Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
linekiller
tag
válasz
Murder3
üzenetére
ezzel nem értek egyet ha az ellenfelem egy arrogáns lamer p*cs és megmondom neki hogy öcsém nem is tudsz normálisan játszani egy noob vagy szerintem totál normális nem az anyját szidtam ( amit én is elítélek).
A report rendszerrel csak egy gond van nem olvassák végig az egész szöveget csak kiragadnak 1 szót és máris jogos a report
phanzetomox: nem azt mondtam hogy a nerfek jók nem jók és hogy nincsenek OP lapok csak totál felesleges erről oldalakat írni, egyértelműen én is elítélek combókat és szívem szerint bannolnám a lapokat de ez sose fog megvalósulni szóval beletörődök.
Amúgy a viták nagy része is értelmetlen mert mindeki ( én is) a saját deckjét védi ezért nem lesz itt soha egyetértés.
Elég sok legendel és high ranked playerrel beszélgettem a deck-ekről és azok erősségéről és gyengeségeiről a végeredmény az lett hogy egy olyan deck a leggyengébb pvp-ben amit itt szinte senki fel sem hozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sweet.tv - internetes TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Le Mans Ultimate
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest