- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #2560 üzenetére
szerintem nincs min lebukni mármint megadtak bizonyos feltételeket, most ezeket kijátszani nem lehet max teljesíteni, megkaptad a rewardokat? akkor teljesítetted az EA által megszabott akcio feltételeit. szerintem ebbe nem lehet belekötni ha valaki igy csinálta meg ahogy mi. amugy meg, kb mindenki igy csinálta senki sem hozott 3,4 aktiv különbözö playert najo lehet hogy a promosok 30%a de nagyobb részt igy trüköztek de mondom szerintem nincs min lebukni mert nem követtél el semmi szabálytalant.
oneset minden megvan
-
válasz
Gyuri27 #2521 üzenetére
Itt megtalálod az összes lapot, szemezgess.
Egyébként a Moloch nagyon jó, de sajna 4 fire orb kell hozzá, tehát csak pure deckbe tudod tenni. Ott van még a Thunder Wagon, ami szintén nagyon ütős (3 fire és 1 tetszőleges orb), de ha minden igaz nagyon drága. Ahogy nézem, a fire affinity-s jobb a siege miatt.
Hoppsz, ez PowerBuldog-nak ment volna.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Gyuri27 #2510 üzenetére
Oks
Újabb mecset húztam be. Kicsit hehezzen indult, de meglett
replay, akit érdekel -
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #2450 üzenetére
lehet, de összességében én tartom magam ahoz hogy ezt nem a játékosoknak kéne eldönteni. meg ha ingame lenne a szavazás akkor képezeld el hogy mindenki aki alacson szintu és épp kikapott vagy akármilyen más sérelem érte a CC-által, olyanokrol beszélek akik 10- deck levellel joinolnak a dif 9re szoval gözuk nincs még a dologrol, na ezek szavazgatnának ingame, a forumon legalább valamennyire a tapasztaltabb játékosok vannak szerintem.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Gyuri27 #2437 üzenetére
Elégé drága a nature, nekem T1en sokkal jobban bejön a frost pvp-ben.
Masters archers, frostmage, barrier, homesoil, és fire affinitys lightblade. LightBlade nem is olyan rossz, főleg ha az ellennél van frostmage, vagy nature esetén hurricane
Aztán t2ön jön breeding, deep one, lyrish, aggresor, spirit hunters,shaman. Shamanból max egyet idézek(ha nem szedik ki jól elvan az a spirit hunterrel hátul). Hétvégén meg kipróbálom még a stone shardot. CCre nálam coldsnap és oink van. Azért néha jól jön, határozottan hiányozna ha nem lenne
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #2437 üzenetére
amugy a forumon ugy van a kérdés, hogy legyen e átdolgozva a CC a következo kiadással? tehát elöbb nem lesz de amugy is az vezet hogy ne legyen.
meg még valami ha van egy szavazás és nagyon szoros az állás mint itt vagy a fire dancernél akkor szerintem jo nagy hülyeség változtatni, nem a tömeg véleménye a változtatás és egy olyat meghuzni hogy a játékosok felének a kedvére teszünk az nem tul okos huzás lenne mert lehet hogy a másik abbahagyja a játékot, viszont ha nem történik semmi akkor azért nem fogják abbahagyni a nem CC vel játszók. szoval csak olyat érdemes megcsinálni ami szerintem 2/3os többséggel nyer kb. vagy 80%al -
PowerBuldog
veterán
válasz
Gyuri27 #2396 üzenetére
Ja igen, te nem tudsz angolul.
"Nope, I think the card works fine the way it is. No changes needed. " - Úgy jó ahogy van, nem kell semmit változtatni.Amúgy meg van aki már azzal dobálózik, hogy a Knight-ot nerfelték, akkor ezt is, mert csak.
meg miért lehet spellekkel védeni, miért lő át falon, meg miért lő olyan távolra stb... szal egyáltalán minek van, kb.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #2346 üzenetére
Sok gyakorlás a lényege.
de pl a harvi a pvp-vel ellentétbe a pve-ben jól használható.ha összeségében nézzük a shadow jobb a többi frakciónál mivel sokkal hamarabb jön be a piowerük és ha elég profi vagy shadowwal akkr nehéz megálítani.
összeségébe kéne erősíteni.
pl ujraéledési spellek és a halálal kapcsoaltos erősítéseket kéne rátenni.
Bár úgy meg mindneki sírna h unbalanc de ez így sem jó hogy a másik 3 frakciónak hiper szuper pusztító egységei vannak és csak a nagyon tapasztalt shadowos tudja megálítani. -
DeckardCain
senior tag
válasz
Gyuri27 #2348 üzenetére
Hát ha nagyon lehetetlen lesz a frost-nature játék akkor lehet én is.
Nálam az a baj, hétköznap nincs időm erre sem alkalmas vasam, itt az albérletben, aztán ha van kedvem hétvégén leülök játszani PVE-t vagy egy kis PVP-t és jönnek a tokennek, de lassan mert nincs sok idő. 61es a deckem pedig már 6-7 hete megvan a játék. Szóval lassan haladok.
Egyéb: Stone shards-ot(fire) érdemes használni? Lehet hétvégén kipróbálom. A nature féle spirit hunter nekem nagyon bejött pvpben, csak sokat kell "mikrozni"
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #2339 üzenetére
akkor a shaamn meg az íjász ami a legjobb íjász a játékban.
egyzserű hasznos kombó.
ha frostal párosítjuk akkor emg még ütősebbbet kapunk ott az aggressor ami meg még a közepes egységeket is knock-backolja.
olyan lapokról mint pl ami a nature UR meg xl egység azok meg alapból kenterbeverik a shadow lapjait.
a frost meg abszolút.
a fire meg a sok robbantó varázslatjaival. -
válasz
Gyuri27 #2273 üzenetére
Na de pont azt magyarázom, ha most shadow dekcet akarok PvP-re, akkor vagy eladom a régi lapokat (némelyiket nagy veszteséggel), vagy veszek megint BFP-t, amit nem akarok. Ezért marad a veszteség lenyelése.
Enlightenment-nél meg bizonyos pályákon nagy előny a több charge, főleg, ha sok T4-es lényt kell idézni.
(#2272) PowerBuldog: szerintem lesznek új pályák hamarosan, még a Lost Souls kiadás előtt meglesz az új kampány. Ugyanez volt a Renegade-el is.
-
válasz
Gyuri27 #2270 üzenetére
Majd mondd fél év múlva is, hogy jó neked a a nature/frost.
Na meg a nyakunkon az új kiadás, 2 új színnel (fire/nature és shadow/frost), melyeket szintén sokan ki szeretnének próbálni. Őket nem fogja vigasztalni az a tudat, hogy neked jó a mostani paklid. És a mostani razor/lyrish áresés akár előjele is lehetne egy Enlightenment nerf-nek, amivel már Forintban tízezres nagyságrendű összeget veszíthet az, akinek 4 van belőle.
És azt se feledd, hogy előreláthatólag a jelenlegi kiadásoknál izmosabb egységek érkeznek, hogy rá legyenek kényszerítve a játékosok az új lapok vásárlására (különben kampó PvP-ben). Erre utal, hogy milyen erős lett a Deep One és a Lost Grigori.
-
válasz
Gyuri27 #2268 üzenetére
Nem feltétlen végleges egy ilyen vásárlás. Ha teszem azt én most át akarnék térni shadow paklira nature/frost-ról, ehhez el kéne adnom a jelenlegi kártyáim egy részét. És így máris nagy szívás, hogy csak a razorokon 1200BFP-t veszítettem.
Persze még ott a másik lehetőség, hogy nem adom el, hanem veszek megint BFP-t, de nem mindenki akar állandóan invesztálni a játékba.
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #2235 üzenetére
sirni mindig könnyebb mint megtanulni játszani
, amugy nagyon sok esetben az ilyen gyermeteg hibák mint pl valami nem működik rosszul mukodik volt már sok hasonlo ugy tunik mintha amatorok dolgoznának az phenomicnál. amugy egyre világosabb hogy ezt a pvp mezőnybe akarták szánni azért nem lett két zöld orbos. a frost/nature pvp decket akarták kicsit erősíteni.
meg nem tudom az mlyen 5let lenne ha a fire is kapna cc-t meg a shadow, a nature meg a frost meg támado spelleket és akkor pve ben közelebb kerülne a fire meg a shadow az expert mapokon a játszhatosághoz. csak az a baj hogy igy a pvp balance felborulna. nem baj majd a uj lapok felhozzák oket PvE-ben. meg még valami elég valoszinu hogy a fire/nature dual azok a twlight lapok lesznek aminek annyira nem örülök, mert nem szeretem oket viszont jo lett volna a main deckembe mert az fire nat. -
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #2233 üzenetére
én nem akarom nerfelni.jo igy legalább sokat ér. amugy meg jah mindenhol van imba lap olvastam a forumon is zt mondták. talán még a két zöld orb sem kell. amugy meg elvileg az lenne az uj kiadások célja hogy valamilyen szinten jobbak legyenek a régieknél egyre job és jobb hogy azt vegyék az emberek csak igy lehet megszünetetni a régi kiadásokat ha van alternativája. tudod mi kéne a deep onenak? egy 50%os siege
ami 3ason mondjuk már 100% lenne
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #2220 üzenetére
nem tudom de kicsit most tele lettem ezzel. hazérek olvasom milyen jo ujitások vannak. erre elkezdek játszani és semmi sem megy. meg ez hogy 20perc van a dif 9re a bandiot éppenhogy meg lehet igy csinálni a twlight ki sem tudtam porbálni mert mindenki lelép vagy kidobja a játék a lost souls meg egyenesen lehetetlen. a másik hogy nem működik az EA regje hát ilyen hogy van??? nyalják ki. meg minden lap olyan olcso kezd lenni ezzel a market ujitásokkal meghülyitettek mindent. nemtudok már bfpt csinálni lapjaimbol hogy vegyek olyan 500as csomagot amiben van uj lap mert akkora vesztességel tudok csak eladni hogy az nagyon durva ha egyáltalán elviszik. és pont most nincs bfpm... szoval se marketezni nem tudok se a friendses jutalmat nem tudom csinálni se mapokat mert vagy bénák vagy nincs ember.
-
DeckardCain
senior tag
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #2212 üzenetére
azt nem tudom, hogy hol lehet de
Looks fine to me
What are you, insane? It's brand new!
ez a keto szerintem, valakinek akinek van 531 bfp-je gyorsan keressen meg engem ingame nem kölcsön akarom kéni.meg még valami ücsémmel meg akarjuk csinálni ezt az invite frisendeset de nem küldni neki a mailre a regisztácios megesrositést.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #2185 üzenetére
Na igen, razort pár órája még 140-ért adtam el, most ér kb. 100-at, Deep One-t is épp hogy csak feltettem 350-ért már jött is a levél a sikeres aukcióról.
Igazából, már ez a két lap visszahozta a deck árát, grimvine + a másik új lap meg termelte a hasznot.Egyébként amint nézem most minden értékesebb lap ára esett, core dredgét 448-ért vettem, korábban meg 700 körül mozgott az ára.
A promo razer tulajok milyen boldogok lehetnek most. A 3k BFP értékű kártyájuk, pár nap alatt egyenlő lesz a 0-val.
-
válasz
Gyuri27 #2177 üzenetére
Mikulásra adták ki? Karácsonykor gondolod lesz valami über Jézuska lap?
Külhonban Karácsonykor a télapó hozza a cuccost, nincs semmiféle Jézuska, szóval ez a karácsonyi meglepi.
Az eljövendő extra lapokban azért sem hiszek, mert a Renegade előtt sem jelentek meg lapok, viszont az összes pálya kijött. Tehát a következő hónapokban plusz PvE pályák várhatóak.(#2178) OnSeT: köszi! Hát ez nagyon szoros lett.
-
válasz
Gyuri27 #2153 üzenetére
Tome:
900BFP, 3 fajta közül lehet választani:
4 twilight booster + 32 common
4 renegade booster + 32 common
2+2 booster + 32 commonÉs rövid ideig mindegyikben lesz mikulás.
Deck:
Az AH-ban mostantól 2 különböző deck-et is lehet vásárolni, és mindkettőben van 2db új lap az új kiadásból.
Ismerősök beszervezése:
meg kell hívni őket a játékba (egyelőre nem világos hogyan), unlockolni kell nekik a játékot (PvE level 4 vagy retail vásárlása), majd együtt kell tejesíteni egy többjátékos pályát, és akkor kapunk jutalmat (külön jutalom 1,2,3 és 4 személy beszervezése esetén).
Ja megvan. Amikor létrehozza a karakterét, megadhatja a mi karakterünk nevét vagy email címünket, mint meghívóét.
-
válasz
Gyuri27 #2123 üzenetére
Induljunk ki a jelenlegi állapotból.
Most 500 a sebzés, S-ek ellen +50%, vagyis 750. A protector mód meg igen, +50% a 2. upgrade-nál, vagyis 750*1,5= 1125, de ez csak S-ek ellen. Nem S-ek ellen 750 a protector. Plusz még ehhez jön a Home Soil természetesen, ha használsz.
Egyébként az XL sebzés azt fogja jelenteni, hogy pillanatok alatt szét fogják szedni a Harvester-t, de minden más ellen jóval gyengébb lesz a csökkentett támadás miatt. 'S' ellen meg használhatatlan.
-
válasz
Gyuri27 #2119 üzenetére
De, a többség nem akarja a nerf-et, mégis megteszik.
A támadás típusával nem vagy tisztában? 'S' azt jelenti, hogy kis egységek ellen +50% sebzés. 'M', 'L', 'XL' pedig a megfelelő méretű ellenfelek ellen ugyanez.
Mondjuk PvE-ben is jelentősen át fog értékelődni a szerepe, mert eddig kiváló volt S ellenfelek ellen, most már aligha, viszont XL ellen meg tökéletes lesz.
-
válasz
Gyuri27 #2117 üzenetére
Igen, 400-ra csökken a támadás, és a típusa S-ről XL-re módosul. A protector mód ugyanannyi százalékot ad, mint eddig (ami ugye az upgrade szinttől is függ).
A 70-75 lehívás még nagyobb nerf lenne.
Egyébként ellenem még soha nem győztek Lyrish-el, és nem gondolom, hogy profi lennék PvP-ben. Viszont már többször mentett meg engem is a Lyrish, viszont soha nem nyertem Lyrish spam-mel.
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #2066 üzenetére
nekem is pvpre fire shadow van és nagyon komoly. igaz pvp-ben nagyon jo a balance. de olyan support lapok kellenének még mint a wheel mert pl azt sem használod pvpben de pve-ben eszméletlen vagy akár enlight, az sem megy pvpben. a nature tényleg drága power costba a shadow a legolcsobb de ez szeritem nem elég igy
-
válasz
Gyuri27 #2052 üzenetére
Van egy report funkció a chatben, azzal tudod reportolni a scammereket. Egyébként soha ne küldj senkinek előre semmit (kártya, BFP, gold), hacsak nem ingyen adod, vagy nagyon jól ismered az illetőt, vagy nagyon magas a PvE szintje (utóbbi esetben általában nem kockáztatják a hírnevüket).
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27 #2025 üzenetére
Üdv, az általad is belinkelt promóció szerint két feltételnek kell teljesülni.
1. Veszel pontokat a store-on keresztül vagy a múltban vettél már onnan. (Retail box nem jó!)
2. Azon az accounton még soha(!) nem vettél booster, de most veszel legalább egyet.
Decemberig él a promo.
Ha jól értelmeztem -
válasz
Gyuri27 #2025 üzenetére
Nem abból kell venni, csak kell, hogy onnan - is - vásároljál pontokat, ha még nem tetted. Ez volt az egyik feltétel.
(#2026) phanzetomox: nem tudok mit mondani. Próbáld meg átmozgatni a fájlt valahova és úgy is próbálkozni.
Hmm, most nézem, hogy nincs is ilyen fájl a BF könyvtárban, lehet, hogy újra kéne telepíteni a klienst. -
válasz
Gyuri27 #2001 üzenetére
Ójajj, még nem néztem meg az összes replay-t, remélem ez nem cseszi el a lehetőségét.
Az első ez a bónusz booster, a második 2 fix:
* aposztófos felhasználónevekkel volt valami gond
* már nem lehet egyszerre 2 egyforma legendary egységet idézni egy mapon, különböző upgrade szintekkel semUPDATE NOTES, December 3rd
General* New offer for first-time purchasers: Buy your Points on www.battleforge.com and get one free booster with your first purchase in the in-game store! (Only applies to your first ever purchase in the in-game store).
Bug Fixes
* Fixed issues that occurred with windows-usernames that contained apostrophes
* Fixed a bug where that allowed two identical legendary units with different upgrade level to be on the battlefield at the same time -
válasz
Gyuri27 #1998 üzenetére
Ha a battleforge.com-on keresztül veszel BF pontokat (bármennyit), vagy már vettél a múltban, valamint most vásárolsz először ingame booster-t vagy tome-ot, kapsz plusz egy twilight booster-t ajándékba.
pszeudónyelven:
HA ( vásárolni(BFP, battleforge.com)
VAGY vásároltál(BFP, battleforge.com) )
ÉS ( vásárolni(booster, AH) VAGY vásárolni(tome, AH) )
ÉS ( NEM ( vásároltál(booster, AH) VAGY vásároltál(tome, AH) ) )
AKKOR kapni(booster)(#2000) PowerBuldog: sehogy, ha már valaha vettél booster-t, tome-ot, akkor nincs ajándék. Ez az előbb kimaradt. És lenyúltad a 2000. hozzászólást.
(#2001) Gyuri27: csak ha ez lesz az első tome/booster vásárlásod.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #1991 üzenetére
A config fájl nekem ennyiben tér el.
replayFormat = [time] [mapname] mit [player with orbs grouped by team] in [duration]
APM.duration = 600
autoRename = falseChange directoy-t nyomva nekem is üres mappát hoz be, ez nem gond. Az open-re kattintva felugrik egy mappa, amiben a replay-ek vannak. Itt látszanak?
Illetve a listában megjelennek?Betölteni őket az alsó Read replay felirattal tudod.
Vagy az álltalad is említett file/open replay-vel. Nekem így is működik. -
PowerBuldog
veterán
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #1939 üzenetére
hát nem tudom szerintem épületet randomra nem érdemes berakni, minél több és jobb támadó jellegu lény kell. épület az nálam kimerül a const hut, motk, wheel, breeding, t4en nekem minden 3as és chargeolt giant grimvine és colossus ezeket használom meg a matter mastery+ regrowth
bleee ne bugos ez is?
másnak se jo?
hop 2001. hsz
-
válasz
Gyuri27 #1934 üzenetére
Mert sztem a játékosok jelentős része nem megfelelően használja a harvit.
Az már rég bukta, amikor "gyűjti" rá az energiát. Én általában ellentámadásból szoktam rádobni az ellenre, lehetőleg akkor amikor épp ellőtte a powerja nagy részét.
De volt olyan meccs amit a 3. harvival nyertem meg, szóval ha leütik az sem világvége. -
válasz
Gyuri27 #1854 üzenetére
Itt, de kicsi az esélye, hogy lépni fognak az ügyben, mert így is naponta sok ötlettel bombázzák őket.
Szerintem ha csak 1 zöld kellene a spikeroot-hoz, túlzottan erősítené a nem tiszta nature paklikat, lévén, hogy észvesztő sebzést tudsz elérni vele, ha összekapcsolsz 11-et (U3-on).
Na meg többnyire csak akkor szoktak lépni az ilyen javaslatok ügyében, ha a fórumozók többsége helyesli.
-
-
válasz
Gyuri27 #1804 üzenetére
Server restart volt ma. Lehet, hogy az utolsó patch valamit bekavart, ez esetben várhatunk hamarosan hotfix-re.
Hopsz, épp most van a Hotfix:
Hi Everyone,
Slight change of plans, Maintenance has been pushed back until 14:00 CET, downtime should remain the same.
On top of this we will be adding a few small client fixes in too.
* A desynchonization error has been fixed that occurred when players without high res textures played together with players with high res textures
* After the last patch the the PvP mode dropped rewards that were reserved for long matches already after very short matches. This has been corrected.Sorry for the inconvenience.
Thanks,
U-238
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest