Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz Gyuri27 #22627 üzenetére

Ezt a kérdést hadd válaszoljam meg én: cc és frenzy nélkül a lancert a nightcrawler nem fogja meg, ezt pedig részletezem is.
    - Frenzy nélkül egy az egyben a bandit lancer nyer, egyszerűen annyival jobbak a statjai (hiszen t3-as, míg az nc csak t2-es)
    - Szóval 2 lehetőség maradt: buff (healt ideértve) és a frenzy
    - Frenzy és buff esetén is, a bandit lancer fogja használni a képességét (ez is ingyenes), amellyel belassítja a nightcrawlert (mivel a zöld affos bandit lancerről beszélünk) és egyszerűen odébbáll.
    - cc használata pedig ugyebár már powerveszteség, hiszen a 2 egység ára u.az, s frenzy esetén az nc is meghal, buff esetén meg már eleve kidobtunk az nc költségénél többet (legolcsóbb buff is 70 power - kivéve a ravage, de shad-nat pakliról beszélünk s ez elől is el tud futni).
    - Nightcrawlerrel (újra említem, egy az egyben) egyetlen powerhatékony megoldás létezik a bandit lancer megfogására, s ez a frost bite használata. De megint csak egy probléma van: most nem lost pakliról beszélünk...

U.i.: tesztelés során viszont megmutattam Gyurinak, hogy a lancer könnyen fogható cultist masterrel, csak tudni kell, hogy mekkora a root/oink hatósugara és cd-je. A cultist masternek egy hatalmas hibája van: a full charge hamar el tud fogyni, utána meg kb. teljesen meg van lőve az ember védekezés terén...

U.i.2.: Onset, amikor a t3-at húzta a t2-vel való támadás több célpontra egy jó ötlet volt, s valszeg be is jött volna, de az igazság az, hogy a pálya méreteitől és a nagyon hatásos timeless one + silverwind védekezéstől jobban tartok a kelleténél, ezért nem mertem meghúzni ezt a lépést. Jah egyébként meg Hirooo u.ezt mondta tegnap délután :R

Új hozzászólás Aktív témák