- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Hát megosztom, de ha csak valamilyen fordító programot nem használsz, akkor elég nehéz lesz megérteni szerintem (még akkor is, ha a szöveg nem egy bonyolult, csak elég hosszú):
Circadia PvP-guide (Circadia PvP-útmutatója), ez egy alap fokú dolog, ami képek és szöveg segítségével bemutatja a pvp-t, bevezet a rejtelmeibe, s pár érdekes információt is közöl. A formátuma .pdf, szóval Adobe Reader vagy valami hasonló pdf-olvasó kell hozzá a gépeden (letöltendő fájl).
A másik pedig egy manapság is aktív játékos ( ndclub ) által készített, illetve pár, a hivatalos fórumon aktív játékos segítségével létrehozott THE BATTLEFORGE PVP GUIDE (A Battleforge PvP útmutató), mely ugyanezeket az alap dolgokat és sokkal mélyebb dolgokat is leír, de csak szöveggel (.txt alapú, böngészőben megnyitható, egyszerű formátumú dolog).
A meccsedet pedig fél órán belül megnézem és leírom róla a véleményem.
Csirke: Szerintem rosszul emlékszel, de nem mernék megesküdni rá... Egyébként meg jó neked, én még szept. 9-10-éig várhatok azzal, hogy normális netem legyen (amíg az egyetem újra el nem kezdődik s visszaköltözök Bp-re), szóval én addig csak bukom az élőmet mikor pvp-zni megyek

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux Mint
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Jövedelem
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest