Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
helphelp #3848 üzenetére
az új lapok mélben jönnek
+ adnak egy csomó tokent, így a régi lapokra is megveheted az upokat. igaz hogy ha átmész normál szeróra ott nem lesznek érvényben, de legalább itt ki lehet próbálni hogy mennyit dob egy kártya erősségen az az upgradeha betan kapok egy olyan up-ot egy map teljesítése után, amit előzőleg az ingyen tokenből megvettem, azzal mi lesz, aranyat kapok helyette vagy majd aktiválhatom a normál szerveren?
-
KHiNg
csendes tag
válasz
helphelp #3848 üzenetére
a beta szerveren 1-2 uj lost soulsos lapot lehet kiprobálni.Ez tulajdonképpen egy kis ízelítőt ad az uj kiadásból és tesztelheted a lapokat ami segít a játék fejlesztésében. Mivel ezek csak ajándék lapok ezeket nem lehet eladni és ezekből nem tudsz hasznot huzni (bfp,gold) .Miután a szervert bezárják ezek a lapok eltűnnek és már csak a Lost Souls kaiadás után tudod őket megvásárolni. ...remélem segítettem
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
helphelp #2292 üzenetére
Nem kivánom. Csak a véred.
ollie: nekem az a bajom, hogy aki a játékkal kapta a pontokat és először vásárolt boostert az nem kapott grátiszt. Pedig egy teljesjáték drágább mint 500bfp.
Milyen mikulás csomagot bontottál és mit találtál?Szépen emelkednek az árak úgy látom megint az AH-ban.
-
Gyuri27
félisten
válasz
helphelp #2169 üzenetére
Ezzel csak azok buknak akik boltolnak. A játékosok meg nem. Ne azt nézd, hogy 700-t vetted az Avatart. Hanem azt, hogy mikor jönnek az új lapok az avatar áráért lehet hogy 2 jó lapot is kapsz. Akkor meg mindegy, hogy 400 bfp-t ér.
Meg az új kiadásnak ideje volt jönni.
Ugyanis az utóbbi időben mivel sikeres a játék, sok lap fogyott (ragadt be a tulajoknál) ezért mindennek nagyon felment az ára.Egyébként ez a nature/fire, frost/shadow a meglévő fire/shadow, nature/frost mellé előre vetiti majdan érkező nature/shadow, fire/frost lapokat is. Ami jó. Mert több lap több taktika és kombináció.
-
válasz
helphelp #2163 üzenetére
Nem kiegészítő (expansion), hanem kiadás (edition). A különbség az, hogy a kiadásban csak kártyák vannak. És természetesen a kiadással jelennek majd meg a kártyák is, ezeket csak azért adták ki most, hogy részben fenntartsák az érdeklődést, részben pedi megint költsünk BFP-re. És el is érik a céljukat, mert a télapó miatt fogok venni egy tome-ot, az új kártyák miatt meg 1-1 új deck-et, és sokan fogják még ezt csinálni.
-
ChromeX
addikt
válasz
helphelp #2073 üzenetére
van pár expert map is ahol megállja a helyét. ha igy felmerült a frost deckem.
köszönöm a reklámot Gyurinak
. nahát most paklit nem linkelek be ingame majd meglehet lesni meg már régen játszottam vele de pl t2őn szerintem elég jo. mounti, lyrish, coldsnap, hogy csak a populárisabbak emlitsem meg a t1rol a jo survieability-s frost mageek megmaradnak amik szerintem nagyon ászok. és segítik a t2őt. nekem még a t1en a lightblade van ami hatalmas lap a frost mage mellé 1000+hpval és 3ason elég jo sebzéssel szinte t1en nem lehet leutni ha van 2 3 db. ezek mellé a home soil és gyilkosabb mint a fire.
-
Gyuri27
félisten
-
válasz
helphelp #2068 üzenetére
A Shaman-t nem éri meg használni PvP-ben, ha gyógyítás kell, ott a Surge of Light. Nature-nél egy orbon a Ensnaring Roots meg a Hurricane ütős (nem véletlen, hogy mindkettő drága!), 2 orbon meg a Creeping Paralysis (pure nature-nél) és az Oink. Ja, és egyébként nature-el kezdeni talán a legnehezebb PvP-ben, pont a drága egységei miatt. Viszont második orbon (bármi is legyen az), már nagyon ütőssé válik.
-
Gyuri27
félisten
válasz
helphelp #2050 üzenetére
Láttál már jó paklit.
Aki nem látta még a fiam diff9-s rep-jét az olvasson vissza és nézze meg. Egyrészt mert dicsekszem másrészt frost/nature/stoneki random pve-re van össze lőve.
Beszélgetek egy arcal a BF-n. Mire kiderül a csóka goldért venne bfp-t (2000g - 4bfp). Mire kiderül, hogy ezt csak átbaszásként csinálja.
Neve IXIstin.A játékban nincsenek modik, adminok? Mert bepróbálhatnák az ilyet és már lehetne is bannolni.
Igen: még mindig várom püben kinek mi a játékban a nave. Az írjon akiét nem tudom (Horja
).
-
-
válasz
helphelp #1848 üzenetére
Valójában 2250BFP-t kapsz, semmi mást. Jobb ár/érték aránya van a full játéknak (3000BFP + 64 kártya). De valóban, csak beírod a kódot és rögtön megkapod a pontokat.
(#1850) pachito: root-os egységek közül csak a Razorleaf-et szoktam használni, azt is csak néhány pályán, ahol védekezni kell, de oda kötelező a Living Tower. Ebben esetben nem kell pure deck, mert amúgy is 3 orbon használom a towereket, mivel a razor is 3 orbos. De láttam már nagyon ötletes replay-t Spikeroot használatára.
-
Simid
senior tag
válasz
helphelp #1848 üzenetére
Vigyázz, asszem azt rosszul fordították. 2k bfpt kapsz ami 8 boosterrel egyenértékü de csak a 2K pontot kapod meg (+250 még ajándékba ha jól tudom). De nem ajánlom, hogy azt vegyed. Én itt vettem ma 1000bfpt és Olasza azonnal küldte ahogy megérkezett a pénz.
A kérdésre válaszolva: Igen, kódot kapsz amit a store-nál kell beíri és egyből megkapod a pontot.
-
Gyuri27
félisten
válasz
helphelp #1486 üzenetére
A shadow/fire megoldás olcsó. Ott van pl a corsair ami ütős és olcsó. Ott a harvi ami ugyan nem olcsó viszont 2 orbos és ütős. Aztán a bloodhorn ami szintén nem drága. Ráadásul pvp-ben is jól muzsikálnak.
De ehhez mondjuk szeretni kell ezeket a lapokat. Én útálom a lilát és a pirosat. Persze ez izlés kérdése. -
válasz
helphelp #1395 üzenetére
Ott lehet elúszni az idővel, hogy ki, mikor tisztítja meg az utat Rogannak, ugyanis addig nem indul visszafele a másik számláló, hiába jár le az első. Na most ez advanced fokozat és P4F kártyákkal, szóval érzésem szerint lesznek itt különbségek.
Charge upgrade-t úgy tehetsz a kártyára, hogy veszel egy másik ugyanolyat, és azt használhatod fel charge up-nak, de csak akkor ha már van normál up-od a kártyán. És így annyival szorzódik a kártya charge-ok száma, ahány charge up-ot tettél rá.
-
ChromeX
addikt
-
Depression
veterán
válasz
helphelp #1170 üzenetére
Mert egy UR lap harmadik up-ja tán 6500 gold. és ez csak egyetlen lapra. Nincs mindenki hiányban, csupán vannak olyanok, akik nem akarnak várni mire meglesz, hanen rászánják azt a potom összeget. 10 bfp-ért megkapják az aranyat, ami kb. 10 eurocent, azaz kb. 26 Ft. Érdemes ezen spórólni?
-
-
Depression
veterán
válasz
helphelp #1137 üzenetére
Ha csak goldból élsz:
Nem gondolod, hogy az elején jobb lenne felfejleszteni a jelenlegi lapjaidat, és azokkal sokkal könnyebben jutsz később sokkal több aranyhoz? Míg te az elején bohóckodsz (upgrade-ek nélkül) nevetséges arany összegekért, addig a profik egyetlen pályán is összeszednek 3-5000 aranyat.
Ezt nem bántásképp írtam. -
ChromeX
addikt
válasz
helphelp #1137 üzenetére
nem goldbol kell kártyákat vásárolni szerintem ezt amugy is kevesen csinálják max common lapokat. ez egy játék fizetős tartalommal, és szerintem egyáltalán nem kerül sokba relative, megveszed egyszer az kb 7ezer forint bármilyen felső kategóriás játék ára 10k felett van, nem hiszem hogy bárkinek is hőzöngeni kéne a P4F verzio tartalmáért.
-
Depression
veterán
válasz
helphelp #1137 üzenetére
Végülis te akkor mivel lennél elégedett? És az a fejlesztőknek hogy érné meg?
Egy játék megvételével kb. 60-200 átlagos lapot tudsz megszerezni. Ha csak goldból akarod mindezt elérni, akkor elég hamar fel fogod adni. Pedig ennek a játéknak egyik alappillére pont a gyűjtögetés, a deck-ek összeválogatása. -
Gyuri27
félisten
válasz
helphelp #1133 üzenetére
Az a baj, hogy ez nem így müködik. Más játéknál elég megvenni a játékot és kész. Elvileg.
Gyakorlatilag, ha egy cod-ban pro akarsz lenni akkor vga-ba kell invesztálnod. 250 fps alatt nem igen adja ugyanis a head shotot. Meg kell legalább egy közepes minőségű gamer egér. Az is pénzbe kerül. Ide meg nagy vas nem kell. Én pl int vga-l tolom egy 3 rugós egérrel.
Én azt mondom, hogy ha az alap paklival végig tolod és szépen upolsz mindent a második szinntre akkor lesz egy használható paklid.
Shámán az jó dolog, de ott van pl a kölök aki nélküle tolja és elvan.
Goldod meg lehet össze játszani. Persze nem standardon hanem advon.
Amúgy ha veszel 500 pontot ami 5 euró (nincs 1500 forint) már tudsz sámánt venni 50 pontból megvan. Nyílván az 500 pont rare és egyébb nyalánkságokra nem lesz elég, de néhány jó lapra így is szert tehetsz. -
DeckardCain
senior tag
válasz
helphelp #1133 üzenetére
Komolyan mondom..
Maradjunk annyiban, hogy ingyen játszol a játékkal szerintem. Ha nem lehetne akkor mi lenne? Azért azt ne várjuk hogy legálisan teljesen ingyen megkapunk mindent..Egyébként standardon alap paklival nem nehéz.
Másik meg szerintem, ha az ember 7-8kért megveszi a teljes játékot, megkapja az összes common kártyát + 3000bf pontot. Abból lehet szép paklit csinálni.. -
válasz
helphelp #1018 üzenetére
Viszont folyamatosan fejlődsz te is, na meg Play4Free kártyákkal sokkal nehezebb a játék. Emlékszem anno amikor kezdtem a játékot, nagyon megizzadtam a legelső - Encounters with Twilight - pálya végén.
Az adás-vételnél meg azt kell figyelembe venni, hogy megbízható eladóval üzletelj. Általában a több száz hozzászólással rendelkező emberek megbízhatóak a hivatalos fórumon.
A BFP - gold kereskedelem ugyanúgy meg, mint a kártyakereskedelem gold-ért. Elküldöd a goldot emailben, megkapod a BFP-t emailben. A trade fórumon nézelődj ez ügyben.
Szerencsére tervezik (egyelőre nem tudni mikor), hogy a gold-ot is beteszik a direct trade rendszerbe, és akkor megszűnik ez a bizonytalan email küldözgetősdi, de addig is marad ez.
(#1019) krómX:(úgy néz ki, hogy lesznek random PvE mapok is)
Hát ja, nagyon nehéz az experten. -
válasz
helphelp #1015 üzenetére
Ebben a topikban ennyiért árulja valaki:
War Eagle - 8 000g
Battleship -13 000g
Construct for 45.000gAmúgy nézd meg az auction house-os árakat, és azt szorozd fel 700-al. Kb. annyi goldba kerül minden, mivel 6-800 körül szokták váltani a BFP-t goldra.
Egyébként ebből is látszik, hogy nagyon sokat kell játszanod ahhoz, hogy értelmes lapokat tudj venni gold-ért. Nekem szerintem még összesen nem gyűlt össze 45.000 goldom, pedig már 2 és fél hónapja játszom. Bár az is igaz, hogy normális mennyiséget csak expert mapokon lehet összeszedni, és azokat még csak nemrégen kezdtem el. Az igazán jó lapok százezrekbe kerülnek goldban.
Ehh, nagyon gáz a PH, egyik pillanatban jó, a másikban rossz.
(#1013) csimav: XFX 5770 Battleforge Edition (de valszeg egyéb 58x0 kártyáik is vannak kuponnal), valamint némelyik Powercolor 48x0 kártyákhoz is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
helphelp #959 üzenetére
Igen a kártyák fizetősek. Vagy nem keveset játszol és az ott szerzett aranyért vehetsz egy két értelmes lapot.
De ha nem akarsz hardcore játékos lenni akkor az alap decket elkezdheted maxolni. [link] mire mindenhez meglesz a max upgrade lesz aranyad is.
Amúgy a booster (vagy tome) vásárlás zsákba macska. Kérdezd a többieket hány nyitásra találnak jó vagy igazán jó lapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest