- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Ez a Samsung volt Európa kedvenc telefonja tavaly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Hát ez sok mindentől függ, s ezek elsősorban ilyenek, hogy milyen paklival játszol, melyik mapon vagy, milyen paklival játszik az ellenfeled, de még a játékstílusodtól is függ. Általánosságban viszont azt tudom mondani, hogy 1 well szinte kötelező t2 előtt, mert ha az ellenfél instant t2-zik, akkor általában egy ilyen helyzetben nincs elég power nála egy sikeres támadás kivitelezéséhez. Én viszont azt javaslom, hogy 2 wellt vegyél fel a t2 előtt, mert ez fog annyi powert jelenteni számodra, hogy ezután folyamatosan fenn tudd tartani a védelmedet akár több helyen is, vagy támadásokat tudj kivitelezni. 2 wellnél többet felvenni ha nem hatalmas a pálya már rizikós (úgy h az ellenfél 2 wellig követett), mert ekkor az ellenfelednek már elég wellje (és így power-utánpótlása) van ahhoz, hogy egy sikeres támadást megcsináljon.
Egyébként ha az angol tudás megvan, akkor ajánlani tudom mindenkinek Karrotman (ign: xNTxFarrock) oktató videóit a "jótubon" link a linkekhez. Egy-két hangyányi hibától eltekintve (pl. mapokon nem 100%-os az ismerete a falakról és hogy azokról mit lehet elérni) nagyon jók. Én pl. nemrég tudtam meg tőle (jóban vagyok vele), hogy amíg dazed egy egység (fél hp-val lehozott, s amíg nem jön fel full hp-ra) a sebzése is csak fele akkora, mint mikor well mellett hozza le az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Meta Quest 3S Xbox Edition garanciával (limitált kiadás)
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Szép állapot, cserélt kijelző, tok+fólia, akku 100%, akár beszámítással
- Gamer PC
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asus Vivobook S16 S3607QA-PL018W
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest