- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSiMi_
tag
Itt a kollégámé xD
Ő a lövészem... -
CSiMi_
tag
Hát fura, mert már tegnap előtt elkezdtem sokat késelgetni, és már 200 fölött voltam, de ezek szerint nem
-
CSiMi_
tag
válasz
kamikaz333 #4116 üzenetére
Ezeket a printscreenokat honnan szeditek ki?
-
CSiMi_
tag
Amúgy a kollégám statját übereljétek... 32 / 0 xD
A sivatagos páján, ahol középen van egy elsüllyedt hajó. Ott heliztünk... Én pilóta 11 / 0os stattal, ő meg lövész 32 / 0 xD fasírtot csináltunk az ellenből. Amúgy saját rekord 47/3 assaultal, és kaptam még egy csomó medált, így 44000 pontos kör lett belőle... A késelés rekord 1 kör alatt 19. -
CSiMi_
tag
Szerintem MINDEN IDŐK LEGJOBB multis játéka!
az élmény, szinte fokozhatatlan, G35 7.1-es fölessel, amikor megyek a tank mellett jobb oldalt, lő egyet, a légnyomástól negtorpan a katona, és a bal füle sípol...nagyon baba...
-
CSiMi_
tag
válasz
CptMisi #3999 üzenetére
Ja 1et értek, az MW2 egy ultragyagyi szar nem lehet 1 napon említeni a 2 játékot...
Tény hogy a singleplay nem túl jó, de a BF sorozat, mindig is multis game volt, eddig nem is volt rendes single. Amúgy a consoloktól kurvul a játékpiac, a sok lusta here hazamegy és a leggagyibb játékkal is beéri, náluk csk azon van a hangsúly, hogy nem kell telepíteni, csak berakja és megy. Borzadály! Szerintem az etalon a BLIZZARD nagyon ritkán ad ki játékot, de nagyon odafigyel a minőségre, és szinte soha sem voltak ekkora horderejű bakik mint a PB, vagy hogy nem csatlakozik. -
CSiMi_
tag
EMBEREK ITT A MEGOLDÁS A PBRE!!!
1. lépés
Leszeded a PBsetupot [INNEN].
2. lépés
A játék törzskönyvtárában átnevezed a PB könyvtárat
3. lépés beltelepíted a PB setupot és ott értelemszerűen kikeresed a battlefield bad company 2-t és update...
ENNYI
Csak, ha nem törlöd, vagy nevezed át a mappáját, nem történik meg a frissítés! -
CSiMi_
tag
Amógy a cheatereket... MEGÖLNÉM.. Nem tudom miért nem lépnek föl komolyabban ellenük. Pl, akit cheaton kapnak, az minden beazonosítható hardverre bant kapna, és nem csak arra az 1 gamera, hanem mindegyikre egyszerre. Szerintem jobban meggondolnák, mihez nyúlnak.
-
CSiMi_
tag
Szerintem csk a HCmod az igazán jó, totál realisztikus!!!
És Neoteric Nehogymár, a valóságban is meglőnek, akkor már fekszel... Az, hogy te nem tudsz rajta játszani, az a te lowságod, és mind a 2 modban 10ből min 3x megkapom a legjobb játékos kitöntetést... De azért nehogy már a 2. vajta sniperből nem elég 1 fejes??? Ez vicc... beszartam amokor egy álló embert fejbe k.urtam fél méterről, volt is egy ilyen fazékhang és elfutott... Egyszerüen szánalom a Normal, azaz másnéven lowmod. És még hogy csak fejlődésre jó??? totál ugyan annyi pontot kapsz mindenre... Ja te biztos azért fikázod, mert rajtad fejlőttek, nem??? xD -
CSiMi_
tag
De tényleg a HC-n van a hangsúly!
-
CSiMi_
tag
2. Rész!
Kicsit részletesebben:
1. Még a Beta verzióban lettem figyelmes arra, hogy ha „rátartasz” akkor el kezd vibrálni a fegyver. Gondoltam ki lesz javítva a véglegesben, de nem főleg a 4x távcsőnél lehet látni ezt a 100 hertzes vibrálást ami rettenet nagyon zavarja a szemem. Itt egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=55tVRMV_uKI és nem csak a 4xes nél van ez, de itt látni9 a legjobban, másoknak is mondtam, eleinte észre sem vették, de szóltam, és mondták, hogy nekik is!
2. Mouse button 3, Mouse button 4, Mouse button 5 nem működnek. (pontosabban nem mindenkinek,) Nálam például ment, aztán hirtelen nem, drivert frissítettem, akkor ment, aztán két nap és megint nem…
3. PunkBuster, azért nem az első helyre raktam, mert gondolom sokan írtak már. Ne haragudjatok, a kifejezésér, de mi a fasznak ragaszkodtok ehhez a Pbhez??? Az előző battlefieldek is tele voltak cheaterekkel. És miért nem lehet 2010ben csinálni egy olyan anticsítet ami nem ír ki egyfolytában hibaüzit, és manuálisan kell telepíteni, és nem frissít magától. (Én eddig Counter Strike-val játszottam, ott is sok a cheater, de legalább soha sem volt, hogy a VAC miatt nem ment a game)
4. Nem írja ki a szerverkereső a pingeket, és ráadásul minden szerveren rettenet magasak a pingek, de nem csak nekem, mindenkinek, a multkor egy 32 slotos szerveren mindenkinek 150 fölött volt…
5. Kilép magátó, azaz kifagy… Megy nagyba a game és egyszercsak desktop…
6. A szerverkereső, az eddig játszott játékaim közül mesze-mesze a leg butább például miért nem lehet a névben szereplő szavakra keresni PL: „bad company 2 hülyegyerekek klán szervere” arra emlékszem, hogy szerepel a nevéban, hogy hülye, akkor kidobja az adott szervert. Vagy épp IP alapján rákeresni egy szeróra.
7. Nem csak gagyi, de nem is működik. Gyakran van, hogy PL 9/32 player van és mégis server is full. De gondolom ezt könnyen javítjátok majd.
8. Unable to log in. Please try again. Este 6 órától szinte soha sem enged föl az EA
9. Connection failed to EA online. Szintén olyasmi mint az előző.
10. Searching for game. –hoz kéne egy cancel gomb. Amikor play now-ra nyomok ott ha kiválasztok egy ritkább mapot, akkor van hogy 20 percig keres, és csak keres, és keres, és keres…
11. Állítható legyen a „zoom sensitivity ratio” Amikor rázoomolsz sniperral akkor túl érzékeny és PL. Counter strike-ban volt egy olyan parancs konzolban, hogy „zoom_sensitivity_ratio 0.85” és akkor az eredeti sensnek a 85% lett az érzékenység.
11/b. Szintén állítható legyen a seni. a fix gépágyúknál. Egy példa: amikor egy blach hawkban ülök a minigunban és jobbklikkel ráközelítek, akkor viszont túl lassú az érzékenység. Oda Kb 120% kéne vagy az eredetinek a közelítés nélkülihez képest csak –5% mert most kb –30%.
12. A friendlist nagyon gagyi, ez nehéz felvenni a havert, nem mindig jelenik meg, és ha már valaki játékban van onnan nem tud visszaigazolni. Egy nagy kérdés MIÉRT NEM STEAMOS??? A leg jobb progi ami létezik a játékokhoz… Itt valami $ van a háttérben, vagy mi? A Steam sok problémára orvosság lenni, mék talán az anticheatot is megoldaná. De ebben nem vagyok szaki, csak azt tudom, hogy az JÓ!
13. Játékmenet. Tudom, hogy van Hcmod, de a simában miért kell 1 teli tár az emberbe? Így sok fegyver értelmét veszti, PL az enginernek a 25 töltényes alap fegyveréből nem elég egy full tár, hogyha az ellennek már ki van unlokkolva a mellvért. Egy másik példa. Teljesen értelmét veszti sok rcon fegyver is. Pl a 2. kiunlokkolható sniper még fejre sem mindig öl elsőre… Ez egy rossz vicc! Jó, legyen egy picit több élete az embernek normalmodban mint HCban, de azért ne egy kétlábon járó tank legyen. De amúgy tényleg a leges leg jobb multis game, főleg így a Modern warfare 2 után, mondjuk azt nem nehéz túlszárnyalni.
+ Nem tudok, Veterant létrehozni 3 Battlefieldem van, de nem fogadja el a cdkulcsokat.
Előre is köszönöm CSiMi! -
CSiMi_
tag
Ezt küldöm el az EAnak!
OLVASSÁTOK!!!1. rész, mivel nem fér ki...
Szevasztok, EA!
Először is annyit, hogy a BAD COMPANY 2 az eddigi leg jobb FPS game (multiban legalább is). De lenne egy pár hiba!!! Tudom, hogy sokan írnak, de kérlek titeket, ne csak egy sablon választ írjatok, mert nem csak a PBvel van bajom…
Akkor sorolnám, de előbb csak vázlatszerűen zavarás szerinti sorrendben.
1. Vibrál a célkereszt
2. Mouse button 3, Mouse button 4, Mouse button 5….
3. PunkBuster
4. Ping
5. Kilép magától a játék
6. Nagyon gagyi a szerverkereső
7. Nem csak gagyi, de nem is működik
8. Unable to log in. Please try again.
9. Connection failed to EA online.
10. Searching for game. –hoz kéne egy cancel gomb.
11. Állítható legyen a „zoom sensitivity ratio”
11/b. Szintén állítható legyen a seni. a fix gépágyúknál.
12. Friendlist.
13. Játékmenet. -
CSiMi_
tag
Amúgy nincs valakinek ötlete, hogy lehetne steamosítani a gamét? Mátmint én beadtam, hogy add game, de ez csak egy parancsikon. Úgy kéne valahogy, hogy a szerókat is lássam, meg ilyesmi.
-
CSiMi_
tag
Thx de a HC-t tudtam, és használtam is, Ezt a 16, 20 ff ezeket nem tudtam, de thx, ár vágesz!!!
-
CSiMi_
tag
Pls help! ez az új patch amit Polacheck linkelt, ezt honnan szedem le?
Ja, és nem lehet beállítani, hogy írjon "LAT" azaz latency-t ??? Mert eleinte íta, de mostanság már nem, és sok ultralaggos szeró van. -
CSiMi_
tag
De ezt csak HC szerón lehet megcsinálni, mert lowmodbam (így hívom a normalt) Spotolnak, és nem tudok elbújni.
TIPP: Út két szélén 3-3db C4 a bokorba, elfutsz és ha mozgás van... BOOOM
Vagy oda ahol majd meg fog jelenni egy jármű, ledobsz 3 C4et, és megvárod amíg "megújul" a jármű, pl tank, beszállnak és BOOOMM
[link] -
CSiMi_
tag
Nekem 44500 volt a rekord és a végén ír ilyen statisztikát... 19kill C4-el szinte mind tank amire +100 és átlag 2en ültekbenne...
SZERK: Assault / Fegyó shotgun + pisztoly + extra C4
Ja és Kill/halál 47 / 3 -
CSiMi_
tag
Még egy pár kérdés:
Nem tudnátok-e segíteni mit jelent a szerver nevében az, hogy:
[16p], [20p], [FF] ???? A [HC] azaz hardcore szerók mellett van ez kiírva! -
CSiMi_
tag
CSAK a Hardcore mod a jó!!!
Szerk: De az nagyon ottvan!
-
CSiMi_
tag
Szevasztok!
Nagyon tetszik a game, DE...
Eleinte sokkal jobban adta, ma bármilyen szeróra felmegyek, nagy a pingen eddig a HYPERNIA servereken volt a legjobb de most be van sz@rva...
Volt olyan, hogy lelőttem a csávót, elfutott és 2 sec, és vagy múlva halt meg. És nem asistal öltük meg, hanem ÉN öltem meg ... adta is az 50 pontot...
Amúgy még tele van buggal... Pl a falak mindíg pont ugyan ott robbannak ki és vannak olyan falak amik vékonyak, mégis sebezhetetlenek. Stb, Stb, Stb.... Tele van még hibával, de mégis nagyon jó a game, és remélem, hogy kijavítják...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest