- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
dokee78 #2553 üzenetére
Sztem javítani fogják! És remélem azt a bizonyos visszhangot is, mert van benne olyan h egy félig sem fedett kis bodegában is van.
Nem tudom milyen lesz a multi. Ez jobban fut mint a béta, bár abban benne volt a lagg is. A single nekem nagyon tetszett, a hibák ellenére is. Változatos környezet, néha nagyon szép. -
boogie84
veterán
válasz
dokee78 #2527 üzenetére
Túlzás h nagy bug lenne, de tény hogy visszhangzik a játék! Ha egy kis faházban vagy akkor már olyan mintha egy hangárban lennél, és bazi nagy a visszhang. Játék leje felénél van egy olyan rész, hogy sniperrel kell fedezni a 2 előrevonuló emberünket. Na ott egyenesen ekkkkkhóóóóóó van de rendesen
Sztem egy félkész játékot látunk, mégpedig azért, mert vannak részletek amik nagyon is jól ki vannak dolgozva, ugyanakkor mások exxxtrém módon lenagyolva. A fegyverek kidolgozása sztem pocsék. Ilyen textúrákat péjnttel rajzolok. Ezzel szemben az erdős részek nagyon szépek.
Lehet h csak én érzem így de sztem így van... -
Neoteric
addikt
válasz
dokee78 #2120 üzenetére
Nos igen, nem próbáltam a BETA-t.
Hangok tényleg nagyon ott vannak, teljesen bele lehet élni magad a szituba, mintha ott lennél te magad is.
Ez a játék sztem élő bizonyíték arra, hogy ha akarnak akkor igenis képesek csinálni f@sza játékokat.Viszont ma már nem játszom többet, napi south park adagomat még nem néztem meg és lassan jönnek az elvonási tünetek
Jövő7en viszont "see you at the battlefield"
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest