- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Az MW2 egy arcade típusú gém kis pályákkal variálható fegyverekkel, perkekkel amik már néha a vicc kategóriába vannak, ezért nem is kell nagy ész az egész játékhoz csak rohansz és ölsz mindenkit akit látsz kb.
Ettől független nem rossz elbaromkodni én szeretek vele ledarálni a másikat, de egy BC2-től messze van ez sokkal komolyabb, élethűbb.
Annó az első battlefieldel mennyit játszottam multiba nagyon jó volt főleg amikor kijött hozzá a modern mód na az bitang volt.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
gamerkiller #2189 üzenetére
Ez az a pálya volt, amikor Kiralenkot, vagy kit keresünk, és megyünk fel hozzá, közbe bombáznak, stb, nem bench volt, hanem játék közben fraps-el lőttem.
-
Alister71
nagyúr
válasz
gamerkiller #2189 üzenetére
Fraps-al.
-
_Voyage_
aktív tag
Frames: 31365
Time(ms): 622379
Min: 15
Max: 202
Avg: 50.395X4 965BE, 4850 512, 4GB ram mellett, 1920x1080, minden mediumon, 4xAA 4xAF.
-
gamerkiller
senior tag
Egyenlőre csak ennyi:
-
Brian_RL
aktív tag
[link]
Ez se piskóta. Amikor eltalálják a helit. Kis hangok!! -
_Voyage_
aktív tag
-
Alister71
nagyúr
Üdv, mértem egy Battlefield Bad Company 2-őt, 1440x900-on 64-es Win7-en, costum grafika, minden high, 8xaa és 16xaf, vsync off:
Első pálya:
2010-02-28 11:05:09 - BFBC2Game
Frames: 2754 - Time: 63418ms - Avg: 43.426 - Min: 34 - Max: 58Hideg háború:
2010-02-28 11:16:08 - BFBC2Game
Frames: 11483 - Time: 217234ms - Avg: 52.860 - Min: 34 - Max: 79Gép az adatlapomon.
-
Palesz191
aktív tag
Havernak fasza gépe van oszt csak ablakba indul el neki meg csak 40 fps... Ha fullba indítja.. csak fekete háttér oszt kilép, ennyi..
(win7, gtx280...)
Szal mit tehetne, hogy jo legyen??
-
Crytek
nagyúr
Amúgy single-be van a játék közben ilyen hülye hang.Kiderült a végén hogy azt mi adja ? Vagy csak figyelmetlen voltam? Valaki leírná mi volt ez?
-
Shalala
senior tag
Hello!
Szerintetek az mitől lehet, hogy az átvezető animációk közben amikor mutatja azt aki beszél akkor csak nagyon halkan hallom a hangját, míg oldalról tökéletes.
Az avatar-nál is ugyanez volt csak ott rendesen játék közben is, ami szemből jött hang beszéd/lövés/robbanás az teljesen halk tompa, oldaról pedig tökéletes.
Olyan érzés mintha 5.1-be lenne álltítva csak nincs center.
2.1-es hangfalam van Audigy SE és Win 7, eddig minden játék tökéletes volt.
Valami ötlet? -
aero.
veterán
Lehet profilokat létrehozni? Mert én nem találtam és fontos lenne.
Ha nincs az ***** nagy égés 2010-be. Nem is tudom, hogy lehet ilyet csinálni, már több éve alap.
-
Kucsek
aktív tag
Király a Single Player .Még az elején vagyok a japánok ellen ,eddig sok volt az átvezető videó de remélem ez majd a modernebb részeknél kevesebb lesz.Elég könnyen hal az ellenfél ami jó mert legalább nem kell annyit tunkolni.
-
Rav
csendes tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a single campagin mentéseket hol tárolja a játék? Backupolnom kellene win reinstall miatt...
-
Brian_RL
aktív tag
válasz
Fortissimus #2133 üzenetére
Bekapcsoltam, és a végét így játszottam. ÁLLAT
Lehet délután hardon is elkezdem
-
Allien
veterán
válasz
boogie84 #2161 üzenetére
Miért ne?
Azért, mert most itt (szinte) mindenki áradozik, meg elájul, még nem jelenti azt, hogy nem lehet ezt még jobban elszúrni! Aki játszott az előző verziókkal, ezt TUDJA!
Attól, hogy jól megy asingle player, még koránt sem biztos, hogy a multi IS jól fog futni!
Ne feledkezzünk meg, hogy ez a DICE+ EA Games páros! Nekik "köszönhetjük" pl. BF2142 megjelenése után ki kellett adniuk egy pecst, mert már eleve rosszul csinálták meg. Egy hét múlva már ki is jött. Csak, éppen a titán módot elcseszték, nem lehetett játszani vele. Ismét jött egy pecs, kb 3 nap múlva.
Tehát, még koránt sem biztos, hogy az a négy mag elég lesz nekik! -
Jhonny06
veterán
válasz
Robi BALBOA #2152 üzenetére
Dokumentumok\BFBC2
Megnyitod a settings fájlt és megkeresed a DxVersion sort, alulról a harmadik. Alapból auto-ra van állítva, így ha van DX11-es VGA-d és Win7-en fut, akkor DX11-ben fut, de értelemszerűen átállíthatod 10-re vagy 9-re is.
-
Robi BALBOA
őstag
Honnan lehet tudni, hogy DX11-ben fut e a játék?
-
Allien
veterán
válasz
Devid_81 #2143 üzenetére
Akkor Neked marad a single player.
Tiszta hülyeség azt hinni, hogy lesz olyan játék, amelyben nem csalnak!Annyira régi a csalás, mint amennyire a játékok, nincs min csodálkozni, ennyi! Aki nem bírja a stresszt, annak a multi nem való. Aki meg klán szinten nyomja, annak meg pláne! Warrokon csak a nagy önfegyelemmel bírójátékosok nyerhetnek.
BF2142-ben (szigorúan titán mód) nem egyszer az utolsó másodpercekben nyertük meg a csatát, mely vesztésre állt. Ezt csakis csapat munkával, és komoly önfegyelemmel lehet. Meg is volt az eredménye! 1-2. helyen voltunk.
Jó lenne, ha már ebben a multiban is lenne végre olyan pálya, vagy mittomén, ahol mondjuk nagy tankcsatákat lehetne vívni, vagy, heli/repcsi csatákat. Anno, a BF1942 DC módjában volt egy kifejezetten repcsis rész, azt vissza sírom soxor. -
BalaNce87
addikt
válasz
Fortissimus #2142 üzenetére
Hát azzal mint tudjuk szart nem érsz lásd cod széria, amúgy meg a zene valami irtó fos alatta, ki az a vadbarom aki ezt hallgatja, jesszusom, ízlése 0. Megütném aki ezt a szemetet csinálja, istentelen nagy hulladék, kiborítanak ezek az úgynevezett zenének hívott dolgok
-
Devid_81
félisten
Az tuti, csak ha itoka utan jatszol akkor van baj
Vagy lehet igy is, mint ahogy ez a dragasszag csinalja
Bar ez szerintem jozan hulye. -
@rglaaf
veterán
A csalók ellen lesz valami értelmes megoldás? vagy ez lesz [link]
-
Shodan
őstag
Én kb a felénél járhatok, de nekem eddig cod single jobban tetszik
Illetve a multija is, de azt csak szigorúan beta alapjan mondom.
-
SzlobiG
félisten
Az imént végeztem ki én is mediumon hát ezt nem gondoltam volna, hogy a single részt ilyenjól megcsinálták azt majd csak most jön a java a multi.
-
DerStauner
senior tag
miért nem menti el az állást? kiírja játék közben, hogy mentés, meg is van a dokumentumokban a játék mappája, de csak game settings-ek vannak ott.
-
r-chee
őstag
Nekem nagyon bejön, hogy nem kell egy épületen az ajtót keresni, egyszerűbb csinálni egyet gránátvetővel
.
Jelenleg a tankos rész után tartok a játékban. Bőven lehet készülni a multira.
-
Brian_RL
aktív tag
válasz
Fortissimus #2133 üzenetére
Roger that!
-
-
Visormail
addikt
ÁÁÁÁ ez hihetetlen most töröltem le a béta telepítőjét, utána rányomok az uninstallra erre azt mondja kéri a béta telepítőjét anélkül nem lehet eltávolítani, omg
-
Neoteric
addikt
válasz
dokee78 #2120 üzenetére
Nos igen, nem próbáltam a BETA-t.
Hangok tényleg nagyon ott vannak, teljesen bele lehet élni magad a szituba, mintha ott lennél te magad is.
Ez a játék sztem élő bizonyíték arra, hogy ha akarnak akkor igenis képesek csinálni f@sza játékokat.Viszont ma már nem játszom többet, napi south park adagomat még nem néztem meg és lassan jönnek az elvonási tünetek
Jövő7en viszont "see you at the battlefield"
-
keIdor
titán
Új aláírásom van.
-
LackoMester
addikt
Egy, két gondolatot fűznék a játékhoz. Nagyon jó, h. megrendeltem, ez igen.
A grafika is rendben, hozza a DX11- es szintet (bár néhol vannak hibák, fák levelei, árnyékok) , simán 1920x1080- ban magas részletességgel futtatom.
A hangok, hát az valami eszméletlen jók, rettenet jól szól, az egyik legjobb, ha nem a legjobb hangzású játék, köszönhető persze a Dolby- nak is.
Fasza, ezt vártam. Jöv héten indul a multi móka.(amint megkapom a játékot)
-
용 Bob
senior tag
Ezen a dolgon nincs mit csodálkozni, mint láthatod a legtöbben már játszanak, de közben várják a postman-t.
Amúgy meg multi game és aki nem kapott beta key-t az most megnézheti hogy fut a game és eldöntheti, hogy megveszi-e.
Ez nem buzdító hsz. csak vélemény, nem értem miért kell beszólogatni ezért..ui.: én végül ebay-ről rendeltem be, kicsit később ér ide, de 6400-ért megéri.
-
Brian_RL
aktív tag
Énis egyetértek!
A hangok egyszerűen tökéletesnek mondhatóak. Volt egy rész, amikor a dzsungelben kellett menni, és épp csönd volt, lehetett hallani a szúnyogokat. zzzZZZZzzzz
És a tank. Fúú már láto hogy sokat fogok tankozni. Ott is a hangok. Ahogy nyomtam neki a dombon felfele, és lehetett hallani ahogy a gázolaj égKEGYETLEN!!
És ettől csak jobb lehet a multi ,) -
Neoteric
addikt
Ha indul majd PH!-s BC2 szerver, akkor írjátok majd ki pls ip-t, ahogy időm engedi jönnék majd énis
Azt olvastam amúgy, hogy max 32 slotos szerók lesznek. Ez igaz?
BF2-ben voltak 64 slotos szerverek is, itt akkor nem lesznek olyan nagy csaták? Vagy a pályák kisebbek? -
aram01
nagyúr
válasz
antikomcsi #2100 üzenetére
ez valamelyest megnyugtató,csak az idegeseit hogy sem egy mail sem egy sms hogy hülyegyerek készítsd a pénzt mert itt a gém
-
onereborn
tag
huh.. a pályákat nem számoltam.... az Andok után lementek a Jungleba, onnan meg a sivatagba, osztán egy kis város harc is lesz és annak a vége lesz a repcsis mikor kiugrotok...
Amúgy Du 14:00 kor kezdtem el vele játszani. és most 21 után fejeztem be.
Egyetértek, kötelező vétel!
...remélem hamarosan beizzídhatok hozzá egy új VGA-t
-
dokee78
félisten
Hogy játszotok,ha még nem jelent meg?
-
keIdor
titán
Mediumon játszom, de nem volt még egy játék, ahol ennyiszer megdeglettem volna.
A játék amúgy nagyon jó, eddig a legjobb, amit idén kiadtak! Optimalizált, szép a grafikája, nem sír, hogy AA csak DX11 alatt lehet, mert DX9-ben is megy, realisztikus fegyvermozgás, nagyon fasza hangok... imádom, amikor kapok egy gránátot de nem halok meg, csak a hallásom megy félig el, és közben ahogy ropognak a fegyverek az nagyon zsír!Az is nagyon tetszik, hogy gyakran nem látom az ellenfelet, mert nagy a hóvihar, vagy robban körülöttem minden.
Ilyen játék kell PC-re, nem igénytelen portok áradata meg IWnet féle multiplayer... le a kalappal a DICE előtt...
10/10!
Amúgy most valahol az Andokba járok (szvsz Argentína) , menekülés volt kocsival ezerrel...
Egy gondom van, hogy a Vsync még mindig nem megy.
-
_Voyage_
aktív tag
Srácok, ha valaki olcsóbban akarja megszerezni, mint az itthoni boltokban amennyiért van, azaz angliából, írjon pls, mert akkor feleződne a posta, és kint postával együtt csak 8000 a játék.
-
onereborn
tag
Végig vittem! Repcsi felrobbant!
Ami nem tetszett a legeleje... II VH-s. Azt hittem COD de szerencsére utána kezdett elég jó lenni.
Amúgy q6600 és Ati 4850-nel:
1680x1050 felbontásban: Medium Textura, Medium Deatail a többi high beállítás, AA1 AF1 HBAO KI 35-70 FPS átlag!Nah ha megjön az eredeti akkor más csak multi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest