- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
linekiller #7910 üzenetére
Megnézem
(#7911) OnSeT: Majd ránézek én is.
Tegnap jó meccs volt, csak nagyon aggroztatok. -
válasz
linekiller #7908 üzenetére
Merre található?
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7897 üzenetére
Frost t2 és némi nature t2 megtalálható.
A ti oldalatokat nem lehetett látni, csak A Dave csoportját.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7899 üzenetére
pedig a fórumba én úgy emlékszem őt is írták...
midn1 lehet rossz topicot néztemXD -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7897 üzenetére
Idle játszott már?
-
válasz
linekiller #7890 üzenetére
Hogy lehet tényleg HD-re állítani?
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7890 üzenetére
Feltétlen megnézzük.
Jegyzetelem, milyen orbokat hívnak a népek.
-
Devisking
csendes tag
válasz
linekiller #7861 üzenetére
Sziasztok!
Én is elkezdtem volna újra játszani a játékkal csak adódott egy kis gondom.
Boltban megvásárolt DVD-ről feltelepítem a játékot. (nem enyém, hálistennek) Majd miután feltelepíti, és bejelentkezek elkezdi patchelni. 1,5 giga. Ezzel végez indítanám a játékot, de miután elkezdi tölteni nem történik semmi, csak egy windows hangot kapok, mint amikor feljön valami hibaüzenet. Az a vicces, hogy ugyanezen módszerrel próbáltuk más gépeken, de másik 5 gépen perfect működik, azonban unokatesóm gépén ugyanez van mint enyémen. Win7-em van 32 bites, neki is, de másik win7-en meg működött. Ha valaki tud valamit segíteni, azt megköszönném.
Nem tudom, hogy másnak is adódott-e már ilyen gondja, és leírtátok e neki a választ, de akkora ez a téma, hogy nem volt kedvem visszaolvasni. Ezért bocsánat!
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7853 üzenetére
Grim bahir rettenet gyenge.
UR lap az ára az egekbe de amúgy egy totál fölös lap.
Ironclad év ezrekkel jobb.global warming, infernal machine, timeless one, lifestream
ezekből egyedül talán a lifestream ami haszontalan lap, bár azt nem tom mit csinál, meg még talán a bloodthrist, de az incubator és voidstorm szintjéhez képest sehol nincsennek.
amiket felsoroltál azokkal lehet mit kezdeni, de a voidstorm és incubatorral aztán végképp semmit nem lehet.
Én nem arra értem a használhatatlan fogalmat h gyenge, mert pl a bloodthrist is gyenge de mégis kezdhető vele vmi, de a voidstormal és incubatorral mit kezdesz? -
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller #7853 üzenetére
global warming néha hasznos tegnap onsettel nyomtunk egy 2v2-t nagyon kellett.
de amúgy tényleg ezernyi lap van a többi színnél is ami értelmetlen. -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7815 üzenetére
csak h bármilyen cc-vel ki van lőve...
-
válasz
linekiller #7804 üzenetére
Ph!-s versenyre gondoltam.
De lehet még a végén felnézek a hivatalos fórumra. -
linekiller
tag
válasz
linekiller #7751 üzenetére
most megnéztem a replayt megint a banestone-ok a spectacorokat jelképezik semmi funkciója sincs
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7745 üzenetére
a map bal felső és jobb alsó sarkába van egy banestone a vizen azokak mi lehet a szerepe.
Igen a nodokra közbe rájöttem ahogy nézegettem a kódot
én annyit vettem ki belőle h oda is spawnolnak unitok de majd később gondolom lesz komolyabb szerepe.
pl lehet majd az lesz a fő cél h megnyerd a meccset...hát h sok egység jön az mért baj?
épp így az élvezetes.sztem. -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7742 üzenetére
bnen msot vettem észre.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7740 üzenetére
azt vágom de azt jelzi h patch előttiek és nem játsza le
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7738 üzenetére
nem jó.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7736 üzenetére
repet dobsz róla?
-
Rankerz
senior tag
válasz
linekiller #7733 üzenetére
Aláírom,teszteltük. Gyerekek hagyjátok a fenébe,übergagyi^^
-
G4ga
őstag
válasz
linekiller #7689 üzenetére
-
hajsza
aktív tag
válasz
linekiller #7640 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a fagyasztott egységek 50%-kal kevesebb sebzést kapnak.
Szerk.: meg is találtam a forrást. Az érintett részlet mindjárt ott van az elején: "Frozen units only take 50% damage."
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller #7638 üzenetére
Azt hiszem megint nem értetted meg mit írtam. Nem emlékszem hogy említettem volna egy szóval is hogy ki a lamer és ki nem, és az se érdekel hogy fórumon kívül kivel mit beszélsz.
A téma se érdekel amin vitatkoztok mivel a fórum összes tagja elég makacs ahhoz hogy a saját véleményéből nem enged ( én is ).
Én csak annyit kértem hogy a Fórumon ne használj lamer jelzőket a saját érdekedben mert jön egy modi és kapsz egy bant . Nem hiszem hogy bármilyen rosszindulat lett volna bennem
mikor ezt mondtam neked.Azt hiszem ez a fórum összes tagjára vonatkozik (rám is ) mivel az elmúlt napokban egyetlen építő jellegű hsz-t nem írtunk csak egymást véleményét próbáltuk cáfolni.
Ha ezt nem érted meg, akkor csak sajnálni tudlak.szerk: Kár hogy nem ismersz közelebbről, mert akkor tudnád hogy nem szoktam felkapni a vizet.Mindent ugyanolyan higgadtsággal mondok mint máskor.
2. szerk: smoke : na jó de azon kívűl
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7640 üzenetére
Lárifári. Persze. De az aoc hatása még mindig tart mikor a coldsnap véget ért. Ha meg egységet hívsz Az addig gyepálja őket + sebzel a lehivásával.
Sokáig nem értettem az aoc müködését. Talán még veled is beszéltem róla. Aztán vettem egyet. Kipróbáltam. Sőt nature-shadow-naturét játszottam egy ideig. De rájöttem, hogy a shadow nem az én világom (firét is próbáltam szintén erre jutottam).
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7638 üzenetére
Nem a coldsnap az ami sebez persze. De nem tudok kisétálni. Utánna már jöhet a többi.
Szerintem a do nem lamer lap. Az a lamerság mikor arra fire vagy shadow buffot raknak. Mert nekem egy do támadás 200 power (egy do és egy heal). Ennyiből meg minden szin leüti szerintem. Viszont egy ravege+do (mondthatnám a do + pajzsot is) kombót elég nehéz beütni.
De mint mondtam a do-nak pure lapnak kellene lenni (meg lenne még pát lap ami pure nature lehetne).
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller #7632 üzenetére
Azért a fórumozásnak is vannak határai. A bénázást/lámázást kérem hagyjuk.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7632 üzenetére
LOL. Az aoc + cc, a shade spam esetleg mellé launcher, meg a nasty nagy skilles dolgok.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7630 üzenetére
Persze, hogy vannak előnyök és hátrányok minden szinben. Nem is mondtam mást.
Ha vissza olvasol én két dolgot sérelmezek mindig ha naturéról van szó. Egy 60 poweres swift unitot t1-re és t2-re valami normáliy légvédelmet.
Linket dobsz?
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7628 üzenetére
Sírás? LOL megint eltévedtél. Vannak a naturéban szerintem (és más szerint is hiányosságok). Erre hivom fel a figyelmet.
Én sem bántásból mondom, de a lostal sokan magasra jutottak. Olyanok is akiket a tudásuk nem vitt volna fel oda ahol vannak. Tudod te is példálóztál vele LameLegend.
A 2v2 az csak annyiban hasonlit az 1v1-re hogy középen mindkettőnél van egy v betű.
Overserg barátommal egy hét alatt a top200-ba voltunk (pedig én nem beszélek oroszul, ő magyarul nem és mindketten szarul angolul)!!! Persze lehet, hogy ő tudott helyettem is játszani.
Lejebb linkeltem egy alkalmi párral vivott 2v2-t egy megszokott páros ellen. Azt hiszem ott sem voltam középszarnál rosszabb, de mint mondtam a 2v2 az 2v2. Az 1v1 meg 1v1.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7621 üzenetére
100 power naturénál egy egység. Firénél, shadownál, frostnál 2. Tehát semmi köze a playerhez.
Multkor olyan keményen állást foglaltál a nature t1-l kapcsolatban, hogy azt hittem tudsz is vele bánni. Ezekszerint tévedtem.
De ha megnézed a free lapokat nem sok nature t1 egység van benne, így használatuk könnyen elsajátitható.Phanze: milyen szinnel játszol? Jahh fire.
Simid: a frost full kivétel ez alól. Szét szemeteli az ember a guardianokat egy barriel mellett egy kis home és kész is. Bármit megesznek (még két orbon is).
Manawing az vicc pvp-ben, tehát ne vegyük ide. Az energy valóban repül, de ennyi a pozitivum pure nature mellett. T1-n drágák az egységek, t2-n nincs rendes légvédelem. Tehát több a hátránya mint az előnye. Bármennyire szeretnék is pure naturéval játszani.
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller #7621 üzenetére
egyetértek pl: én középre sprintnél szándékosan késöbb érek oda ( ha nem frost az ellen ) ha húz wellt akkor már 80 % hogy enyém a közepe
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7618 üzenetére
Mi abban az unfair ha mindenki egyforma lapokkal játszik?
A játékos tudása jönne így ki nem a pakli ereje.A generated mapok többsége középre sprintelős. Így ha az nem a tiéd a szárnyakra nem tudsz eljutni. Ez tény. A mapok másik nagy csoportja a szakadékos, hegyes pályá. Itt a longrange egységek, épületek előnyben vannak (had ne soroljam). Előny még a repülő egységek léte is ezeken a mapokon.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7613 üzenetére
Van akinek nincs ennyije. Van aki nem szán rá ennyit.
Meg kivülálló okok miatt is csúszhat egy mecs. Ezért egy bfp-t nem veszitenék el.
Meg lássuk be a deckek döntenek és a szerencse. Tudásnak sok köze nincs a meccsekhez.
Ha meg azt szeretnénk tudni ki mennyire jó. Akkor játszon mindenki a free lapokkal charge nélkül (mindenki ugyanazzal a 20 lappal). -
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7607 üzenetére
Ezt szerintem kicsit gondold még át.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7582 üzenetére
Mesélj.
Az hogy generateden megnyertem a harcot nem jelent semmit. Hiszen nem mindegy, hogy mennyi powerbe került mindez.
Halduron t2-n szép spemelte az arcom.
Simai-t nem én nyertem. Onset bukta. -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7571 üzenetére
és neked ki mondta h nem tom mit jelent olvass vissza korábban is írtam.
és mint írtam igaz h okoz közvetlen sebzést, de nem arra van az lófasz amit okoz.
ezzel szembe az eruption pl nem arra használod h knockold az s egységeket.tehát enm iagzán vehető klasszikus dd spellnek.
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller #7571 üzenetére
direct damage
szerintem ezen ne vesszetek össze ez nem meghatározható, hisz ha úgy vesszük a hurricane-ból adódó szél a sebzés közvetítője, és ekkor már közvetett sebzésről azaz ID vagy CD-ről beszélünk. -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7568 üzenetére
hurricane az nem az....tény h sebzést is okoz, de az alapvetően arra van h az s unitoakat knockolja.
meg azért az is látszik h a firébe tele van dd spellel t3,t4-en de a többi szín a frostnak asszem csak 2 van a shadownak 1 a naturénak pedig a noxius cloud is az.
-
linekiller
tag
válasz
linekiller #7568 üzenetére
most vettem csak észre, hogy írtad hogy t1-en t2-őn sry akkor a shatter és a shard kiesik
sry elég másnapos vagyok :S
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7546 üzenetére
Ja mert pvp-be játszik 4 orb?nem nagyon.
earthshaker csak fogni kéne és rádobni 300 powert mint az inferno-ra és akkor nem lehetne olyan könnyen kihasználni enlivel.
az h most nerfeljük az balgaság.pvp-be nincsennek igazán összetett és nagy csaták mert nincs rá idő.
OP kombó pve-be?
tehát ezer wheel és társaira gondolsz?
Nem op hanem unalmas.
épp az h pve-be lehet csak igazán kihasználni a játék szépségeit és nem az van h kb lekorlátozódik 5 lapra amit használnak a játékosok. -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7544 üzenetére
1.lol.....
2.Tudod kinek mi a szórakoztató vagy épp ki miért játszik.
Az h nerfeljük egymáshoz a lapokat Nem szórakozttó csak az olyanoknak akik szarnak a melléktényezőkre. -
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller #7539 üzenetére
akkor mi a probléma ? min vagy úgy fent akadva ?
ki mondta hogy jó t4-es XL egységeket használni amii-val ? mondom én valami nem stimmel veled... -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7519 üzenetére
t4-es lap.....
ja hogy van enli+amonument?más tészta.
De történt már meg ez a szánalams lépsé h t4-et nerfelnek a noob power lapok miatt.
most már lapok. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
linekiller #7528 üzenetére
amerre egységgel megy, ott használja
ha meg többre megy egyszerre, akkor imádkozol, hogy a jónál legyél
meg az is segíthet, hogy enlit általában ott castolják, ahol az earthshakert is fogják, szóval van az a kicsi idő is a két lap kijátszása között XDmondjuk tényleg nem túl reális counter, de esetenként működik
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
csak a teljesség kedvéért: egy dupla shadow orbos is tud védekezni earthshaker ellen ha jókor dob le egy evocatort ^^
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller #7525 üzenetére
ez teljesen lényegtelen, hisz nem imba
(önmagában ) nem az eartshaker-el van a gond hanem az amii/enlight + earhtshaker kombó remélem ezt tisztáztuk végre
mint ahogy a nasty se OP csak akkor láma dolog ha grigorival használják +(rein)
amúgy nem a clusterre gondoltam bár az is jó
#7524: -
phanzetomox
őstag
válasz
t3-on a legtöbb t4-es lap erős, tudok én olyan lapot még ami hasonló mint az eartshaker csak nem mindenki használja így nem láma lap
amúgy az earthsaker semmit sem ér magában hisz pvp-ben csak t3 van, pve-ben meg nem egy OP lap
nemtudom ki hányszor látta használat közben amii vagy enlight nélkülazért OP mert t3-on tudod használni, de ilyen alapon a legtöbb t4-es lap imba3
amúgy én se kedvelem az earthsakert, bár szerencsére csak 2 wellt és 1 orbot szed le ha 4 well és 1 orbra dobják rá -
shifty7
csendes tag
válasz
linekiller #7500 üzenetére
köszi a hasznos tippeket!
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7515 üzenetére
"ermészetesen ha valaki earthshakert használ az láma de ez nem az amii hibája hanem az earthshaker túl erős."
hülyeség
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
linekiller #7492 üzenetére
hát én is kíváncsi lennék, hogy hogy teljesítek
esetleg majd a vizsgák után megnézzük ^^
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7484 üzenetére
na ez a hülyeség.
Mivel az amúgy nem lehívott(te általad) egység mellé nem lehetne idézni.De amúgy van egy olyan sejtésem h ezt ők programozási okokból csinálták így vagy kénytelenek voltak.
Gondolom azt már bonyolult lett volna nekik összehozni h a revivel visszajött egység ne kapjon ground controllt.
vagy nem tudom de ha így van akkor nem lesz egyhamar megoldva a grigori bomba és társai. -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7477 üzenetére
egy t4-es lapról evidens így beszélni.
a lost speckó képességét a mai napig nem értem h miért lehet rájhuk varázsolni.
ha egy egységed nincs a közelbe.
az ua-s skeletonokra is max 1 motivate-t nyomhatsz akkor a grigorit(meg a többi lost kreátúrát) miért lehet duplán robbantani? -
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7477 üzenetére
Pedig megérdemelte volna a grandmaster.
-
sny83
csendes tag
válasz
linekiller #7473 üzenetére
Ez így volt egy február végi peccsig, most már megoszlik a lények között (ezért sírt mindenki, hogy nerfelték a root networköt, mert nem tudtak instant killelni mindent egy razorleaffel).
Amúgy ja, jó volt, főleg badle és Rankerz nyomták hasznosan =) Mondjuk a frost játékosnál álmomban felkeltve is gyorsabban végeztem volna... ahhoz képest, hogy mindenje upgradelve volt elég lassan nyomta... összevissza rohangált, tremoroknál alig használta a skillt, csücsülve 4000 poweren.
-
Simid
senior tag
válasz
linekiller #7441 üzenetére
Akkor rosszul gondoltam.
Viszont az EP-re is igaz az amit leírtam. Fire és pure shadownak semmi gondot nem okoz, míg pure frost vagy más színeknek kellemetlen de a shadownak ott az assasins vagy a forsaken a frostnak meg a stormsinger (kár, hogy csak emiatt nem érdemes berakni). Ha az EP nem lenne, akkor nem is lenne sok értelme a pure naturenek -
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7438 üzenetére
Én is találok nem kevés op lapot a shadowba és a lostba.
Simid: energi parasitére gondolt. De mindegy. Mert 50 powerből leszedhető az energy és még az egység is megmarad.
A parasite swarm meg egy bughalmaz (az oinkal egyetembe). Ha meg földi egységgel jön a skyfire fölösleges lehivni. Buksz 100 powert a semmire. -
Simid
senior tag
válasz
linekiller #7437 üzenetére
Ó köszi, Ninjaflute amúgyis az egyik kedvencem. Meglesem.
Gondolom a parasite swarmra gondoltál. Ez érdekes, erről azért elbeszélgetnék néhány legend játékossal, hogy mi véleményük. Nekem soha nem volt gondom vele, még jobb játékosok ellen sem, de ez valszeg azért van mert mindig valamilyen fire paklival voltam ellenük amivel ugye nagyon könnyű kivédeni (főleg frost-fire). Gondolom a pure shadowot sem nagyon izgatja
. Egy nature-frost vagy pure frost viszont biztos nagyon utálhatja.
Azt is figyelembe kell venni azért, hogy pure nature-nek csak spirit hunters van légvédelemnek, ami nagyon jó tud lenne, de nukeolni nem tud így izmosabb légi egységek ellen az egyetlen esélye, hogy átveszi őket. -
Simid
senior tag
válasz
linekiller #7433 üzenetére
Stoxx sem használ szerintem OP lapokat szerintem (hacsak a SoM-t nem veszi annak valaki). DO én elég ritkán látok tőle.
A többiben egyet értek. Emlékszem egy régebbi Stoxx VS Reloaded meccsre wazhain ahol legelején megállapodtak, hogy reloaded nem használ mortart Stoxx pedig DO-t. Egy rohadt hó meccs lett belőle. Ott látszott igazán, hogy az OP lapok mennyire elrontják a játékot, mert nélkülük sokkal izgalmasabb.Gyuri: Most őszintén, jobban örülnél ha olyan lenne mint volt?
Amúgy igen az UPolást elnéztem. -
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7429 üzenetére
[link] ez volt az eredeti. Nézd meg most. Olcsóbb lett ugyan, de gyengébb is az élete is kevesebb és kevesebbet is lop.
Akárhogy is nézzük a stoxx kérdést. Ő a 3-ik most. Nyilván nem véletlenül.
Az első pedig Dave barátom újra. Aki a legnagyobb. Szeretnék fele olyan jól játszani naturéval, mint ahogyan ő frostal. -
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7421 üzenetére
Lehet stoxx-t utálni. De mikor komolyan játszott ő volt szerintem a legmagasabban jegyzett pure naturés (a top 200-ba szerintem nincs 5-nél-több pure naturés). Eleve kevés ember van a top200-ban aki naturéval kezd.
Az EP-hez annyit, hogy már nerfelve lett. Tehát nem értem min vagy kiborulva.
Simid: ZappyX- nem pure!
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7418 üzenetére
Itt látszik, hogy a nature pvp szinten támogató szin. Ami azért szomurú mert 4 alapszin van. Ebből 3 pvp t1-re tökéletesen alkalmas. A nature meg gyenge.
Stoxx játéka kimondottan tetszet. Főleg mikor két harvit beütött.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7378 üzenetére
Gondolom nemsokára pénzt keresnek. Kiveszik a sneak/peak deckeket és hoznak mást. vagy a boosterhez megint adnak valami lapot stb-stb.
A razor épp megy, de nem lennék biztos, benne hogy nem fog újra leállni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7376 üzenetére
Leálltak a szerverek. Szóval most nem nagyon tudtok játszani.
A ea-nek meg ismételten csak gratulálni tudok. -
Rankerz
senior tag
válasz
linekiller #7373 üzenetére
Mindjárt leszek én is csak elmegyek boltba.
Murder: ezer százalékig biztos vagyok benne hogy necroblaster megoldja a dolgokat,egy tesztkört már mentem az első wagon a nehézkes lehet skippelem [1 wagon úgyis lehet veszteni] és jön bár booster)
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller #7338 üzenetére
igen elég jó map, jól lehet vele gyakorolni a csapatmunkát
úgy emlékszem egyszer az itteni fórumozokkal már leteszteltük
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7333 üzenetére
hát ez a 20 mp ez nagyon nehézzé teszi használni, főleg úgy h amikor én használom egy nature spash ellen az 100 méterről leoinkolja.Még ha túl is éli az oinkot rögtön meg nem foglalja el.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7331 üzenetére
Igazából esélyem nem volt.a spikerootokkal semmit nem tudtam csinálni, a deepet meg átvenni sem volt esélyem..
.. -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7319 üzenetére
egyik legjobb lap a játékba miaz h nem éri meg?
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7320 üzenetére
Mi még murder kollégával adósok vagyunk.
-
pachito
őstag
válasz
linekiller #7316 üzenetére
nm
-
pachito
őstag
válasz
linekiller #7313 üzenetére
Vezérlőpult<rendszer<hardver<eszközkezelő?
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller #7313 üzenetére
itt a prohardveren tuti van ilyen szakmai topic vagy hasonló
-
válasz
linekiller #7308 üzenetére
és pvp-ben?
-
Simid
senior tag
válasz
linekiller #7298 üzenetére
Ez most egy bajnokság. Nem egyenes kiesés van, hanem a fordulók során játszol minden nevezett játékossal és a végén pontok alapján dől el, hogy ki nyert. Még simán nyerhetsz is.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7296 üzenetére
nem arra hanem h a te kezdőorbodtól nézve jobbra te elfoglatál 1 welt majd később simid is elfoglat ott egyet na az.
te a másik oldalon csak később foglaltad el azt a helyet. -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7294 üzenetére
az Yrmian pedig Simid területi előnybe volt ha a virtusokkal jobban operál ott nem nyertél volna, de szép volt ahogy ott nyertél
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7291 üzenetére
Én a corpsest aakrnám használni rendszeresen de embalemr nélkül gyenge azt én egmnem szeretem lepakolgatni(az a abj h amikor játszok én sosem fiygeelk az épületekre pl fof,embalmer.számomra a szimpla csata izgalamsabb mint épületeket pakolgatni.)
ezt kéne megszoknom akkor talán nem lenne baj.
és hátha az új kiadással jön majd még ilyen ua és ce típusú spell -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #7286 üzenetére
a snapjaws drága
nagyon rá kell állni h jól használd.a nox+motivate kombót tudom, de sajan így is nehéz irányítani, tele van irányítási buggal a játék így nehéz jól mikrózni benne.
[kipróbáltam a Corpses Exploisont hát ráférne egy kis buff még embalmer nélkül nagyon gyenge.]
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
linekiller #7286 üzenetére
replayben párszor már összefutottam vele, de most nem jutott eszembe ^^'
-
Simid
senior tag
válasz
linekiller #7283 üzenetére
Élvezetes meccsek voltak, hosszabb T1 csatákkal. Ami külön szimpi, hogy shade spam se Grigori robbantás nem volt, így igazán fair play volt.
Az utolsó menet kicsit vontatott lett pedig már T1en eldőlt (csak néhány másodpercen mult, szerencsém volt), viszont a nagy pálya és a lassú frost egységek miatt nem tudtam gyorsan lezárni. -
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller #7265 üzenetére
a firesworn 4 sec egy forsakennek bekapcsolt spec képességgel, és máris buktam 25 powert
-
phanzetomox
őstag
válasz
jó ez, csak a pakli felébe kerül
( slotot nézve )
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
ööö ... nem vagyok egy nagy shadow pro, de tudtommal erre van pl. a nightguard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest