- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Iginotus #22823 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor március végéig lehetett beváltani. Kicsit lekéstél ezzel. Illetve ha korábban aktiváltad és azt írta ki h invalid code vagy h already in use, akkor is megadta a tokeneket (mert csak tokeneket és elementeket adott), csak egy bug miatt írta ki ezt a szöveget, amit nem javítottak ki.
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Iginotus #10484 üzenetére
legegyszerűbb ha a repülő sereg után küldesz vmi olcsó földi egységet, pl burrowert
de a földit nem küldöd be harcolni.de van rá összetettebb megoldás is stonekin deckhez feltéve ha van enlid is.
enlivel amok firet belövöd egy légi egységed közelében ( feltéve ha használható légi mellett) , ekkor már rá tudsz dobni egy gravityt , s így már tudsz mellé idézni.
de ez elég költséges megoldáspvpben viszont lehet meglepetést okozni a frostos playereknek azzal hogy a gravityzett légi egységed mellet elkezded spemmelni a sereged.
Twillight Warfare hez sztem is kell földi egység, de ha próbáltad majd írd a tapasztalatokat.
igazából ez ekkor lenne értékes lap ha légi mellé is be lehetne lőni, mert lényegében ugyanazt tudja mint a t2es Rallying Banner, csak utóbbit jóval egyszerűbb használni. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Iginotus #10498 üzenetére
A Warfare működését nem ismerem, de általában, ami az ellen egységéhez nyúl, ahhoz ground presence kell. Újabb kérdés, hogy most pveről, vagy pvpről beszélünk?
Ha pvp, akkor bizony kell 1 földi egység ha offenzív spelleket akarsz használni.
Nem tudom most végül milyen decked van, de nálam mindig burrower+drake volt a párosítás, esetleg gladiatrix, de az csak akkor ha egységet kellett ölni és nem bázis támadás volt a cél.Pve-re meg nem annyira kell szerintem, mert ha spellekkel akarsz menni, akkor tudsz annyi földit hívni, hogy életben maradjanak, ha meg légivel, akkor tudsz annyit idézni, hogy ne kelljen spell.
-
Zedroxine
tag
válasz
Iginotus #10479 üzenetére
Az up elveszik a charge megmarad.
Am a felszámolást úgy értem hogy, upokat leszedem róla és eladom a kártyákat.
3db jugger 2 firedancer stb.stb.stb...
még nyertem is velede most valahogy nem vonzz a game, kellene egy fasza deck de én magam se tudom melyik fekszik nekem a legjobban...
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Iginotus #10468 üzenetére
Jaja, amikor megjelent, akkor tomehoz adták mindenkinek.
Az volt az első igazán nagy sírás enli nerf címen amióta én játszottam, nem tudom, hogy korábban volt-e.Az a baj, hogy nekem az ilyen lapokkal (amii monu, soulhunter, most abo) nincs türelmem keresni, mert túl sokáig leköti a bfp-t ... bár így visszanézve az kellett volna, hogy mielőtt kijöttem, vennem kellett volna egy csomó ilyen lapot. Lehetőleg promo grindert mondjuk, mert mire hazamegyek az addigra se veszíti el az értékét, viszont az amii lapok ára addigra vlszeg normalizálódik. Legalábbis nagyon remélem, hogy nem akarnak még több mint fél évet várni a kiadásával XD
-
OnSeT
őstag
válasz
Iginotus #10466 üzenetére
tomet sztem sem érdemes venni általában, most csak azért éri meg mert jár mellé egy ~400 bfp értékű lap. ha ezt nem mellékelnék hozzá én sem venném, mert enélkül, közel 0-án vagy még egy kis - ban is lennék a tomekban lévő lapok összértékét nézve.
az abo elég jól tartja magát a másik 2 laphoz képest különösen.
a promoció kezdetekor volt a legjobb, 2 abot eladtam és már meg is volt a bfp a következő tomera, akkor még a benne lévő R és UR lapokhoz hozzá se kellett nyúlnom.nekem sem jön be minden tippem, grinder promoból is bevásároltam anno 400ért és még mindig nem cserélték le, most meg már 270 ért megy.
asszem ez hosszabb távú befektetés lesz mint gondoltam
ill a nox carrier szinténmegint őstag? hogyhogy?
azt nem is kérdeztem hogy, hogy volt neked egyedi képed seniorként? -
OnSeT
őstag
válasz
Iginotus #10461 üzenetére
Igen , ez kellemes csalódás volt. Én csak az abot kértem tőlük amit a vásárlásnál nem kaptam meg, ők meg visszatérítették a tome árát.
Amii monu nem fog egyhamar 1000 alá menni, amíg nem jelenik meg az amii edition addig csak drágulni fog mivel nincs utánpótlása ah-ban.
én enlire vettem pár charget 540-ért és 550ért közvetlen a nerf után,
azóta már visszakúszott 800 magasságába az ára, kár hogy nem ruháztam be a 4.re is.Eladni akkor érdemes őket mikor felmegy az áruk az eredeti szintre guard 150 rageflame 500 magasságában volt a tome promoció indulása előtt promo mo meg 1500ért ment.
Jah, mostanában csak Ah-zni járok fel.
A titka az a dolognak hogy nemcsak veszek hanem el is adok.
Az abonak köszönhetően még mindig megéri a renegade tome, most 350 körül megy, de tegnap még eladtam egyet 410ért.
nekem átlag 2-3 gyenge tome után szokott jönni egy amiben kimondottan értékes lapok vannak. most már lassan a 20 tomenál járok, eddig 3 forest eldert húztam, persze mind 3 a shadowos volt. -
Iginotus
addikt
-
-
OnSeT
őstag
-
OnSeT
őstag
válasz
Iginotus #10400 üzenetére
egy fél órája a renagades volt a legjobb vétel, de mielőtt veszel keress rá mind3 lapra, amelyik a legdrágábban megy azt vedd. és add is el rögtön mert hamarosan telítődik a piac és már csak pár bfp-t fognak érni.
a patch notesban elírták a lap nevét, csak simán "Abomination" twilight nélkül.
-
OnSeT
őstag
válasz
Iginotus #10394 üzenetére
a megvásárolt tomedban lévő lapokkal tudsz játszani pvp meccseket.
csak a tomeban lévő lapokat lehet használni upgrade nélkül.
tokenből meg 2xannyit kapsz a meccsek után mintha simát játszanál.jah és most érdemes tomet venni, ajándék amii lapok járnak hozzá amiket elég jó áron el lehet adni. ( még )
Renegade/Twilight tomehoz a Twilight Warfare
Renegade tomehoz a Twilight Abomination
Lost Souls és a Lost Souls/Twilight tomehoz a Lost Priest jár
-
-
Iginotus
addikt
válasz
Iginotus #10379 üzenetére
Ezek még kellenének ha van valakinek fölösbe megveszem..:
Frost mage, home soil , embalmer's shrine , resource booster, burrower, crystal fiend, matter master, construction hut, church of negation, skyelf sage, skyelf templar, kobold engineer, phase tower, dreadcharger, lost spirit ship, Shadow Worm (bár ezt csak kipróbálni), Ice Guardian,Nightguard, Shadow Phoenix, Snapjaws meg -t sikerült is szerezzek. Bideltem és nyertem, Snapjaws meg fordult randomból. A shadow fönix mekorra egy vacak, persze ha embalmer's shrine mögötte van mindjárt más a helyzet azért kell az a 170% os hulla HP
Nightguardra is kicsit másra számítottam azt hittem nagyobb egységgel is tud changelni.. Snapjaws meg tetszik
-
Iginotus
addikt
válasz
Iginotus #10377 üzenetére
és még:
Nightguard, Shadow Phoenix, Shadow Worm (bár ezt csak kipróbálni), Snapjaws, Ice Guardian,
Tudom sok minden, de kezdem kapizsgálni lényegetÉs aki eddig adott kártyát, ráadásul ingyen, és esetleg most mégis kellene nekik, vissza tudom adni, teljesen ebbe az irányba akarok most elmenni
-
OnSeT
őstag
válasz
Iginotus #10373 üzenetére
itt a rep amiről az oldalon lévő videót vettem fel: dwarven
gunsról nincs sajátom, viszont ebben a topicban találsz arról a mapról is: speedrunslost irányba alatt azt értem hogy több ls unitot használsz tehát már t3on is.
a stonekin/lost souls keverék pakli nekem bevált rpve-re.
igaz ls-t én csak t4en használok. -
OnSeT
őstag
válasz
Iginotus #10364 üzenetére
az enli megszünteti az orb követelményeket a legközelebb lehívott lap estében, így bármely lapot lehívhatod ami a paklidban van (persze ha megvan rá a kellő power)
rpve és pve deck is van feltöltve de ezeket nem listáztam ki külön, az adott mapok aloldalán lehet őket megtalálni.
standard és advancedre lényegében mindegy a deck (ezeket egy állandó deckel is teljesíteni lehet változtatás nélkül) speciálisan az adott mapra összeállított deck expertre kell.
nekem most csak ilyen van összerakva, általánosan használható decket majd írnak többiek.
-
Zedroxine
tag
válasz
Iginotus #10346 üzenetére
Arra várhatsz fél éve ez van, mikor elkezdtem gémelni Mo volt, de akkor még nem tudtam róla, pedig akkor lehetne 1 promos Mo-m idióta haverom nem szólt hogy van ilyen...
OnSet te úgy is bennevagy a témában Amii-ról valami hír, én a külföldi fórumot nem olvasgatom nekem az 1 katyvasz. Pedig jó vagyok angolból, csak ott elnavigálni. Mindegy.
Azért szerintem igen szégyen hogy fél éve kb csak a peccselgetés megy ide-oda.Amúgy még a multkor írtam hogy kellene 1 deck, azt 1 picit módosítottam 2 haverom tippjei által. Lehet hülyeség volt.
-
OnSeT
őstag
válasz
Iginotus #10342 üzenetére
már lassan fél éve grinder van, előtte volt promo mo és viridya a barátmeghívás esetén, illetve promo rogan, easter egg meg santa claus a tomek mellé. ill promo revenheart a renegade megjelenésekor amit mindenki kapott aki beloggolt gémbe.
skyelfet vga-hoz, a többbit meg az elörendelőknek és bétázóknak adták.
-
Zedroxine
tag
válasz
Iginotus #10320 üzenetére
Ha a 7-es Lost soulos akkor valóban offos én már ha a talajon látom hogy az(vöröses lávaszerű) akkor azonnyomban ki is lépek.
A többiből még vihető.Amúgy igen lehet, de minden f2p account ugyanazzal a 32 kártyával indul.
Nem figyelik, legalábbis nem szólnak, azt csinálsz a kártyákkal amit akarsz.Amúgy van 1 csodálatos kis megoldás arra ha írtál már és még 5 percen belül szeretnél valamit írni. Ott a szerkesztés, így elkerülhető az hogy 1más után 3-4 vagy többször a te kommentjeid legyenek, ezt nem cseszegetésképp mondom az 1ik modi úgy is szólt volna.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Iginotus #10310 üzenetére
rpve : indulsz a pálya egyik végéről, kapsz egy random pályát amit ki kell tisztítanod időre.
Ahogy mész a pályán találsz egyre több orbot illetve wellt, illetve az ellenséges egységek is keményebbek lesznek, a végén már Xl-s unitokat kell legyőznöd. Röviden kb. ennyi, a pvp-hez nem hasonlítható, és nagyon más pakli is kell hozzá. Választhatsz különböző szintek közül 1-től 10-ig.Kezdésként sztem 4-es szintel próbálkozz. -
Zedroxine
tag
válasz
Iginotus #10306 üzenetére
Igazából azt kellene eldöntened hogy mit szeretnél csinálni PVP PVE vagy rPVE
És hogy milyen deck-el. Mert így kicsit katyvasz tehát amiket írtál t1-re nature de t1-re még fire is, valamint t3-ra vulcan ami ha jól tudom 2 fire 1 akármilyen plusz commandos ami meg t2 bandit. Tehát nem tudom ebből milyen deck-et képzeltél el, de nem a legjobb.
Tesztelgesdd a lapokat abból amit kaptál abból van mit.
Ha meg nincs akkor kérj bár Sunderert kötve hiszem hogy kapsz, az ugyan is nem olcsó.
Olyan lapokat keress amiket 1 deck-ben fel is tudsz használni.
tehát ne keress olyan lapot amihez kell 3 fire orb és a deckedbe van 2fire2shadow eloszlásban lap.Remélem érted mire gondolok.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Iginotus #10301 üzenetére
Na akkor egy kis ismétlés/részletezés/kiegészítés:
Én azért mondtam a 2x twi 2x renegade tome-ot, mert ott a legnagyobb a %-os esély, hogy profitálj, a lapok ára és száma miatt. Legalábbis régen (értsd 3-4 hónapja még az volt).
AH-ban meg ha rám hallgatsz, akkor nem csak azokat nézed, ami neked van, hanem olyat keresel, ami népszerű lap, ergo sokat cserél gazdát, ergo gyakran ingadozik az ára. Nézz esetleg repeket, vagy kérdezz itt, nézd meg OnSet oldalán a paklikat, hasonlók.Mint Zedroxine mondta, long-ra nem érdemes biddelni, shortokra megéri próbálkozni. De én majdnem mindig buyouttal kerestem, mert azzal gyorsabban lehet. Meg persze ott a direct trade, ott majdnem mindig olcsóbban kapsz lapot mint AH-n.
-
Zedroxine
tag
válasz
Iginotus #10299 üzenetére
Az elején én is nagy booster ill. tome lázban égtem el is csesztem rá 1 csomó bfp-t.
Inkább figyledd az Ah-t és hogy hogyan mozognak az árak, és jó lapot olcsón mind2 módon lehet szerezni. Vanak akik irreálisan olcsón rakják fel a lapokat, de ezek álltalában el is tűnnek kb 1 percen belül vagy megveszi akinek szüksége van rá vagy valaki bfp-t csinál belőle.(350BFPs lapot 200-ért felrakja valaki, elviszed fölrakod a realis árért=profit) ez a buyout esete.
Bid-nél meg azt kell nézni mennyi van az aukcióból, longra nem érdemes mert úgy is túlbidelnek, short és mediumnál más az eset lehet próbálkozni de jártam már úgy hogy shortra 10 másodpercen belül jött a levél h felülbideltek, és kaptam vissza a bfp-t szóval.
De tome-ozást felejtsd el, szerintem.
De persze ne csak rám hallgass majd jönnek a nálam okosabbak szóval rájuk is figyelj. -
Zedroxine
tag
válasz
Iginotus #10297 üzenetére
Én nem vagyok olyan régóta az "iparban" mint a többiek 1-2 dolgot én is tőlük tanultam, meg magamtól.
Ha tome-ot akarsz akkor azt vegyed amiből a lapokat szeretnéd, megnézed mi az ami kellene, és olyan editiont választasz amiből a legtöbb olyan lap esne. De nem ajánlom mert bukni is lehet rajta, igen sokat, de persze nyerni is lehet vele, de ez kb olyan mint a szerencsejáték. Ha Lost soul-osat veszel és ha jól jársz alapból visszanyered a tome árát ha esik belőle 1 Abyssal warder, de ha nem akkor lehet cumi van. Én a tome-ozást nem ajánlom. inkább ahból kell szemezgetni akár hetekig is figyelni az árakat és persze kérdezni itt a többiektől hogy mennyit ér az az adott lap, nehogy túlárazott lapot vegyél, persze van amikor alul van árazva de ha kb tisztában vagy mennyit ér 1 lap akkor nem kell itt kérdezni.
Ecsetelni ezt lehetne még, de a járást se 1 nap alatt tanulja az ember szóval idő kell hozzá hogy minden mennyen. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Iginotus #10283 üzenetére
Én azt csináltam, hogy a standardokat tokenből vettem, néha az advost is, az experteket meg mindig pályán vittem, mert azok legalább lekötöttek.
Ha meg tokenhiányod van, akkor javaslom, hogy vegyél egy elementet és vidd végig párszor az Insane Godot experten. Nem olyan nehéz solozni se, asszem OnSet tett fel videót róla, ha szükséges lenne, és a legdrágább lap benne a dreadcharger, amihez nem szükséges charge se, szóval tényleg olcsó pakli. Én az 1 hét alatt 4000 vic tokent szedtem össze, bár azóta felezték a hatékyonságát, de az is elég egy életre. -
hajsza
aktív tag
válasz
Iginotus #10283 üzenetére
Minden egyes pályához tartozik egy fix fejlesztés lista, azok közül sorsol ki a résztvevő játékosoknak néhányat. Egy személyes pályán 2 fejlesztést kapsz, a többin 4 fejlesztést oszt ki a program a játékosok között. Ha sikerül egy pályát szólóznod, akkor persze mind a 4-et te kapod meg. Ha olyan fejlesztés esett, ami már megvan neked, akkor azt pénzzé konvertálja. A fejlesztések szintje pedig attól függ, hogy a pályát milyen nehézségi fokozatban teljesítetted: normal szint=alap fejlesztés, advanced szint=2. szintű fejlesztés, expert szint=3. szintű fejlesztés. Ezen a címen a pálya nevére kattintva megkapod, hogy az adott pályán milyen nehézségi szinten milyen fejlesztést kaphatsz meg. Érdemes a pályákat 3-4-szer megcsinálni egy adott fejlesztésért. Ha ennyi próbálkozásból nem sikerült megszerezni, csak akkor érdemes tokent is költeni rá.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Iginotus #10275 üzenetére
úgy lehet jól kereskedni hogy kiszemelsz magadnak pár lapot és elkezded figyelni hogy ingadozik az áruk az ah-ban. Amikor úgy látod hogy lejjebb van mint máskor szokott lenni, akkor érdemes venni egyet-kettőt, aztán ha feljebb megy eladod. Először csak 50 bfp alatti lapokkal kereskedj hogy kiismerd hogy kell csinálni és nehogy bukjál vele. Ezekkel szépen lehet 10-15 bfp-ket keresni. Később meg már több lappal és nagyobb árú lapokkal is kereskedhetsz ha már úgy rögzült benned pár lap átlag ára.
A nemzetközi és a német szerver-en ugyanaz az aukciós ház, de ha chaten árulja valaki valamilyen lapját akkor direct trade-be olcsóbban tudsz szerezni egy-két lapot a német szerón ( de csak pár bfp-vel olcsóbban ) szerintem felesleges az ugrálás a két szeró között néhány bfp miatt.
A lapokra lehet charge-t tenni ( ha még egyszer megvan ugyanaz a lap ), így többször is lehívhatod az adott lapot egymás után, és kevesebbet kell várni az újra töltésre.
egy lapra max 3 charge tehető, tehát ha egy lapot max charge-el akarsz használni akkor 4 db. kell belőle. Ahhoz hogy charge-t tehess a lappra kell lennie a lapon upgradnek ( fejlesztésnek ) amit pályák teljesítéséért kapott tokenért, upgrade-ért vehetsz.
Értelemszerűen első szinten 1 második szinten 2 , harmadik szinten 3 charge tehető a lapra.Ne félj kéregetni ( legalábbis ph-s játékosoktól ) sokan így kezdték, van aki a játékot se vette meg csak kereskedéssel és ajándék lapokkal szerzett nagy vagyont
.
Én is adok majd common lapokat, azokból van bőven ( ~3500-4000 db) -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Iginotus #10272 üzenetére
Na csak az egyértelműség kedvéért "bfp" a bfg az másik játék, bár az se rossz XD
Mint említették előttem inkább AH-t érdemes használni. 2-3bfp-s lapot meg sztem nem éri meg venni, azokat vagy kérj itt a fórumon, vagy a kinti fórumon vegyél goldért. Meg ott van az 1bfp-s booster is, napi 1 új kipróbálható lap ^^Ha meg valamiért mégis mindenképp tesztelni akarod a szerencséd, akkor inkább tome-ot vegyél, mert az 4 booster egyben, meg néha bónusz lap, és olcsóbb mintha 4 boostert vennél. Meg javaslom, hogy legalább egy ezrest mindig tarts meg, hogy AH-n keresztül tudj bfp-t keresni. Legalábbis ha van hozzá türelmed.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Iginotus #10269 üzenetére
A legjobb ha nem veszel egyenlőre semmilyen boostert. Próbálgasd azt a 64 lapot amit kaptál, és fedezd fel melyik szín is áll legközelebb hozzád, melyik tetszik stb.
Aztán ha már van ötleted milyen komolyabb paklit szeretnél építeni, ( pve-re vagy pvp-re )
akkor írsz nekünk és mi össze állítunk neked egy jó decket, te meg megveszed hozzá a szükséges lapokat az aukciós házban.
Amúgy Onset oldalára fel lett téve jópár pakli összeállítás (onset oldala az az oldal amit linkeltél )
Boostert / tome-t azért nem érdemes venni, mert nagyon szerencse függő, van hogy bejön valami értékes lap, de amúgy ha veszek 10 boostert akkor olyan 1000-1500 bfp-t bukok rajta
10 tome-nál ez 3000-4000 bfp szokott lenni ( átlagot mondtam )
szóval nem éri meg
ha valami lapot akarsz venni ami drágább több száz bfp-s akkor érdemes megkérdezni minket ,nehogy véletlen túl árazott lapot vegyél.
Common lapokat ( gyakori lapok ) nem feltétlenül kell venned azt mi is tudunk adni.
Ha van valami kérdésed még nyugodtan tedd fel, legalább mozog a topicSzerk: mi az IGN-ed ? ha online leszel felveszlek a barátlistába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest