Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri27
    félisten
    válasz World üzenetére #1935

Egy orbra sokminden nem kell. Zöldel kezdek. Wind, Shaman, Surge, Ensnaring. Aztán kék. T2 a varázslatok helye. Curse, Coldsnap, Matter, Breeding. Aggressor, Stone Hurler. T3 Stone launcher (utalom a kis paralizálós sárkányokat) Tremor, Swamp, Deepcoil, Mo. Őket akkor is hívom ha 4 orbra is kell még kraft. Az utolsó szintén zöld. Grimvine, Colossus, Giant Wyrm, Promo Ravenheart, Regrowht.

A dif8-s titka az, hogy a 4-k orbon elég mennyiségű és minőségű monszta legyen (vagy spell ami nagyot üt). Ugyanis ott szokott elvérezni a dolog.

Persze nyomhatod mint a fiam zöld, kék, kék, zöldben. Annyit változik a dolog, Hogy ott a végén Grinder, Gemeye, Construct, Giant Wyrm, Battleship vagy Worldbeaker.
    Három orbon Stone Warrior, Core Dredger, Mo.

Én azt mondom ez a felállás könnyen játszható. Valamint nem drága (idézőjelbe téve). Igaz a Grinder ára mozdult fölfele, de még megéri az árát, Gemeye szintén nem vészes. Ehhez a paklihoz csaphaszt egy csomó jó és olcsó lapot (Battleship, Giant Wyrm, Construct) valamint néhány olyan lapot ami 100 bfp körül van (Grimvine pl).

Ha a keret szűkős 3 orbra Tremor, Swamp, Stone Warrior. Első kettőt charge upolni olcsó, de a Stone 30 bfp-s ára sem vészes. 3-4 orbra ha még támogatást akarsz akkor Hammerfall, Deepgorge, Howling Shire.

D1Rect: nyilván minden lap annyit ér amennyire azt használni tudják. Én eddig egy sráccal találkoztam aki igazán jól használta a promo harviját. Na ő tényleg tudott. Azért gyanitom, harvi nélkül is elpicsázott volna.

Új hozzászólás Aktív témák