Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #15037 üzenetére
Pure shadow sokkal gyengébb a spalsh deckektől(frost meg nature ami nem gyenge pure felálásba)
Méghozzá azért, mert az alapjai mindne nyomorék shadow spaslnek ott vannak.
láma NC,szar Darkelf....etc
semmi nincs a pure shadowba t2-n ami helyettesítené a szar NC-t vagy a darkelfet.
persze csomó pure shadowos csak mage meg harvi miatt pure....
az a szánalom h nem lehet egy pure szín pure lapokból kiálítani...Lost meg jóval erősebb, ne mondja nekem senki h nem op felálás.
Eleve ott van a glaceier,kobold ami önmagába op és unfair varázslatok.
ott van a darkelf meg az nc amivel mindent ki tud védeni.
kap hozzá reavert meg még egyéb ilyen frsot finomságot mint pl lyrish,coldsnap,gravity,soulshatter,silverwind....Ráadásul a normálsiabb lost lapokkal a hülye se játszik.
használják a reavert,grigorit meg a vigilt amik ahogy vannak opok..ennyi.ezé lámaság ez a lost mert már eleve látszik h direkt így adták ki, hogy van 3 lap ami kétmilliószor ersőebb a többitől...
és ezt nevezik lost decknek...és akkor ilyen lapokat hoznak ki mint az Eliminator,lost priest...
ami még a hülyének is feltűnik h senki az ég világon nem fogja használni...
de megint jön majd 2 lap ami 100 szor ersőebb lesz a többinél aztán a mellé kijött 20 meg kuka....
szánalom nem is tudom mi alapján találják ezeket ki. -
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #15009 üzenetére
nemcsak a motkn múlott az a meccs
frost/naturehoz nem vagyok hozzászokva, ez látszott is, hiányzott a dd.
első meccsen 10 percig csak céltalanul bolyongtam a pályán.ha legalább időben felhúzom cannon towert, lett volna esélyem a t3ra. ^^
mindenesetre örültem volna ha a versenyen pl. csirke hiányos nature t1e ellen kezdek, akkor legalább lett volna idő kicsit belerázódni a szín stílusába ^^
gart az új ranghoz, tegnap átlapoztam top200at és ki is szúrtalak, csak nem voltál online hogy gratuláljak
egyébként 1v1et fix deckel tolod rankeden vagy váltogatsz?
-
alpihun
senior tag
válasz
fantom922 #15028 üzenetére
Xd most történt: akartam venni egy cultist mastert h továbbadjam.
-kérdem mennyi az ára, erre ő azt mondja ajánljak (offer xd)
-mondtam egy 80-t, erre ő azt irja no, és bb (ahon 89 1ébként)
-le stupidnooboztam, hogy hogy tud ennyi cheaper meg minden lenni
-CSATTANÓ:-telispammolta a csatornámat wisperekkel,hogy küldjek neki bfp-t, vagy reportel(jelent v ilyesmi), erre én egy 2 sornyi xd-t válaszoltam, mire ő még 3x spamolt majd megirta hogy jelentett xd
Na,ám a reportoláatól mi bajom lehet, ha egyálalán tudja hogy hogy kel megcsiálni és nem ma kezdte a gamet ? -
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #15028 üzenetére
nem éppen.
épp az h ellenséges falon nem tud saját eggyáltalán átlőni.(legalábbis nem lenen szabad)
sajáton meg átlehet, de mint mondtma is elég összevissza.pl fire stalker általába semmilyen falon, de dancer meg igen.
persze stalker is át tud valahol.nem pont fedezékként működne.
1 egység fér csak fel szal nem lehet rá játszani e tekintetbe persze attól függ hogy vannak elhelyezve. -
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #15015 üzenetére
Én azokat a színeket próbáltam amire van használható keretem, a tome ebe nekem sokat segített mert így volt szerencsém a firét és a naturét is teljes pompájába kipróbálni
De én ezt nem azé mondom, csak mert gyuri is a jobb lapokra panaszkodott, holott firébe pont nem látszott ez mert ami előnyöm a scevi azt ő az íjászokkal vagy wreckerrel könnyen üti.
a sundit is az nekem se hip-hop lehozható egység azé.Viszont pl Onset hiába mondja h hát komplett fire t1-em volt, frostal még guard nélkül is sokkal erősebb és olcsóbb tőlem
Tudom korábban mentem frsot ellen, northguard,ma,imperial.
nekem az olyan ami ezek ellen ér is vmit scevi 10-el drágább és hamar hal az ma-k miatt.
erupt meg frost ellen nem annyira jó magas hp-miatt.+sundit meg hátrány inkább a glacier maitt.
több charge is van a frostnak ellen, szal masszív power előnybe kerül simán.
nulal t2-vel meg már veszve van.Ui.:Hát én kb most mentem nature t1-el normálisan először, de gyanítom, hogy a necro-val végigsöpörtem volna rajtatok
szó szerint -
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #15011 üzenetére
Mert én fire játékos vagyok?
Nem azért, de ahhoz h ne eruptoljunk 50 pwoeres egységeket nem kell nagy tudás.Nem túl nehéz vele játszani, főleg eruption mellett.
a játék egyik ha nem a legjobb s countere a scevenger.
wrecker meg hab a tortán.
Fő ásznak meg a sunderer.Gyurinak nem volt scevije,sundija, de még mindig ott van a wrecker,strider az mellett bőven tudja slow kezdés miatt tartogatni az eruptokra a powert.
ezzel bőven le tudott volna nyomni hiába van scevim meg sundim.nagyon sok eruptja rossz volt az volt a oka h vesztett nem az mert jobb lapjaim voltak.
na de most majd jön nemsokára a döntő utánna meg még 2 onset meccs.
-
Sousuke90
aktív tag
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #14865 üzenetére
lesz verseny? ^^
am eddig 4en vagytok ha én is csatlakozok akkor 5.
bár ez 2 nappal ezelőtti adat, az aktuálisat nem tudom mert murdeer el van tűnveha páratlanra jön ki a létszám akkor beugrok én is hogy legyen mindenkinek ellenfele ha párosra akkor maradok nézőnek
bár sok vizet nem fogok zavarni mert ritka xar tomet kaptam ^^
-
Gyuri27
félisten
válasz
fantom922 #14860 üzenetére
Ha megkeresel a listán megtalálsz. Már egy ideje ott vagyok.
Az arány meg kb semmit nem jelent. Több mint egy évig toltam a pvp úgy, hogy mindegy mi lesz. Előtte meg free deckel toltam.Majd mikor bejön az op shadow-nature majd kiváncsi leszek a lostosokra.
UI: Linének ezt már mondtam nem egyszer. Azóta nem szeret.
Toltam én is lostal (kölök paklijával) frost-frost-shadow. A mecsek háromnegyedét lehoztam.
Ez a lost. Tetszik vagy sem. -
alpihun
senior tag
válasz
fantom922 #14855 üzenetére
Ja xd azt hittem, hogy nagy lelkesedésben lenyomtál egymás után 350 meccset
.
Egyébként sikerült elcserélnem a kristályt egy kék firesworn-ra,jól átvertek xd, fél órája 550 bfp-m volt most meg egy firesworn amit örülök ha 150 ért el tudok adni, hát, itt se lesz már harvi meg zöld nether az évben...Ám miért van megint leállás?
ám:Hail fellow Skylords,
We shall be taking our server offline on Tuesday the 21st of June at 09:00 UTC in order to carry out maintenance work on it. We expect the game to be accessible once again after approximately 60 minutes.
Silvanoshi
Szószerinti forditás lényege:kb 1 óra leállás.
Ea kéziszótár segitségével:Örülj ember ha ma még játszhatsz. -
ChromeX
addikt
válasz
fantom922 #14347 üzenetére
Jo játszhatunk én bárkivel játszok aki ért hozzá.. amugy nem biztos h kkilpnek mer a játék is borzalmas mit csinál, néha ledob a kliens, kifagy.. és ez csk kettő és akor még az én netem is megszakadhat. tegnap pl akor lettem nagyon ideges lost souls dif9 kilép egy ember a vége elött kb pont meglett volna amap aztán még na mondom ez a bf hát kvva jo, 2en meg lehetlen befejezni.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922 #14209 üzenetére
attól függ mivel kezdesz. a 2 legegyszerűbb a mana wing, amit krómX mondott, a másik meg sok nightguard és átveszed a horrorokat.
anti-patch téma, nem para hogy rég frissítették, mert az egész progi annyiból áll, hogy a replay patchkódját átírja. ehhez szerencsére nem kell semmilyen frissítés a program irányába, mert csak egy számot kell átírnia/átváltania hexadecimálisba nagyjából XD
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922 #14202 üzenetére
és a map fele kinyírja saját magát ha hagyod ... szerintem akkor már inkább Behind Enemy Lines aminél figyelni kell ... bár ha van 1-2 lapod akkor az se vészes... kellenének az új pve mapok, amik legalább egy ideig kihívást jelentenek ...
@volgafan: van egy anti-patch program, azzal át tudod állítani a replay kódját és meg tudod nézni. viszont nem garantált, hogy sikeresen végig is játsza.
-
Cr4Zy
tag
válasz
fantom922 #14163 üzenetére
Azért írtam ezt, mert van nat t1-es és shadow t1-es pvp paklim is, és emiatt mindkét oldalról ismerem ezt, így tudom mekkora kihívás. Addig, amíg senki sem vesz fel wellt, a nature előnyben van, mivel nem halnak olyan gyorsan az egységei. Amint viszont valamelyik fél felvesz egyet, a másik helyzeti előnybe kerül és azonnal támadnia kell. Ez a lényege a shadow-val való támadásnak a legtöbb esetben t1-en. A nature-nek magyarul elég annyit tennie, ami korábban elhangzott: kicsit hátrál, helyezkedik, közben ensnare-surge, viszont addig nem vehet fel wellt, amíg nincs legalább egy 50-60-as power-előnye, mert ezesetben megadja a lehetőséget a támadásra, ami shadow ellenfél esetében könnyedén azonnali vesztéssel járhat pont a phase-ek miatt...
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922 #14108 üzenetére
szerintem darkzbane arra gondol, hogy állandóan azzal érvelsz, hogy neked nem ment/téged így is elvertek, akkor biztos nincs igaza a többieknek.
amúgy meg, ha 8 phase/10 ww-nél jártok, akkor már régen rossz. már rég csatának kellene lennie. amúgy meg lehet őket "egyszerre" mozgatni. tedd őket shortcutra ...
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #14113 üzenetére
Bácsi csak eszembe juttott hogy játékban kicsit erősebben próbálkozz nálam mert sajna kicsit elvagyok mindig varázsolva
vagy tálcán vok vagy piacon lés belemélyedek vagy msn ezek vagy nemtom
tegnap amire észrevettelek már árkon bokron túlvoltálbg re általába szivesen megyek ha van időm de pvp mostonába vhogy nem teccik
-
Darkzbane
tag
válasz
fantom922 #14108 üzenetére
Neked mindig az az érved hogy a másik fél szar játékos? Oké,úgy látom előbb másban keresed a hibát mint egy picit magadba néznél. Ez a pvp is tipikusan olyan hogy más paklijából jobban okoskodik valaki mint a sajátját használná rendesen. Én mindkettőt elég magas szinten játszottam és ezt akárhányszor írod még le egy kis ésszel bíró játékos cáfolni fogja. Én már nem, mert látom felesleges, túl makacs vagy ahhoz .
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #14070 üzenetére
tricolor ashbont?
tuti luck mert az ashbona buffernek dobnni kellett volna az oinkot a spiritre.
akkor már nem olyan könnyű ám
shatter,nasty...ezek büntetnek.amúgy a shadwo nyomoronc mutanic maniac elég alázós lap jó xl counter én azé nem használom mert unalmasnak találom.
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #14062 üzenetére
Én mint igazi pure sahdwoows ha élhetek ezzel legalábbis vagyok akkor SZNOB(
) hogy kijelentsem hogy az az igazi árnyék lelkű, ki az összes pure lapot hsaználja
na jó nem, de én pl amit lehet t2, az összese használom.
RB és SOG-ot nem használom 1v1-be.
de pl én nem rakok be aoc-t se unholy se fér be.
viszont nálam a legelejétől az ua fontos központi szerepet tölt be aztán a corpse explosion is.
rb-t is lehasznált, nerf előtt a sogot is.
koc nálam a parancsnok
Nether is alap,harvi és mage is persze
amit viszont mát nagyon kivennék az a debil NC....valami jó kis undead egység kéne helyette ami pure deckekbe helyettesíti... -
Gyuri27
félisten
válasz
fantom922 #14046 üzenetére
Egy szem sámán nem gyógyit fel egy ww-t ha mindhárom phase egy ww-t lő.
Dread + 3 phase 240 power. 2ww 140 + 2shaman 140 az 280. Tehát simán rám robbantod a dreadot. Persze ha nem két napja pvp-l ez világos mint a nap.A mapok álltalában kicsik és középcentrikusak. Mire beérsz kőzépre már húzhatod is a phasékat picit hátrébb. Én nem fogok odaérni a ww-l időben. A dreadot meg berobbantod. Vagy én rootsal lefogom, de ezzel bukok 45 powert. Máris nyertél.
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #14057 üzenetére
figy hiába hisz nála is van cc,heal,buff,nasty....
az ashboan op de tri colorba ha van ott fire,natur,frost ezek mellé OP de nagyon.
De a sahtter is mert azt se tudod védeni csak a frost azé a soulshatter nek kéne purének lennie és az ashbonenak meg 2 shadwo orbosnak+h ne lehessen a végtelenségig buffolni.amúgy pl deep one meg surge miatt én továbbra is tartom h op.
bár lehet már készülni mert eleve midnn pure nature azt csinálja+surge meg alap rá.dancer viszont könnyne fogható régebben durva volt nekem is, de mage és darkelf is elég jól belátja ha high grundon van+meg kell előzni hogy ő diktáljon.
-
Murder3
addikt
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #14040 üzenetére
figyi fentebb írtam egy érdekes dolgot.
régen én a dred képességét fullosan haszontalan felesleges semmirekellőnek véltem+ a skeletonoakt is pvp-be emrt s és frenzy és knock...
De mikor mostanába a shadow fire deckemmel skeletonokkal meg executorral direkt nem nox,forsakenneket használva játszottam érdekes nagyon is hasznosnak bizonyult a reaping képesség...
sőt a skeletonokat is tudtam úgy irányítani h elég komoly károkat okozzanak...Azt aláírom h a shadwo t1 gyengébb a nat t1-nél.(phaset msot ne nézzük)
Azt is h a ant t1 viszont komoylabb mikrót igényel, viszont ha a nature játékos már tud vele menni akkor a vele szembe álló shadwoosank aki mondjuk nem használ phaset 2X akkora jó mikrót kell hogy bemutasson és nem hibázhat.de pl ez olyan ma spam is legyőzhető ha tartod a tempót.
és leginkább a mass nox ami megoldás a legtöbb spamre támogatva dreddel. -
Gyuri27
félisten
válasz
fantom922 #14030 üzenetére
Kéne picit gondolkozni. A phase 60 power. Ha 3-t hivsz az 180. Nekem ennek a leütésére kell 3 ww és 3 shaman. Add össze. Meg azt is gyanitom, hogy közbe ezt azt lehivsz. Nem várod meg mig a 3 phasét leütöm. Phase statitukus? Mióta?
Enli? 250 powerért? Meg ugye elvesz még egy helyet a deckből.
Negation meg a warp szintén instant win, főleg trick társaságában.
Pure shadowosok nem is használják álltalában mert nem tudják tápolni.A nature shadowwal jó mikróval fogható. Engem is vert már le shadowos t1-n.
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #14036 üzenetére
hát azé nem hiába alap lap a forsaken, hiába a sok knock de kimikrózva jók,pl dred képességének is.
Hidd el nekem
pl skeleton warrirok is elég keméynek ám ha jól mikrózol ulf pl használja is őket van videó is fen yt-n.
De pl az Executorok is vertek már el kíméletlenül frost t1-et pro szintenMajd teszek fel vidit ahol ww spamet tartok meg 1 dred+dazed noxokkal+3 well előnybe is kerülök közbe
Csirke:Én fent amit írtam továbbra is tartom, ha komoly célokat akarunk segítek, de akkor másokank is részt kell vállalniuk belőle, már akik benne lennének h segítenek nekem bpf farmolni a bajnokságra...
hogy ki nem tudom, de counternek attól még az mivel LR
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #14017 üzenetére
ergó jó mikróval bármi erős, de igen a nature az eggyik legjobb, ám a frost még így is mlliószor erősebb t1-en...
Épp tegnap sikerült elég lehetetlen mikrót csinálnom ww spam ellen
Ma megszeretném csinálni elég érdekes meccs mégha nem is egy nagy ellenfelem volt, de amivel csináltam az pont h anti wwremélem ma sikerül felraknom, ha összejön kommentárral szeretném megcsinálni
Illetőleg elkezdtem egy szeméyes is időtöltést ismét a fantáziámra hagyatkozva, msot viszont Magic Lapokat próbálok átültteni Battleforge-ba
Egy 36 lapból álló editiont próbálok meg elkészíteni, Létező magic lapokbl mit próbálok a leginkább visszadni a bf világába
eddig 4-van kész.Gyuri csak neked van egy Nature anti air is amit már régóta követelsz
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922 #14017 üzenetére
nem bírok tovább a kispadon csöndben ücsörögni XD
jelen esetben Gyurinak kell igazat adnom, mert a phaset valóban nem ütöd le nature t1-el. azt mondod, hogy téged megvert egy nature srác amikor phasel voltál, ezért nem op a phase nature t1 ellen. szerintem itt a legtöbbünk egy u0common deckkel is simán elver valakit, aki bár op lapokkal játszik csak most kezdett. ezzel azt akarom mondani, hogy nature csak akkor tudja leütni a phaset, ha a shadowos lehetőséget ad rá
a másik: "a kedvencem a pure sadó... (legtöbbet ezzel megyek 1v1-ba pure-val) remélem erősítik majd mert most az egyik leggyengébb..." lol, körülbelül erre ennyit tudok reagálni. tipikusan shadow, főleg pure az, aminek a leguniverzálisabb counterei vannak (forsaken, DA, mage, AoC, stb.)
-
Gyuri27
félisten
válasz
fantom922 #13997 üzenetére
A pure nature nem uti le t1-n az op phasét.
Senki ne magyarázza el, hogy nem op. Meg kell nézni a statját és a power költségét.
T2-n meg jöttél a lost launcher+trick kombóval. A nagy tank do-val szintén nem lehet beütni. Majd t3-n hozod a negation. Most nem, de előtted hoztad. Magyarul nulla szkill. Minden tieren a tornyokkal szopatsz meg a trickel.Remélem az amii kijövetelével a shadow-nature lesz a leg op dolog.
Akkor nagy lelki nyugalommal fogom olvasni a lostosok sirámait. -
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #13997 üzenetére
na igen, de ellenem sem instant t3 után húztad fel a churchoket, hanem egy kiadós t3 harc után mikor már olyan mértékű volt a void áramlás hogy mindkettőnknél állandóan 500-600 power volt amiből lapot lehetett lehívni. ekkor meg inkább a chargek/reloadok a limitálók nem a power.
stirders spam azért volt hogy a sok unittal leterheljem CoN-t s így megsemmisüljön mielőtt egy unitom is elpárologna. de úgy látszik az csak cultist masterrel működik.
striders képességégre tényleg nem gondoltam akkor, mondjuk ez betudható a pve emlékeknek, ahol sokszor bugzik a con animációja és a desint sugár a pálya másik felére is elér. szal úgy véltem striders képességét nem tudnám aktiválni mert a con hatósugarából lőne.
de jó hogy felvetődött a téma legalább most már tudom mit kell kezdeni a church of negationnal
sokszor csak egy apróságon múlik a meccs.
pl korai tier váltás, vagy épp a késői, vagy mint az esetemben az, hogy egy, a pakliban lévő lapot lehetne használni vmi counterelésére de nem teszem meg^^
lámulni gyakorlatilag minden színnel lehet.
pl a 2v2es kombó videómban yrmian a középső bázis ledöntése termitevel is lámaság pure shadow ellen, viszont szép megoldás -
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #13957 üzenetére
ismerem jah első 1v1es meccsünkön rögtön azzal indítottál, mondom kedves. ^^
egyébként én is egyetértek Gyurival elég jól összeválogattad a lámulós megoldásokat abba a deckbe. church of negation frost támogatással + warp, mellé lost vigil, bónuszként meg grigori bomba ^^és még láming nemtomminek is nevezted el decket xD
szal ezek után ne csodálkozz ha vki szóváteszi, ha magad is azt állítod róla.még jó hogy fire/frosttal toltam így legalább védelmem megvolt grigori bomba ellen glacier, vigilre meg gravity. viszont így meg vmi jó t3as tank hiányozott amivel még az építkezésed megkezdése előtt ki tudtam volna ütni egy bázisod.
CoN-t egyébként nem tudom hogy lehetne natureval beütni, firevel én megoldottam úgy hogy az első 4et kiütöttem építés közben erupttal, de aztán vhogy felhúztál egyet.
nah mondom akkor támadom másik bázisát, erre mi történik?
beteleportálod unitokat a church hatósugarába ^^ (haladuron mentünk)utána church a másik bázishoz és onnan kezdve állóháború ^^
mondjuk nem egészen, mert te támadtál én védtem, amit kb. a 25-percben untam meg, és kb. 800powerből unitokat spemeltem, amiket megevett egy aktívan BP-elt church ^^
remélem sunstriders képessége nem tudja leállítani CoN-t, mert az nagy poén lenne hogy ott volt deckben egy jó counter s nem használtam, de akkor nem gondoltam rá hogy ki kéne próbálni
de ami késik nem múlik, majd letesztelem.
-
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #13960 üzenetére
A SOG már régóta úgy van nerfelve h használhatatlan....
ez csak egy BUG de nem hinném h fixálják mivel még senki eg se említette a fórumon és lásd a windhuntert amit már régóta megemlítettek mégis szartak rá...az meg azért lehetett mert a vodija megdobta a powertjét
egy idő után olyan szintű voidod lesz h szinte folyamatosan maxal jönaz állandó spellezeés és egysgévesztés miatt
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #13841 üzenetére
reaver alapja az összes sahdowfrost kombónak....
másrészt amibe van grigory,reaver,vigil azt nevezik lsot decknek de ez lényegi szintne nem lehet lostnak nevezni.
És igen a játék talán elgjobb kombója szorosan a firenaturéval küzdenek ezért a címért.shade op-volt most nem gyengébb, csak eltűnt róla az op ami miatt játszották, elég könnyen ki lehetett eggyes kombókkal viszont szedni.
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #13838 üzenetére
lost deck olyan nincs mert a reaveren kívül nicsn semmi lost.(grigoryt,vigilt ne vegyük ide)
meg a lsot deck szinte csak defenzív amíg t3-ig el nem ér.
crawler,glacier,kobold,darkelf....hol drága?
esetleg lyrish....megint
rakás buff,cc,debuff...reaver meg épp elég 120-ért nem drága simán elég harassokra vagy védekezni,buffolva is szinte midntnn üt.kb mintha egy vilebloodos decket twilightnak mondanál.
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #13770 üzenetére
attól hogy vmi s knockal rendelkezik nem lesz rögtön jó ua counter is.
agressor, mountaineer????
ugye ezt csak viccnek írtad ?a fires ötletek is csak elméletben jók, gyakorlatban 2-3 kell mindegyikből a 4 csapat knockolásához, az meg már bőven 100 power felett van.
firevel 2 verziót lehet megjátszani, egyik hogy betámadod és ha mázlid van nem lesz felesleges 100 powere egy újabb ua körre amíg még ott vannak a hullák, a másik meg
Moon hullapusztító képessége, de annak a belövését nagyon ki kell számolni, mivel 3mp-es felvezető animációja van, s a gömbnek akkor kell robbanni mikor az aktuális ua sereg már elpusztult, s az új még nincs megidézve. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922 #13767 üzenetére
továbbra is ott áll az a probléma, hogy orb 30 mp, majd meg kell épülnie, és szerintem SoG-on is van 60 mp-s limiter
viszont szerintem én most kicsit kiszállok az eszmecseréből, mert számomra már kezd elharapózni a hangulat (ezt ne vedd személyesnek fantom, nem rád értem)
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #13642 üzenetére
Énmeg gyáva nyúúúúl voltam és nemvolt merszem Linekiller ellen menni háhá
meg mondjuk kedvemse nagyon van pvp-zni mostonába főleg ha biztos a vereség elvagyok a napi 1v1 ranked el ha akro nyerek akor elég is hétfőtől kezdtve ez igy megy szerencsére
aztán majd ma nemigy lesz mivel elszóltam magam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest