- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
-
BlackTiger
tag
válasz
Gyuri27 #16693 üzenetére
Hah
Majd tiszteletem jeléül a régi mentoraim és a vénemberek is kapnak egy-két goldot.
Ha nagyon rászorulónak érzed magad, gyere, adok neked is. De szerintem erre nincs szükség.Nah, most ezt mindenkinek írom akinek adok, vagy aki kérni szeretne.
Ezen cikkemet mindenképpen olvassátok el!
http://battleforge.jatekoldal.net/leirasok/kereskedes/11-kereskedes-alapelvekNem szeretném, hogy ha a kapott BFp pontokat elpazarolnátok. Ott le van írva, hogy hogyan lehet lapokat venni/eladni és mit és hogyan érdemes.
Booster pack-ot semmiképen ne vegyetek! Mert az a legtöbb esetbe csak vesztességes, ne bízzátok a szerencsére. És amúgy sem 50-50%-okról beszélünk, mert a fejlesztőknek céljuk a pénz szerzés azzal, hogy direkt vesztességesre csinálják a boostereket, hogy elnyerjék a pénzünk és nekünk újabb pontokat kelljen vásárolni.
Jól gondoljátok meg mit vesztek és csak olyat vásároljatok amire tényleg szükségetek van, nézzetek utána mindig az árfolyamoknak, ne hagyjátok, hogy átverjenek! -
Deathson
csendes tag
válasz
Gyuri27 #16683 üzenetére
hát én a nastyt úgy változtatnám meg ha már szóba került
hogy legalább háromszorosát sebezze mint most és természetesen ellenfél egységére is lehet nyomni a térképen bárhova mert milyen már az hogy nem lehet?
a churchöt pedig én úgy csinálnám hogy ne is sebződjön ha szív, legyen long range ez is jó ötlet jah 6 helyett 20 egységet szívjon egyszerre be és legyen eleve rajta egy pajzs ami 3 másodpercenként 1000 pontot regenerálódik
jah a pajzs élete legyen mondjuk 5000
igen és még a shadow mage se sebződjön ha lő, legyen szintén long range és dupla élet a minimumígy azért már kicsit több esélye lenne mindenkinek a többiek ellen
ezek az én elképzeléseim a shadow-val kapcsolatban nagyjából -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #16655 üzenetére
Ne az élbollyal példálózz, ők vernek mindent amivel egy átlag user próbálkozik.
Toltam már csirkével nem kevés 1v1et, tudom mire képes, és az több mint ez a som+ do spam. idővel majd kinövi.a történet nem arról szól hogy nem lehet verni az instant do-t, meglehet azt fogni, már vertem el csirke próbálkozásait t1en jópárszor, a bajnokságon is.
de ha már t2n vagyunk és somal a képedbe tol 3 do-t + mellé support, azt a játékosok 90%-a nem fogja megállítani.
de beszélhetünk a raver spamről is, amit naturesok nem szeretnek.
ha átakarod venni parasitevel rád robbantja nastyval, ha nem veszed át buffolva lebontja a bázisod. ^^bandit, frost/fire és nature/shadow playerből kevesebb van mint pure naturesból.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16657 üzenetére
nem nagyon is nem ok egy 1650,1650-es l egység 120-ért t2-n, sőt még a reaver se az....
másik ilyen a SOL, teljesen eggyértelmű h a sol miatt op pl a do is meg még sok sok kombó.DO,reaver meg a többi l egységnek t2-n 150-be kellene kerülniük, spikeroot maradhatna.
SoL-ra meg kell egy 33%-os egység heal limit.
így nem veszít feladatkörőből, de nem elveszti azt a tulajdonságát ami miatt op sok kombóra alkalmazva. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #16637 üzenetére
nem a do-val szokott gond lenni hanem azzal ha som is társul mellé.
somot meg nem nehéz felhúzni, t2n mikor az ellen felhúz egy + wellt akkor te megépíted , az első aktiváláskor visszapörgetett voidból kiegyenlíted a well számokat. utána a 2-3. belövésnél már előnyben vagy.csirke mostanában nagyon erre a DO spam + som taktikára épít, ami valóban easy win. viszont ő azon kevesek közé tartozik akik lámulás mellett t1en is jók.
csak jelenleg lusta arra hogy olyan taktikot alkalmazzon amihez gondolkodni is kell
-
Murder3
addikt
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27 #16637 üzenetére
Nem bántom én...... dehogy bántom!!!csak azt nem érdemes megcsinálni,amiben annyi,hogy do-nak megy a heal...nem látom értelmét.....ellenben a tiedben van változatosság....jah már készül...de azért,ha kérnék tőlük repeket fogadjunk 98%ban ez van
amúgy youtubra feltöltötd Te?
-
Darkzbane
tag
válasz
Gyuri27 #16579 üzenetére
Nekem nincs mert pvp zek de régen megcsináltam az összes leírt taktikát sőt ennél még tovább is lehet menni t4 nélkül vagy torony nélkül vagy Ingyenes paklival vagy szólózva is. Youtube és Kinti Fórumot ajánlom figyelmedbe. Ha gondod van egy taktika kivitelezésével szólj itt és adnak neked replayt is. Bár biztos vagyok benne hogy kis gyakorlással még újabb taktikákat is kivitelezhetsz.
-
Darkzbane
tag
válasz
Gyuri27 #16577 üzenetére
Pure nature: Nyilas vagy mana wing start ,T3 ig takarítasz velük majd enlighenement de akár swamp drakek is kibírják amíg t4 en leszel. T4 től teljesen mindegy milyen egységet használsz szinte csak "spamelni kell" szóval ezt nem részletezném.
Pure Fire. Nyilas start és/ vagy nomad + mine. T3 tól tower of flames t4 re comet catcher még az utolsó hullámot is szétszedi.
Pure frost: Frost mage+ home soil+ice barrier. T3 tól Northland Drake de t2 től war eagle is bevédi a falat amíg t4 re érsz. Onnantól Dreadnought +Construct vagy csak szimpla 4x Worldbreaker gun(+képessége) és az utolsó hullámot is szétszedi.
Pure Shadow: Nox trooper /Forsaken vagy Phase tower start. T3 tól necroblaster ,t4 szinte nem is kell, de ott is Altar of chaostól kezdve deathray spamig minden.
Bandit: Lásd fire vagy shadow kezdés. T3 tól necroblaster vagy tower of flames, T4 től Tortugun is beinvitálható ha adz neki cultist masterrel némi "élelmet")
Stonekin: Lásd nature vagy frost kezdés. T3 tól hammerfall, T4 tól deepgorge és gemeye vagy Worldbreaker gunt húzol fel hátra.
Lost soul: T1 shadow vagy frost taktika. T3 tól Church übererős védelem. T4 spirit ship univerzális bármire
Twilight: T1 lásd fire vagy nature kezdés. T3 tól Tower of flames de enlightenmenttel még annyi dolgot is idézhetsz. T4 re ha szereted a ritkán használt lapokat Volcanot ajánlom nagyon erős csak senki nem ismeri.
Fire Forst: lásd fire vagy frost t1. T3 tól Construction huttal bármennyi towert lerkehetsz t4 től meg Fire dargon.
Shadow nature: ...túl könnyű Wheel of Gifts spammal de már Necroblasterrel és Enlightenmenttel is unott fejjel tolhatod végig a pályát.
-
Darkzbane
tag
válasz
Gyuri27 #16575 üzenetére
Majdnem minden paklival meg lehet csinálni minden pályát amúgy ^^
Voidstormot leteszteltem hogy egy egységemre life weavinget nyomva vajon a sebzés szétszóródik e power wellre és orbra de nem. AMúgy egy bizonyos mennyiségű void után 3-4 ellenfél egységet leszed 135 powerért ami elég komoly.
-
Razuel
aktív tag
válasz
Gyuri27 #16569 üzenetére
Mivel pvp-n t4-et nem használsz, így ott semmi értelme. Viszont pve-n meg rpve-n lehet használni őket. Az senkit sem érdekel, hogy te elvoltál nélkülük. Vannak olyanok akik csak pve-t játszanak, őket is számításba kell venni. Ez az "elvoltam" is gondolom annyi, hogy végigszennvedted az expert mappokat walkthroughtal.. Próbáld meg ezt a Community Challenget. Kétlem, hogy meg tudnád csinálni..
Az amii monut meg jól tették, hogy nerfelték. Ha rajtam múlt volna, még nagyobb nerfet kap. -
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #16500 üzenetére
Szia! A pure sadó sajnos nem eszi meg az ellent, főleg nem a pure naturt. Nézd meg pls mennyi pure sadós nyom pvp-t. Én egyet sem tudok. Ez azért van így mert a koc-on kívül egy olyan lapot sem kapott ami a korábbihoz képest igazán erősítést jelentene. A naturnál inkább nem sorolnám mennyi jó lapot kapott az újak kijövetelekor.
OnSeT: Sajnálom, hogy eltűntem. Én nem adtam fel, ha lesz időm lejátszhatjuk az elmaradt meccseimet mindenkivel aki elmaradt. Sajnos most összejöttek a dolgok nekem ezért nem voltam.
Ui.: tőlem is elhangzott, hogy gyenge a deckem. Persze, ha tétes verseny lett volna lost-tal jövök
Ja grat azoknak akik legyőztek!
Ui.2: persze engem is zavar ha legyőznek, de ki szereti? Viszont ez csak játék skacok!
-
Murder3
addikt
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #16473 üzenetére
az történt hogy 5 ember feladta a versenyt pár bukás után...
pontozásba meg vmi rendszer kell.
ha megadom a 2 pontot azoknak, akiknek nem volt lehetősége játszani ezzel az 5 emberrel az a probléma, hogy mire fel adok pontot, ha nem is volt meccs.
most hogy töröljük azt a 3-4 meccset amit a kilépők játszottak, azok háborognak akik emiatt pontot vesztenek.
ha a kilépők ellen játszott meccsekért kapott pontokat meghagyjuk, azt meg az a 10en egynéhány ember fogja szóvá tenni, aki nem játszott ezen játékosok ellen, hogy hogy van az hogy néhányan bónusz meccsekkel + pontot szereznek.
tehát mind1 hogy döntök, mindenképp én vagyok a rossz....
és itt tegyél igazságot...
úgy érzem nem érdemes ezt a verseny dolgot erőltetni....
ezt a kört még végigviszem a maradék emberrel, a továbbiakból viszont én kiszálltam mint szervező....
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16454 üzenetére
ahhoz viszont nagyon sok pwoer kell
számolod
(70+50+90)és még azelőtt eljár mielőtt komoy, kárt okoznál és tudja cc-znicsak 15mp ig tart ha védelmnél hívod le akkor nem sok marad a disjéből.
egyszerre nem tudod rápakolni és ha közbe gravitytik akkor vége, eleve drágább mint az eagle.
a képességét nem szabad úgy ellőni h egy life+revage nem lenne rajta
sokat segítene a warriors death az buuffolja és védi is egyszerre.
de a frost maitt én baraktam a skydefender lila verziót védeni jó eagle ellen nem tud ja megvédeni mert átlő a pajzson.full buffal sok minden kiüthetetlen.
pl bandit stalker vagy commandos.t3-on a soulhunter nekem nincs meg annyi pénzem nincs, de anélkül bizony nem túl fényes...ashboent én már nem használom sehova.
corsair jó buffolva de azért annak sok a hátránya és eleve elég drága és nem igazán sebző...és igen nagyon is gyenge az egységi iagzán full buffal erősek ami elég drága illetve se cc,hela,bp és elég könnyű szétkúrnia buffparádét:S
dis,cc,amazon.....bandit nem fire shadow-ról beszélek.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16281 üzenetére
csak ugye most néztem az originsen ahol már nincs is a produktumok közt, régebben leszedték már onnan úgy tudom, ugye nagyon régóta hivatalos ea supportnál nem érhető el a játék....
ezt az amii cuccost már vagy 2 éve húzzák....
eggyértlemű h az ea nem támogatja már és nincs támogató/kiadó...
gondolom a jogok meg az ea-nál van aki meg nem hajlandó támogatni a játékot vagyis nem lehet kaidni új editiont se és ez már lehet évek óta így van és ezért húzódik...tuti h ez van mert ha az ea támoganá nem hagyná rohadni így mert így még lehúzni se tudja a játékost.
phenomicnál meg nincsennek a jogok mert az a kiadónál van... -
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #16246 üzenetére
natur-rel nem tudott ellenem semmit sem kezdeni a treespiritjeim miatt. Amúgy meg a t1 fight mapon voltunk, szóval itt az instant t2 szóba sem jöhetett...
A ww-k voltak a legjobbak a treespiritek ellen, de a hurricane miatt ők sem értek túl sokat. Amint összejött egy 4-6 treespirit letettem melléjük egy dryad-ot és kitámadtam, azokat nem igazán lehetett megállítani... -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16178 üzenetére
pedig nem volt bonyolult egyszer még ott is hagyta, csak addig kell figyelni amíg kijelölöd az utat meg a térképet h jelenik-e meg ott vmi egy pillanat múlva meg csak elhúzni őket amennyire lehet.
az ide,oda ingázás meg a több bázisos támadásra hasonlít, ha jobban belejössz nem oylan emberfeletti azért.
másik nem is azért szidták mert az ellenfele meg csak lámultno de
Funmatch Series#2: Desert Storm (starring with Shooterasd,Onset and Phanzetomox)
és tényleges bandit decktettem fel újjabb repet, itt a sivatagi vihart lehet látni.
kiegészítés:Shooterasd is magyar és Legend aki nem tudná, Gyuribá ismeri őt. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16170 üzenetére
de kiírja h rapid construction
meg gyorsan is épül
hidd el napokba néztem dekka repet.tessék itt van ni, dekka vs enisyoo kettő is van belőle mind2 ugyan az
ne utánozni akard, hanem elemezd a játékát, majd lassan építsd be az elemeket a te játékodba. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16168 üzenetére
hátulról.
de van
mondom az az épület amelyik a linked firét segíti.Root nexus talán a neve,lvl2-n rapiddá váliksomot nem úgy kell nézni h mikor vált ki előnyt.
akkor hozod amikor kell, vagy asszeritn harcolsz ha van som.Ep-ről most kicsit hosszabb ismertető
persze h igen, de...
a helyzet az h az ellen mindneképp kell h countolja meg is próbálja majd.
ezzel elvon powert onna ahova jobban kéne, ha több helyre tolod őket méginkább megosztod.
ezek után ezen egységeket vagy ott hagyja tudván h akkor nem kell idzni az ep-miatt, de akkor meg tétlenül áll sok powere, elfogja onann vinni.
ha még van védelm is akkor is ha beküldöd őket utolsó akcióra simán szívnak még egy-egyet.
és nem csak a powerpolod fogod ezzel erősíteni, de ne felejtsd el a voidodba is adagolja a powert.
meg több bázisra tudod őket invitálni, az ellen vagy hoz mindenhova és figyel is vagy egyszerűen hagyja őket, az neked előny.
kell mikró, persze meg odafigyelés, de gyakorlással menni fog.
ep nem kell másra.
elterelés,power boost,void....
(dekkának szted mi a titka?ep,som,do, ha az ep-t az ellen nem tudja jól kivédeni ilyen +600-as power előny szinten kell gondolkodni.do-ra meg megy a support.az dobja a voidot som és van power mindenre..)
csak kis oda figyelés kell. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16164 üzenetére
mondjuk igen a som az simán kivált 3 wellt is.
meg az ep is elég izmos.
no offense, de ezek elég láma dolgok azért valljuk be pont ezen ok miatt.
aoc-ba elvileg nature részről is van megoldás.
a 75 poweres rapid root nexus segítő épület.
ha a naturés linked firére játszik az azért elég jó oda.
PeterZweaget pl azokkal játszik, spikeroot,lived tower...
(h mindig az nem tudom de amennyi repet eddig tőle láttam ő tényleg az igazi nature specialitást követi)am van nasty a deckedbe?
ha el akarják venni a pyrodat egy az egyben countereli
swarn megpusztul és power előnyben jössz ki.
az a lényeg h akkor kell kijátszani mikor már majdnem eltűntek a paraziták. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16160 üzenetére
random mapokon nagyon is fontos a map controll meg sok egyéb mapon is.(nem mindegyiken olyan nagyon..)
ha ezen a téren hátrányba vagy akkor well hátrányba is kerülhesz vagy orbba elég könynne.
pl a fent említett meccsen én azért nem tudtam t3-ra menni mert t2-es harcba elfelejtettem a map controllt. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16160 üzenetére
nem tudom de pl tuunel+burrow ritual burrower
elég izgalam én a shadow naturét erre építettem meg t3-ra a healing garden+mutating+ray of ligh.
jó majdnem az összes nature lapom 1 uppos van amelyik 0-as
én ezt a vonalat akarom majd felfejleszteni mert jobban tetszik ez a kombó.
ha belegondoslz h tunenlt szétszórod a mapon definiálhatod a tunnel exitet úgy ahogy akarod burrowerek meg hol itt hol ott.
burrwo ritual meg nem csak gyors súlyáthelyezőnek jó hanem mentő spell is.
egy pure frosts ellen mentem vele nem egy lehetetlen, de az eagléket életbe ahgytam neki mondjuk azokkal nem törődtem csak a tunnelt meg burrow ritualt próbálgattam
tény h nagyon nahéz, sok mikrót és odafigyelést igényel meg ugye nekem még a tapasztat tapasztalat is hiányzik a nature részről+alig uppoltka azok az egységek.másik része, nem hiába mondom h soak a lsot maitt vannak ott.
az h reavert spamel emg 50-es bp-ket az nem skill kérdése.
pl
volt egy meccsem régen egy 3 szinű ellen.(bane volt)
shadow,frost,fire vagy nem tudom, de t1 shadow volt neki.
nekem elég sokáig a shadow t1 ellen problémám volt, úgy elvertem t1-en, hogy rossz volt nézni húzott t2-t én is ugyan lenyomott 1 wellem de én az összes wellét kiszedtem.
én lényegébe csak az embalmer+corspet erőlettem azzal akartam mindneképp legyúrni, harvit eszem ágába nem votl lehozni sőt t3-ra se menni.
hosszú élvezetes harc volt t3-ra ment ott meg a voidja maitt lenyomott.
ha elég sokáig ki tudja húzni és t3-ra meg te nem tudod időbe követni simán győzhet.
itt ne erre a meccsre vonatkoztass,(ranked volt de én iagzából a corpses taktikát szoktam gyakorolni
múltkor is rankedon gyakoroltam ezt mondom agyonvertem stonekines ellenfelm mondom csak azért is rárobbantom a harvit ne hoygmár csak simán üssem le+corpsesem embalmer meleltt...hát nem üresbe robanntottam beXD.
utánna t3-az ott és elvert
ezek után unom meg mikor van egy jó élvezetes t2-es harc az meg rámegy t3-ra, meg mikor annyiból áll h eaglékeat meg reaverekkel támad..
erre mondom h én is csinálhatnám h nc harass,sog->harvi vagy t3...de ez unalmas, én egyedibb taktikát akarok nem a sokmilliószor használtat amit már te is unsz. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16156 üzenetére
burri ugyan úgy jó máshova is.
burrower a folyamatos nyomsáról szól hol-itt hol ott.
nature cc-i és heale simán elég arra h az ellent kényszerűen újjabb és újjabb egységekre költse powerét ami a burrower countereli.cc,elfutsz máshol támadsz cc,fókusz well down..
és egyidő után simán dönthetsz wellt vele ha fókuszász.
gyorsan utánpótolhatod,fentarthatod őket.
meg több helyre támadsz.
2 burri 80 pwerért fullos lesz...
breeding mellett még inkább megéri.
pure naturéba a do miatt értelmetlen...
frost ellen pont jó(eagle már erős de a frost bp-ket is ki lehet vele játszani és ha több helyre támadsz nem feltétlen lesz eagle minden helyre olyan gyorsan.
de pure frost ellen sok minden gyenge -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16146 üzenetére
azzal még nem fog megoldódni az a probléma h bizonyos egységeket nem ashználnak emrt nem éri meg.
executor,snappy,skeleton...
az a baj ha ezeknél nerfeled a forsaken,dread meg noxot a shadownak nem lesz sok esélye többi szín ellen, ha nem akkor meg hogy buffolod úgy fel ezt a 3 lapot h megérje, a mindenre jó forsaken,dread meg nox mellé berakni 20 slotos deckbe és ne legyenek op-ok?
a spaslh deckeke eggyértelműen túl erősek főleg purékra nézve(kivéve frost annak mindene)
dual color meg gyak csak a stonekin a többi nem létezik dual colorba.
bandti dual lapjai kb olyan problémával küzdenek mint a shadow t1.twilight az vicc főleg a fire/nature deckbe az olyan szinten van h ha csak nem csinálják op-ra nem éri meg a twilightokat ahsználni annyira erős a fire/nature.
lost az csak reaver,grigori,vigil..lámaság mind de megint olyan erős a frostal kombinált shadow főleg ha kap még hozzá ilyen erős egységeket...annyira sok az olyan lap benne és itt a 2 leginkább érintett frakció amire meg külön kellene balanszolni ezeket az a pure fire meg shadow.
a pure fire még annyira nem is mert neki igen erős dd-i,long rangei meg van disenchantja is.de a shadownak semmi..
ha már van 1 nature orbja cultis masterrel szanaszét zúz te max ellen cultisozol, de ő cc-zik és max nézed h megpusztul az egész bázis...
de van millió más példa regényt lehetne írni ezekből meg az op kombókból.
pure shadow se nem támadó,se nem védekező..semmi
és spalsh lapok képezik az alapjait....
pl a Nightcrawler egy OP lap ha spaslhbe van. -
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #16057 üzenetére
Nos phoenixxel a baj az, hogy ellen lehoz 1 firedancert (70) és lerak 1 bannert (50) és lövi a wellem. Én lehozok 1 phoenixet (100). Phoenixem leszedi a bannert, de a firedancert nem öli meg, marad élete. Phoenixem meghal és bukok 100 powert míg ő 50-et + továbbra is lövi a dancerrel a wellem.
Asszem én is maradok a nightcrawler frenzinél, mint Darkzbane.
Esetleg úgy lehet használni, hogy phoenix + nightcrawler és akkor én jövök ki jól mégha lehoz egy haspókot is
Több firedancerra meg van jó taktika sadóval. Én legalábbis nether warpot nyomok rá és máris ott vannak a welleim mellett ott pedig shadow mage rendesen aprítja őket
De aoc is jó akkor. 2 dancernél már megéri.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16073 üzenetére
nem az hanem h sima egységek..
az egy dolog h long átlő rajta vagy spell átvisz..
de h sima egységek pl nox simán átlövi...razor viszont nagy előnye h m kncok
vigil meg lényegébe az mert sokat sebez épület mellől és buffolható...
és a legnagyobb a long rangjestalker meg nem tud átlőni..legalábbis még régen pl nem tudodd minden falon a dancer meg ott is átlő ahol a fire stalker nem.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27 #16050 üzenetére
Sziasztok.Belavauzok en is....Pure firet,konnyebben tudom megallitani stonekval,mit losttal....sztem stoneval konnyen foghato.....tempest crystal kombo....kesobb,mikor van power razorshard,netan aggressor...csak falat ne huzzon...azt mindig elszamitom....mondom onnan nem er el...mire kiderul de...olyankor vagy glacier,vagy fel is adom a wellt...max 1 glacier,hogy hozzon meg dancert es akkor nem bukok veszesen sokat 2 dancer+fal+az epulet amivel egesz egyseget tesz le,mert azt megepiti ugy is...es ugy mar nem bukok olyan veszesen sokat...persze,ha csak 1 wellrol van szo...inkabb otthagyom es betamadom mashonnan..nyertem mar meg igy....nem maradt eleg powerje,hogy bevedje magat...
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27 #16050 üzenetére
Értem. Sajnos sadónak is nagyon nehéz a long ranget visszaverni, mert neki sincs rá megfelelő countere. Talán a sadó mage, de fire ellen 1 erupt több esetén lava field aztán nem lő semmit
3 esetén kidobtál 150 powert. 1 meg nem elég, mire odaér jön ellened 1 enforcer. Talán sadónak a nightcrawler speckója gyorsan leüti, de ott meg elveszíted az egységedet... ha odaér egyáltalán, ugye enforcer megint. Stonekin razorshardról nem is beszélek
szétdobál mindent. Pure sadónak nincs L egysége T2-n se.
Gyuri szerintem védett helyről már nem tud lőni, azt javították. Tehát szakadékon nem tud átlőni, magaslatra sem tud fellőni és csak az ellenfél falán lehet átlőni. De ezeket nézd meg forge-ban. Lehet rosszul emlékszem és csak hegyen nem tud átlőni szakadékon igen... Persze fal esetén kinyitja a kaput és lődöz rendesen...
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #16024 üzenetére
Gyorsan rájöttél, hogy ki vagyok ám Gyuri! Csak pár hónap kellett hozzá!
Igen, mint pár oldallal korábban írtam is, a treespiritekkel egyre jobban bánok, de ahhoz, hogy ezt komolyabb skillnek tudjam ezt nevezni, többet kéne gyakorolnom, ami lehetetlen, hiszen a való életben nem mondok le semmiről egy játék miatt (barátnő, barátok, munka, egyetem, ezek mind fontosabbak nekem ennél az egésznél)... De azért büszke vagyok magamra, hogy végülis 1-1 lett, mikor nature voltál te is (a köztes 2-őt azért nem számolom, mert a fire t1-re még nem éreztél rá).
Azért világítottam rá erre a két fő problémára, mert ezekkel akadtak gondjaim mindigis. Pl. shadow-ban megtehetem azt, hogy egy nightcrawlert lehívok és a drake alatt nasty-vel felrobbantom, ahogy minden más színnek is megvan a maga sajátos repülő egységek elleni védelme, egyedül a nature az, amelyik kicsit kilóg a sorból.
Ott elsősorban a parasite swarm jó e feladatra, erre már én magam is rájöttem. De pont emiatt a hatalmas power-igénye miatt a naturenek ott van 2 dolog, amivel nagyon könnyedén power-t lehet nyerni. Ezek az energy parasite és a som. Az előbbivel 50 powerből állítasz elő minimum 70-et (úgy számolva, hogy 1 használat után leszedik), amiből 25 egyből visszamegy a power pool-ba, 45 pedig a voidba jut. A SoM-ot nem ismerem annyira, viszont azt tudom, hogy egy olyan meccsen, ami 1-2 well + 2. orbig jut el, nincs idő arra, hogy azt a 100 powert nélkülözni tudja egyszerre az ember, ilyenkor pedig egy értékes helyet vesz el a 20 lapos pakliból.Többiek: miért vitatkoztok már megint, illetve miért megint azon, hogy a lost op-e. Tudjuk, hogy megvan minden counter benne, ami miatt könnyebb játszani, főleg ha a frost és a shadow varázslatait is ki tudjuk használni. De mint minden színnek, ennek is ugyanúgy megvannak a hátrányai:
- lassú, ami azt jelenti, hogy sok power kell ahhoz, hogy normális támadást indíthass vele
- long range unitok itt talán még nagyobb problémákat tudnak okozni, mint pure nature-ben, hiszen csak AoC-cal lehet befogni őket, ami meg magasabb szinten inkább csak időhúzás és powerpazarlás, mint hatásos counter a long range ellen
- L counter t2-őn csak a defenders van, ami csak leállítva hatásos, s így akár egy DO-val könnyedén át lehet csoportosítani.Folytathatnám még, de minek? Minden színnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A színkombinációk azért jók, mert ezeket a hátrányokat el tudják mosni. Viszont sosem szabad elfelejteni: a bizonyos színre legjellemzőbb dolgokat nem tudod használni kevert paklikban, ami azt is jelenti, hogy ezek az előre ismert előnyök is gyengülnek. Ezek helyett újabb problémák és újabb előnyök jönnek létre a 2 szín keveredése miatt.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #16013 üzenetére
Hát köszönök szépen minden hozzászólást, de igaza van az előttem szólóknak, nagyon dobálóztok a power-rel...
Így jobban átgondolva mégis Gyuri válasza volt a legegyértelműbb. Vennem kell egy parasite swarm-ot, mert anélkül nagyon üres a paklim...
Még 2 kérdésem lenne:
- t2-őn nature-ben M counter-nek mit ajánlotok? Mert a ghostspears nagyon tetszik, s a használata is megy, mivel 2-vel kivédek gyakorlatilag bármit és utána még rá is küldhetem őket egy well-re, mivel S counter ellen is sokszor sikeresen alkalmazható (a fegyvercsere miatt). De olyan ellen, akinek van nature orbja használhatatlan gyakorlatilag ez a lap (hurricane vagy razor miatt)
- repülő egységek ellen pedig csak a parasite swarm maradt? Mert a spirit archers jó, jó, de közel sem elég ahhoz, hogy leszedjen egy ravage-elt skyfire drake-et, még ha 2-őt hívok le belőlük sem. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15990 üzenetére
ő igen?
van cc-d,burrowerrel nyomást gyakorolhatsz folyamatosan,buffolhatod,healelheted.
van általános m countered hála az nc-nek,ott a mauler mint l és még egy rakás lehetőség.burrower teszi a nat spalsheketiagzán erősség meg a sok cc heal.
azokkal csak szét kell osztani a támadást shadow révén meg lesz előtted még nagy kapu.
Minden van ami kell messze áll a gyengétől a shadow nature manapság.
t3-one meg a mutatingel brutális tud lenni alázós tud lenni -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15851 üzenetére
tudású és gyorsaságú, pont ezkből lehet nagyon szépen tanulni.
nem kell ezekhez kivételes tudás.
ahhoz kell kivételes tudás h máshogy tudj érvényesülni ahhoz, hogy egy bejáratott kombó,felállásból h kell visszaverni dolgokat az csak tapasztaalt kérédse.márpedig sajnálatos módon azok vannak ott akik úgy játszanak.
ez is teljesen véletlen nyílván.
egyszerű játékost meg könnyebb akkor visszaverndde ha tudod a módját, hisz ott nem lesz skill.az h én nem vagyok ott, nem csoda hisz nem játszom.
mért?unalmas ennyi.
élvezetért játszok nem kényszerből... -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15847 üzenetére
nagyra vagy a top200-al mi?
nem nagy dolog főleg h legtöbb játékos nem a nagy tudása miatt van bent.
(ha amiatt lenne akkor obesity nem alázta volna orba szájba a paltina rangúakat)
ha annyira be akarnék jutni akkor mehetnék csak ezért lsotal oszt hipp-hopp be kerülne az ember vagy csak lámulnák harvira meg t3-ra.
az h miért abból van a legkevesebb?
mert ahhoz több skill kell mint a többihez, legtöbnen meg nem emiatt vannak bent.breddign persze h feleslges, valamiért Obesity mégis használja...meg dekka és egyéb naturosoknál is láttam.
nicn som az a te hibád, ha nem tudod lehozni.
vagy az ellenfél jól megtör és jobban játszik mint te, de az is a te hibád,ha előnybe kerül t1-en az is.
mindne épület ezen az elven működik, ha rosszkor hozod le akár meccsbe is kerülhet.
mer azokkal nem tudsz támadni."Bár 100 powert össze kell rá kaparni, meg a voidba is rakni kell valamit."
ez a felfogás a baj nálad.
SOMOT te kényszerből hozod? mert kell hogy álljon?
arrra játszol?építesz rá?
akkor játsz úgy, ha meg csak akkor kell ha nagy well előnye van az ellennek akkor meg ne must have kategóriába sorold.akkor tényleg felesleges, minden áron lehoznod ha törik,ha támad az ellen. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15821 üzenetére
igazad van, végülis csak top játékosok taktikáját mondom amire te bőszen állítod h szar,gyenge meg h te nem tudod, hát istenem.
Megaztán ilyen baromságok után hogy breeding feleslges,som nem jelent előnyt -100 power hátrány, burrowerek megint csak nem elég jók,cc is gyenge...
"Írod a fals és félinfókat ide."
inkább a te állandó sírásod a fals és felesleges. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15816 üzenetére
na látod ezt mondom te játszol azzal és mégse tudod.
persze ha somozol akkor mire törekszel?
voidra és hogy éred el?
spellekekl nyilván.
cc,heal van dögivel eléred könnyen supportból.4-5 wellt is kivált simán.
mért?
ha az ellen húzza a welleket és te nem akkor nyilván egységbe ölöd a power,cc-zel,heales meg supportálsz és egységet vesztel nem?
Ha wellekbe ölöd akkor se lesz -100 a som hátrányilag, mert szinte rögtön vissza hozza majd.
mivel te inkább fogsz supportálni és cc-zni azokból jön void nem egység veszteségből főleg, de abból is jön.
ha meg ideig óráig mínuszba kerülsz marad elég védekezni és utánna hipp-hopp jön a power.
Ha nem jól csinálod az a te hibád.
persze pure shadówal is isntnat t2 után fogok sogozni mi?
meg wellt is ész nélkül veszek pont mikor az ellen támad h ne legyen powerem védkezni...wellekről annyit h nézd meg obesity h játszik.
ha az ellen nem követ wellekbe akkor rövid időn belül vége, vesztett.
de pl pont egy dekka elleni meccsen meg pont sommal váltja ki azt a 1-23 well előnyt amit obesity összeszedett. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15804 üzenetére
pedig hidd csak el h burikat szétküldöd milyen hatásosak.
elég egy helyen supportálni őket ahol ,kissebb a védelem.
2 buri seperc alatt szétkapja a bázist.
még frost védelem ellenére is cska jól kell mikrózni, nem fog tudni tub helyen elég védelmet fenntartani.de komolyan csak neked fogok már csinálni direkt nature repeket ahol az általad annyira gyenge meg felesleges lapokkal érdekes módon pozitív irányba tolják a meccseket....
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15792 üzenetére
simán kivédel 4,5 well hátrányt a sommal, ja felesleges az a 100 power...újrakativálod
fentebb írtam mind1 hajtsd a magadét.
régebben volt egy dupla nature harc 2 alap wellen kívül nem is volt csak som mind2 játékosnál, simán spamelték a do-t annyira jött a power.nézz már replayt legalább és nézd meg mennyire felesleges a som...
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #15735 üzenetére
a jó öreg termite, nah igen az tényleg combos, HA sikerül felépíteni.
és nem véletlenül emeltem ki azt hogy HA, ugyanis amilyen brutális pusztítást tud végezni, olyan húzós a megépítése. az épület maga olcsó, de a power ami a supportjára kell elég jelentős.
az építés lényegében csak wardennel támogatva kivitelezhető.
ezt a termite+warden kombót az enli+ earthshakerhez tudom hasonlítani.
nagy pusztítást tudnak véghezvinni, de mindkét esetben -2 lap a deckből. így 2 counterrel kevesebb.
a használatuk szituáció függő. egységre nem sebeznek, szal ha az ellenfél van power előnyben tier váltáskor, elég xar helyzetben találod magad, mert védekezésre ezek alkalmatlanok.
jó mondjuk ha rádhúznak egy falat akkor lehet velük védeni is
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27 #15787 üzenetére
Milyen dancerre gondolsz?fire?hogy jön ide? phoenix bent sincs...semmirevaló max 2v2-re,de nem fér be,értékesebb lapot kéne kivegyek...az csak akkor jó,ha sok S egység van,ahova be tud csapódni,de úgy is széthúzod az egységeid mire csapódik,ergo nem sok értelme van...
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15758 üzenetére
"Kétszer. Egyszer nerferték a hp-ját. Egyszer pedig pure nature lett."
az h pure lett nemm nerf, főleg nem nature vagy lap nerf."Heal ne lenne? A splicer az mi? A warp is gyógyit."
driád meg passzív védelem aurába teljesen ingyne és 60 powerért...
vagysi a driádot te egy védelmi biztosító egységnek tartod ezek után?
mert van ilyen mellék képessége?
elsősorba nem hinném h azé hívod h 25%-os védelem kell...
splcier nem kalsszikus heal,elsősorba egy helyen van csak másodszor pedig klasszikus heal az a shámán,sol.
az h mindne színbe kerül szinte minden az nem ugyan az."A mage képessége és nasty is majdnem dd."
annyira h semennyire
dd lényege, azonnal,fix sebzés.és nem kell hozzá semmi más tényező.
nasty mindne szempontból megszegi ezt..."CC-nek meg ott a koc."
nem cc, egyfajta blokk de itt nem igazán azon van a hangsúly hogy megálítsa,lebénítaná."Sorci is ott van, meg a torony is van rá."
?"Persze, persze a nox + motiváte elég gyenge."
egymillió másik példa lehetne iylenre pl miaz már h a spirit hunter egymagába egy komplett sereget kinyír úgy h kb alig tudsz ellen vmit csiálni.
sőt root+mine is milyen dolog már...de igen tudom h szeritnemd a ww a legrosszabb íjász és a root+hurricán is semmire se jó,felesleges lapok.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15755 üzenetére
egyszer lett nerfelve a többire meg már válaszolni sincs kedvem, vagyis midnen op a natuer emg gyenge hiába érdekes módon a nature spalshek valamitől nem olyan szarok,,ja h cc de mind1 hisz puréba az is gyengébben működik
nyílvána shadownak van mindnene, se heal,se cc,se dd,se bp.
shadwonak van a legkevesebbe esélye a spalhek ellen pont ezek hiánya miatt.
frost spalshek meg megölik az egész shadow játékát a bp,cc miatt...
fire a dd miatt tudja kompenzálni ezt ileltve ott van repülő egység.
ezek nélkül a fire is ugyan ez lenne.pajzsot reaverre nem tudom hogy rakol, wanderer? nyugi reaveren kívül semmi lost lapot nem használnak.
reaver op,láma lap
do ugyan ez csak spalsh hiányába nincs olyan erő körülötte "csak" a heal ami ezt elég jól konpenzállja.(ezért nem élrzed oylan erősnek)
frost spalsheknél az életbe nem lesz erősebb semmi max egy nature spalsh.(cc,heal miatt!!) -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15753 üzenetére
som nem angyon eltt nerfelve semmit.
enli emgérdemelte de az nem is igazán számít, ilyen baromságok mint ami monu enli nem pvp-be valók.
do igen láma de nem 2X X lett nerfelve rosszul.másik igen frost op a többire nézve arról nem is beszélve h az összes spalsh túl erős.
és igen még így is a pure shadow szenvedi ezt meg a leginkább.lost szintén op főleg h frost spalshnek van mindene.
De ez se új.
pure nature még mindig a cc-jei miatt meg főleg a som simán felveszi ezekkel a versenyt.
do meg pont olyan mint a reaver csak erősebb a heal support maitt.nem hinném h pont a nature mait kéne állandóan siránkoznod.
nem tudom som-ra mit szólnál ha egy sogos szintű nerfet kapott volna.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15737 üzenetére
nature fire op azt tudjuk jól és ehhez még a ville illetve a terminete se kell.
tény h van cc de legalább rombolható míg frostnál kb le se tudod rombolni a bp-k miatt.
és ugye a cc-k legalább egy idő után kevesebb ideig fogank míg glacier meg kobold az idők végezetéig megvédi neked az épületet... -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #15704 üzenetére
Ott a pont. Az EA-nak kellene fenntartani egy oldalt ahova a repeket lehet tölteni, de ők még a kártyalistát sem teszik elérhetővé.
A régi oldal sztem is jobb volt, biztonságosabb, és átláthatóbb, már a listában lehetett látni hogy melyik meccs milyen deckel ment. de az már kihalt, pedig csak egy rep archiválás kellene neki hogy legyen hely az új feltöltéseknek.
Egy kisebb összeggel megtámogatta volna őket EA, akkor nem hal ki az oldal. (a 3.0s verzió is tervbe volt ami 70%-nál lett lefújva)Egyébként a thescikaleon féle görög oldal is jónak indult, csak már neki sincs ideje annyit az oldallal foglalkozni. fájlméret limit és fájl kiterjesztés korlátozás kellene a feltöltésekre.
amire mehetne még +ban a regisztráció megkövetelése is.az Imnewb nevében feltöltött keylogger már törölve lett, de azóta felkerült egy újabb.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27 #15658 üzenetére
Google chrome és fordítsd le vele......."Azóta megjelent az elmúlt hónapokban sok útmutatók, gondoltam kéne neked össze az idők, és a szál ragadós (vagy valaki más fogja megtenni, ha ez nem itt szép elég), vagy pedig az összes útmutatók PvP / Stratégiai Fóruma és az összes ragadós. Áttekintés: szervezett játék: Deckbauhilfe minden színek magyarázata pDroh (valamivel idősebb) Deck épület hatékonyságát ötletek a Dark Force (valamivel idősebb), alacsony költségvetésű fedélzetre, a MuttantMatt Alapvetően PvP PvP FAQ útmutató, a Madnor PvP Guide, a SHRG Közös rövidítések kártya neve, a Xiku útmutatók az egyes színek: tiszta természet, a Stoxx és Elendil banditák által Greenplum Pur Frost, a xXMeGaMeNXx Shadow / Frost, a mutáns matt árnyék / természet, a Keksmonster (nem kész) kő klán minden változatban, a Fenris (valamivel idősebb) Shadow / Frost, a DragonDampfi (főleg a részleteket, és nem fosztogatókat Lost) , aki szeretne hozzáadni egy másikat, vagy akar írni semmi szépet újra: Kérjük, ne. Azt hiszem ez csak bosszantó, ha az egész PvP útmutatók oldal tele van, vagy az igazán szép útmutatók eltűnnek a Versenknug. "
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15589 üzenetére
firének nincs somjai amivel ebből kimélezlen mennyiségű power kreállna.
do-val nem lehet tankosat játszani?
do+sol simán wléf+cc ezekkle simán bonthatsz wellt bázist minél több sol+cc-t nyomsz bele a támadásba annál nagyobb power előnyöd lesz, ep-vel meg még szopathatod is az ellent és powert terelsz el tőle.
ha jól csinálod még az ep-ket is megmentheted.
breedinget meg minden naturés használ szinte és burrowereket vagy pure esetébe még do-ka,ep-ket szedve belőle nem kicsit hatásos.naturénak kell a legkevsébé kút t1 harcnál..
miért? van heal spellje olcsó spam cc root személíébe és anti s hurrikán személyébe.
driáddal már van paszív defense, ww dupla sebzsé,univerzális counter a spearmen személyébe és swift meg még részbeni siege és swift is egyben.
magas életpontok és az s egységeid is darabosan vesznek oda simán szét healeled őket veszteség nélkül, kis mikróval meg a ww-ket simábban megtartod mint gondolnád.shadow nak és firének kell leginkább well, bár a fire wrecker személyébe tudja pótolni.
frostnak meg olyan h ha van akkor ő dupla erejű lesz. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15587 üzenetére
jó de a som-al a do+heal+cc és ep kombó pl nagyon gyártjaa voidot.
simán lesz végig annyi powered h támogasd a do-kat amíg ki nem szeded a bázist pl.
do meg bőven erősebb a többi szín védelmétől amit lehet ellene hozni, kivéve frost.
aztán ott a burrower+breeding áradat
ha nem is söpröd el rögtön a bázisát masszív power előnyöd lesz t3-ra ha odáig megy. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15576 üzenetére
azt meg be kell neked látnod h som op,EP op...
legalább annyira mint shadowra a razor.
De a játék no balance és inkább a lámulásra buzdítja a játékost.dual colorból pl a stonekin ami tényleg az a többi csak részbe, de lostnál pl nem kell több mint a base shadow,láma reaver és néhány op protect spell....
pure naturénél se van több mint do skill.
twiligt vicc ott a vilén kívül mást nem is ismernek,nincs twilight deck
bandit még elmegyy ámbár ott se a bandit lapok dominálnak még.legtöbb esetbe az orbkiosztás szar, máshol meg csak van 1 op lap ami ellehetetleníti a többit....
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #15571 üzenetére
mert immobile amit még ír is a leírás, de ha szted ez bug akkor az is h pl root alól nem lehet kiteleportálni, vagy a siege módba lévő egységeket se lehet, se tempestet,se razorleafet..stb..stb.
razor baja, hogy sok szín nem kapott rá counter+-ba meert max akkor lenne balanszos.
Mauler képesség ikonja is tovább számol mint a hatás tart mint a cc-knél, ez eddig nem tűnt fel nektek base naturésoknak?
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #15566 üzenetére
mauleres részt passzolom, donál viszont ugyanaz van mint a nether warp esetében, azzal sem lehet teleportálni a root vagy wintertide hatása alatt lévő unitokat.
viszont másik oldalról nézve, egy spirit hunters ki tud végezni féláron egy aggressort.
néha hátrány a knock
-
Razuel
aktív tag
válasz
Gyuri27 #15574 üzenetére
Sose voltam más színnel, mindig is nature, nature-frost irányba mentem. Egyébként egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány stonekinnel játszottam mióta a top 200-ba vagyok, szóval nem hasonlítanám a losthoz. Mostanában pure frost, sha/sha, sha/frost, fire ellenfeleket kapok.
Majd ha sikerül fentebbvergődnöd a ranglistán talán egyszer összefutunk rankeden.
-
Razuel
aktív tag
válasz
Gyuri27 #15571 üzenetére
A kis ikon a cc-knél azért tart tovább mint a hatás, mert az immun időt is beleszámolja. Szóval a 20sec-es coldsnapnál 30-tól számol vissza, 10sec-nél kijön a fagyasztásból a maradékba meg immunis. Megnéztem, ha knockolja akkor valóban érdekes.
Neked is elmondom, hogy nem vagyok a barátod, úgyhogy ne személyeskedj, én se teszem. A pro skillről meg annyit, hogy ellened nincs szükség razorra..
-
Razuel
aktív tag
válasz
Gyuri27 #15566 üzenetére
Látom nagyon szeretnéd, hogy a razort nerfeljék, de azért nem kéne fals infókat terjeszteni..
Csak neked, csak most, leteszteltem. A razor bombing raid stancebe váltásnál immobile állapotba kerül (ugyan az mint a rootnál), ezért nem tudod teleportálni, mint ahogy a rootolt egységeket sem lehet. A mauler buffja meg ugyan úgy 13secig van rajta mint minden más egységen. De egy kis ésszel könnyen ki lehet játszani a razort/tempestet, mert ha stancebe vált és a mauler elkezdi ütni se lőni, se mozogni, se a stance-et váltani nem tud.
-
Predatorkill
tag
válasz
Gyuri27 #15566 üzenetére
Köszi, csak olyan sok fura dolog történt egy meccsen, ezt is benne volt, hogy pl a mo-t meglehet fagyasztani? és lehet oinkolni? igen lehet, de ez kb 1mp ig tartott rajta, és mielőtt valami megkérdezi, nem, nem volt disenchant ja egyiknek sem, sőt fire orbjuk sem volt. Aki nem hiszi el az kérje hogy töltsem fel a videót. ja és persze még valami, a mot megfagyasztottam, és ezzel egyidőben ö megfagyasztott engem. ennek ellenére ő másodpercekkel hamarabb kifagyott. Ha valaki tud egy érthető választ adni, akkor azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest