cc és frenzy nélkül a lancert a nightcrawler nem fogja meg, ezt pedig részletezem is.
- Frenzy nélkül egy az egyben a bandit lancer nyer, egyszerűen annyival jobbak a statjai (hiszen t3-as, míg az nc csak t2-es)
- Szóval 2 lehetőség maradt: buff (healt ideértve) és a frenzy
- Frenzy és buff esetén is, a bandit lancer fogja használni a képességét (ez is ingyenes), amellyel belassítja a nightcrawlert (mivel a zöld affos bandit lancerről beszélünk) és egyszerűen odébbáll.
- cc használata pedig ugyebár már powerveszteség, hiszen a 2 egység ára u.az, s frenzy esetén az nc is meghal, buff esetén meg már eleve kidobtunk az nc költségénél többet (legolcsóbb buff is 70 power - kivéve a ravage, de shad-nat pakliról beszélünk s ez elől is el tud futni).
- Nightcrawlerrel (újra említem, egy az egyben) egyetlen powerhatékony megoldás létezik a bandit lancer megfogására, s ez a frost bite használata. De megint csak egy probléma van: most nem lost pakliról beszélünk...U.i.: tesztelés során viszont megmutattam Gyurinak, hogy a lancer könnyen fogható cultist masterrel, csak tudni kell, hogy mekkora a root/oink hatósugara és cd-je. A cultist masternek egy hatalmas hibája van: a full charge hamar el tud fogyni, utána meg kb. teljesen meg van lőve az ember védekezés terén...
U.i.2.: Onset, amikor a t3-at húzta a t2-vel való támadás több célpontra egy jó ötlet volt, s valszeg be is jött volna, de az igazság az, hogy a pálya méreteitől és a nagyon hatásos timeless one + silverwind védekezéstől jobban tartok a kelleténél, ezért nem mertem meghúzni ezt a lépést. Jah egyébként meg Hirooo u.ezt mondta tegnap délután

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest