- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
zoli.22 #14514 üzenetére
soulhuntert használtam anno, még a nerfje előtt. kemény volt
de annak már egy éve, még tavaly nyáron eladtam őket ( 2volt) mert ara számítottam hogy szeptemberben jön az amii.
az sem volt nyerő döntészotya frissebb tapasztalatokkal rendelkezik.
de asszem még van más ph-s is aki azzal tolta nemrég.sorceressel a mortar nerf előtt futottunk össze 2v2ben
fyren mortar+sorceress bázistól bázisig lőtt el középenha jól emlékszem azt a kört veled mentem phanze.
-
OnSeT
őstag
válasz
zoli.22 #14498 üzenetére
béta szeró és amii megjelenés se lesz ma
egyik se lenne logikus lépés.
mivel kiadták az amii fantomot, s így bizonyossá vált hogy a hiányzó két dual orb is az amii editionnal jön ( nature/ shadow már biztos, fire frostot meg merem remélni ^^ )szvsz tuti lesznek még a hiányzó két dual orb lapjait tartalmazó sneak peack deckek az ami release előtt.
-
hajsza
aktív tag
válasz
zoli.22 #13817 üzenetére
Készítened kell 3 e-mail account-ot és amikor beregisztrálsz a Battleforge-ba, akkor megadod a fő account-od nevét, mint aki ajánlotta neked a játékot (talán referral a mező neve). Utána a 3 új account-ot fel kell vinni a 4. szintig, majd valakit megkérni, hogy mindegyikkel játszon egy-egy kétszemélyes meccset. Ez lehet akár 1. szintű random PvE is, ami rövid idő alatt végigvihető.
-
Zotya21
senior tag
válasz
zoli.22 #13799 üzenetére
az a jószág Amiiiii edésön-ös
és azokból még csak egyfajta van
Pampooooo
azt meg feljebb már ketten is leirtuk
de mégeccer akor ő az egyetlen xl egység 2 orbon és erős és letud hozni 4 skeleton warriort és ésésésés jó is XD
ééssésésss ha ügyesen támogatod akor megéri igen
-
fantom922
aktív tag
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
zoli.22 #13524 üzenetére
elég sok paklihoz megvan majdnem minden lapod (pl. pure fire, fire/nature, pure shadow), de mivel a shadow/nature-t mondtad, gondolom leginkább azt szeretnéd, úgyhogy lássuk én mit raknék össze(a zárojelben lévők, amiket érdemes volna sztem beszerezned):
t1: shadow kezdést választottam, de akár nature is lehet, viszont akkor érdemes kék draydot venned
dread
forsaken
nox
phase
nasty
(life weaving)
(motivate)
((nightguard)nem feltétlen kell, de én szeretem)t2:
darkelf
crawler
phoenix (bár én nem vagyok a híve a nerf óta)
surge
roots
hurricane
oink
burrower
unholy power
(AoC)t3:
ashbone
soulshatterén ezzel mennék, persze ízlés szerint bőségesen módosítható ... nem éjfélkor kéne ezt összeírnom igazából, csak semmi kedvem tanulni XD
-
fantom922
aktív tag
válasz
zoli.22 #13517 üzenetére
Én is inkább itt tudnék segíteni... de a te embered szerintem OnSeT lesz. A weboldalán voltál már? bfkartyak.fw.hu A deckek amiket javasol lehet régiek ebben majd ő nyilatkozik. Játékon belül mindnki a sajátjaival van elfoglalva, próbálgatja, üzletel... szerintem itt a legegyszerűbb. Képbe mentsd le simán print screen és linkeld ide. Itt nagyon sok magyar hozzá tud szólni azért előnyös. (pl. ha natur akkor smokegyuri, ha fire OnSeT, ha sadó/frost linekiller stb.)
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
zoli.22 #13517 üzenetére
Szívesen segítek, de most még csak nem is tudok belépni, nem hogy valami tartalmasat alakítani játékon belül (még 3 hónapig külföldön vagyok, de már jó rég lett utoljára szóba hozva, gondolom addig nem olvastál vissza), szóval én leginkább egy leírt lista alapján tudnék legtöbbet segíteni, vagy valami külső tárolóra feltöltve. Ha esetleg túl sok van, és nem akarod a fórumra írni, akkor akár pm-be is küldheted. Vagy maradnak a többiek, én meg majd max a már kész deck(ek)hez teszem hozzá a véleményem ^^
-
fantom922
aktív tag
válasz
zoli.22 #13514 üzenetére
Persze segítünk
viszont, ha a lapjaidból kéne deck összeállítás fel kéne tenned milyen lapjaid vannak és milyen színekből szeretnél decket. Kezdetnek Sadó vagy Fire lapokat ajánlanám T1-re eleinte. Naturral és frosttal nehezebb PvP-be, de ha ügyes vagy azzal is lehet sikereket elérni. (én és Gyuriba ződ rangú párost vertünk ugy hogy én frost voltam ami nekem nem full chargeos
) PvE-be tökre mindegy
egészen expert mapig. Csak kell minden szintre pár egység.
Oké kiszállok, megismételtem amit Sousuke mondott csak bonyolultabban, most látom...
-
fantom922
aktív tag
válasz
zoli.22 #13509 üzenetére
Szia! Elvileg csak a hivatalos honlapról való vásárlás a legális. Vigyázz, mert visszakövetnek és baj van. Sokan vesztették már el a 3. uppokat e miatt + az aranyat + tokeneket... Ja és persze a bfp-ket is.
1x elején én is vettem az egyik nem hivatalos honlapról és megtaláltak. Szerencsére elköltöttem addigra így 40 bfp-t tiltottak le 3000 helyett
Ebben az időben még csak a bfp-t vették el uppot nem, ez volt a másik mákom. Ma már nem így van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Óra topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest