- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Én is kivettem a coilt. Jó lap az. Még pvp-re is használható nincs azzal gond. Viszont tényleg sok powerbe kerül. T3-ra swamp drake, stone warrior, tremor és hasonlók kellenek. Ezek 100-150 powerbe kerülnek. Szóval ezekkel rég védekezel vagy támadsz, mire a coil-ra a power összejön. Egy pvp kimenetele nagyban függ attól, hogy milyen egységre milyen egységet hivsz. Valamint a powerrel, hogyan tudsz bánni.
-
phanzetomox
őstag
persze pár ilyen kezdő játékos ellen hasznos, de magasabb szinten egy deepcoil már nem ellenfél senkinek se
( látom a replayben lehívtál 3-at is de, ez csak azért sikerült mert egyik ellenfeled se volt túl jó ). Nekem is benne van a paklimban de harcban nem sokat ér, nagyon kevés a hp-ja és sok power-be kerül
orb leszedésre aztán fal mögül védekezni is talán, de másra nem nagyon.
-
Gyuri27
félisten
Semmit nem jelent sajna. Fiam deckje mikor 30 se volt már akkor is jól nyomta. Láttam 50-60-s deckel bénázni embereket. Mert ha nem ismeri a pályát és nam arra van összerakva a deck akkor bukó van. Ez meg sajna nem látszik.
Murder3: na az a gusztustalan mikor rámegy az orbomra!
-
Djuree
félisten
a rang semmit nem jelent.
én a kis 4-es rangú paklimmal jobban haladok mint a 30-40-es paklisok, és nem lépegetek ki már az elején, csak ha tényleg nincs remény, vagy már más is kilépett és 3-an kevesek vagyunk.
sokan kiraknak mert látják a kis paklim, mondom na bammeg, gyere egyszer pvp-re, állítom szarrá-fossá verném.... -
Murder3
addikt
de a harvi 300 power a deep meg jóval kevesebb és a naturénak ott van a breedig grounds is.
4457: nem a kiegyensúlyzásról beszélek arról h ha nerfelenk vmi akkor az nem jó eggyeseknek ha meg nem akkor meg nem akkor meg az nem jó.
határt kell szabni h mit lehet és mit nem a játékos úgyis a játékosoknak midn1 max megtanulnak más stílusba játszani mint eddig.
másik meg ezeket azért csinálják h azok a közepesen gyenge játékoksok ne hagyják abba a játékot.
Mert a PVE előbb utóbb megunják map hiányába ha meg azt lássák h pvp-be eséylük nincs a cc-sek ellen pl akkor előbb utóbb megunják a pvp-t is.És ezek a játékosok vannak többségbe és érthető h a phenomic nem akarja elveszteni a játékosait.
mert akkor a bf-nek lehúznák a rolót.... -
ChromeX
addikt
-
OnSeT
őstag
igen, de a promoval azonos erősségű lapot bármikor össze lehet hozni, mert a promo= alap kártya max charge+max normál up-al. természetesen ha saját magad csinálod nem lesz csillag rajta.
A promo előnye annyi, hogy mivel fix a kiadott mennyiség így a kártya értékálló marad.
-
PowerBuldog
veterán
Kéne a keresőt használni a bal oldalon, és akkor gyorsan meglett volna.
-
phanzetomox
őstag
-
Gyuri27
félisten
Ott egyéb gubanc lehet. Nekem int vga-l semmi bajom.
Azt javaslom, hogy told végig a pályákat standardon és advenceden. Gyűjts goldod és upgradelj mindent amit lehet. Ebben segitségedre lesz a random pve is. Utánna passage to darknes. Előbb satandardon fel egész expertig. Az 3000+ goldot ad egy map alatt.
[link] Loganzin, EwingLeben, madeel007, SarKter ezektől az emberektől goldért is vehetsz. -
Addig van értelme, amíg élvezed a játékot. Addig miért is hagynád abba?
Szerintem minden pálya teljesíthető az ingyenes lapokkal, még advanced fokozaton is. Expert már más tészta, talán azok között is van 1-2 ami teljesíthető, de arra inkább ne alapozz, és sok hónapos tapasztalat kéne hozzá. PvP-ben viszont nagyon nagy hátrányod lesz csak ingyenes lapokkal.
Venni amúgy érdemes BFP-t, mert ez egy nagyon jó játék. Eddig engem csak 1 RTS kötött le ennyire mint ez, az pedig a Homeworld volt jó régen. Szóval ne hagyd abba, idővel még elég goldot is összegyűjthetsz ahhoz, hogy beszerezz néhány olcsóbb kártyát (1BFP kb. 600-700 gold-ért megy).
Továbbá, mi itt rendszeresen tartunk versenyeket, ha elég ügyes vagy, még azokon is nyerhetsz 1-2 kártyát. Mindenképpen olvasd a topikot rendszeresen, mert valszeg most az ünnepek alatt lesz a következő verseny.
A grafikával kapcsolatban nem tudom mi a baja. Nekem jól megy XP alatt, bár azért jóval erősebb is a gépem. Majd jön KrómX, neki is 3870-e van, hátha tud valami okosat mondani. Amúgy lehet, hogy kevés neki a 2GB memória.
Ja, és egy kis trükközéssel (meg jópár óra játékkal), tudsz szerezni egy ingyen promo kártyát, lásd a patch notes-ban. Ez a kártya meg 200-300BFP-t ér, szóval ha eladod, máris lesz egy kis tőkés jobb lapokra.
-
helphelp
csendes tag
tortunak egy nagy hátránya van, amiatt pedig ( szerintem ) használhatatlan szine. az élete alatt van egy csík, ami ha lemegy, elkezd örjöngeni, és a saját, ( ! ) hatótávon belül tartózkodó egységet(ket) megeszi, amég az minimálisan fel nem töltődött. persze amég nem örjöng, addig is lehet vele zabáltatni common egységeket. kell is, hiszen ha ha örjöng az ellenre nem támad, + még elpusztítani sem tudod, tehát a harc után azonnal meg kell ölnöd.
-
BF pontokat venni lehet.
A boltban kapható teljes játék tulajdonképpen ugyanaz mint az ingyenes, csak ad 3000BFP-t +64 alap kártyát (ez éri meg a legjobban). Ezen kívül van még "feltöltőkártya" is, ez 2000+250BFP-t ad, és semmi kártyát. Online pedig lehet venni 500-1000-2250-3000 változatokban (utóbbi kettő ugyanaz, mint amiket az elején említettem, de persze csak digitálisan folyik az üzlet).
Szóval a leginkább a dobozos verzió beszerzése javasolt (legjobb ár/érték arány), vagy ha épp ATI kártya vásárlás előtt állsz, akkor érdemes olyat venni, amihez eleve BF kupont adnak (ugyanaz, mint a dobozos verzió).
A kártyák árait meg nem csak az erőssége határozza meg. Számításba kell venni a használhatóságát meg a ritkaságát is, valamint a keresletet. A Tortugun azért nem népszerű, mert van egy nagy hátránya a képességei között. Ugyanakkor ott van pl. a Mountaineer, ami 1000 BFP felett van, az persze nem olyan erős mint a Tortugun, hiszen csak T2-es egység, de azon a szinten az egyik legjobb kártya, és szintén ultra rare, vagyis nagyon kevés van belőle a játékban. De a másik oldalról akár említhetném a Giant Wyrm-öt is, mely talán a leghasznosabb és legtöbbet használt T4-es lap, mégis fillérekbe kerül, mert az ingyenes verzióba is beletették, és common a gyakorisága.
-
ChromeX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest