- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #16642 üzenetére
azér te is kapod az áldást rendesen, pár ember még aláírásba is berakta a neved mint örök elégedetlenkedő.
az infernos topicba meg lesd már meg kik írtak
azok akik az instant winre törekszenek és féltik az op kombójukat, a javasolt módosítással sokkal balanszosabb lenne a lap.2v2ben lehetne supportként tolni, de az ellenfélnek is előnyös lenne , mert lenne esélye védeni.
t2es fire/frost lap ötletem viszont elég jó fogadtatást kapott, csak az a problém hogy inkább pure frostba tudnák elképzelni
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3 #16647 üzenetére
De kell, csak ahhoz hogy vegyek amii lapokat be kell lépnem a battleforge-ba, ahhoz meg net kell... és jövő héten akarják kikapcsolni a netünket
Család többi részének másra megy el a pénze szóval nekem kell csinálnom valamit. ( ezért most egy csomó cuccom meghirdettem teszveszen, illetve próbálok bfp-t is eladni)
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #16604 üzenetére
ebből szoktak a nagy pofára esések lenni ranked meccseken.
az hogy mi van forgeban és mi élesben, ég és föld.leírásból és forge tesztből ne vonj le messzemenő következtetéseket.
van nem void függő dd is fireben t3on. de azt se ártana módosítani.
a sebzése a 300 poweres árához képest korrekt, csak a charge szám kevés.
maxon is csak 4. az meg 1v1ben is elmegy pillantok alatt nemhogy 2v2ben.
utána meg kb 3 perc míg van egy reload.inferno jobb lenne:
charge 4 helyett 8
power 300 helyett 150
sebzés: a mostani 50%-a
20mpes várakozás használatok között.összességében azt tudná amit most csak jobban megérné rááldozni az 1 slotot.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #16599 üzenetére
akkor a gondolatmeneted alapján,
soulshatter DD,
azonnali hatás ami kioszt x sebzést mindenre célterületen
+ sebzés ha egy unit behalcorpse explosion DD,
azonnali hatás ami kioszt x sebzést mindenre célterületen
a hullák mennyisége befolyásolja.voidstrom DD
azonnali hatás ami kioszt x sebzést az unitokra
globális szinten, a void befolyásolja.az meg hogy saját egység is sebződik ne tévesszen meg, az a shadow jellegzetessége, de attól ezek még ugyanúgy DD-k.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #16598 üzenetére
majd szólj ha leszeletelted
és a továbbiakban is azzal kezd, mielőtt hülyeséget kezdesz el beszélni.megint tolod a fals infókat, eleve tisztában se voltál a lap működésével mikor reagáltál a kinti hszemre.
jelenleg csak találgatsz hogy melyik milyen lehet.
voidstormra persze nem kell limit mert az SHADOW lap, nem gond ha 600 power+ ba öli az ellen untijait 135ért.
nem tudom miért fáj neked, ha a blacklashból végre használható lapot csinálnának.
eleve firenek volt pvpre alkalmas void alapú sebző lapja ( ami ugyan gyenge) , erre most shadownak is csinálnak egyet. (t4 pvpben nem játszik)
azt meg ne mond nekem hogy jó ahogy van, mert akkor ott lenne minden fire deckben, mint ahogy most shatter szinte minden shadowban ott figyel.
és még mielőtt vki félreértené, nekem azzal nincs gondom hogy a Voidstormból végre használható lapot csináltak, ( t4en nem volt semmi értelme)
viszont blacklashra is ráférne a buff mert jelen formájában nincs értelme használni.
gyak. annyit ér mint thunderstrom kb...de neked megint ki kellett ütnöd a kinti fórumon egy buffra irányuló törekvésem...
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #16592 üzenetére
ne másolj, tesztelj
de ne forgeban, mert ott nem fogsz különbséget látni mivel mindkét lap a void alapján sebez. de van egy olyan gyanúm hogy még egyiket sem használtad.
Backlash nem DD, legalábbis olyan értelemben nem mint lava vagy inferno pl.
voidsrom és blacklash működési elve ugyanaz.
szal ha Backlash dd akkor voidsrom is az.amit írtál az mind téves információ.
Backlash 150 power, ellenséges egységekre és épületekre van hatással, sebzés mértéke az aktuális saját voidtól függ, x + x *330%, sebzés limitált , célpontonként 25%, és adott terültre hat.
Voidstrom 135 power, globális hatás, ha a térkép egyik felében elnyomod a másik felében is halnak az unitok. épületre nem hat ( még szerencse) sebzés : minden player a saját voidja 2000%-val sebzi a saját unitjait.
( a sárga játékos voidja a sárga egységeket, a pirosé a pirost, stb. sebzi. )
tehát az egyes játékosoknak okozott sebzés eltérő.lényegében voidstromból egy blacklash2-t csináltak, erősebb beállításokkal, shadow beütéssel, rizikó megvan,. mivel az ellen voidjátol függ hogy mennyire fog sérülni.
pure nature ellen nem fog semmit érni a som miatt, amíg a nature unitok csak épp karcolódnak addig a sajátjaid behalnak. persze nem akkor kell használni mikor van egy nagy sereged mellette meg nagy void. csak ugye 2v2ben a társ ha akkor nyomja be...
Backlash eddig is gyenge volt, a strom buff után meg különösen az, eredetileg fire a támadó szín, most mégis ott tartunk hogy shadow erősebb pusztító spellekkel rendelkezik t3on.
Backlashról vagy a 25%os célpontonkénti limitet kellene levenni vagy a 330as szorzóját növelni hogy használható legyen.
de inkább rakjuk át t2 re
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #16495 üzenetére
Kész vagy. A shadow hátrányban van a naturéval szemben. OMG
T1-t2-n a shadow megeszi a naturét. Persze ha az illető tud játszani.A heal, cc meg egy dolog.
Elmondtam már. De szemléltetem a dolgot egy példán. Nature hiv swiftet 80 power. Shadow chargert és egy noxot 110 power. Sokra megyek a maradék 30 poweremmel.
Swift + surge 160 power. Dread + 2 nox 160 power. Nem a nature fog kijönni győztesként.
Sőt dread + nox 110 + nox képessége 135 power.
Sorolhatnám még. De nem teszem.
Ha találkozol linekillerrel kérdezd meg, hány naturés rusholta be t1-n. -
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #16491 üzenetére
Murder, Te valami nagy dologról elfeledkeztél!
A balansz ott van, hogy míg a nature lehoz 5 egységet és 2 cc-t elnyom te lehozol 10 egységet! A powerigénye a nature-nek pl. hatalmas, míg a shadow-nak alig kell fizetnie az egységeiért. A frost megint más: lassúak az egységei, ami neked előny. Az egységei a nature-nél olcsóbbak, de már a cc-k ára ugyanott mozog. Ha hozzászámolod, hogy a barrier nélkül gyakorlatilag nem tud támadni, akkor megintcsak ez jön fel, hogy erős, de ugyanúgy megvannak a gyengéi.Csak 1-2 példát mondok, mert igenis, hacsak 1-2, de van cc-je a shadownak is!
barrier+home soil = 60 power. Az ellenfél egyből a barriert lövi, azaz megint legalább 1-et le kell tenni. Ez 80 power, és legalább 3-4 egységnek kell mellette lenni, mert egyébként bukod a többi barriered is.
Shadow-nál ugyanez a motivate. Nox+motivate = 75 power. Mellette legalább 3 noxnak kell lennie, hogy megérje. Lehet gyengébb a hatásfoka, de cserébe nincs gyenge pontja!
Szerinted az AoC mi? Mert én ugyanúgy a cc-k közé sorolnám, hiszen amint meglátja az ellenfél hátrálni kezd, ezzel helyben nyersz 15 másodpercet.
És most pvp-től elvonatkoztatva, a shadow-nak van egy nagyon erős cc-je, ami a bg-ken a speedrun-ok nélkülözhetetlen eleme: a second chance! Na ha ez nem egy globális cc, akkor mi? Hiszen a pályán MINDEN egységre hat!Szerk.: Jah és majdnem kihagytam a pure shadow egyik legnagyobb fegyverét,ami szintén egy nagyon erős CC: a knight of chaos speckója! Egy nether-rel kombinálva még védhetetlen is.
És egy másik nagy előnye a shadow-nak az összes színnel szemben, hogy ott van a játék egyetlen mozgatható épülete, méghozzá t1-en! Ennek segítségével meg lehet fogni bármilyen színnel való t1-rusht, még ha irányt változtat, akkor is!
Folytathatnám a sort, hiszen bármelyik színt lehet fényezni, s itt is csak pár dolgot mondtam el. De lényeg a lényeg: bár vannak op-nak titulált lapok, de a színek nagyjából kiegyenlítettek!
U.i.: Csak egy példa az általad másik "op"-nak tartott színről, a lostról: t2-őn L-counter hiányában szenved, hacsak a defenders-t nem számoljuk, ami pedig ugye a legtöbb esetben már nem fér be a pakliba, hiszen sok a t3 lap (vigil, ashbone, grigori, soulshatter, amik mellé t1 kártyák is kötelezőek: barrier, nasty). Ez 6 kártya a 20 megengedettből. Ebből csak 1-et tudnak t1-en is használni (kezdő színtől függ), illetve még 1-et t2-őn is.
Az, hogy Te nem tudsz a frost, vagy a lost ellen mit kezdeni pure shadow létedre, a Te személyes problémád. Én bevallom, a nature deck-emmel a fire-bármi ellen sokszor vagyok gondban a long range unitok és a ravage-elt drake-ek miatt. De ez úgyszintén minden színnel blokkolható, ahogy a frost és a lost is, csak ismerni kell az adott ellenfél színét is, hogy tudd a gyengepontját!
-
OnSeT
őstag
-
alpihun
senior tag
válasz
Murder3 #16458 üzenetére
Ja ok, akkor ennyivel is többet tudok,nagyon várom a vidit.
Egyébként ajánlom mindenkinek a figyelmébe ulvfdfgtmk meccseit.Decomposer,skeleton, altar of nihil, unstable demon, wratti, evocators woe és hasonlók.Ám a legdurvább mégis az a rész, amikor egy kommentáros vidiben a német gyerek érthetően kimondja ulvfdfgtmk nevét!!Azon besírtam..
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #16446 üzenetére
nem engedünk kilépni.
aludj rá egyet és holnap folyt köv, mai meccsekről felmentést kapsz.
de pótolni kell őket ^^egyébként meg nem te vagy az egyetlen aki figyelmetlen volt, nézd csak meg a Hangfal elleni meccsem. [link]
mikor nyertem volna a meccset rám húzta a falat és buktam a kezdőm 300 power értékben.
-
BladeHero
tag
válasz
Murder3 #16443 üzenetére
Azért ne add fel.Ha ez vigasztal,elmondom az én történetem .Xryuogi meg vert kétszer egymás után,aztán hangfal egyszer a másodikat nem játszottam le,utána linekiller alázott le 2-0ra,végül még ovobacsi is bevert szintén kétszer.Elhiheted mennyire volt jó ennyiszer veszíteni egymás után.Na mindegy majd a következő jobban sikerül
UI.ocs ha a neveket rosszul írtam,de lusta vagyok megnézni hogy kell írni.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #16383 üzenetére
Nos a 1v1 jelenlegi rangokból ne építs fel semmit
Egyedül Shooter aki aktívan játszik 1v1-t és az a tudása ami a rangja kb. A többiről csak akkor lehet fogalmad, ha játszottál ellenük.
Pl. én Grandmaster rangon voltam 2 héten keresztül, de ott abbahagytam a 1v1 és elvonultam gondolkodni
...és szerintem ezzel mindenki így van.
Pedig b+-nek viccesebb
Ui.: Zotyát meg ne írjátok le, mert lesz mit magyarázkodni, ha kiszívtok tőle
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #16378 üzenetére
Szerintem is
...beszélsz itt hülyeségeket. Álmomban sem verem meg linekillert és Shooterasd-ot. xRyoughi-val egy tudásszinten vagyok, de ő mostanában a mumusom
Aztán Onset sem ügyetlen
és Csirke is feltörekvőben van... sőttttttt Knight-ot nem ismerem és különben is Gyuribá se rossz meg Predator. Sőtt Zotyának is lehet jó napja... akit meg kihagyam nem megsértődni
...felmerülhet mindenkiben, hogy miért írogatok előre. Nos gerjesztem a feszültséget
-
-
Volgafan
senior tag
válasz
Murder3 #16271 üzenetére
Egyik legend volt,másik 1 pöttyel kevesebb,így pontos....segítettem volna,ha lett volna powerem, támadtam a másikat.....igen sajna a rushod nem sikerült...azon múlt...próbáltam úgy támadni,hogy a te ellenednek be kelljen segíteni hozzám,meg is tette,csak keveset....fene az arcát....mind1,az lett a vége,hogy az én ellenem utánad kb 2 mpre lelépett,és t3 elhúzodó fight lett....de a sandok hála Onsetnek jól beválltak...
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #16254 üzenetére
Reméljük nem
Razuel: Ha tegnap látom biztos mentem volna veled egy csomót... pont natur ellen kéne mennem 1v1-ben. Te meg mehettél volna sadó ellen. Elég gyakori
Mikor leszel legközelebb?Még valami. A gyártott mapokat bemásolom és nem jelennek meg unrankeden. Játék főkönyvtárba úgy ahogy van. Próbáljam meg könyvtárak nélkül? Vagy az lehet a baj, hogy nem alapértelmezett helyre telepítettem a játékot? (tehát nem a C:\Program Files\)
-
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3 #16247 üzenetére
Ja, hát igen. Sok mindent be lehetett volna rakni t1-re, de most a gyakorláson volt a hangsúly. A rankedes pvp deckemmel mentem, hogy gyakoroljam kicsit a rusht, abba meg must have lapokon kívül nem fér plusszba semmi.
Gyuri: Tudom, én is t2-t szoktam nyomni ellenük, de ahogy Peti is mondta, t1-el toltuk..
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #16198 üzenetére
sztem most nyomj egy STOP gombot, dobj össze egy pure frost paklit, tolj vele pár 1v1et, aztán utána jöhetsz vissza és oszthatod a (m)eszet ^^
mindig csúsztatsz az aktuális szájízed szerint
de tudom, te nem építesz frost decket mert az OP, és te olyannal nem játszol.
ebben csak az a problém hogy így soha nem fogsz rájönni arra hogy mik a frost gyengéi, pedig van neki, nem is kevés. -
Zotya21
senior tag
válasz
Murder3 #16199 üzenetére
nekem is ugy nagyjából bejönnek ezek az újítások
De ez a Treehunter nagyon nemkéne má a ződségbe
Amugy is a ződ csak arról szól hogy bármit lehozol azt vagy lekötözik vagy coca lesz belőle vagy paralize
és erre még rájön ez a nyilasNa meg a hurrikánt nem is mondtam
Szóval bármit lehozol ne tudd használni semire
Anyi a szerencsénk hogy nincs anyi powerje hogy mindenre tudjon nyomni valamit. -
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #16199 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszik a gondolatmeneted, majd minden színből, csak hát épp nature vagyok, ezért tudom mit jelentenének ezek az egységek és spellek. A treespirit épp azért olyan "OP", mert a linked fire nagyon felerősíti az M és flying unitok elleni erősségét (nem véletlen, hogy sokak szerint a treespirit instant t2-őt jelent már most is. Szerinted milyen lenne 3 treespirit egy kék dryad mellett, plusz az egyik kártyával, amit leírtál (kb bármelyikkel)
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3 #16190 üzenetére
Murder, akkor mi van a shadow-nature paklidban, ha a használható lapok felét most felsoroltad?
Jójó, a múltkor mondtad már azt az ollókezűt, a 2 heal-t. Ennyit használnál t3-on össz-vissz?!Öhm, a t2-őn meg gondolom burrower-nightcrawler páros elég erőteljes
(és csak úgy halkan megjegyezném, hogy pure nature-ben is alap lap a burrower, mert azzal a legkönnyebb figyelemelterelést és/vagy well-döntést megcsinálni ott is az alacsony powerigénye miatt - burrower 70, DO 120 -, s 2 burrower már 2 cc-vel garantáltan wellt bont, míg egy DO-t könnyebb counterelni - jójó, most épp nem a pure shadow-ra célzok, ahol pont fordítva van a mage miatt, de az más tészta, az ellen minden színnel egy kicsit máshogy kell játszani)
szerk.:
Deathson: enyhe célzások voltak, minthogy sunstriders volt az ellenfélnél, plusz pár napja a long range és a légi unitok elleni védelemre kérdeztem. Szerintem elég egyértelmű, hogy a fire-re gondoltam, de ha találsz még egy paklit, amiben mindezek benne vannak és használják is, akkor gratulálok (fire-bármi szóba jön a stalker miatt)!
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #16172 üzenetére
adok neked egy közvetlen bfcards.tk linket, sztem ezt akarod mutatni
[link]
röviden instant t2 ( towerek miatt) 1 well, ellenfél húz 2-t, de dekka ne követi hanem ep spam minden bázishoz, amit -100 powerrel nehéz védeni, közben som épít , aktivál, t3 még egy kis ep roham , még egy som aktiválás , s befejezésnek Mo ^^
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #16162 üzenetére
Pure naturénál mint mondtam nem kell a map control feltétlen. Ha meg ő welleket akar huzogatni tegye meg. Hivok egy somot aztán t3. Ő akkor még t2-n bogarászik igaz van vagy 2 well előnye. De pyrok + heal + shatter ellen a t2 semmit nem ér lehet akármennyi powerje és legyen bármilyen szinű. Egyedül az aoc ami segit más nem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #16157 üzenetére
Na játék indongzalog-l. Legend és az összes skillje az, hogy húzza az időt. Majd t3 silver + nasty. Ettől kapok idegrohamot.
Élő példa arra, hogy nem az kerül oda ahova aki tud játszani. hanem az aki megtalálja a legynagyobb noob kombót a játékba!A burri számomra ott halt meg. Mikor rájöttem, hogy a mapok többsége egy centrummal rendelkezik.
Naturéval t1-n nehéz mapkontrolt elérni ezeken a pályákon. Ráadásul a drága és nem swift egységek miatt nem is érdemes a campeket egymástól távol foglalni. -
LoLHunCsirke
tag
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #16154 üzenetére
A burri sokat veszitett a jóságából. Nem is használom. Fire ellen semmire nem mész vele. Mert olcsón countereli. Ahol van egy shadow orb megint nem sokat érsz mert clawler megeszi. Frost ellen meg megint édes kevés. Az eagle miatt, az eaglére dobhatsz ugyan cc-t mikor neki van épület védelme.
Igazából a burri fire-naturéba és stonéba jó. Ott halom cc + barriel+ soil. Fire naturéba cc, heal, dd. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #16145 üzenetére
Nem nerfelni kéne. Hanem a decket bőviteni. Azokat a lapojat kell csak nerfelni, ami op combókra lámaságra ad okot.
Mondok példát: silverwind, sun reaver. Ezek amiket t3-n 80-100 powerért szét lehet spammelni és mivel egy szines orb igényük van elég meredek és op kombókat lehet velük csinálni. -
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3 #16100 üzenetére
Ezt nem értem, hogy nem mindenhol van Mauler. Ha nincs valahol akkor rakok le egyet. Az ashbone az 100 power, hozzá képest a 75-ös Maulert spammelni tudom.
A második mondatodat se értem. Mit supportálsz az ashbone-on ha az nem tud támadni a mauler debuffja miatt? Azt mondtam, hogy ha másik egységgel próbálnád kiszedni a maulert akkor én is hívok valamit, mivel energy előnybe vagyok.
L knockolni meg csak az aggressor tud, ami drága (150), azt csak akkor hívom le ha valami olyan jön amit mással nem tudok megállítani.
Cultist master se ér túl sokat a nature splash ellen, simán cc-zem a crawlereket.fantom922: Az a stoneskin spell, matter mastery az t2-es..
(félre olvastam, azt hittem, hogy a spellre írod, hogy t3.. szóval nem szóltam) -
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #16104 üzenetére
supression ugyanazt tudja mint a sunstriders, Glacierrel és kobold trickkel meg Vigillel simán életben tartom church-öt mire lejár a hatása... persze elveszítem a wellem és a monumentemet akár, de ezért van ott az aoc és a Nether... távoltartásra
Ami kivédhetetlen: Van stonekinnek az a spell ami lenyúlja a T3-as épületet kis időre, vagy enlight / amii monu és earthshaker
Ja az "imba" Lostot simán very a Stonekin
-
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3 #16086 üzenetére
Én mindig Maulerrel védem az ashbonet. Ahogy meglátok egyet megy a mauler és semmit se tud ellene csinálni. Ha megpróbál elfutni akkor vagy hagyom had fusson utánna, így nem tud mással foglalkozni és mehetek több helyen támadni, vagy roots ha bázis felé fut és mire vége a cc-nek az ashbonenak vége. Persze ha hív mellé valamit akkor én is..
-
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3 #16032 üzenetére
Ha nem 1v1-ezel, akkor mit csinálsz ebben a játékban?
Ugye bár a PvE részét hamar meg lehet unni, különösebb tudás nem kell hozzá, hogy taktikát nézz a neten és vigigjátszd a legnehezebb expert mappokat is. RPvE szintén nagyon unalmas egy idő után, bár itt már a diff 10-el el lehet szórakozni. Van Tome PvP amit nem hiszem, hogy olyan sokan használnának. Ezeken kívül van még az 1v1 és a 2v2 Ranked. A 2v2 biztos nagyon szórakoztató, de nagyban függ a partnereden, így nem tud tiszta képet adni róllad. Ami képet ad a tudásodról az az 1v1 Ranked, és hidd el, számít a helyezésed. Játszottam már freemkával és obesity (így hívjáj?) -vel úgy megbasztak, hogy csak úgy néztem, nem véletlen top5-be vannak. Ők is ugyan úgy u3-ig tudnak upgradelni és ugyan úgy 20 lapjuk van, mégis sokkal jobbak. Szóval kérdem én, hogy ha 1v1-et nem szoktál játszani akkor mit csinálsz a battleforgeban? Csak egyszer próbálnál meg Grandmaster fölé jutni, akkor talán rájönnél arra, hogy mennyire nem úgyvannak a dolgok, mit ahogy azt mondod.Egyébként egy full hp-s egységre is szoktak eruptot nyomni. Kevés nature játékos van nagyobb szinteken, és a többi színnel játszók nem tudják, hogy mit csináljanak ellene. Volt már olyanom is, hogy 3 dryaddal rusholtam, ő rányomott 2 eruptot, és csodálkozott, hogy nem haltak meg.. De, szerinted te, aki csak shadowwal játszik, jobban tudja a nature taktikákat mint én? Na ne viccelj.
Bocs ha kicsit értelmetlen, korán van még.
-
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3 #16023 üzenetére
Vicces, hogy egy shadow player akarja megmondani nekem, hogy mi, hogy van fire-nature fronton. Mondtam már korábban is, hogy veled nem lehet vitatkozni, mert mindenre valami egetverő faszságot írsz, mintha te lennél a no1. Amikor még engem se tudsz megverni pvp-ben. Akkor most, hogy is van ez? Te jobban tudsz mindent mégis én vagyok a jobb?! Érdekes..
De legyen igazad, ha téged ez olyan nagyon boldoggá tesz, én leszarom.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3 #15974 üzenetére
Szerintem túl sokat agyalsz ezen
ennyire fontos hogy a többiek is egy véleményen legyenek veled ? Szard le hogy mást mit gondol, ugyis mindenki a saját igazához ragaszkodik...
Csak már unalmas hogy állandóan ugyanaz a téma megy, mi OP mi nem...
Szerk: Tudni lehet már mikor jönnek vissza a szerók?
Szerk2: (jah immáron csak egy szeró)
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3 #15854 üzenetére
Érdekes lehet én vagyok a hülye de nekem van fire/nature, Shadow /frost, Frost/ fire, Pure frost paklim és felváltva játszok velük attól függően milyen kedvem van vagy milyen társal megyek. Nem érzem hogy jobb lennék lost paklival, pedig a fire-nat, és a lost paklimban sincs egyetlen kétszinű kártya (sőt talán még az új kiadásokból sincs )
MIndenki: szerintem bármilyen paklival könnyedén bent vagy a top200 csak mész 30 meccset aztán kész.
szerk: PL én reavert alig használok , nem szoktam védekezni se csak hogy gyűljön a power, csak megyek és támadok , ha meg engem támadnak védekezek
erről szól a game nem ?
Szerintem ezt az egészet túl bonyolitjátok. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #15849 üzenetére
nem kell ahhoz lostra váltani hogy bejusson az ember a top200ba.
de megsúgom még ahhoz se hogy a top20ba juss.
mindegyik színnel jutottak már be játékosok a top20-ba még nature/shadow-al és fire/frostal is, már akkor mikor még egy szem duál orbos lap sem volt ezekhez.fire/frosthoz még most sincs...
arról meg hogy skill nélkül érik el játékosok a platina rangot.....
a jól megépített deck csak alapfeltétel, de azt tudni kell használni isazt meg végképp nem értem hogy miért megy a sírás a SOM miatt a részedről mikor ott lapul a deckedben a SOG.
ráadásul azzal gyorsabban is dobod át voidot.
megépülés után rögtön.csak nem úgy kell használni mint egy kedves mate rpveben, hogy akkor aktiválja mikor épp egy bázist támadok aztán elfelejti lerombolni a void dobás után.
grigori+nasty+shatter. kb. nullázódott is a powerem...csak picit voltam ideges xD
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #15849 üzenetére
Nem vagyok nagyra. De te addig se jutottál. Mégis úgy osztod az észt mintha te lennél a ph legjobb játékosa.
Másrészről se naturéval nemigen nem játszottál ellene se sokat.
Az, hogy mi van a videken, meg a top5 mit csinál kutyát nem érdekli. Miért? Mert azok olyan tudású és gyorsaságú emberek. Dekkát (stoxxot) láttam sok fajta deckel játszani. Az álltalad fikázott lapokkal do, som, ep. Láttam ezek nélkül is játszani. Mégis mindig elöl volt.
Ők kivételesek. Mondhattam volna feagult is meg davét is.
Mi az egyszeri játékosról beszéljünk (én legalább is róluk beszélek).A legtöbb skill (mikró) a frosthoz kell véleményem szerint.
Naturéval szemben nem nehéz t1-n előnybe kerülni. Ha játszanál vele tudnál.
Ezt bármelyik nature játékos megmondja neked itt a ph-n is.
Többször el lett ez magyarázva. Sosuke is elmondta nem fogom többet.
De nem mindegy, hogy egy unit 80 powerért és marad 40 powerem, vagy kettő 120 powerért.
Keresd vissza.Nem játszom somra. Volt idő mikor még a deckben se volt bent. Ha van rá lehetőség lehivom.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #15844 üzenetére
Ne más okosságát ird le.
Egyszer legyél pure naturéval top200-s.
Mert ha az elejétől visszaolvasunk. Olyan képet festesz a naturéról mint a bf legerősebb legjátszhatóbb szinéről. Holott a top 200-ba pont naturéból van a legkevesebb.
Ráadásul ennek okán még az az előnyöd sincs meg mint nekem. Mert nekem minden második ellenfelem t1 shadow kb minden harmadik-negyedik meg lost.Valamint a szövegértelmezéssel is problémád van. Mert ugyan régen breedingre irtam hogy felesleges és nerf után ezt tartom is. A som-ra azt irtam, hogy szükséges. Bár 100 powert össze kell rá kaparni, meg a voidba is rakni kell valamit.
Ha játszanál naturéval vagy ellen. Akkor tudnád, hogy sokszor nincs som. Ugyanis vagy idő nincs rá vagy power. A mecsek többsége t1-t2 és kb 10 perc. Ilyenkor pedig a shadow és fire rusherek ellen nem nagyon van mint irtam se idő, se power somozni.Amúgy meg ha a top játékosokat olvasod olvasd el a t1 shadow fejezetet is. Mert ha jól emlékszem néhány játékunk alkalmával mindig berusholtalak t1-n és nem azért mert én vagyok a legnagyobb élő nature rusher.
-
Razuel
aktív tag
-
Gyuri27
félisten
-
phanzetomox
őstag
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #15810 üzenetére
Te játszol naturéval vagy én?
4-5 wellt kivált a som? Az évszázad baromsága. Max két wellt ha már van annyi void (hosszú t1 és elég hosszú t2 után).
Mondok egy egyszerű példát. Egy well is kb 3 perc után hozza vissza a 100 powert amit ráköltöttél.Nem mondtam, hogy a som felesleges. Sőt az ellenkezőjét irtam. Az viszont tény, hogy 100 power és egy perc kell hozzá. Na és persze, hogy legyen valami a voidban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Steam topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest