- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Hát megosztom, de ha csak valamilyen fordító programot nem használsz, akkor elég nehéz lesz megérteni szerintem (még akkor is, ha a szöveg nem egy bonyolult, csak elég hosszú):
Circadia PvP-guide (Circadia PvP-útmutatója), ez egy alap fokú dolog, ami képek és szöveg segítségével bemutatja a pvp-t, bevezet a rejtelmeibe, s pár érdekes információt is közöl. A formátuma .pdf, szóval Adobe Reader vagy valami hasonló pdf-olvasó kell hozzá a gépeden (letöltendő fájl).
A másik pedig egy manapság is aktív játékos ( ndclub ) által készített, illetve pár, a hivatalos fórumon aktív játékos segítségével létrehozott THE BATTLEFORGE PVP GUIDE (A Battleforge PvP útmutató), mely ugyanezeket az alap dolgokat és sokkal mélyebb dolgokat is leír, de csak szöveggel (.txt alapú, böngészőben megnyitható, egyszerű formátumú dolog).
A meccsedet pedig fél órán belül megnézem és leírom róla a véleményem.
Csirke: Szerintem rosszul emlékszel, de nem mernék megesküdni rá... Egyébként meg jó neked, én még szept. 9-10-éig várhatok azzal, hogy normális netem legyen (amíg az egyetem újra el nem kezdődik s visszaköltözök Bp-re), szóval én addig csak bukom az élőmet mikor pvp-zni megyek

Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Tesla topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X OC Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest