- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
válasz
Depression #1254 üzenetére
De egyébként sokan mondták, hogy a tunnel felesleges lap, pedig sokszor használtam, ha hirtelen kellett a map egyik feléről a másikra ugranom. Miért felesleges?
-
pachito
őstag
válasz
Depression #1254 üzenetére
Melyik sárkányra gondolsz? A nature vagy fire-re?
-
válasz
Depression #1242 üzenetére
Ha egy egységed áll bármilyen saját épület mellett (kivéve falak), folyamatosan gyógyul valamennyit, de csak akkor, ha nem csinál semmit, tehát se nem támadják, se nem ő támad. És nem rögtön kezdődik a regenerálódás, hanem valamennyi idő (passz, hogy mennyi) elteltével. Ha ez egységed több katonából áll (pl 6 fős T1), akkor nem kapod vissza az egységben a meghalt katonákat, azok csak gyógyítással "élednek" újjá.
Amíg még csak P4F lapjaim voltak, akkor ilyen módon gyógyítottam az egységeim.
-
válasz
Depression #1240 üzenetére
Csak annyira gyógyít, mint bármelyik épület.
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #1221 üzenetére
persze sikerült 2x is, de aztán valamiért nem müködött a dolog.. kiszámíthatatlan hogy mikor működik mikor nem, amugy elsőre még elég tapasztalatlanok voltunk aztán 2. az már laza volt.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Depression #1209 üzenetére
Nem mentettem le sajnos. De a következő volt.
nature, frost, fire deckkel csináltam meg. Frosttal kezdtem mivel master archers-re és northguards-ra volt advanced upgrade. A második orbig nem volt gond, a torony kivételével kitakarítottam mindent. Ekkor alt-tab és power gyűjtés
Fire orbot huztam fel, az archer/guard mellé jött a fire stalker. Hosszas kínlódás után eljutottam a 3dik orbig. Innentől könnyebb volt. Tremor/magma/swamp drake 3massal szétszedtem az alsó sarkot, ahol a colossus volt. Ezután jöttek az újabb gondok. Mindig támadni szoktam sose védekezni. Szokásosan elindultam azon az oldalon ahol egy well van, gondolván a 3 juggernaut-nál nem lesz rosszabb. De a sárkány 3 juggernauttal.
Ekkor lenulláztam magam, majd 3szori nekifutásra szereztem meg a 4 orbot. Utána a sárkány már nagyon könnyű volt 2es giant wyrm-el. -
válasz
Depression #1201 üzenetére
Én ott soha nem vártam meg a harmadik orbot, mert megőszültem, mire lett elég powerem orbhoz meg t3-as egységekhez. Fogtam néhány aggressor-t meg windweavers-t néhány shaman-nal, és cc-ztem orba-szájba. És persze a juice tank se gyorsítja fel a powert, "csak" annyit csinál, hogy tovább tart a well.
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #1144 üzenetére
melyik az a map ahol ennyit ösze lehet szedni?
én nekem még talán 1000körül sem sikerült pedig csináltam már jopár expert mapot.
-
válasz
Depression #1145 üzenetére
Hát ja, ehhez még talán a 4. orb sem kell.
-
Morgomirhun
csendes tag
válasz
Depression #1129 üzenetére
Ezesetben addig vegyél boostert vagy tomeot amíg szerencséd van
-
válasz
Depression #1129 üzenetére
Akkor ennek örömére megyek egy Encounter with Twilightot.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Depression #1124 üzenetére
Igen erre jutottam én is.
Az azért nem lenne rossz, ha a játék nem csak upokat adna hanem néha-néha valami kis lapot is. Pl Swamp Drake-t, tehát semmi extrát. Vagy ha elérsz egy szintet megváltoztathatod (fenti példánál maradva) a swamp külsejét, némi aranyért. Esetleg ilyen msi oc mintájára még + 10 sebzést és 20 életerőt rá tudnál pakolni (upokon kívül). Csak azért, hogy valami egyedi kártyája legyen az usernek.Az sem lenne rossz, ha az upokat kicsit kiszámithatóbban dobná. Mert egy egyszerű pakli is, mindent II-k up-ra húzva már nem rossz összeállitás szvsz.
Morgomirhun: köszi.
[link] ehhez egyébként mit szóltok?
-
válasz
Depression #1103 üzenetére
Van enlightenment-ed, miért nem hívsz egy sárkányt?
Kezd nature/shadow/nature-el (gondolom a stone of torment miatt kell a shadow). Ha kell CC, coldsnap helyett ott a creeping paralysis, na meg az oink. De egyébként enlight nélkül is meg lehet csinálni.De ha ragaszkodsz a 3 különböző orbhoz, a következők bejöhetnek:
* 4 swamp drake (xl támadás)
* egy rakás lyrish knight + ice barrier + home soil
* 4 stone warrior (xl támadás)Egyébként bármihez használhatod az ice barrier + home soil combo-t, nagyon hatásos.
Egyébként nagyon egyszerű a pálya. Az elején csak 1 shaman meg 1 stone of torment kell, aztán meg már csak breedig grounds + nagy sárkányok.
-
Depression
veterán
válasz
Depression #1102 üzenetére
Ha valaki most szeretne játszani, a német megy.
3 orb (nature, shadow, frost) és kb. 4-500 powerrel mit lehet kezdeni a grinder ellen, amire nem hat semmilyen varázslat? (soultree expert)
-
válasz
Depression #1100 üzenetére
Van, a hivatalos fórumon vettek meg már többet is 15k+-ért.
De ne engem hibáztass, ha tied nem veszik meg ennyiért.
Gondolom most már napról napra csökken az ára, ahogy egyre több promo kerül a játékba.
-
válasz
Depression #1037 üzenetére
Egyébként shadow-nál a rifle cultist (t4)-ot szokták használni tömeggyilkolásra, nagyon nagy a hatótávja a speckójának.
-
válasz
Nature-nél a burrower a kulcs, olcsó, gyors, 4-5 burrower pillanatok alatt szétszed bármit.
A lényeg, hogy ráuszítod őket az épületre, az ellenséget meg leoinkozod, paralizálod (pure nature) vagy fagyasztod (nature/frost), addig csak az épülettel foglalkozol, amíg áll.
A monty-t szerintem felejtsd el, annyira nem nagy a hatótávja, hogy megérje használni burrower helyett, drága bfp-ben, 150 power, no air, és csak s/m knockback. Az aggressor ugyanolyan messze támad, akkor inkább tegyél a seregbe (a harmadik orbig) 3-4 windweavers-t0, ugyanennyi shaman-t, burrower-t és aggressor-t (ez a standard T2-es seregem). Ezek általában mindent kivégeznek, aztán a harmadik orbnál ott az enlight.KrómX: mégsem utazunk el, valszeg késő du. leszek játszani
-
válasz
Nox trooper?
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #1035 üzenetére
igen ennyi de kell hozzá a Motk, és akkor az ijászok nekimennek a falnak és ott álldogálnak és nem jön több. meg Motk jo helyre kell rakni.
én csak a mountirol tudok ami ilyen siege de nem tudom hogy annak mekkora a range-e lehet hogy az csak ugyanugy a tornyok meg minden általános lőtávolrol tud lőni( ?
) mint a több egység, más nincs mert ugye az egy tűz specifikus képesség, fire stalker, meg fire dancer, én a main deckembe mai napig használok fire stalkert.
a pure fire deckbe meg alap a Promo Firedancer
-
válasz
Depression #990 üzenetére
Itt van a map editor tutorial.
-
válasz
Depression #988 üzenetére
Köszi, sokkal többre számítottam.
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #977 üzenetére
akkor sose nyomják fel őket. baszus pedig ma is meg hnap is ithon vagyok mert beteg lettem. amugy a sunbridgeet experten alap paklival is le lehet nyomni.
-
válasz
Depression #977 üzenetére
Mindegy, U0 is elég a sunbridge expert-hez.
Egyébként emlékeim szerint az dobja a shaman upgrade-et, ezért evidens, hogy nem csak U3-as shaman-al lehet megcsinálni.
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #975 üzenetére
szerintem a sunbridge expertről beszélsz. az nagyon nagyon egyszerű, ha mennek a szerverek akkor megmutatom hogy kell
The servers will be shut down at around 12 CET (that is in roughly 75 minutes).
We expect the server downtime to be around 150 minutes. Please don't get mad if it takes us a little longer, the implementation of the map editor could take a while.
soulelvileg már délbe lenyomták a gépeket, de 150percig
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #967 üzenetére
szerintem, ha van egy ilyen deckje ugy már biztos látott egy két dolgot, de építeni egy teljesen uj decket mindig kihivás lehet mert annyira másképp kell vele játszani, hogy megéri szerintem. meg ugye a PvP, de nekem egyenlőre a célom mind a 4 szinből pure decket csinálni
1egész jol áll most a shadowon munkálkodok
-
válasz
Depression #969 üzenetére
Amikor elkezdtem összerakni a Shadow PvP dekkem, folyamatosan szívtam a Nomad rushtól és az U3-as kártyáktól (utóbbitól még mindig, az elején nehezen fogom meg, ha rusholnak U3 T1-es egységekkel) de kezdek belerázódni.
-
válasz
Depression #967 üzenetére
Hát, hogy jó pályákat csináljon az új mapeditor-al.
Egyébként a pvp mindig kihívás, mert gondolom főleg vele egy szinten levő ellenfeleket kap.
-
válasz
Depression #928 üzenetére
Valószínűleg csak azért tette fel az illető az AH-ra, hogy megmutassa, neki van ilyen. Szerintem az ára majd igazodni fog a többi promoéhoz, hiszen viszonylag olcsó vga-khoz - is - adják.
(#926) helphelp: mit értesz azon, hogy normálisan? A teljes játék akkor lesz unlock-olva, ha eléred a level 4-et PvE-ben, az nem nagy kunszt. Bár hozzátenném, hogy ekkor sem fogsz tapasztalni sok változást. Viszont ha több kártyára gondoltál, azért bizony perkálni kell. Az meg egyéne válogatja, hogy kinek éri meg, hogy fizessen érte. Nekem igen, mert rég találkoztam olyan RTS-el, ami ennyire lekötne.
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #922 üzenetére
a lényeg hogy a 3%os regenerácio helyett 12őt regenerál hpt- de megelőztek
-
válasz
Depression #922 üzenetére
Ja, 70-ről 75 power-re változtatták, a regen rate-jét pedig 3%-ról, fix 12HP-ra csökkentették mp-ként (egy U3-as nomad 18HP-t gyógyult mp-ként eddig, egy U0-ás is majdnem 15-öt).
-
válasz
Depression #919 üzenetére
Mert PvP-ben szinte lehetetlen volt védekezni a nomad rush ellen nature-el. Gyakorlatilag minden skill nélkül instant win-t jelentett minden noob-nak.
-
válasz
Depression #911 üzenetére
Én összesen 4 lapot használok a második orb előtt: windweavers, shaman, werebeasts, ensnaring roots (jó, néha mark of the keepert, de nagyon ritkán, ill. néha motk vagy werebeasts helyett mana wing-et teszek be, de werebeasts-et is ritkán használom). Ez tökéletesen elég. A Hurricane amúgy nem rossz ötlet, lehet, hogy én is használni fogom.
Egyébként érdemes úgy összeállítani a paklit, hogy minden tier-ből 5 legyen, 1-1 spell ill. épület, ill. 3 egység. Na most te is enlightenment-et használsz, tehát felszabadul 4 hely (mivel nem kell T3-as lap), ezért máris 6 helyed van minden tier-nek.
-
válasz
Depression #908 üzenetére
A grinder 150, a mine 200 körül van, az amok mondjuk nem ér semmit. De még van néhány uncommon lapod, azok is érhetnek egy keveset. Na meg eladod ami nem kell, és veszel helyettük olyat, ami kell.
Egyébként szerintem sokkal hatásosabb egy nature/frost/nature/frost pakli, mint egy tiszta nature, mivel előbbi esetben használhatod a stonekin lapokat (az aggressor nagyon megkönnyíti az expertet), és kapsz egy plusz cc-t, a cold snap-et. Plusz a fagyasztás mellé használhatsz rageflame(frost)-ot, core dredge(frost)-ot, vagy akár az olcsó stone warrior(frost)-t is.
-
válasz
Depression #906 üzenetére
Hát ez úgy a másfélszeresét éri minimum, egész jó lett.
-
válasz
Depression #887 üzenetére
Te aztán jól bevásároltál.
Expert mapokról azt gondolom, hogy először legyél profi advanceden, úgy ismerd meg a pályákat, hogy álmodból felkeltve is tudd, mi hol van. És nézz replay-eket, sokat segít.
Egyébként milyen expert mapokról van szó? Azoknak sem egyforma a nehézségük.
Példaképpen a Nightmare Shard eszméletlenül nehéz, nekünk Horja-val még nem sikerült. Viszont mondjuk a Sunbridge elég könnyű experten.
-
válasz
Depression #870 üzenetére
Ultra Rare upgrade 1-ről volt szó, és nem akartam elkölteni rá 30 battle tokent. Rare-re is 20 kell.
-
válasz
Depression #858 üzenetére
Melyik MM-ben? Ezekben nem egyésgekesek az árak.
-
válasz
Depression #853 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy replay-en MotK-t láttam kitenni a lenti power wellekhez, és akkor már eleve kiesnek a támadó íjászok, mert szépen elsétálnak - a felhúzott - falig és ott álldogálnak. Egyébként advanceden is ezt csinálom. De tölts le replay-eket a bfcards.info-ról, vagy keress rá youtube-on.
Egyébként itthon a CDGalaxisban 7190Ft, ha neten rendeled, és besétálsz érte (különben 8000).
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #853 üzenetére
a crusade expertre is kell egy taktika, én láttam rola egy replayt ugy nem tünt nehéznek de amikor én csináltam..
-
válasz
Depression #823 üzenetére
melyik win?
-
válasz
Depression #821 üzenetére
Gondolom te PvE-ről beszélsz. PvP-ben nincs értelme a juice tanknak, mert már rég vége a meccsnek, mire kifogynának az első well-ek. Viszont a breeding grounds nagyon hasznos, hiszen az a lényeg, hogy gyorsabban spammeld az egységeid, mint az ellenfél.
PvP-ben mindkettő hasznos, de standard és advanced pályákon meglehet lenni nélkülük, de experten már nagyon sokat számítanak. -
válasz
Depression #810 üzenetére
Azt hittem, hogy mindegyik Mastercard dombornyomott. Neked chipes kártyád van?
-
válasz
Depression #813 üzenetére
Értem, köszi.
-
válasz
Depression #805 üzenetére
A frost bite csak egy ellenfélre használható egyszerre, az nem jó. De a glyph of frost nem rossz ötlet.
Bár még mindig jobb a roots, mert mindenkire hat (a glyph asszem csak 5 ellenségre), valamint nem felezi a sebzést.
Valszeg egyikünk nature, másikunk fire lesz, és használjuk a roots + mine + mortar combot.
-
válasz
Depression #801 üzenetére
Igen, én is ismerem az épületes "trükköt", csak az nem működik nature-el, mert annyira gyenge a primal defender. Én most azon gondolkozom, hogy legközelebb ketten megyünk 1 bázisra, nem külön-külön.
Az "egyik kilép az elején"-el meg csak annyi a gond, hogy ketten akarunk játszani, nem egyedül.
A shard amúgy bugos, mert szerintem nem ad powert. A roots oké (gondolod nem használjuk?), de nem hat elég sokáig ahhoz, hogy kinyírjunk 4-6 mérgezőset.
-
válasz
Depression #798 üzenetére
Ketten próbáltuk.
Egyébként az éjjel itt találtam egy jó, 2 játékos replay-t.
A Nightguard-al ellop egy csomó L-es twilight egységet (amelyek a halálukkor valami méregfelhőt eresztenek).(#799) engineeeer: experten?? Mi tegnap este pont ezt csináltuk, de soha nem lett vége a támadásoknak. A kísérők mindig visszasétáltak a bázisunkhoz. A másik probléma meg, hogy mivel támadjuk meg az első bázist. Mana Wing nem működik, mert ott van az a twilight madár, és pár lövéssel szétszed egy horda mana winget. Más t1-es meg azért nem működött, mert sok ott az a twilight mérzgezős L egység.
-
válasz
Depression #794 üzenetére
Én vettem egy enlightenment-et.
A shadow a legtrükkösebb, csak akkor igazán jó, ha upgrade-elve vannak a lapok.
-
válasz
Depression #792 üzenetére
Olyan sok hibalehetőség van, hogy gyakorlatilag lehetetlen minden lehetőséget kitesztelni.
-
válasz
Depression #786 üzenetére
A Ravenheart-on kívül mindegyik promo vásárláshoz volt kötve.
-
válasz
Depression #783 üzenetére
Ez is igaz, de reméljük, hogy ez kevés embernek fog az eszébe jutni, különben tönkremegy az ökonómia.
-
válasz
Depression #781 üzenetére
Hosszú távon nem lesz hatása, mert egyrészt 1 ember csak 1 példányt vásárolhat, másrészt csak 1 hétig tart az akció, ráadásul csak EU-n belüli lakcímmel vásárolhatsz.
Én inkább arra számítok, hogy így még több ember próbálja ki a játékot, és így növekedni fog a játékosbázis, ami mindenképpen jó nekünk.
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #771 üzenetére
viszont most lett egy ötletem, root nexussal elviszem középre hogy a living towerek ne lőjenek, ne legyenek távolságon belül, amugy kár hogy a root nexus nem számit bele a hálozatba. habár középen elég kevés a hely..
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #771 üzenetére
ha megvan a root network, akkor már könnyu, csak nehéz ugy megcsinálni hogy csak a razorok löjenek, ja meg igen, ha megvan a min 2razor, onnan lesz könnyű, amit utálok az egyedül a twlight dancer, nagy messziről lő, csomoszor leszedi a bal oldali orbot.. amugy vizsonylag könnyű expert map.
-
válasz
Depression #765 üzenetére
Azt én értem, de ez nem jelenti azt, hogy elbukott a másik oldal, valszeg nekik is csak crashelt a játék. Nagyon sok játékosnál sajnos még mindig ez van.
-
válasz
Depression #763 üzenetére
Nem biztos, hogy nem sikerült neki, inkább crashelhetett a BF. Nekem eddig 5 alkalomból 5x crashelt az a pálya. Még mindig nem sikerült kijavítaniuk a fejlesztőknek a hibát.
-
Filder
csendes tag
válasz
Depression #751 üzenetére
Bocs, hogy belevau, de talán nem veszed rossz néven, ha kicsit "hangosan" gondolkodom a deckeden. (Mivel nem ismerem a többi lapodat, inkább utalok arra, mivel pótolnám a kivett lapokat.)
Felteszem még standard és advanced pályákat teljesítesz, így biztosan jól működik ez a deck.
Horja már említette, hogy érdemes lenne jobban kihasználni az enlightenment lehetőségeit. Valóban. A lap gyakorlatilag egy speciális stratégiát tesz lehetővé.Szerintem luxus 2 legendary lap egy deckben. Valamelyik helyére érdemes lenne támadó egységet betenni pl. burrowert (ezen a pályán, King of Giants, is jó használható akár a MoTK-ok ellen, akár a falaknál).
Szép lap a razorleaf, de nem elég hatékony. (Tudom, hogy nagy a hatótávolsága, de csak ha gyökeret ereszt.) Úgy rémlik Zoli korábban már leírta a linkelés előnyeit, de itt nem látok living towert, szóval a lapot inkább kihagynám. Hozhatnál be helyette 1 orbos melee egységet (ld. MoTK).Gyakran használom én is a curse of oink lapot, de támadás mellé hasznosabb az ensnaring roots.
A ray of light-ot kihagynám. Inkább 3 vagy 4 orbos gyógyítást használnék, 1-2 orbnál szerintem elég a surge of light (maximális upgrade-del, charge-dzsal meg aztán tényleg).
Kihagynám a colossust, helyette inkább grimvine-t választanám. Tudom, hogy jóval drágább, de csak egy nature orb kell hozzá, s úgy érdemes több frakciós enlightenment decke csinálni, hogy maximum 2 azonos orbot igénylő egységek vannak benne.A breedeng grounds és a juice tank ismét csak erősen kérdéses. Gondolom az összes pályát ismered, tehát azt is tudod, hol kevés a power well. (Ezen a pályán pl. nem.) Inkább egységeket hoznék be. Mivel meglátásom szerint nagyon hiányoznak a deckből a 2-3 orbos egységek. (Például a the dwarven riddle pályán két játékosnak csak 3-3 orbja lesz .)
Mégegyszer is bocs távolról sem kritizálni szeretnélek, a véleményemmel csak segíteni akarok.
-
válasz
Depression #756 üzenetére
Ja látom, nálam is volt ilyen, erre írták a hivatalos fórumon, hogy lag.
-
válasz
Befagyást úgy érted, hogy semmire nem reagált a játék, olyan volt mint egy screenshot, vagy csak hiába kattintottál bármire, nem történt semmi? Mert utóbbi esetben szimplán lag volt, akár pár percig is eltarthat, de elmúlik.
-
ChromeX
addikt
válasz
Az enlighet nem használod ki eléggé, érdemes lenne még betenni egy dreadnaugtot akár vagy shadow wormot, mert nincs tul nagy lvled a tier 4es lapokon, szerintem még tegyél be egy ilyet a felsorolásom közül, bár mind a 2 inkább talán védekezésben jo de azért a dreadel offenzivan is lehet játszani,
hát ram most nem lesz, ugyh lehet visszább kell vennem
-
válasz
Depression #740 üzenetére
Ügyes! Jól áll az az enlightenment a pakliban.
-
válasz
Depression #735 üzenetére
[UPDATE] Downtime of ca. 15 minutes
Hi,
There is currently an issue with our login servers, affecting both the site and the game - but not the forums. We are working on resolving these issues as soon as possible.
For your information: We will keep the BattleForge servers down as long as this problem persists, in order to avoid any other technical issues occurring.We will let you know as soon as we have an update.
Sorry for the inconvenience.
soul
Today, 14:52
soulwarriorUpdate: It seems like we're on top of things already and the servers should be up in 10 - 15 minutes already!
soul
-
válasz
Depression #727 üzenetére
Ha mondjuk én megvenném, akkor az összes kártyát átküldeném a saját accomra. Amúgy meg nehéz menőzni, mert ha nincs tapasztalatod, akkor lehet bármekkora is a pve/pvp besorolásod, úgy sem sikerül megcsinálni a pve pályákat experten (meg valszeg advanceden sem), meg kikapsz mindenkitől pve-ben. És ezen még az upgrade-k sem nagyon segítenek.
eBay-re meg nem szabad kitenni, mert tiltja az eladást a BF EULA-ja, és letiltják az accot, ha észreveszik, hogy ki volt téve, vagy ha akár csak onnan vásárolsz kártyákat. Bár ez szerintem elég nagy tahóság, mert a kártyagyűjtögetős játékok lényege (a virtuálisoké is), hogy akár el is adhatod a kártyáidat pénzért.
-
válasz
Depression #720 üzenetére
Szerintem csak a mine lesz nerf-elve, egyébként a hivatalos fórumról. Még a nomad-ot akarták sokan nerf-eltetni (mert ezek szavazatok alapján mennek), de aztán a többség a nemre szavazott. Plusz lesz 2 shrine is buffolva, de nem emléxem a nevükre. Egyébként tuti lesz új map holnap a patch-el, remélem nem 12 személyes, bár az a valószínű.
(#722) Rekro: sok sikert az eladáshoz! Sajnos ez így egyben nekem is sok, azért is nem írtam neked az sg-n sem. De remélem találsz vevőt.
-
válasz
Depression #708 üzenetére
Honnan veszed az 50-et?
(#707) Gyuri27: DIRectHUN -
ChromeX
addikt
válasz
Depression #708 üzenetére
50nél azért szerintem többen
mindenesetre hatalmasat PvPztünk olieval, áá ilyet még sose nyomtam(2v2) kötelező darab mindenkinek[link]
sajnos nem voltam ilyesmire felkészülve de akkor is nagy meccs volt.
-
válasz
Depression #696 üzenetére
Kapcsold be a vsync-et a driverben, és akkor a max fps a monitor frekijével fog megegyezni (tft-nél 60 vagy 75).
KrómX (#699): ha rákkatintok a linkedre, ez jön be:
"Oops! An unexpected error (22) has occurred. If this problem persists or you need further assistance, contact support." -
Filder
csendes tag
válasz
Depression #694 üzenetére
A reazorleaf 3 orbos, az idézéséhez nem kell enlightenment. (A szükséges orbok száma, összetétele mindkettőnél ugyanaz.)
(Feltéve, hogy ebből következtettél.) -
ChromeX
addikt
válasz
Depression #696 üzenetére
szerintem ingame nem igazán lehet, hogy máshol lehete azt nem tudom. amugy ez ajáték szeritem kifejezetten szép is, nálam elfut full grafon és 30fps fölött van mindig nálad is simán el kell hogy menjen, érdemes mert jol néz ki. azért nem is veszem lejeb még ha nem is texturáz néha amit írtam pár hszal ezelőtt. annyi butítás van nálam hogy nincs AA
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #694 üzenetére
azt onnan nehezen is osztaná
Crusade Expert itt dobja. a 2őt 3at. a 2. 3.at ugyanott dobja de lvl1ketet másholpályánként megnézheted hogy hol mit?
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #692 üzenetére
hu, nem, szabad hagyni hogy a 4. orbig elmenjen az ellen. a pakliszintet meg mindig 0ának fogja kiirni. azt nem fogod látni. az lehet akármennyi arra ne alapozz
a promo razorleafet meg PvPben lehozni hát nem tudom, mennyi értelme van bár valami biztos. de szerintem azt sok CC-vel meg lehet állítani, crowd control, amugy ne hagyd hogy legyen annyi powere. folyamatosan kell harcolni hogy idzénie kelljen. ha neked nincs ilyen drága erős lényed.
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #689 üzenetére
de akár az is elég lett volna ha ugy helyezkedsz el a windveaversel, hogy szétszorodsz körülöttük és akkor nem knockbackelnek mindenkit. aztán hamar halnak
szerencsére a játékban nincs olyan hogy legyőzhetetlen mindent mindig be lehet verni, csak ügyeskedni kell ezért jo a pvp. tényleg sokat számit hogy valaki milyen tapasztalt.
Frost Mage:Ice Lance - Every 4 seconds, unit shoots an ice lance through enemies in a straight line, dealing 57
damage to each, up to 85 in total. Knocks back small units. -
válasz
Depression #689 üzenetére
Biztos, hogy a shamant a frost mage knockback-elte? Szerintem nem. Valszeg mást is bevethetett.
Simán ki lehet őket nyírni, nem túl erősek, csak meg kell idézni néhány medium unitot: swiftclaw (ennek amúgy is a pakliban kell lennie pvp-ben), shaman, amazon, mana wing. Ez a választék M méretből T1-en. De szerintem az is elég lett volna, ha építesz egy towert, és használhatsz envenom-ot is. -
ChromeX
addikt
válasz
Depression #672 üzenetére
jo szerintem de itt van ezezt nézd meg
-
válasz
Depression #660 üzenetére
Nem rossz ötlet, de vedd figyelembe azt is, hogy a razorleaf önmagában nem erős, csak root network-el, tehát kell hozzá építened egy csomó living tower-t, vagy egyéb network-ös egységet (spikeroot, thornbark, living tower, (root nexus), spore launcher, howling shrine).
Na most ha megnézed, önmagában egy razor tényleg gyenge (még max upgrade-el is, mert az upgrade a linked fire-t és a hp-t növeli), általában T1-es egységeket sem öl meg egy lövéssel. Viszont linked fire-val akár T4-eseket is képes kivégezni nagyon hamar.
A linked fire úgy működik, hogy a network-ben levő egységek támadóereje összeadódik, tehát ha van mondjuk 3 razorod, meg 5 living tower-ed, akkor egy razor ereje olyan, mint ezé az összesé együttvéve. DE! De, csak akkor működik így, ha egy másik egység sem támad. Tehát úgy kell felállítani a network-öt, hogy csak egy razorod lőjje az ellenséget, és akkor nagyon erős lesz. Az upgrade egyébként a network-ben összeadódó egységek számát növeli, mert alapból hiába teszel le 100 living towert, csak 6 ereje adódik a razor-éhoz.
Persze ettől függetlenül jó az upgrade, sőt, ha van pénzed, érdemes is megvenni egy promo-t, mivel annak mindig magas lesz az ára (több már nem lesz belőle a játékban).
Amúgy a max upgrade-hez 4 razor kell, az már 1600-2000 BFP, egy razor promo meg olyan 2800 körül van most szerintem. -
ChromeX
addikt
válasz
Depression #654 üzenetére
zoli: jaaa most hogy igy mondod
valoban
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #646 üzenetére
hát igen ehez szokj, hozzá, 1 tanács ha lvl1es upgradeért mész abbol több van általában a standard pályákon ugye, (amit nem nagyon értek) tehát standard pályákon nehezen kapsz bármit is, a zokat szeirntem érdemes össze PvPzni tokenekből ami kell azok ilyen 10 körrül vannak és az hamar összejön, tutira gyorsabban mintha farmolnád a standard pályákat. és a Pvp izgalmas, és változatos, egy pályára rá lehet unni.
a másik azokért menj amit a több playeres mapokon dob ott akár standardon is érdemes mert ugye ott tui hogy dob egy szinből egyet. sokkal nagyobb az esélye hogy megkapod ami kell mint egy 1plyers mapon remélem értesz, érdemes azt csinálni ahonnan sok upgrade kell legalább 2, nagyobb a találtai esélyjo az a radeon kártya.. jo lenne
-
válasz
Depression #640 üzenetére
Az első upgrade-el 3-at is lerakhatsz, mert kap egy új képességet, ami automatikusan regenerálja az egységek hp-jét. Egyébként szerintem expert alatt nincs nagy szükség rá.
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #623 üzenetére
ha egyszer megvan a stratégia akkor már megy,
zoli bocsi de ma nem megy a játék, 9kor esetem haza megyek is már aludni, talán holnap
-
válasz
Depression #618 üzenetére
Igen, az AH (meg a levelezési rendszer is) egy nagy rakás ...
A lehetséges végtelen számú lapok miatt már én is problémáztam, de remélem, hogy minél hamarabb beszüntetik a twillight lapok árusítását, és akkor meg van oldva a dolog.
Egyébként értelmesebb online kártyagyűjtögetős játékokban ezt úgy oldják meg, hogy limitálva vannak a lapok számai.Más:
Ha esetleg látsz valahol értelmes áron BF-et szólj. Már a 15 fontos árért sem lehet kapni BF-et, valszeg az is elfogyott.
-
válasz
Depression #616 üzenetére
A játék megjelenése után kb fél évvel jött ki a renegade, és a devek is azt állítják, hogy 6-9 hónaponta terveznek új edition-t. Értelemszerűen előbb-utóbb a régi edition-ök árulása megszűnik, de nem tudjuk, hogy mikor.
-
válasz
Depression #614 üzenetére
Szerintem az értékesebb twilight kártyák árai növekvőben vannak. Ez tulajdonképpen egy korrekció, mert a renegade megjelenésével hirtelen sokat estek. De szerintem az igazán jó lapok, melyeket nem lehet helyettesíteni renegade lapokkal, előbb-utóbb drágábbak lesznek, mint a renegade megjelenése előtt voltak.
-
engineeeer
tag
válasz
Depression #610 üzenetére
A giant wyrm bőven megteszi annál jobb nem is kell,behozod enlivel erős is repül is.
-
válasz
Nah, most tudnál magadnak fél kart szerezni.
-
ChromeX
addikt
válasz
olyat érdemes venni, pl fire dragont vagy shadow wormot kapsz fire dragont nagyon olcson a kukac is kb 200 körül mozog, sokan a fél karjukat odaadnák az enlightért pl én
.
-
válasz
Depression #602 üzenetére
Ha nem akarsz tome meccseket, akkor az egész tome-ot felbonthatod, és átkerül mind a rendes kártyáid közé. Itt le van írva hogyan: disband a tome pool.
PvE-ben standard fokozaton nincs szükség enlight-ra, azokat simán mind megcsinálhatod a P4F kártyákkal is. Sőt szerintem az összes advaanced pályát is, bár azokkal már sokat szenvednél.
Igazából experten lehet szükség enlight-ra, de azokat is mind meg lehet csinálni nélküle. Csak éppen sokkal könnyebb, ha már 3 orbon idézel 1-2 4 orbos lényt, és ha upgrade-ekért nyomulsz nem mindegy, hogy mennyi ideig tart egy pálya, főleg ha már több tucatszor kell csinálnod ugyanazt egy upgrade miatt.
Én amúgy ajánlom a nature/frost paklit, abba belepakolhatsz pl. aggressor-t, ami nagyon olcsó (50-60 darabja), stone hurler-t, és még érdemes beszerezni 1-2 razorleaf-et is. Persze ez csak az én véleményem.
-
engineeeer
tag
válasz
Depression #602 üzenetére
Tome-ból úgy lehet átrakni h kirakod a marketba és cancelozod aztán amikor visszajön levélben a kártya már a collection-ba rakja automatikusan.Érdemes megcsinálni mert egy idő után elveszik a tome deck-ed,azt hiszem 1hónap kb.
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #599 üzenetére
igen teszem azt egy shadow wormot vagy egy fire dragont is le tudsz hívni azok populárisak enligh mellé, vagy akármilyen 4 orbos lényt, dreadnaughtot is szokat még, ezeket azért mert 4 kell frostbol shadowbol, a sárkány 3fire 1bármilyen tehát ezek csak pure deckbe mennének el de tök mind1 bármit lehet.
-
válasz
Depression #599 üzenetére
Bármilyen kártyát hívhatsz vele, értelemszerűen 4 orbosat érdemes lehívni, amikor még csak 3 orbon vagy.
Energy Parasite-ot ellenséges power well-en kell használni.
-
válasz
Depression #595 üzenetére
3000 alatt ne add el.
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #595 üzenetére
uristen volt enligh?
nagy mák azt nem kellett volna eladni, vagy ha még nem adtad el akkor ne is add. a talán legnagyobb használati értékű lap, én is vennék de nem adok érte 6000 forintot
hétvégén ki lesz fen? mert múltkor is meg volt beszélve valami de csak én voltam fenn
-
engineeeer
tag
válasz
Depression #583 üzenetére
Én úgy szoktam h a medium-osokat berakom watch list-be és fél óránként ránézek h mikor lesz short-os onnantól kb ki lehet következtetni azt a 2órát.
-
válasz
Depression #583 üzenetére
Jaja, az a legnagyobb szívás benne. Egyébként csak az eladónak kedvezne, ha kiírná a hátralevő időt, mert úgy - a vége felé - jobban felmennének az árak.
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #580 üzenetére
nem tom én a 4személyeset általában csinálok és assign van, a 4ből egyet ha dobja ami kell akkor azt magamnak adom. lehet hogy nem tul tisztességes de ha már assignon joinoltak és lenyomtuk a pályát és még volt olyan mákom is hogy dobta akkor nem fogom másnak odadni, igy is alig jut upgrade..
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #567 üzenetére
Az MMben megnézném, cora tesco is megér egy próbát talán bár kicsit az esély ott általában olyan játékok vannak amik populárisabbak kicsit, de ki tudja
-
Filder
csendes tag
válasz
Depression #557 üzenetére
A nagy térkép felső részén középen válaszd az advance fokozatot, s akkor látod a Zoli által írt csak advanced-expert szintű pályákat (meg persze az összes többit is, amit standard-en már végigvittél.)
-
válasz
Depression #557 üzenetére
PvE asszem 23 van összesen.
1 személyes: 7db
2 személyes: 7db
4 személyes: 7db
12 személyes: 2dbEzekből néhány (3-4) csak advancedtől elérhető, valamint hamarosan fog jönni még egy 12 személyes pálya.
Ja, és a 12 személyeseken kívül mindegyik szólózható, akár experten is, de oda akkor nagyon jó deck kell. -
válasz
Depression #553 üzenetére
Elvileg már újra is indult.
-
válasz
Depression #553 üzenetére
A hivatalos fórumon épp most panaszkodnak, hogy folyamatos disconnectek vannak, szóval várj szerintem.
-
válasz
Depression #549 üzenetére
Unlockolva van neked a játék (level4 PvE-ben)? Mert akkor már meg kellett volna kapnod.
Egyébként nem fogod tudni eladni annyiért, révén, hogy szinte mindenkinek megvan, olyan 100BFP körül van jelenleg az ára. És nem UR, hanem rare, de még ha UR lenne sem számítana, mert egyrészt promo (tehát az számít, hogy hány példányban osztották ki), másrészt mint említettem, szinte mindenkinek van belőle.
Összehasonlításul. A játék előrendelőinek kiosztott promok 2000-5000 BFP-be kerülnek, és ennek oka az, hogy azok nagyon kevés példányban "készültek" és nem is lesz több belőle (ez a lényege a promonak).
-
Filder
csendes tag
válasz
Depression #549 üzenetére
A promo kártyát már megkaptuk. A többség még elsején, akinek akkor nem érkezett meg, az a néhány nappal későbbi javító patch után.
Séróból nem nyomom, hogy a Ravenheart (azt adták mindenkinek) rare vagy ultra rare.
Azt viszont tudom, hogy már 50 BF pontért is kész csoda eladni. Van belőle vagy 3000-4000, ráadásul nem az a húde brutál must have lap.Viszont nézz körül a fórumokon, hogyan tudod megszerezni, ha tényleg nem kaptad meg. (Előtte persze azt, hogy teljesítetted-e a feltételt, azaz bejelölted-e a "kérek hírlevelet" rubrikát. Ezt a battleforge honlapon, a my account-nál tudtad megtenni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest