- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
nekem nem keltek fel, és nem tudták hol vagyok, pedig most nyomom a legnehezebb szinten...ha valakit lelövök, az úgy marad
ha lesben állok, tök nyugodtan sétálgatnak előttem, persze, ha jól elrejtőzöm és a spanok sem rontják el
szerintem sokkal jobb a single, mint az mw2-émulti részhez nem tudok hozzászólni, először singleben edzem magam
-
feka007
veterán
Hogy tudom letörölni a soldieremet?
Csináltam még az elején 1-et fölöslegesen, és le akarnám törölni.
-
gabipaci
őstag
válasz
PhilBrick #3988 üzenetére
Nos, kicsit komplikálódott az ügy, mert az első szerver bérlői közül ForRedGlory visszamondta (nincs ideje játszani
), így nowan-t beteszem abba a csapatba, hogy meglegyen a 6 fő.
Így most már csak 3-an vagyunk a 2-es szerverhez, ami már elég borsos összeget hoz magával. Így most 3400Ft az állás. Nem akar még valaki? Jó lenne.
Illetve van még egy opció, ha kissebb szervert bérlünk. 16 fős pont a fele lenne árban.A szerveren ma is volt PB frissítés, és szóltak, hogy csak restart után érhető el. Kb 40 perce restartoltam, azóta megint fullon van.
-
siriq
őstag
Probaltam belepni a SUN -ra de mindig tele volt. Kemeny 6-7 oras jatek utan igen elfarad az ember
.Az elobb probaltam volna megnezni hogy all a helyzett a sun-on erre nem is lattam.
-
iZed
aktív tag
válasz
gabipaci #3983 üzenetére
en rush-ra szavaznek, fusson minden map az ejszakai havas kivetelevel (talan laguna alta?)
HC felolem ok de nem kovetelmeny, ha viszont hc akkor legyen minimap, 3d es minimap spottinggal egyutt. kibekulok a non-hc-val is.
Ami nekem fontos lenne, h rush legyen, az en specialitasom a helikoptervezetes, nagy favorit a black hawk telerakva emberrel es zuzunk vele
sajnos ez csak rushban elerheto.. javasolnam, ha a hungarian sun rushban van akkor azt lojetek at conquestre, mar ha valaki el-hal a conquestert, nekem nem a kedvencem.
öö nyissunk egy forumot ahol a ket server adminjai vitathatnak emg dolgokat? vagy csereljunk msnt vagy hogy tortenjen hatekony kommunikacio?
msnem a biztonsag kedveert: zedpapa@hotmail.com.
-
aram01
nagyúr
ja amúgy itt tartok
-
Bavid
senior tag
Na én is a single vége felén járok, őszintén szólva elég feledhetőre sikeredett. Bf fan vagyok, de belátom hogy a mw2 singleje sokkal jobb lett. Igazából az hogy fejbelövöm a nyamvadt ellenfelet elesik miden, csomószor fedezék mögé és 5 mp múlva újra felkel hát szuper, mennék tovább de nem mindig hátra kell nézni hogy épp ki kel fel. Ez elég frusztráló. Másik hoyg mindig tudják hol vagyok, oldalról bekeríteném őket hát jaj pont ott van néhányuk, a társaim ezerel lőnek de kb ló**art ér. Néha egyszerűen enm jönnek utánam csak hirtelen felbukkannak a save pontban. Jó nem mondom voltak ötletes pályák (vagyis inkább olyanok amelyek jó helyről lopták az ötletet pl. a snipelés a dörgés alatt). De nemhiszem hogy mégegyszer végig tolom, max. azért hogy minden m-com stationt fmegtaláljak végre.
A multi viszont nagyon jó! Teljesen más mitn minden eddigi fps amivel játszottam! nagyon vicces mikor kempeli a házban az ajtót én meg a seggébe robbantok egy lyukat, vagy mikor az őrtornyot egy rpgvel eldöntöm, frenetikus
Kár hogy nem működik rendesen
-
gabipaci
őstag
Na nézzük, miből élünk szerverbérlés ügyileg:
tgulyas visszamondta a bérlést, akkor akik benne lennének:
iZed, nowan, szab0729 és én.
CSiMi_-re rákérdeztem priviben, meglátjuk
Maradjunk az egy havi bérlés fonalán. Ha nem kérek TS3 szervert, 38,5 euróba kerül.
Az durván 10250 Huf. Mondjuk kerekítve legyen 2550Ft fejenként, ha maradunk ennyien.
Jó lenne még egy ember, és akkor mindenkinek jobb lenne a szájíze.
A szerver mod akkor mi legyen? Zászlós vagy rombolós?
Gondolom a HC-ben akkor megegyeztünk, legfeljebb ha nem lesz nyerő, átkapcsoljuk.
Még kb 2 óra lehetőség van, hogy ma beindítsuk.
Visszajelzéseket, gyorsan gyorsan.. -
F_Zolee
nagyúr
Mondjuk én frissítettem a pb-t. Felmentem az evenbalance-s oldalra. (Persze mire betöltött.) És ott letöltöttem a BC2-höz lévő htm-et és betettem a PB/HTM könyvtárába a wc002158.htm fájlt. Bár ahogy néztem ez még a bétához volt szal nem lehetett frissebb.
De mostanra semmi gondom. Tegnap ettől még ugyanúgy kidobált engem is. Ma már megszűnt...
-
PhilBrick
őstag
válasz
Fortissimus #3978 üzenetére
-
Fortissimus
őstag
Nick: Fortissimus
azt a kis kepes stat-ot honnan szeditek?
-
aram01
nagyúr
na toltam egy kicsit a singlét nem rossz,de hiányzik a multi.Valaki megtenné hogy dob rám egy pü-t ha okés a pb?
nincs már kedvem idegeskedni vele
-
iZed
aktív tag
válasz
PhilBrick #3968 üzenetére
HC-ba is be lehet kapcsolni a spotot. Igazabol a sebzes miatt kiraly a hc. minimap meg spot tolem maradhat. plusz ha nem tetszik barmikor visszakapcsolhatjuk non-hc-ba.
hogy erted h nem lehet celozni a tankkal?
amugy javaslom menj fol egy hc serverre es jatsz kicsit es elmulik az odzkodas
-
iZed
aktív tag
-
G4NXST4
tag
ilyen nincs 30/4-nél lefagy a GAME
-
iZed
aktív tag
válasz
gabipaci #3963 üzenetére
dehogy kell meg ket ember, osszuk szet a koltsegeket es annyi. es HC. ott a tied ami nem HC tehat teljesen jo.
es mi nem jelentkeztunk hanem beszalltunk, te jelentkeztel elintezni a dolgot
TS nekem mindegy, ugyse fogok sokat temazni, inkabb lovok
ha tobbiek igenylik akkor tolem mehet.
hovakuldjem a dohanyt? illetve mennyit, ha nem varunk meg ket emberre?
-
gabipaci
őstag
Sziasztok!
A szerver elvileg megy, legalábbis úgy látom innen.Ami a szerver bérlést illeti:
A mostani szervert semmiképp nem akarom HC szervernek, az marad a mostani beállítások szerint.
CSiMi_ : ha HC szervert akarsz, és még tudsz 4 embert, akkor inkább szerezz mégegyet, és béreljetek Ti is.
Szóval mi legyen a második szerverrel, van rá igény?
Én egy részt bevállalok belőle ha kell, plusz még jelentkezett
nowan, iZed és tgulyas.
Még minimum 2 ember kellene.
A pénz 2000Huf/Hó, adminjog (kick, ban, mapváltás, stb) jár hozzá.
A 12 (illetve ha én is bevállalok a második szerverbe is akkor 11) admin mindkét szerverhez hozzáférjen?
Kell ahhoz is TS3 szerver?Írjatok, hogy mi legyen, mert estig még üzembe is tudnám helyezni.
-
Allien
veterán
válasz
belaazallat #3959 üzenetére
Én speciel a telepített rakéta állásba léptem, onnan szedtem le a heliket.
-
CptMisi
őstag
válasz
belaazallat #3959 üzenetére
fogj egy rpg-t szaladj el, bújj fedezékbe lődd a helit, vagy az embert, attól függően, melyiket érdemes éppen
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Tud vki egy szerót, amin játszani is lehet és nem dob ki?
Valamint játszik vki a sinle réssszel, egy kis segítség kéne, mert elakadtam.
azt hiszem Sangra Del Toro a map neve, 3 bázist kell megtalálni Alpha, Bravo, Charle. A 3.-nál vagyok(Charle) és 2 heli lő mint állat, és nem tudom leszedni őket, mert közbe előkeveredik 2-3 ember, akik lelőlnek. Ha az emberekkel foglalkozok, akkor a helik lőnek le.
-
mackosajt
addikt
válasz
gabipaci #3875 üzenetére
Mivel sok időm úgy általában nincs manapság játszani, de szeretek, ezért ha tudsz, a tartalékok közé véss fel. Vagy ha nincs ki a létszám, szólj rám feltétlen, és küldöm a "lóvét". Ezen ne múljon a 2. szerver. Egyébként pont a kevés időm miatt írj fel csak tartaléknak, mert adminkodni sem tudnék túl sokat.
-
Neoteric
addikt
Na eddig tartott a játék.. megin levágott mindenkit és nem enged vissza kapcsolat vesztés miatt..
-
G4NXST4
tag
most csak nekem ment el a sün szeró, vagy mindenkit kidobott?
-
ciry
őstag
Ha valaki be akar jönni a szerverre, szóljon rám nyugodtan ts-en.
-
Mrdevil
addikt
Na...hazaértem belőttem a TS3-at,mindjárt megnézem mi a helyzet a gammával.
-
Bavid
senior tag
Azért elég vicces így játszani, belépek egy szerverre nézem hú elég kevesen élnek még mindegy van már egy sqad 2 emberrel rányomok az egyikre hogy rajta éledjek opsz nézem eltűnt biztos kilépett, ott a másik rányomok, upsz ő is eltűnt, na jó megyek main baseről. Oké elinduluk, már majdnem ott vagyok a zászlónál upsz pb kick xd így már érthetőbb az egész.
Amúgy haverom kitalálta mért van az egész
Oroszok végig tolták a singlet nem tetszett hogy a DICE kitalálta a terveiket és ezért azt akarják senki ne vegye meg a játékot
Nehogy rájöjjenek mit terveznek
-
Jazzy
tag
Továbbra sem lehet csatlakozni, kezdem megunni a dolgot... áááá szétrobbanok
-
Neoteric
addikt
Fasza lehet HC módban gránátvetőzni mi?
Tény, hogy pl 1 csipába halhatna az ember ha meglövöm (ezt mellesleg simán lehetne korrigálni patch-el is), de sztem qrvára nem életszerű h lábon lövöd azt hallott az illető.
A lowságról meg pont aza véleményem, hogy te vagy a béna mivel nem bírod 2-3x eltalálni gépfegyverrel ugyanazt az embert, anélkül, hogy pofán lőjenek a lövések között.
De végülis kár ezen vitázni, Neked az jön be, nekem ez. Mind2 variáció létezik, így mindkettőnk boldog. -
G4NXST4
tag
Hát én pont fordítva gondolom, mert nem jön be a BC2 fajta HC, de mind1.
Ja valaki linkelne nekem pár olyan szervert ami (vagyis a szerver nevét írja ide) Rush-mód, 32-players, normális ping, vagyis Európai szerver és !!!NEM HC!!!------>mert én még csak olyan szervert találtam ami HC és pechemre a HC nem jön be
A pechemre jól írtam?
BFBC2 nevem: nagyonromlik -
F_Zolee
nagyúr
Már fel tudok menni szerverekre. Nem dobál ki. Szóval még mindig érdekelne, hogy hol tudom megnézni a statom. Valaki?
-
G4NXST4
tag
Szerintem megtaláltam a hibát a pb kicked player-re.
Na írom mi is lenne rá a megoldás:
Nálam először ment minden frankón, csak aztán magamnak elrontottam amikor bele mentem a (Win 7-en)- [Windows tűzfal]- [Program vagy szolgáltatás átengedése a Windows tűzfalon]- és ott- [Beállítások módosítása]- és itt kitörültem a BFBC2-t és újra betettem a- [Másik program engedélyezése]- gombra kattintva a BCBF2őt, de az Asztalra kitett inkonal és ekkor már engemet is mindig kidobott. Ekkor visszatettem a BFBC2-őt a C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2\BFBC2Game és már nem is dob ki
Szerintem egy próbát megér, lehet csak azért dobált ki engem, mert belenyúltam és elrontottam, aztán megcsináltam újra helyesen és ment is egyből. Lehet, hogy nem ez a megoldás azoknak akiket elejétől kidobál, de ki tudja!? -
iZed
aktív tag
nnna sikerult eloszor egyhuzamban vegigjatszani kb 2 orat egy szerveren. nekem ez mar nagy szo. ujabb pelda h a dohanyzas karos, kimentem ragyujtani es mire visszajottem inactivity kikk
HC szerveren voltam, egyetertek abban h a HC legyen amit kiberlunk
-
v!ct0y
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #3934 üzenetére
A VAC legalább nem tesz ki...
-
DieHard
senior tag
belépek némely szerverre, bal alsó minimap eltünik, célkereszt, red spotok, stb. ez mitől van? bug, vagy mi?
-
HS 2142
őstag
-
aram01
nagyúr
sziasztok jó már a pb?
csatlakoznék én is a nickemmel ha lehet:sshentes -
DieHard
senior tag
admin sokat számit, ha onlány. viszont nehogy ugy müködjön mint a seprü: mig uj, jó seper. elején még vannak adminok, később már felénk sem jönnek
-
ikszdéé
csendes tag
Ki kéne próbálni úgy, hogy nem a netes ellenőrzést választod. Akkor használja a dvd-t, de legalább nincs olyan veszély, hogy a nem eredeti exe miatt rúgnak ki.
Ezen kívül más használható dolog nem jut eszembe. Végső esetben írj az EA supportnak egy mailt, talán ők tudnak valami használható megoldást.
-
frame>24
addikt
Erről beszél a csítes tartalmat reklámozó videó feltöltője is, hogy (akkor fordítom), "hülyeség volt az MW2-höz hacket írni, mert a VAC nagyon jó a banolásban, míg a PB tele van f*ságokkal"
MIKÖZBEN ugye a CoD legújabb részében is bőséggel találkoztunk csalással, akkor ITT Mi LESZ?? -
F_Zolee
nagyúr
Fel tudtam menni most már pb-s szerverre. De most érdekes módon kifagyott a játék. 1 óra után. Amúgy hol lehet megnézni a statot? Mert a hivatalos oldalról már levették a bejelentkezés lehetőségét.
-
feka007
veterán
F.szom kivan már, mért nem lehetett úgy kiadni, hogy ne fél óra menjen el azzal, hogy be tudok lépni vhova?
-
frame>24
addikt
válasz
antikomcsi #3888 üzenetére
és ez a durva:
xFPSxCheatsx (2 days ago)
"For one hacking MW2 wasn't the smartest idea. VAC is very good at banning people. PunkBuster on the other hand sucks a lot of Stiffies.
Have a Nice Day ^_^!"...
-
Mrdevil
addikt
Azért nincs teljesen igazad,a gond az hogy minél jobban HC annál jobban kemp.Ha full HC játékra vágynék arra ott van az Arma sorozat és társaik.Annyiban viszont igazad van,hogy itt a BC2-ben sokkal jobb a HC mód mint mundjuk a MW2-ben.Itt azért ha jól vettem észre szerintem nem elég 1 golyó a manusba.
De végülis szerintem nem kell ide full realisztika. -
CSiMi_
tag
Amógy a cheatereket... MEGÖLNÉM.. Nem tudom miért nem lépnek föl komolyabban ellenük. Pl, akit cheaton kapnak, az minden beazonosítható hardverre bant kapna, és nem csak arra az 1 gamera, hanem mindegyikre egyszerre. Szerintem jobban meggondolnák, mihez nyúlnak.
-
CSiMi_
tag
Szerintem csk a HCmod az igazán jó, totál realisztikus!!!
És Neoteric Nehogymár, a valóságban is meglőnek, akkor már fekszel... Az, hogy te nem tudsz rajta játszani, az a te lowságod, és mind a 2 modban 10ből min 3x megkapom a legjobb játékos kitöntetést... De azért nehogy már a 2. vajta sniperből nem elég 1 fejes??? Ez vicc... beszartam amokor egy álló embert fejbe k.urtam fél méterről, volt is egy ilyen fazékhang és elfutott... Egyszerüen szánalom a Normal, azaz másnéven lowmod. És még hogy csak fejlődésre jó??? totál ugyan annyi pontot kapsz mindenre... Ja te biztos azért fikázod, mert rajtad fejlőttek, nem??? xD -
ikszdéé
csendes tag
Gondolom a netes eredetiség ellenőrzést választottad ki a játék telepítésénél, először nálam is ezt írta ki, de csak azért mert nem ment át a comodo tűzfalon. Miután engedélyeztem, neten megvizságlta hogy eredeti és fut a game dvd nélkül.
Egy esetleges újratelepítésnél ki lehet választani az ellenőrzés módját, ha dvd-et választod akkor folyamatosan használja a dvd-t, és nincs telepítési korlát.
Ha a netes módot választod 10x telepítheted újra a gamet, abban az esetben ha pl egy formázás előtt nem unistalláltad volna. Ha format előtt tolsz AKTÍV net kapcsolat mellett egy uninstallt, visszakapod a telepítési lehetőséget. Ha formázás előtt nem uninstallálod elveszik egy lehetőség. Ha ez eléri a 0-t az se baj, az EA support feltölti a telepítési lehetőségeid számát. Ez volt a hivatalos blog bejegyzésben.
-
Mrdevil
addikt
válasz
antikomcsi #3888 üzenetére
A kis rohadék,hú de pofán vágnám ha itt lenne mellettem.Sokszor találkozunk ilyenekkel MW2-ben is,ilyenkor jól elküldjük a k-anyjába.Sőt volt,hogy steamen jelentjük is felfele a kis tetüt.
Főleg bosszantó mikor csipog a kis 12 éves kölök a fülesembe,és jól kiröhög minket,hogy hack nélkül nem birjuk leverni. -
madgie
titán
válasz
antikomcsi #3893 üzenetére
Pint ezek miatt fosok itt is a multitól: nem elég, hogy elbénázgatok magamnak, még a csíterek is szívassanak?
(a CoD4 is egy ideje a polc aljára dobva, pont ezért...)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest