- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szn0rbi
csendes tag
nyihááá
[kép]
-
szn0rbi
csendes tag
van 1 felesleges beta keyem akinek kell eltudom küldeni
szerk: már nincs
-
G4NXST4
tag
Na elmagyarázom, hogy miről is van szó. Pl. te akkor láttál globan bant, amikor a low csávókám felment WH-val ami már detected volt és kapott egy pb global bant. De aki privát WH-val nyomja(jólvan a privi wh-ás is lebukhat, amit veszel 10000ftért waroldtól meg már van több wh internetes "üzlet is" ha van köztük egy tégla aki beküldi a pb-nak) , vagy mondjuk pro a csávókám és maga otthon elkészít egy privi wh-át és nem adja oda senkink az kb néha fél évig se veszi észre a pb (ha mindíg figyeli mikor és mi lesz a pb újítás) csak ha már oda adta valakinek és már 10-en vagy 20-an használják na akkor szokták csak a pb-ét újítani
De amúgy a PB egy nagyon, de nagyon lusta társaság. Na ami most van a cod6-nak ami régen a cs-ben is volt a vac na az szerintem most egy jól működő társaság lett. Mert állítólag nagyon szűri a csalókat a sok frissítés végett, de ez is szerintem egy darabig, mert egy idő után erre is sz@rnak rá -
Kartács
aktív tag
Kis Fun videó
van benne pár
meg
no meg pár bug kihasználás is.
-
Apophis
őstag
válasz
BalaNce87 #880 üzenetére
A fegyverek a balance miatt a reális lőtáv töredékével rendelkeznek, így a shotgun közvetlen közelről (értsd: 20 centi) 1 lövés, közelharcban 2, hacsak nem ránt azonnal fejre esélytelen az ellenfél. Kisközéptávra Saigával még lehet tunkolni, 4-6 lövés halálos, de itt már simán rádfordulhat és leszedhet. Az assault cuccoknál meg kell nézni a pontosságot és aszerint választani, XM8 + red dottal egy tárral megölök 4-5 embert akár középtávról, és fejes lőhető szinte sniper távolságokról, ugyanez FN 2000-el esélytelen, azzal fél tár egy ember.
A kés nekem eddig 100%-os, egyszer kilagolt alóla egy gyerek de az nem a játék hibája.
Heavy tankot ki kéne lőni, nem megvárni, míg lebont. Ha nagyon védik, átugranak 3-4-en engibe, valaki rádob egy tracert, instakill. A tűzvonalon normális játékban senki nem jut át észrevétlenül, mert ha más nem, a csipák kiszúrják. Quaddal csak noobokon lehet átrombolni, normális engik aknásítanak, valamint bárki, aki látja, simán szétlövi mindkét utast (én legalábbis egyedül is nagy arányban al szoktam intézni bármelyik oldalon, de gondolj bele, normális csapattal nem egyedül kellene, lőne rájuk legalább 2-3 társ).
-
Tomics
addikt
XBOX360on kipróbáltam a demot, először csak néztem mi ez a sz@r, mert ugye COD után furcsa, teljesen más. De pár óra alatt belejöttem és nem lehet megunni, hatalmas játék!!! Elő is rendeltem.
-
knbs
senior tag
"EA Digital Illusions CE AB has contracted with Even Balance, Inc. to integrate PunkBuster™ Anti-Cheat software into the soon to be released title known as Battlefield: Bad Company™ 2. We will soon be opening a section on our website to support PunkBuster™ for Battlefield: Bad Company™ 2."
Nem tudom megy-e szamodra az angol,de sztem ezt mindenki ki tudja bogaraszni, szoval PUNKBUSTER lesz az anticsit
Szerk.: kozben mar megeloztek, csak gondoltam beirom a hivatalos forrast is.
Ganxta, nem kell 2 percenkent uj hsz-t irni, van szerkesztes gomb, 5 percig van modod hasznalni,amugy ha szeretnel hosszutavon PH-n forumozni, akkor ajanlom a szabalyok topikt egyszer atfutni
-
G4NXST4
tag
Nekem olyan gondom van, hogy a score mindig nulla mindenkinél
de rendesen előrébb meg hátrább lép pl 1. vagy 2. vagyok váltakozik a helyem, de a score az 0 marad, de mindig nulla. Erre valami ötlet? Pedig eleinte rendesen ment, aztán fel patheltem meg az optionsba a grafot beállítottam. Meg a haverral próbáltunk egy szeróra felmenni és utána beállt full
ja és nem is fejlődik a rank-om
erre valaki választ adni? -
BalaNce87
addikt
Hát egyelőre nem lesz annyira nagy kedvenc. A trailerek mesterien etteték be a közönséget és valóban nem rossza a gamma, de kicsit kezd átmenni eszetlen zúzásba ez is.
Túl sok kell egy emberbe, shotgunból 3 söréttel lőttem meg a gyereket visszafordult és ő EGY söréttel leterített...
Késről nem is beszélek, fejbe szúrom hátulról, hangot is ad és lő tovább xD
Illetve nem tudom mi értelme védekezni, amikor a heavy tank rombadönt minden házat és utána, miután semmi fedezék, mert minden ház a földel vált egyenlővé, akkor szétlövik az objectve -et.
Arról nem is beszélve, hogy a sniperek két c4-el felrobbantják a célpontokat, úgyhogy még telepíteni se kell a robbanóanyagot, csak quaddal odamegy ledob kettőt és megy tovább -
G4NXST4
tag
ja és nem is fejlődik a rank-om
-
G4NXST4
tag
Nekem olyan gondom van, hogy a score mindig nulla mindenkinél
de rendesen előrébb meg hátrább lép pl 1. vagy 2. vagyok váltakozik a helyem, de a score az 0 marad, de mindig nulla. Erre valami ötlet? Pedig eleinte rendesen ment, aztán fel patheltem meg az optionsba a grafot beállítottam. Meg a haverral próbáltunk egy szeróra felmenni és utána beállt full
-
Yany
addikt
Azzal is elindul, alacsonyabb felbontásban (1280x1024 és azalatt) tökéletes, de a 9800GT-vel azért simábban fut szerintem. A proci viszont lehet, hogy nagyon kevés lesz. Menni fog vele, csak darabos lesz. Ha jó a ház és a proci hűtése, akkor egy tuningot érdemes bepróbálni.
-
Bryan65
tag
Sziasztok!!
Azt szeretném megkérdezni hogy 9800Gt-vel elindulna-e a BETA mert most hoznak egyet és csak akkor akarom megvenni ha menne a játék,sürgős lenne a válasz előre is köszi. -
Kecuhun
senior tag
Tudja vki, hogy hány szint (lvl) lesz a teljes játékban?
-
Chris78
aktív tag
Szóval az eddigi hibalista (szerintem) : Nincs hasalás.
Nincs energia. (pl haslövést kapsz és simán kifujod magad ezzel a medic doboznak sincs sok értelme)
A 4x távcsövet ha felteszem többé nem tudom levenni és ráteszi az összes többi kézifegyóra is. Megoldás restart game
Idönként nem számolja a pontokat vagy kezdésnél nem kapom meg az addig meszerzett cuccokat.
Amugy összeségben jó.
Nekem 1024x768 High -on rezzenéstelenül fut
Config:p5k3deluxe core2 e8200 2Gb ddr3 1333mhz Ati 4830 512k -
Gaboman
nagyúr
Sziasztok,akinek lenne esetleg egy felesleges és még nem használt SERIAL kulcsa elküldhetné nekem privátban.
Előre is köszönöm ha valaki megteszi! -
Kr/\toS
senior tag
Már találkozott olyan hibával valaki, hogy nem számolja az xp-t? Menet közben kiírogatja hogy miért mennyi pontot ad, de nem írja hozzá a profilomhoz.
-
Kartács
aktív tag
Bezony ahogy mondják vegyél PC Gureszt, kulcsot nem sokat fogják odaadni mert a meglévő accountjukhoz van hozzárendelve azt meg nem adja oda többnyire az ember.
Megint csak gyúrtam vagy 2-3órát és egyre jobban bejön.
Finoman potyogtatva F2000el olyan 1-3 golyós fejeseket lehet rendre osztani, hogy csak nézekpersze van az az idegesítő, hogy fél méterről beledarálom a tárat és nem hal meg... ennyire csak nem szór a tár, de ha mégis akkor pontosabban kell darálni.
-
csutkaa
senior tag
valaki megdobna egy beta key-el ha megunta a tesztelést
pü-be várom köszönöm -
Kr/\toS
senior tag
Hát most vettem észre hogy az a bevett szokás hogy 2en a tankban, 2-3 enginer meg javitja on-the fly. Szűk szorosokat sokáig lehet igy tartani.
Egyébként ma sikerült kipróbálnom és marhára bejövős. Ódákat zengtek a hangról, nem alaptalanul. Mondjuk X-fi juzereknek ez a hangzásvilág messze nem újdonság, cserébe nem kell hozzá Xfi.
Szerintem kicsit túl mosott is lett az egész, egy patent EFX vagy EAX 4-5 ennél valamivel tisztábban szólna. Úgy hallom-érzem talán openal-el ugyanezt meglehetett volna csinálni. Persze nagyon jó így is.
-
Kecuhun
senior tag
A helikopter melyik gombbal száll fel, meg le?
-
ToxLee
őstag
Hello!
Minimum gépigény:
# Processzor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
# Memória: 2GB
# Videókártya: GeForce 7800 GT / ATI X1900
# Videó memória: 256MB
# Operációs rendszer: Windows XP
# 15GB tárhely a letölthető, vagy 10GB tárhely a lemezes változathozNem fog menni, de azért elmondhatod magadról ,hogy játszottál a Bad Company 2-vel.
-
Bryan65
tag
Sziasztok!!
Egy Core Duo 2 E2200 proci 2gb ram 9500GT videó karival XP SP3 op rendszerrel elindul a BÉTA változat vagy meg se próbáljam,előre is köszi. -
v!ct0y
veterán
Az is érdekes, hogy eg tankba beleküldök 4 rakétát messziről és semm baja.
Közelről elég bele 2 is -
feka007
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #831 üzenetére
Ha annyira a valóság a lényeg, akkor menj el airsoftozni/paintballozni (inkább airsoft, sokkal valósághűbb-komolyabb)
Ott ha eltalálnak, akkor kiállsz vagy mehetsz a respawn helyre (játékmód függő). Van olyan játékmód is, amiben végtagra csak 3 találatnál van kiállás, de inkább az 1 lövés-1 halál a népszerű. Ha normális emberekkel játszol, akkor azok bevallják a találatot, ezért jobb zárt körben, ismerősökkel játszani. Nagy létszámú, vegyes játékokon 50-ből mindig akad kb 2 csaló tapasztalat szerint. Ezeket idővel azért mindenhonnan kitiltják, mint a játékokban is.
Befektetésnek se rossz, ha külföldről rendeled a dolgokat (felszerelés, fegyver, alkatrész), akkor ami nem kell, azt itthon legtöbbször simán el lehet adni 30-40%-os felárral itthoni áraknak megfelelően -
Csabahun
senior tag
válasz
Doki-HUN1978 #831 üzenetére
Most ez vicces lesz ,de ha élethű lenne a játék,és meghalsz benne akkor a játék örökre kitiltana,mivel ugye az életben nincs load menü.
-
Doki-HUN1978
senior tag
-
Csabahun
senior tag
Neked is igazad van az 1 tár/ember az béta állapot miatt lehetséges.
De azt is vegyük figyelembe,ha minden realisztikus lenne akkor senki nem játszana semmivel mert az elsö másodpercben meghalna mindenki.
Pl ha lábon lőnek tuti nem futkározol ,hanem fekszel egy helyben és sz@rrá lőnek.
De golyóálló mellény is van.de ha ott is eltalálnak akkor is elesel mert iszonyat nagyot üt ám a lőszer.
Egy másik,példa vannak olyan játékok,pl FEAR Combat ahol ugrálsz jobbra balra és lősz ,na kiváncsi lennék rá,hogy az életben ezt hogy kivitelezed.
Szóval összetett dolog ez. -
Doki-HUN1978
senior tag
Pont az lenne a lényeg, hogy gondolkodni is kelljen kicsit, ne csak lőni és lőni.
Persze sokaknak nem fontos a realizmus, de sajnos egyre inkább az arcade a trend a játékokban.Csak szórakoztasson és ne gondolkodj...
Ezzel az erővel akár zombi is lehetnél!Engem speciel akkor szórakoztat valami igazán, ha az közel áll az élethűséghez.
A többi egy kalap sz@rt se ér. -
Bator92
tag
Senki se akarta szerintem, hogy a BC2 realisztikus legyen. A szórakoztatóság a lényeg. Menjetek ARMA-zni hogy ha realisztikusságot akartok. De az már csak nagyon magas szinten és nagy tapasztalattal szórakoztató szerintem.
-
G4NXST4
tag
Lenne egy kis gondom, amikor játszom akkor, csak úgy össze vissza, ilyen színes csíkok jelenek meg két gépen is egyiken 8800gt másikon 9600gt graf van ez mitől lehet? valamit az optionsba kellene beállítani?
-
ricsy888
senior tag
Ha valakinek nem fut túl jól a gépén akkor az nézze meg a dokumentumok BFBC2Beta mappába a settings fájlt. Itt be tudja állítani a felbontást és még sok mindent. (1024 alá is lehet menni és sok olyan lehetőség is van ami a menüből nem érhető el.
)
Jó lenne ha nálam is elfutna mondjuk 800x600-ba lowon csak hát nem nagyon tudom kipróbálni, mivel 3 napja nem tudok beszerezni kulcsot.
Ha valaki lenne olyan kedves és adna egy acc-ot vagy valamit 5 percre, h megnézzem futna-e élvezhetően. -
Chris78
aktív tag
Szerintem jó kis game de a Bf2-höz képest kicsit "játéktermi"
Pl Hiányzik ,hogy nincs benne haslás ami ugye a rejtözködéshez nem árt néha ill nincs a játékosoknak energiájuk mert ha eltalálnak és 1-2 pillanatra elbujok akkor az emberm kifujja magát pl:1haslövést. Na ezért szerintem kicsit arcade.
A bf2 és a 2142 valósabb hatásuak voltak.
De összeségében jó ,kár ,hogy nem 1 szinesebb pályát tettek a bétába mert ez iszonyat komor.
Merendeltem ,megveszem. -
sNORh
addikt
eléggé bugos vagy nem tudom hogy ilyen lesz e a teljes, de nekem kajak 1 tár kell az emberbe, szal itt nincs 1hit?
meg az egér sensi mozgás nagyon nagy.. egy 3600dpi-s egéren nekem full 0-ra van véve a szenzi játékban, meg az egér 1600dpi-n és akkor is fura még..
meg futás közbe nemlehet oldalazni? szal csak az eférrel tarthatok balra? -
Kartács
aktív tag
Limited Editionben mivel lesz több mint a normálban?
Mert árban megegyezik a kettő. -
G4NXST4
tag
bocs de már oda adtam a haveromnak, rendeljétek elő az 576-től nekem onnan van. még simán kaptok kulcsot
-
G4NXST4
tag
az 576 kuldött beta kulcsokat
köszönöm istenem
-
Apophis
őstag
Elég nevetségesek ezek a konzolos marksman headshotok
-
_Bishop_
tag
Hali!
Ha vki megunta esetleg a bétát, akkor megszánhatna a key-el v acc-al v vmivel, h kipróbálhassam!
Várom a PM-et!
Előre is köszi!
-
Mrdevil
addikt
Azt hiszem én ezt megveszem.
[link]Akkor legalább megoldodik a beta kulcs gondom.
-
djmaya
csendes tag
Már ki szeretném probálni ha valaki megosztaná velem a kulcsot és EA acc akkor küldjon PM-et nagyon köszi elöre is!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest