- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #3110 üzenetére
Na végül sikerült 53 perc alatt
Videót még nem tudok mutatni mert épp 1 órás renderelésbe van de amint lehet felteszem Youtube-ra.KrómX:
Igaz sajnos épp ezért lett oylan sok idő bár az eleje meg a közepe volt hosszú...
Elkezdtem várni amíg 4 Wrattit lehozok....pfff
aztán most h nézem elég lett volna 2 is.Sajnos Embalmerem még nincs végül is nem azt vettem a maradék bfp-m ből.
De nem kellet oda csak 6 phoenix meg egy soulshatter
a sárkány sem volt nehéz sőt.(mondjuk az igaz h én azt hittem h a wratti majd dezigrálni fogja)(de nem
erősíteni kellene ezt a gazert...)
A shadow phonixeim amint kiirtották a földi csapatokat újraéledtek a sárkány amíg azokat kilövöldözte addig a fertőzött spiritek lelőtték meg 2 fallen skyelf volt ami támogatta...
azzal ment el sok időm h amíg jó sok egységet váltok a guardal aztán azok már megálíthatatlanok voltakha lenne harvim akkor megtudnám csinálni csak shadow lapokkal de így 2 orbra nincs olyan lapom ami elbánna azokkal a timeshifterekkel meg démonokkal...Nagyon erősek lehet h benne lesznek a köv editionba 2 orbra mind a 2.
így most a nightguard képességével építettem sereget de végül is ez is full shadow úgyhogy...ezután már gyorsabban is meg kell tudnom csinálni shadow lapokkal
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #3106 üzenetére
soulshatterrel és a phoenixel nem fogok túljutni azon a rohamon a sárkányt semmiképp sem öli meg de még az xl juggiakt se.
Max ha a wrathgazereket nem a falnál hagyom és a ksi egységeket megpróbálom szétzilálni akkor ha szerencsém van a 4-5 wrathgazer elintézi a juggereket meg a sárkányt.rövidítés így jól hangzik...
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #3063 üzenetére
pvp-re szerintem az egyik legerősebb elem.
Amúgy igaz nem túl erős de ha az összes lapod megvan belőle úgy már jó nem?
pl a suppression is jó a tornyok kikapcsolására.A frost meg a nature túl erős a másik 2-höz képest.Sajnos és nem pvp-ről beszélek hanem a kártyákról összeségébe....
-
Murder3
addikt
-
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX #3044 üzenetére
Bibelődni? Egy Oink 55 power. Egy Coldsnap 80. Ez 135. Aztán hogy mivel ütöd le az már izlés kérdése. De mig rányomtad a cc-t az egyből töltődik vissza. Meg az egységeid megmaradnak, tehát tudsz támadni.
Egy kezemen meg tudom számolni Harvival hányszor vertek meg.
Szóval a ahogy régen is mondtam az csak a profiknak javallot. Aki azt hiszi, hogy az utolsó 300 poweréből idéz egyet és majd az megnyeri a pvp-t az ne is vegyen. Nagyon nehéz játszani vele. -
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX #3039 üzenetére
Ha épp 300 powernél hiv Harvit és leütik, annyi power szvsz nem jön össze, hogy a támadás össze jöjjön. Ugyanis ha jól cc-z az ember akkor a Harvi egyet nem fog ütni. 300 power meg nem olyan gyorsan pörög vissza.
ollie: 350. Azért Mo esete más. Általában pvp-ben orbonként 2-3 kutat húz az ember. Tehát a 3-k orbnál már van rossz esetben 6 jó esetben ennél több kutad. Meg ugye a void is több hiszen valami varázslatot használtál. Szóval 3 orbnál a 350 sokkal egyszerübb mint 2-l a 300. Meg ugye Mo-t tioikusan Breedingnél hív le a dolgozó. Így ott egyből marad 105 power. Ami meg egy szép futás, vagy bármilyen cc.
OnSeT: csak a Guardnak az is a hátránya. Mert ha az enyém lesz vissza tudom venni az irányitást. Amúgy meg ha van egy a pályán azt ütöm elsőnek.
A Pyro sem szereti a cc-t. -
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #3031 üzenetére
na de pl 2 sunderert le idézel addig amíg egy harvira vársz.
pl Mountainert lehet támadásra idézni de harvira várni kell.
Harvestert úgy lehet ha nem állsz és vársz hanem sok void összejön és akkor gyorsabban le tudod hívni de pl mountainet nem kell jegelni.
pl deep one-al sikeresebb 1 támadás mert simán lepusztítják a bázist amyíg a harvesterre vársz.
ráadásul a harvestert elég könnyen szétszopatják cc-vel.a shadownak is kellene adni egy Mutating Frenzy erősségű lapot 2 orbra.
mert ezzel igenis hátrányba van a többihez képest.
ennyi erővel azt is mondhatnaám h pl 3 orbra a shadownak nincs romboló tipusú xl egysége.
ha a harvestert oda veszem akkor már 2 orbra nincs hasonló tipusú lapja mint a másik 3-nak...World:
Dehogynem ez alapján álították össze a 4 frakciót.A fő irányvonlaja a frakcióknak megvan atól h minden frakció jó tá,madásra védekezésre az természetes De pl a forst mage sem támadó lap hanem védő.Távol tartja az ellent a sajátjainktól ezzel jól lehet táamdni de alapvetően nem támadó.
Ez nem attól függ h melyikkel ki h támad védekezik. -
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #3026 üzenetére
na de a naurének nem védelmi varázslatai vannak mint pl a frostnak vagy sok egység képessége sem.
Most h a razor egy nagyon jó def lap attól még a nature nem lesz védelmi szín.És igen nem egy kategória mert a harvi xl egység 300 powerebe kerül míg a deep one vagy a mounti sunderer 150 a legtöbb powerű a mounti ezek közül ezek nem xl-ek.
-
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #2919 üzenetére
Nah, megcsináltam én is standardon 15/16 lett a vége. A Red King-et nem bírtam megállítani a 49. körben, de az 50-es fő bosst simán leöltem.
A legdurvábbak a lost sárkányok voltak kb. a 30. hullám környékén, utána meg jött 800-as élettel is ellen. Mondjuk ebben nem tudom mi a logika, szerintem egyre erősebb ellenfeleknek kellene érkezni minden egyes hullámmal.
Egyébként érdemes végigtolni, igaz 1.5 óra, de ad egy kis + infót az új editionról.Makeshift Tower, Bandit Launcher, Tower of Flames, Church of Negation, Artillery, Ashbone Pyro, Tempest ajánlott hozzá. össz. 6 orb használható,ennek egy része csak a 40. kör után.
(#2936) ollie ha adnának egy auto downloadert, az egyik patch-el, lenne esély a custom mapok elterjedésére, de amíg ez nem áll rendelkezésre, csak nagyon korlátozottan lesznek jelen a játékban.
-
válasz
ChromeX #2935 üzenetére
Nem valószínű, hogy bejön a dolog, mert
1. nagyon jónak kell sikerülnie annak a mapnak
2. nagyon népszerűvé kell válniaA népszerűvé válást meg sok minden befolyásolja, pl. hányan fórumoznak a hivatalos fórumon, azok közül hányan olvassák a map editor-os részt, stb. Jelenleg olyan kevesen, hogy nem valószínű, hogy bármit is befolyásolhatsz vele.
-
válasz
ChromeX #2873 üzenetére
Akkor jobbulást!
Csak hogy ON is legyek:
Azért egyre jobbá lehet fejleszteni a diff 9-es taktikát, a legtöbb esetben sikerül a 4 személyest megcsinálni (kivéve a lost souls). Szóval nem olyan hülyeség az a 21 perc, legalább most már nem lép be minden amatőr, akit végig kell segíteni, hogy ne bukjuk el a pályát.
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #2857 üzenetére
egyszer kétszer bejön és ha egy nagyon értékes lap van benne megéri.
pl nekem utoljára hüyleségből vettem boostert elsőre Shadow worm és Grimvine volt benne szal visszahozta az árát.
De van amikor nagyon dühítő..................Am a története engem érdekelne kár h ezt magyarul nem lehetett kiadni:S
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #2806 üzenetére
jelenleg milyen áron van?
az enyémet tegnap délután vitték el 350-ért.
gondoltam rá hogy lelövöm aukciót, (előző nap tettem fel 24 órára), mert ha R vagy UR lesz, akkor valszeg majd többet fog érni.
végül úgy voltam vele, ha ennyiért viszik, hát vigyék, ha meg nem akkor marad.(#2768) Gyuri27 van egy santa claus-om eladó , az eredeti ár (250 BFP) negyedéért viheted.
-
Simid
senior tag
válasz
ChromeX #2757 üzenetére
No, igen és akkor még nem is esett szó a mine-ról vagy egy jó helyre rakott mortar tower-ről. S-es egységek kb esélytelenk ezek ellen, de jó bármi ellen.
A strikers szerintem kicsit drága, az árából majdnem kijön 2 sunstriders ami szintén M-es támadású, távolsági egység és még falra is tud mászni ha kell. Monjuk a swift és looter képesség miatt lehet jó (lootert egyáltalán nem ismerem, mennyire jó?), de ezek csak támadásnál hasznosak, védekezésnél nem.
-
hokuszla
senior tag
válasz
ChromeX #2710 üzenetére
Azért a levelen kívül más is számít.
Nagyon ritkán kíváncsiságból játszom pvp-t,
utoljára tegnap egy zöld rangú ellen, 0 pvp ranggal összesorsolt.
Csak akkor vette észre. hogy nem kellett volna engedni a 2. orbomat felépülni,
amikor beállítottam a táborába 2 deep one-nal és pár coldsnappal.
1 percen belül kilépett -
válasz
ChromeX #2478 üzenetére
Van olyan lap, aminél viszont kb. értelmetelen.
pl.: motk.(#2480) Murder3:
"Az egész játék nem jól működik.
A pvp úgy szar ahogy van.
kidolgozatlan az új egységekre is szarnak a fejlesztő.
mapokat sem nagyon akaródzik kiadni.""He?" Ezt kifejtenéd?
Tudom, hogy utálunk mindent ami nagy és sok pénze van.
(kivéve a blizzardot, mert ők ultrajóarcok) -
Murder3
addikt
válasz
ChromeX #2478 üzenetére
Nagyon is nem működik jól.
Akkor működne jól ha mindegyik lap uygan oylan erősségű upot kapna.Az egész játék nem jól működik.
A pvp úgy szar ahogy van.
kidolgozatlan az új egységekre is szarnak a fejlesztő.
mapokat sem nagyon akaródzik kiadni.
De mit vár az ember egy EA terméktől.
De persze minek dolgozzanak a semmivel is lehet péztkeresni.Ha nem az EA adná ezt el akkor talán játékosbarát lenne a játék de így csak kizsebelésre jó.
Az a legszörnyűbb h én meg fizetek is nekik.És ha llenne pénzem akkor mégtöbbet fizetnék nekik az a baj.
Bejön a játék nagyon csak pont a legrohattab kadónak kellet ezt kiadnia.Az új lapokról az artworkokron kívül lehet vmit tudni?
-
-
Gyuri27
félisten
-
válasz
ChromeX #2391 üzenetére
lol
Na mindegy, egyelőre úgy tűnik hogy az egyszemélyes random lesz a nyerő. Tegnap este még 13-14 percem maradt a diff 9-en a végére. Előtte is valami 8-9 perc. Kb 20 perc alatt meg lehet azt csinálni.
Amúgy az az 1 perc is sokat számít, nekem volt több olyan 4 személyes meccsem az előző patch óta, hogy csak másodpercek hiányoztak a végén.
-
válasz
ChromeX #2380 üzenetére
Ez tényleg vicc ami ott megy. Még nekem írják, hogy tanuljak meg játszani, amikor a védeni próbálom a CC-t. Áááá, nem azzal van baj, hogy ők nem tudnak értelmes taktikát kitalálni, pedig kapásból fel tudnék sorolni párat, hogy mivel lehet védekezni a CC ellen. CC nélkül meg a nature/frost halott, mert nincs nagyot sebző egysége, ráadásul a nature egységek kifejezetten drágák. A nature a support-ra épít. Ha ez nem lesz, akkor kampó.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX #2234 üzenetére
Igen és akkor biztos nem nerfelnék. Hát most sirnak.
Amiatt nem sirnak a fire paklisok, hogy egy orbon a Sunderer melett szét robbantanak. A lilák se sirnak, hogy 50 power az idézésük. Naturénál 70-80. Jóformán nature paklival nem lehet pvp-ni egy szint fölött. Ezt nem emlitik meg sehol. Ugyanis egy orbon alig tudsz vele megindulni.
De látod a lyrish nerfet is kisirták. Kisirják majd ezt is. -
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX #2230 üzenetére
Készvagyok ettől a nerftől. Egy: nem tudni a következő kiadásba mik lesznek. Tehát nem kell nerfelni. Kettő: végre naturéba is van valami értelmes egység. Annyit kell csinálni vele max, hogy 2 zöld orbos legyen.
Azért ha szét nézünk mindenhol vannak atom lapok. Sunderer, Harvester, Mountainer, Aggressor, Shadow Mage. Azokra nem panaszkodik senki. Most néhány nyikhaj kapott két-három pofont pvp-be (gyanitom a fire-shadow-bandit brigád) és egyből nerfeljünk. Csak azért tényleg kicsit sok hogy az ember kaid 350-400, ha a csomagot veszed 500bfp-t egy lapért és 2 hét múlva a felét tudja ugyanaz a lap. -
Gyuri27
félisten
válasz
ChromeX #2221 üzenetére
A szerverek az újitás miatt szerintem le vannak terhelve. Meg ugye mindenki regeli be a barátait.
Eladni most nem érdemes. Venni kell. Én vettem ezt azt. 2 hét és normalizálódik a helyzet akkor haszonnal el lehet adni.
Ha kell 500 bfp kölcsönbe csak szólj. Ezen ne múljon.
A 2-3 személyes diff valóban húzós. De én eddig is egyedül csináltam pont a noobok miatt.Olli: vagy bárki aki elég jól beszél angolul. Kellene egy olyan témát földobni a kinti fórumon, hogy a 20 lapos deck helyett 24-25 hely kellene bele.
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #2040 üzenetére
nah, végre meglett nekem is a dif10.
szintén bandit ellen, + még mázli volt, hogy a 2. orbnál csak 2 spawn building volt.
előtte meg nyomtunk egyet lost ellen diff9-en, csak úgy poénból, mert ált. ilyenkor restart van. hááát kb. a map feléig jutott a csapat, aztán behaltunk.
-
Gyuri27
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Béta iOS-t használók topikja
- Robot fűnyírók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest